تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سجده شكر برهرمسلمانى واجب است،با آن نمازت را كامل و پروردگارت را خشنود مى سازى و فرش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851249337




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اظهارات برخی از هنرمندان در مورد حضور ایرانیان در کن


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:


همزمان با شروع به کار یکی از مهمترین رویدادهای سینمای جهان در فرانسه سینماگران ایرانی در حال ارزیابی لزوم و یا اهمیت حضور ایرانیان در جشنواره فیلم کن هستند.

شصت و چهارمین جشنواره فیلم کن چهارشنبه شب 21 اردیبهشت فعالیت خود را آغاز کرد و جمعی از مدیران و سینماگران ایرانی برخلاف وجود واکنش.هایی منفی راهی این جشنواره جهانی شدند؛ احمد میرعلایی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، پژمان لشگری.پور معاون فرهنگی بنیاد،امیر اسفندیاری مدیر امور بین.الملل، حسن نجاریان، شفیع آقامحمدیان مدیر عامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، هاشم میرزاخانی مدیر عامل انجمن سینمای جوان، بهمن حبشی مدیر دفتر مجامع سینمایی، مدیرانی هستند که به نمایندگی از سینمای ایران در این دوره از جشنواره حضور دارند.
البته برخی از این مدیران هنوز راهی فرانسه نشده.اند و در هفته جاری به کن خواهند رفت. علاوه بر مدیرانی که از آنان نام برده شد گروهی از افراد فعال در حوزه بین.الملل بخش.های مدیریت دولتی سینما نیز به محل برگزاری این جشنواره رفته.اند.
محمدمهدی عسگرپور مدیرعامل خانه سینما نیز برای شرکت در جلسات فیاپ چند روزی در این جشنواره حضور خواهد داشت.
همواره حضور مدیران و سینماگران ایرانی در جشنواره فیلم کن و برپایی چتر سینمای ایران در بازار فیلم این رویداد سینمایی مورد انتقاد گروهی بوده. است؛. در سال 1385 مسئولان خانه سینما و کانون کارگردانان واکنشی منفی در این زمینه داشتند و امسال برخی چهره.های نزدیک به مدیریت دولتی سینما.
ارائه هدف از حضور در این رویداد سینمایی، مشارکت در بازار فیلم و پذیرفته نشدن فیلمی از ایران در بخش رقابتی جشنواره همه نکاتی است که گاه به عنوان دلایل حاضر نبودن ایرانیان در جشنواره کن اعلام می.شود و برخی نیز با اصل مسئله یعنی حضور در جشنواره.ای که گاهی به کار کارگردانان مخالف با رویکردهای سیاسی ایران توجه کرده.، انتقاد داشته.اند.
امسال مشارکت در بازار فیلم کن، آن هم در شرایطی که دو فیلم از محمد رسول.اف و جعفر پناهی و مجتبی میرتهماسب در جشنواره پذیرفته شده و مدیران سینمایی هم این آثار را نمایندگان سینمای ایران در این جشنواره جهانی نمی.دانند، واکنش.هایی متفاوت نسبت به دوره.های گذشته به همراه داشت.
جدای از این مسئله که همواره کنجکاوی در مورد نتیجه حضور در این رویداد سینمایی و بازارهای فیلم وجود داشته، برخی از بعد سیاسی به موضوع نزدیک شده و معتقدند نباید سراغ جشنواره.هایی رفت که با فیلم.های معترض ایرانی همسویی می.کند.
نوع دیگر انتقادها نیز از جنس سخنانی است که سیدضیا هاشمی در سال 1381 بیان کرده بود.. او گفته بود لزومی ندارد مدیران کارهای سینمای ایران را روی زمین گذاشته و خود به جشنواره.های جهانی بروند.
دیدگاه.های متفاوت در مورد این موضوع مشخص در بررسی اظهارات متفاوت افراد روشن.تر خواهد شد.
