واضح آرشیو وب فارسی:ابرار: منهاى فوتبال
كشتى
مربى مازندرانى اعزامى به كلاس بين المللى تركيه گفت: از ابتدا تا انتهاى اين كلاس را فيلمبردارى كرده ام و آن را در اختيار كليه مربيان متقاضى سراسر ايران قرار خواهم داد. مصطفى ميرعماديان در مورد حضور در كلاس پيشرفته مربيگرى فدراسيون جهانى اظهار داشت: چندين پزشك و پروفسور كشتى در تركيه حضور داشتند كه در كنار شاهمرادوف، تنومن، ليپولد و قازاريان كه عهده دار كلاس فنى تئورى و عملى بودند، به تدريس موارد علمى پرداختند. پشت سر گذاشتن اين دوره براى من و ساير مربيان بسيار پربار بود. در پايان هر جلسه، پرسش و پاسخ صورت مى گرفت. وى افزود: «فيلا» قصد دارد مانند داوران، مربيان بين المللى را نيز درجه بندى كند. به همين دليل درجه مربيان شركت كننده در اين كلاس تا ۲ ماه آينده براساس آزمونى كه از آنها به عمل آمده تعيين خواهد شد. مربى سابق تيم ملى كشتى آزاد جوانان خاطر نشان ساخت: مدرسان اين كلاس با زبان هاى انگليسى، فرانسوى و روسى تدريس مى كردند و صرفاً به دليل ميزبانى تركيه، زبان تركى نيز به آن اضافه شده بود. حضور در اين كلاس بار ديگر لزوم فراگيرى زبان انگليسى براى مربيان مشخص شد.اميدوارم فدراسيون كشتى برنامه ريزى خوبى در اين مورد داشته باشد.
المپيك دانشجويان
بيست و پنجمين دوره بازى هاى يونيورسياد ۱۱ تا ۲۲ تير سال ۸۸ (اول تا دوازدهم جولاى ۲۰۰۹) در شهر بلگراد صربستان برگزار مى شود كه طبق اعلام فدراسيون جهانى ورزش دانشجويان (fisu) رشته هاى كشتى، هندبال، كاراته، تيراندازى، رويينگ و كانوئينگ در اين دوره از رقابت ها برگزار نمى شود. همچنين«جورج كيليان» رئيس فيزو اعلام كرده است كه در يونيورسياد ۲۰۰۹ صربستان، شصتمين سالگرد فيزو جشن گرفته مى شود. مهدى طالب پور، سرپرست فدراسيون ملى ورزش هاى دانشگاهى در رابطه با حذف اين شش رشته ورزشى گفت: طبق نامه اى كه از فيزو به دستمان رسيده است، دليل حذف اين شش رشته از يونيورسياد سال ۲۰۰۹ به وجود آمدن بحران مالى در جهان از جمله كشور صربستان عنوان شده است.
كاراته
رضا عزيزى آخرين نماينده كاراته ايران در آخرين روز از نوزدهمين دوره پيكارهاى جهانى كاراته از دور مسابقات حذف شد. عزيزى كه پس از دو پيروزى متوالى به مرحله سوم اين رقابت ها راه يافته بود در اين مرحله با نتيجه يك بر صفر مقابل حريفى از ونزوئلا شكست خورد و به گروه بازنده ها رفت. از آنجا كه حريف ونزوئلايى وى در مسابقه بعدى خود برابر ايتاليا شكست خورد، عزيزى نيز از ادامه مسابقات در گروه بازنده ها و كسب مدال برنز بازماند. به اين ترتيب با حذف سعيد فرخى، جاسم ويشگاهى، نادر جودت و رضا عزيزى به عنوان چهار كاراته كاى كوميته انفرادى ايران در روز پايانى مسابقات، پرونده تيم ملى كاراته ايران در نوزدهمين دوره پيكارهاى جهانى كاراته با كسب تك نشان برنز حسين روحانى در مسابقات وزن ۶۰- كيلوگرم بسته شد. تيم ملى ايران با وجود آنكه ماه هاى متوالى با فراهم شدن تمامى امكانات لازم اردوهاى متعددى را پشت سر گذاشته بود و در عين حال در دو رويداد تداركاتى آلمان و تركيه و همچنين اردوى بلژيك شركت كرده بود، نتوانست انتظارات اهالى كاراته و كارشناسان را برآورده كند. اين در حالى است كه پس از آنكه در مسابقات جهانى ۲۰۰۴ مكزيك تيم ملى ايران با كسب يك مدال نقره و يك مدال برنز مهران بهنام فر و حسين روحانى در رده چهاردهم جهان قرار گرفت، يكى از ضعيف ترين نتايج تاريخ كاراته ايران رقم خورد و اين بار به نظر مى رسد با توجه به آنكه در مسابقات جهانى ۲۰۰۶ فنلاند با دو نشان طلا و دو برنز در رده سوم مردان جهان و پنجم مجموع مردان و زنان قرار گرفته بوديم، نزولى قابل توجه در رنكينگ جهانى عايد ايران شود.
دوشنبه 27 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابرار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]