تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836916296
گزارش «ايران» از روند اجرايى مصوبات دور اول سفر استانى رئيس جمهورى مازندران دوباره مى شكفد
واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: گزارش «ايران» از روند اجرايى مصوبات دور اول سفر استانى رئيس جمهورى مازندران دوباره مى شكفد
[محمد ابراهيم پاكزاد ]
استان سرسبز مازندران با ۲۴۰۹۱ كيلومتر مربع مساحت و ۲۹۲۳۰۰۰ نفر جمعيت از استان هاى سرسبز شمال فلات ايران است و در كرانه درياى مازندران قرار دارد، اين استان در غرب استان گلستان و مشرق استان گيلان مى باشد و از جنوب با استان هاى سمنان، تهران و قزوين هم مرز است. درياى مازندران نيز مرز شمالى اين استان را كاملاً دربرگرفته است. همچنين تعداد ۱۵ شهرستان، ۳۶ شهر، ۳۸ بخش و ۱۰۴ دهستان در مازندران وجود دارد كه ۴۳ درصد از شهرها در طول نوار ساحلى واقع شده اند.
صبح روز دوشنبه ۸۷/۸/۲۰ براى پيگيرى و بازديد از روند اجراى مصوبات و پروژه هاى سفرهاى استانى رئيس جمهور به همراه اصحاب رسانه به استان مازندران سفر كرديم. ساعت ۶/۳۰ حركت كرديم و در ساعت ۱۰ صبح به رستوران سالارى واقع در منطقه پلمون (كيلومتر ۷۵ جاده آمل - تهران) براى صرف صبحانه و سخنرانى استاندار رفتيم.
البته ناگفته نماند كه مهندس سيدمحمد كريمى استاندار در منطقه امامزاده هاشم به همراه هيأتى به بدرقه اصحاب رسانه آمدند و در آنجا بود كه خبرنگاران استانى نيز به ما ملحق شدند.
398151.jpg
در رستوران بعد از صرف صبحانه مهندس كريمى استاندار با بيان اينكه روزهاى چهارشنبه و پنجشنبه رئيس جمهور به همراه هيأت دولت براى دومين بار به اين استان مى آيند تا مصوبات دور اول سفرشان به استان را پيگيرى كنند، گفت: با توجه به اقليم و موقعيت چهارگانه استان مازندران دولت بايستى توجه ويژه اى به اين استان و مردم آن داشته باشد، البته اقدامات خوبى در سفر اول رياست جمهورى در سال ۸۵ انجام شده و مصوباتى نيز داشته ايم. وى افزود: در حقيقت ۲۳۷ بند مصوبه و توافق براى استان داشته ايم كه در قالب آن ۹۲۳ پروژه تعريف شده كه ۱۰۱ مصوبه با ۵۶۴ پروژه با اعتبار بالغ بر ۱۲۰۰ ميليارد ريال رهاورد سفر دور اول بوده كه به بهره بردارى رسيده و مابقى در طول برنامه در دست اقدام است.
كريمى با اشاره به اينكه استان مازندران سالانه ۱۵ ميليون مسافر را جذب مى كند، اظهار داشت: بسيارى از زائران امام هشتم(ع) به دليل اينكه از اين خطه سرسبز عبور مى كنند براى استفاده از طبيعت بكر از موقعيت هاى گردشگرى استان بهره مى برند.
استاندار مازندران به چند پروژه مصوب اشاره كرد و گفت: تكميل فاز اول بندر اميرآباد، آزادسازى ۶۰ متر از حريم سواحل درياى خزر، اضافه شدن ۳۸۴ هكتار به اراضى صنعتى، احداث سالن هاى ورزشى، آبرسانى به روستاهاى فاقد آب آشاميدنى، احداث، تكميل و تجهيز بيمارستان در شهرهاى مختلف استان و راه اندازى چند منطقه گردشگرى از ديگر مصوبات سفر دور اول هيأت دولت است كه تعدادى از آنها انجام شده و تعد ادى در حال انجام است.
وى در پايان افزود: براى توسعه استان مازندران شش محور استراتژيك شامل منطقه ويژه انرژى، مهار آب هاى سطحى، تراكم كشت، توسعه شبكه هاى مواصلاتى و توسعه گردشگرى بويژه در غرب استان و توسعه صنعت و معدن در نظر گرفته شده است.
