واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان/ بينالملل( 31 )داور لبناني دومين دوره مسابقات قرآن دانشجويان مسلمان:رقابت فشرده مسابقات دانشجويي، داوري را سخت كرد
گروه بينالملل: تفاوت اندك در امتيازات نفرات برتر و رقابتهاي فشرده شركتكنندگان از امتيازهاي مهم دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان بود كه اين مسئله داوري سختي داوري را به همراه داشت.
«حسين حمدان» داور لبناني دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان در گفتوگوي اختصاصي با خبرنگار بخش بينالملل خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) ضمن بيان اين مطلب گفت: قاري و حافظ شركتكننده در اين رقابتها احساسميكرد كه در كشوري كاملا اسلامي و قرآني وارد شدهاست و اهتمام ويژه مسئولان ايراني به فعاليتهاي قرآني در اين رويداد بينالمللي كاملا مشخص بود.
حمدان افزود: دانشجويان بيستساله و حتي كمتر از بيست سال در اين دوره از رقابتها به زيبايي و با مهارت كامل توانمنديهاي قرآني خود را براي حاضران به نمايش گذاشتند و بهدليل آشنايي با قرآن و آموزههاي كلام وحي از آگاهيهاي فرهنگي و معنوي بالايي برخوردار بودند.
اين قاري لبناني روند كيفي دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان را مثبت ارزيابي كرد و گفت: من به عنوان داور بينالمللي احساسكردم با وجود اينكه اين مسابقات در سطح دانشجويي برگزار شدهاست با ديگر رقابتهاي بينالمللي قرآن تفاوت ندارد و اين مسأله جلوهاي ديگر از اهتمام ايران به فعاليتهاي قرآني را به مخاطبان نشانداد.
وي همچنين عملكرد كميته داوران را مورد بررسي قرارداد و خاطرنشانكرد: داوران با حافظان و قاريان برخورد يكساني داشتند به گونهاي كه تمامي شركتكنندگان در اين رقابتها احساس ميكردند در كشور خود رقابت ميكنند.
حسين حمدان در ادامه تصريحكرد: دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان با رقابتهاي ديگر كشورهاي جهان متفاوت بود و اين مسابقات اسلامي و قرآنيبودن جمهوري اسلامي ايران را در ذهن شركتكنندگان متجليكرد.
اين داور بينالمللي قرآن تجليل از شخصيتهاي قرآني در اين دوره از مسابقات را از ديگر امتيازهاي اين رقابت بينالمللي برشمرد و با اشاره به نتايج مثبت چنين آيينهايي يادآورشد: تشويق هرچه بيشتر شركتكنندگان به گامبرداشتن در راستاي آشنايي با قرآن و معارف كلام وحي و افزايش شمار قاريان و حافظان و فعالان قرآني در آينده از آثار مثبت چنين مراسمي شمردهميشود.
به گفته حمدان با تكريم قاري و حافظ قرآن كريم او ارزشمندي را حس ميكند و به وضوح ميبيند كه ديگران براي وي احترام خاصي قايل هستند؛ زيرا مقدسترين رسالت آسماني در تاريخ بشر(كلام وحي) را با خود حملميكند و گفتار ارزشمند پيامبر(ص): «أشراف أمتي حملة القرآن»: بزرگواران امت من حاملان قرآن هستند را تداعيميكند.
اين داور بينالمللي قرآن همچنين به سخن «ابوالعينين شعيشع» نقيب قراء مصر در آيين تجليل از فعالان و چهرههاي قرآني دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان اشاره و اظهاركرد: شعيشع ايران را «جمهوري قرآني» ناميد و اعلامكرد: «من تاكنون مراسمي همچون آيين تجليل از فعالان قرآني ايران نديدهام» و اين جمله به خوبي نشانميدهد كه كمتر كشوري اسلامي در جهان همچون ايران به فعاليتهاي قرآني اهميتميدهد.
وي در پايان ضمن قدرداني از تلاشهاي ايران در راستاي نشر فرهنگ قرآني ابراز اميدواري كرد كه تمامي كشورهاي اسلامي در عرصه قرآن و فعاليتهاي قرآني گام برداشته و براي عمل به آموزههاي كلام وحي تلاشكنند.
يادآوريميشود دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن دانشجويان مسلمان 20 آبان ماه با شركت دانشجويان بيش از 40 كشور جهان در سالن همايشهاي «برج ميلاد» در تهران آغازشد و 23 آبان به كار خود پايانداد.
يکشنبه 26 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]