عنوان
سمت
اظهارات
جواد شمقدری
معاون امور سینمایی
مسئله.ای که خیلی از مهم.تر از جشنواره کن است، بازار فیلم کن است. این بازار جایی برای ارائه محصولات تمام کشورهای شرکت کننده و عرضه و مبادله فیلم.ها است و معتقدم خرید و فروش فیلم در جشنواره کن مهمترین بخش آن است. متاسفانه فضای تبلیغاتی فیلم.های شرکت کننده فرش قرمز و مسائلی دیگری بیشتر از این بازار، مهم به. نظر می.آید. سعی کرده.ایم در بازار فیلم، بهتر از سال.های قبل شرکت کنیم و فیلم.های خودمان را در این بازار ارائه کنیم و بهترین محصولات جشنواره.های داخلی را نیز در این بازار به معرض نمایش درآوریم.
در بخش بازار کن، بنیاد سینمایی فارابی، مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و موسسه رسانه.های تصویری غرفه دارند، به همین جهت مدیران این سه موسسه به همراه مدیران امور بین.الملل آنها به فرانسه سفر کرده.اند. من کارهای دیگری دارم که باید به آنها رسیدگی کنم، بنابراین احتمالا در کن حضور نخواهم داشت.
امیر اسفندیاری
مدیر امور بین.الملل فارابی
بازار فیلم و جشنواره فیلم کن یکی از بزرگترین رویدادهایی است که در طول سال در حوزه سینما در سطح بین.الملل اتفاق می.افتد و کشورهای مختلف با توجه به حجم تولیداتشان در این بازار حاضر می.شوند. مشارکت در بازار فیلم جشنواره کن بستری مناسب برای حضور در رویدادهای مهم بین.المللی به وجود می.آورد و فیلم..ها برای فروش و حضور در جشنواره.ها از سوی خریداران و برگزارکنندگان جشنواره..ها در دیده می.شوند. نباید بعد تاثیرات تجاری حضور در بازار فیلم را نادیده بگیریم. اینکه فیلمی از سینمای ایران در جشنواره پذیرفته بشود یا نشود، بستگی به سلیقه و سیاست..های هیئت انتخاب جشنواره دارد و معیاری برای حضور در بازار فیلم به حساب نمی.آید. بازار فیلم خود فضایی است برای مطرح شدن آثار سینمای ایران که نباید این دو را یکی دانست.
فرشته طائرپور
تهیه.کننده
این رسمی است که طی سال.های اخیر جا افتاده و گروه.های قابل توجهی از مسئولان سینمایی و تلویزیونی در جشنواره.های معتبری مانند کن شرکت می.کنند. نتایج مثبت و منفی این سفر.ها دقیقا بستگی به خود آن مسئول دارد. برخی می.روند تا برای ابراز نفرت و تکفیر دلایل بیشتری پیدا کنند، برخی می.روند تا شیفتگی پنهان و پیدایشان را نسبت به اینگونه فضاها تقویت کنند و معدودی هم واقعا با نیت شناختی بیشتر و کارشناسانه از یک رویداد سینمایی جهانی می.روند تا بتوانند در ورود به عرصه.های بین.المللی با فهم درست.تری گام بردارند. به هر حال دستاوردهای فکری و عملیاتی هر یک از این سفر کرده.ها پس از بازگشت می.تواند ثابت کند که چقدر آن سفر برای خود آن مدیر و یا سینمای ایران موثر بوده است.
البته من به تجربه دیده.ام که بسیاری از این آقایان طی همین سفرها به تعادل بیشتری در فهم سینما و ارتباط.های بین.المللی می.رسند که این خود خوب است. تنها نکته.ای که می.ماند این است که این مدیران نباید فراموش کنند که در همراهی با اهالی واقعی سینماست که می.توانند به عنوان هیئت.های دارای نمایندگی از سینمای مستقل ایران دیده شوند.