در ادامه به اتفاق اصحاب رسانه از پروژه بيمارستان واناى اميرى آمل واقع در جاده هراز - سه راهى امامزاده عبدالله جنب دانشگاه شمال آمل ديدن كرديم.
اكبريان فرماندار آمل با اشاره به پروژه فوق يادآور شد: اين پروژه براى كمك به مصدومان جاده اى با اعتبارى بالغ بر 5۶/ ميليارد تومان تصويب شد و تاكنون ۷۵ درصد پيشرفت فيزيكى داشته است. همچنين از طرح و توسعه و تعريض محور هراز به طول ۱۰۴ كيلومتر بازديد كرديم كه در اين رابطه رحيمى مدير كل راه و ترابرى استان درباره اين پروژه گفت: مسئله چهار خطه كردن جاده هراز از امامزاده هاشم تا آمل در دست اقدام است كه براى تعريض و توسعه آن صحبت هاى زيادى صورت گرفته است. از سال گذشته در سه قطعه ۲۰ كيلومترى اين مسئله در حال مطالعه است كه مطالعه فاز اول آن به اتمام رسيده و بخش تعريض نيز از دو ماه قبل به صورت جدى شروع شده و پيمانكار در حال اجراى كار است، براى اين پروژه 10 ميليارد تومان اعتبار تخصيص داده شده كه ۶۵ درصد آن تاكنون تأمين شده است.
وى با بيان اينكه اعتبارات و كمك هاى ملى به اين بخش بايد بيشتر مورد توجه قرار گيرد، تصريح كرد: در بحث مصوبات راه و ترابرى ۲۷ مصوبه حمل و نقل داشته ايم كه 17 مصوبه مربوط به بخش راه بوده كه در قالب آن ۱۴ پروژه تعريف شده كه اين پروژه ها ۷۰ تا ۸۰ درصد پيشرفت داشته است.
بعد از آن به همراه اصحاب رسانه از پيچ شيطان كه يكى از پيچ هاى خطرناك و ناامن و حادثه خيز مازندران كه تاكنون جان بسيارى از هموطنانمان را گرفته بازديد كرديم. به گفته مسئولان اين پروژه با سرعت خوبى در حال اجراست و گاردريل آن تاكنون 65 تا ۷۰ درصد پيشرفت فيزيكى داشته است كه اعتبار تخصيص يافته براى اين پروژه ۴۵ ميليارد ريال بوده است. در اين رابطه داود متقال چى مسئول شركت پيمانكار پروژه اضافه كرد: تا قبل از سال ۸۵ در اين بخش ۱۹۶ كشته داشتيم و شاهد سقوط اتوبوسى نيز به دره آن بوديم، بدين دليل از اوايل سال ۸۶ نصب قطعات آن شروع شد كه تاكنون۶۷ درصد پيشرفت فيزيكى داشته و پيش بينى مى شود در خرداد سال ۸۸ اين پروژه به اتمام برسد. در ادامه از منطقه عبورى بلده ديدن كرديم، اين منطقه يك منطقه عبورى براى مسافران است كه به گفته مدير راه و ترابرى استان مازندران بهسازى و چهار خطه كردن آن در حال اجراست، ولى به دليل وجود تيرهاى برق و لوله هاى گاز و امثال آن و عدم جابه جايى آنها كار تا حدى با مشكل مواجه شده است، همچنين به همراه اصحاب رسانه از احداث سد منگل بازديد كرديم كه طبق گفته عسگريان فرماندار آمل مطالعات بخش اول اين سد به پايان رسيده و مرحله دوم آن در حال اتمام است و اعتبار اين پروژه ۱۰ ميليارد ريال مى باشد كه با احداث اين سد هيچ روستايى زير آب نخواهد رفت.
سپس از بيمارستان ۱۶۰ تختخوابى امام خمينى(ره) آمل بازديد كرديم، رضوان طريقى سرپرست نظارت بيمارستان در خصوص اين پروژه گفت: اين پروژه از ماه پنجم ۸۶ عمليات اجرايى خود را شروع كرده و در ابتداى كار به خاطر عمليات آزمايش خاك براى تحكيم بستر آن چند ماهى كار به طول انجاميده است.
