واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: امیر دریادار سیاری با بیان اینکه امروز انحصار ساخت ناوهای اقیانوس پیما در ایران شکسته شده است؛ گفت: پس ازفرمایشات فرمانده معظم کل قوا مبنی بر اینکه «نیروی دریایی، ناوشکن با قابلیت حمل موشک و بالگرد بسازد»، کار ساخت ناوشکن نیز شروع شد.
به گزارش شبکه ایران، امیر دریادار حبیب.الله سیاری، فرمانده نیروی دریایی ارتش در گفت.و.گو با ایرنا با بیان اینکه کشورهای محدودی در دنیا هستند که توانایی ساخت ناوشکن را دارند خاطرنشان کرد: هیچ تجربه.ای برای ساخت ناوشکن در کشور ما وجود نداشت اما کار.شناسان متعهد ایرانی در این راه گام برداشتند و توانستند این مسیر را با موفقیت طی کنند.
اهم این گفت.و.گو را در ادامه می.خوانید:
ذذذذ* از نقطه صفر طراحی، کار ساخت ناوشکن را شروع کردیم تا به جایی رسیدیم که در ۳۰ بهمن سال ۱۳۸۸ مراسم الحاق ناوشکن جماران به ناوگان نیروی دریایی ایران انجام شد.
** آن.ها ابتدا گفتند که ناوشکن جماران تنها یک ماکت است و یا اینکه قادر به پرتاب موشک و اژدر نیست که برای رفع شبهه سه روز پس از الحاق از اصحاب رسانه برای حضور در این ناوشکن دعوت شد و این ناوشکن در حضور رسانه.ها اقدام به پرتاب موشک و اژدر کرد.
** اگر تجهیزات بروز نباشد ناو.ها نمی.توانند در آبهای بین المللی ماموریت خود را انجام دهند.
** به نبرد قهرمانانه ناوهای جوشن و سهند با ناوگان آمریکا بی.توجهی شده است
** در روز ۲۹ فروردین که سالگرد خلق این حماسه است کسی به رویارویی مستقیم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با استکبار جهانی و این نبرد قهرمانانه در این روز اشاره نمی.کند.
** ناو موشک انداز جوشن و ناوشکن سهند در نبردی نابرابر و قهرمانانه به مصاف ناوگان دریایی آمریکا رفتند که در ..نهایت غرق شدند و پیکر مطهر دریادلان شهید این ناو.ها هنوز در داخل آن.ها قرار دارد.
** تدوین سند راهبردی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و بکار گیری فناوریهای نوین در این نیرو در آینده نزدیک به معنای گسترش حضور نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آبهای آزاد و بین المللی است.
** سند راهبردی نیروی دریایی همچنین به معنای آن است که ما یک راهبردی برای آینده داشته باشیم و مشخص کنیم که از چه تجهیزاتی می.خواهیم در آینده استفاده نماییم. حضور در عرصه.های بین المللی و در آبهای آزاد بدون برخورداری از فناوری روز امکان ندارد.
** داشتن فناوری بالا و منطبق با فناوری روز دنیا، داشتن نیروی انسانی کارآمد با آموزش استاندارد جهانی و حضور گسترده در مناطقی که کشور نیاز به حفظ منافع خود داشته باشد، از جمله راهبردهای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.
** نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دریای خزر حضور داشته و منطقه ۲۰ درصد خود در دریای خزر را کاملا تحت کنترل دارد.
**ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دریای خزر مستقر است. این ناوگان ماموریتش را برابر با وظایف قانونی خود ادامه می.دهد و همکاری خوبی با کشورهای همسایه خود دارد و هیچ مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.
** این نیرو هرساله به منظور تقویت میزان آمادگی نیرو.ها و قدرت دفاعی خود رزمایشهایی را برگزار می.کند. نیروی دریایی در سال جاری نیز رزمایشی را برگزار می.کند اما چگونگی اجرا و زمان آن بستگی به سلسله مراتبی دارد که از طریق ستاد کل نیروهای مسلح تعیین و ابلاغ می.شود.
** تجهیزات زیادی در ارتباط با ارتقای سطح توانمندی موشکی ساحل به دریا و سطح به سطح به دست آوردیم که بسیار ارزشمند است و این موضوع توان بازدارندگی ما را در برابر هر تهدیدی افزایش داده است.
** ساخت زیردریایی.های نوین برای حضور در آبهای بین المللی، منطبق با نیاز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران انجام می.شود.
** در ساخت تجهیزات مورد نیاز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ما هیچگاه به فکر دست اندازی به منافع دیگر کشورهای جهان نبوده و نیستیم.
** از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی صنایع دفاعی جمهوری اسلامی ایران مورد تحریم قرار گرفت و کشورهای غربی علاوه بر بلوکه کردن دارایی.های ایران، از اجرای قراردادهای فروش تجهیزات نظامی به این کشور نیز سرباز زدند.
** مستشاران خارجی کار تعمیر و نگهداری تجهیزات نظامی را انجام می.دادند که با خروج آن.ها تصور می.شد کسی قادر نیست از این تجهیزات استفاده کند و این تجهیزات از کار خواهند افتاد اما فرزندان ایران اسلامی نحوه تعمیر و نگهداری این تجهیزات رافرا گرفتند.
** بهترین خبر خوش برای مردم کشورمان این است که نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مسیری قرار گرفته است که می.تواند تمامی نیازمندیهای آتی خودش را در دریا.ها تامین کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 178]