وى با بيان اينكه ۸۰ درصد از كل اسكلت بتونى اين بيمارستان انجام شده افزود: شرايط مالى در اين پروژه خوب است. فرماندار آمل هم در پى سخنان طريقى گفت: 5۶/ ميليارد تومان اعتبار براى اين پروژه در نظر گرفته شده است.
همچنين بعد از اتمام بازديد از پروژه به اتفاق اصحاب رسانه براى افتتاح خط انتقال آبرسانى به ۵۳ روستاى مازندران به روستاى طوله كلا رفتيم. در مراسم افتتاحيه علاوه بر استاندار، فرمانداران و جمعى از خانواده هاى شهدا و ايثارگران حضور داشتند. خورشيدى رئيس و مديرعامل پروژه در اين خصوص گفت: 46 درصد مردم مازندران در روستاها زندگى مى كنند كه ۵۷۶ خانوار روستا فاقد شبكه آب هستند كه ميزان اعتبار براى اين خانوارها۱۶۰ ميليارد تومان در نظر گرفته شده ولى هنوز ۶۶۰ روستاى مازندران را نتوانسته ايم بهسازى كنيم.
در ادامه سفرمان از پروژه منطقه ويژه اقتصادى بندر اميرآباد در استان ديدن كرديم كه در حدود ۲ ساعت هم با كشتى از بندر اميرآباد مازندران به سمت سكوى حفارى البرز رفتيم.
به گفته مسئولان امر عمليات اجرايى احداث اين بندر از سال ۷۵ آغاز شده ولى به دليل وجود پتانسيل ها و استعدادهاى بالقوه و مكان يابى موجب شد در سال ۷۶ از سوى شوراى عالى مناطق آزاد، اين بندر به عنوان منطقه ويژه اقتصادى به تصويب برسد به طورى كه وقتى در سال ۸۰ افتتاح شد توانست ظرف مدت كوتاهى تجار، صاحبان كالا و سرمايه گذاران را به خود جلب كند.
بعد از آن در سكوى حفارى البرز مهندس سيامك شيرزادگان مسئول راه اندازى اين سكو گفت: اين اولين سكوى نيمه شناور ساخته شده ايران در كشور است كه قابليت حفارى تا عمق هزار متر را دارد و براى اسكان ۱۲۰ نفر خدمه طراحى شده است. ارتفاع دكل هم از طرف بالا ۶۰ متر و وزن آن در حدود ۱۴ هزار تن است كه همه مراحل ساخت آن توسط هموطنان ايرانى انجام شده است.
وى با تأكيد بر اينكه مهمترين مشكل فعلى اين سكو نبود يدك ها براى كشاندن آن به محل مورد نظر است، تصريح كرد: اين سكو دو شناور نياز دارد.
شيرزادگان با بيان اينكه كار شروع ساخت اين سكو در سال ۸۱ آغاز شده و تاكنون به طول انجاميده گفت: دولت نهم با درايت ويژه اش با تأمين اعتبارات لازم به كار ساخت پروژه سرعت قابل توجه داده است.
بعد از بازديد از سكوى حفارى البرز به سمت ساختمان استاندارى رفتيم تا در نشست مطبوعاتى كه استاندار تهيه ديده بود شركت كنيم.
سيدمحمد كريمى در اين نشست با اظهار اميدوارى از اينكه سفر دور دوم رئيس جمهور همانند ساير سفرهاى استانى به استان هاى ديگر بركات زيادى را نيز براى مازندران به ارمغان بياورد، يادآور شد: در بخش صنعت و استخراج معدن براى رفع بيكارى، واگذارى بندر فريدونكنار در راستاى اصل ۴۴ ، فعال كردن فرودگاه مازندران براى جذب توريست، احداث راه آهن خراسان به گرگان و گيلان به مازندران، مهار آب هاى سطحى، صادرات آب سالم و همچنين تسهيل نقل و انتقال كالا و ارتباط تهران با استان مازندران از جمله كارهاى خوبى است كه در دست اقدام است. ضمن اينكه در بخش آزادراه تهران - شمال نيز تغييرات خوبى در حال انجام است، همچنين در بخش گل و گياه نيز پايانه بزرگى در تنكابن در حال احداث است كه با عملياتى شدن آن گل هاى استان بازارهاى خوبى را در خارج از كشور پيدا خواهند كرد. وى پاسخ سؤال خبرنگارى مبنى بر مصوبه ساخت پالايشگاه در مازندران گفت: سرمايه گذار براى ساخت پالايشگاه وجود دارد اما سازمان حفاظت محيط زيست براى قسمت پائين دست مازندران بحث هايى را مطرح مى كند كه وجود پالايشگاه به اكوسيستم طبيعى استان آسيب جبران ناپذيرى وارد مى كند. با اين وجود ما از سرمايه گذار واقعى حمايت خواهيم كرد.
كريمى درباره بنگاه هاى اقتصادى زودبازده و تأثير آن در اشتغال استان، اظهار داشت: ايجاد بنگاه هاى اقتصادى زودبازده پروژه اى مثبت براى رفع بيكارى است. بررسى ها نشان مى دهد اين بنگاه ها در مازندران كمترين انحراف را از اهداف خود داشته كه البته عدم نظارت بانك ها در اوايل كار مشكلاتى را ايجاد كرد كه اين مسئله تدريجاً حل شد.
وى ضريب نرخ بيكارى را در استان در سال ،۸۴ ۱۰/۸ دانست كه در پايان سال ۸۶ به ۹/۸ رسيده است.
398196.jpg
وى در ادامه اين نشست ۲ ساعته سفرهاى استانى دولت نهم را نمونه و الگويى براى ساير دولت ها دانست. در پايان اين نشست به هتل اسرم شهرستان سارى رفتيم و استراحت كرديم. سپس صبح سه شنبه ۸۷/۸/۲۱ براى بازديد از روند ساخت پروژه بيمارستان سوانح و سوختگى زارع سارى عازم شديم.
قاسم مختارپور مدير فنى دانشگاه علوم پزشكى مازندران اظهار داشت: ساخت اين بيمارستان از مصوبات سفر اول هيأت دولت است كه داراى ۷۰ تخت بسترى شامل ۲۹ تخت مخصوص سوختگى، ۲۹ تخت مخصوص ترميمى و ۱۲ تخت براى بيمارى هاى حاد است. اين پروژه از نظر فيزيكى ۶۰ درصد و از نظر ريالى ۴۰ درصد پيشرفت داشته است، همچنين تاكنون ۱/۶ ميليارد تومان براى اين بيمارستان هزينه شده كه براى تكميل آن به ۲/۵ ميليارد تومان ديگر نياز است.
از نكات جالب توجه آن است كه ساخت اين بيمارستان از سال ۸۱ شروع شده و در سفر هيأت دولت با اعتبارى كه به آن اختصاص يافت سرعت كار بيشتر شد. همچنين اين بيمارستان مى تواند علاوه بر مازندران به استان هاى همجوار نيز سرويس دهد و در صورت تخصيص اعتبار كه تجهيز آن به تنهايى ۴/۵ ميليارد تومان هزينه دربردارد تا سال ۸۸ به بهره بردارى كامل برسد. به همراه اصحاب رسانه از آن محل به سمت پروژه احداث تالار مركزى شهر سارى حركت كرديم.
محمد اسماعيل امامزاده مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامى مازندران در پروژه مذكور اظهار داشت: در دولت نهم اقدامات خوبى در بخش فرهنگ استان مازندران صورت گرفته و اگر اين كار شتاب گيرد تا ۵ سال آينده مازندران مى تواند خود را به معيارهاى كشورى برساند. وى با بيان اينكه اين تالار در زمينى به مساحت ۵ هزار و ۲۹۶ متر مربع با زيربناى ۱۰ هزار و ۶۰۰ متر مربع احداث مى شود و از بزرگ ترين تالارهاى بزرگ شمال كشور محسوب مى شود، همچنين اعتبار اوليه اين پروژه ۵ ميليارد و ۴۰۰ ميليون تومان بوده كه براى تكميل آن ۳ ميليارد تومان ديگر نياز است.
به گفته امامزاده، اين پروژه در سال ۸۴ از سوى وزير فرهنگ و ارشاد اسلامى كلنگ زده و پيش بينى شده در ۳۰ ماه به بهره بردارى برسد، آن هم در صورت تخصيص اعتبار، اين پروژه داراى ۳ سالن آمفى تئاتر با ظرفيت حداقل ۱۵۰۰ نفر بوده و تاكنون ۳۵ درصد پيشرفت فيزيكى داشته است.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامى مازندران با اشاره به اينكه اين استان داراى ۱۲ سينماست كه اگر بخش خصوصى وارد كار شود زمينه هاى لازم را براى فعاليت آنها فراهم كرده ايم، گفت: علت بسته بودن برخى سينماها در مازندران فضاى فرسوده آنها بوده است كه تاكنون ۴۰۰ ميليون تومان كمك بلاعوض در اختيار سينماها قرار گرفته و عمليات بازسازى ۵ سينما تمام شده است، ضمن اينكه با تخصيص اعتبار، ۳ سينماى ديگر نيز امسال به مرحله بازسازى خواهند رسيد. در ادامه سفر به همراه اصحاب رسانه براى بازديد از پروژه بيمارستان ۳۰۰ تختخوابى بابل رفتيم.
نادر كمالى سرپرست كارگاه اين پروژه عنوان كرد: مطالعات اوليه پروژه در سال ۶۹ آغاز و عمليات اجرايى آن در ضلع جنوب شرقى سايت دانشگاه علوم پزشكى بابل در سال ۷۱ شروع شد كه طبق طرح مشاور تحكيم پروژه و بعد از آن طرح سازه بتنى و سفت كارى آن و مرحله بعد نازك كارى انجام شد. سرپرست كارگاه پروژه بيمارستان ۳۰۰ تختخوابى بابل درباره علت طول كشيدن اين پروژه افزود: اين پروژه اعتبارات زيادى مى خواست كه تأمين نشده بود ولى در حال حاضر روند خوبى دارد. وى ادامه داد: تاكنون ۱۸ ميليارد تومان براى اين پروژه هزينه شده و حدود هفت ميليارد تومان نيز براى تجهيز آن در نظر گرفته شده، ولى بابت اتمام آن هنوز اعتبار آنچنانى تخصيص نيافته است. به گفته كمالى اين پروژه در زمينى به مساحت ۴۰ هزار متر مربع و سطح بناى ساختمان ۱۷ هزار متر مربع احداث شده ولى در مجموع مساحت پروژه به ۱۰۰ هزار متر مربع مى رسد.
سرپرست كارگاه پروژه تصريح كرد: اين پروژه داراى ۱۲ بخش بسترى و هر بخش داراى ۲۶ تخت است، همچنين اين بيمارستان داراى ۱۰ اتاق جراحى و دو بخش اورژانس عمل جراحى است، ضمن اينكه طراحى پروژه بتنى است و مساحت محوطه آن حدود ۲۳ هزار متر مربع است، البته اين بيمارستان آماده بهره بردارى است و فقط نصب تجهيزات آن باقى مانده است.
دكتر مكانيكى رئيس دانشگاه علوم پزشكى بابل نيز گفت: قرار بود از سال ۷۱ به بعد ظرف سه سال اين بيمارستان با بودجه اى ۱/۸ ميليارد تومانى تحويل شود كه تاكنون طول كشيده كه در دولت نهم با اختصاص بودجه لازم در حال اتمام است.
وى با تأكيد بر اينكه سهل انگارى يك وزارتخانه افتتاح طرح را به تعويق انداخته گفت: در واقع قرار بود وزارت مسكن و شهرسازى بيمارستان را به اتمام برساند و وزارت بهداشت و درمان آن را تجهيز كند كه اينطور نشد.
مهدى نورى فرماندار بابل با اشاره به اينكه قريب به ۱۵ سال از عمليات اجرايى اين بيمارستان مى گذرد، اظهار داشت: با سفر هيأت دولت ۱۰۰ درصد مصوبه دولت درباره تجهيز بيمارستان عملياتى شد و در سال ۸۷ فشارهايى به بخش مسكن و شهرسازى وارد آورديم تا پايان امسال اين بيمارستان را به ما تحويل دهد، همچنين اين كار تاكنون ۹۹درصد پيشرفت داشته و يك درصد آن رفع نواقص است كه در حال برطرف شدن مى باشد.
بعد از بازديد اين پروژه مهندس عزيزالله واحد مديرعامل آب و فاضلاب مازندران كه از طرف استاندار همراه ما بود در اتوبوسى كه براى ديدن از پروژه سد لفور (البرز) مى رفتيم گفت: ساخت بزرگترين سدهاى خاكى كشور از جمله سد لفور (البرز) در مرحله نهايى است و به لحاظ آب تجديد شونده يازدهمين استان در كشور هستيم كه در سال ۸ ميليارد متر مكعب آب تجديدشونده داريم، همچنين در مازندران ۴ هزار و ۲۰۰ كيلومتر رودخانه داريم، اما مهمترين مشكل فعلى ما آلودگى آب استان است. وى با بيان اينكه از ويژگى هاى آب استان مازندران اين است كه از سمت غرب به شرق تغييرات محسوسى در بارش باران را شاهد است، اظهار داشت: به طورى كه در غرب مازندران متوسط باران ۱۴۰۰ ميليمتر است ولى در منطقه مركز و شرق آن ۷۰۰ تا ۸۰۰ ميليمتر است. «واحد» از پروژه هاى مهم مصوبات هيأت دولت را انتقال طرح آب از غرب به شرق مازندران با هزينه ۳۸ ميليارد تومانى برشمرد و ادامه داد: اين مبلغ تا امروز تخصيص يافته است، همچنين مطالعات ساخت سد هراز تمام شده و سال آينده مراحل اجراى آن آغاز مى شود، اين سد ۶۰۰ ميليون متر مكعب ظرفيت ساخت دارد. مديرعامل آب و فاضلاب مازندران، همچنين به ساخت سد لفور (البرز) اشاره كرد و گفت: اين سد ۱۵۰ميليون متر مكعب ظرفيت دارد و تاكنون ۹۳ درصد پيشرفت فيزيكى داشته است.
398169.jpg
به انتهاى سفر نزديك شديم. يعنى بازديد از سد لفور (البرز) كه در آنجا محسن سماك مهندس ناظر و سرپرست دستگاه نظارت اين پروژه عنوان كرد: در اين مكان سه شاخه رودخانه به هم مى پيوندند و در پشت سد البرز جمع مى شود. به گفته وى، سد البرز سدى سنگريزه اى به حجم بدنه هشت ميليون و ۸۰ هزار متر مكعب است كه براى احداث آن هفت ميليون و ۳۰۰ هزار متر مكعب خاكبردارى صورت گرفته است. سماك حجم درياچه پشت سد را ۱۵۰ ميليون متر مكعب خواند و ادامه داد: طول تاج سد ۸۳۸ متر و عرض آن ۱۲ متر، همچنين عرض پى آن ۴۵ متر است و مرحله اول آبگيرى آن به مقدار هشت ميليون متر مكعب صورت گرفته است. وى اهداف استفاده از آب اين سد را در درجه اول براى بخش كشاورزى و بعد از آن براى استفاده آب شرب برشمرد و گفت: اين سد تا پايان اتمام ۱۰ هزار فرصت شغلى ايجاد مى كند و ۲۲۰ روستا از اين پروژه بهره مند مى شوند. سماك خاطرنشان كرد: تا امروز ۹۰ ميليارد تومان براى ساخت اين سد هزينه شده و براى احداث بدنه آن ۳/۵ متر مكعب مصالح از كوه روبه روى آن به سد آورده شده است.
مهندس ناظر و سرپرست دستگاه نظارت پروژه سد لفور (البرز) در پايان گفت: شروع كار اين پروژه از سال ۷۴ بوده كه از آن سال تا سال ۸۷ تنها شش درصد پيشرفت حاصل شد كه پس از اختصاص اعتبار سرعت پروژه شتابى مضاعف گرفت.
پس از بازديد از سد لفور (البرز) با همه خبرنگاران عكس يادگارى گرفتيم و سوار بر اتوبوس به سمت تهران حركت كرديم.
مسئله اى كه در اين سفر ذهن مرا مشغول كرده بود اين است كه آيا مى توان به بهانه سرسبزى و آبادانى محروميتى را كه در لايه هاى آن محصور است ناديده گرفت تا قبل از بر سر كار آمدن دولت نهم دولت هاى مختلفى بر سر كار بودند اما صد دريغ و افسوس كه حركتى پرشتاب جهت رفع محروميت در اين استان سرسبز نكرده اند ولى تبلور و نمود عينى خدمتگزارى به مردم را مى توان در همين سفرها جست وجو كرد. اگر كمى انصاف داشته باشيم مى بينيم كه دولت نهم موتور پيشرفت كشور را روشن كرده است.
دوشنبه 27 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]
-
گوناگون
پربازدیدترینها