سیدضیا هاشمی
رئیس اتحادیه تهیه.کنندگان
سفر به جشنواره.های معتبر خارجی برای سینماگران، کارشناسان و مدیران سینمایی ضروری است. این سفرها می.تواند زمینه آشنایی مدیران و اهالی سینما با امتیازهای این جشنواره.ها را فراهم کند، لازم است سینمایی.های ما ببینند فستیوال.های درجه یک جهانی چطور اداره می.شوند و از آن تجربه.ها برای برگزاری بهتر جشنواره.های داخلی استفاده کنند. جشنواره.ها فرصتی مناسب برای تعامل میان سینماگران ایرانی و دیگر کشورهای جهان است، می.توان در حاشیه جشنواره.ها از امکان دیده شدن فیلم.های ایرانی و فروش آنها به بازارهای خارجی استفاده کرد، دستاوردهای سینمای ایران را می.توان از این طریق به مخاطب جهانی معرفی کرد. نمی.توان گفت سفر به جشنواره.های مختلف خارجی تاثیری در مدیران سینمایی نداشته، برگزاری جشنواره فیلم فجر در طی این سال.ها حرفه.ای تر شده و این نشان دهنده مسیر رو به رشد جشنواره و استفاده از تجربه.های مختلف جشنواره.های دیگر است، اگر مسئولان نگاهشان حرفه.ای شده به دلیل تبادل و تعامل با فضاهای بین.المللی است.
فرج.الله سلحشور
کارگردان
این سفر تأیید سینمای مبتذل دنیا است و من در آن به جز تفریح، گردش و استراحتی چند روزه هیچ دستاوردی نمی.بینم ضمن آن که این تنها یک ادعاست که باید در جشنواره.ها حضور مؤثر و فعال داشته باشیم.
مسئولان فرهنگی و هنری ما باید پاسخ دهند که در طی سی و چند سال پس از انقلاب با شرکت در جشنواره.هایی که تنها آثار سیاه.نمایی از ایران را مورد توجه قرار داده.اند و جز توهین به اسلام، فرهنگ و اعتقادات اسلامی ما هیچ هدف دیگری را دنبال نمی.کنند چه منشاء خیر و برکتی برای سینمای ایران به همراه داشته است؟ و اگر در این جشنواره.ها شرکت نمی.کردند چه اتفاقی رخ می.داد که در حال حاضر نیفتاده است؟ با شرکت مسئولین فرهنگی کشور در این جشنواره.ها چه تاثیر مثبتی را تاکنون شاهد بودیم؟
آقایان مسئولان فرهنگی که مدعی هستند ما باید در جشنواره.های خارجی حضوری فعال داشته باشیم آیا حضورشان مانع از این لجن.پراکنی.ها و سیاه.نمایی.ها از جامعه ایران در جشنواره.ها بوده است؟ اگر این افراد ملت ایران را لایق می.دانند گزارشی از تاثیرات حضور خود در جشنواره.های مختلف جهانی ارایه دهند و تاثیرات مثبت حضورشان در این جشنواره.ها را اعلام کنند. هر عاقلی در این مملکت این.را می.داند که رفتن به این جشنواره تا به امروز تنها تأیید این جشنواره.ها بوده و هیچ نتیجه مثبتی برای سینمای ما به همراه نداشته است.
من در این سفرها به جز تفریح، گردش و استراحتی چند روزه برای مدیران فرهنگی کشور هیچ دستاوردی را نمی.بینم. و این تنها یک ادعاست که باید در جشنواره.ها حضور مؤثر و فعال داشته باشیم.
جمال شورجه
کارگردان
جشنواره کن جشنواره.ای است که عمدتا به فیلم.ها و فیلمسازانی که در سال.های گذشته به انقلاب و نظام پشت کرده.اند توجه می.کند. نمونه این توجه که اکنون نیز در فرانسه زندگی می.کند محسن مخملباف است. البته باید بگویم من کیارستمی را از این مسئله مستثنی می.دانم، چرا که او یک فیلمساز جهانی است که از کن برای کارهایش استفاده می.کند و برای مخاطبان خاص خودش در سطح جهان فیلم می.سازد. به نظرم اگر فرصت حضور در کن برای بخشی از سینماگران فراهم می.شد که بتوانند آثار تولیدی روز دنیا را آنجا دیده و از مباحث جنبی آن استفاده کنند، بسیار بهتر از سفر تعداد زیاد مدیران به کن بود. تبیین نظرات و سیاست.های ما توسط مدیران سینمایی در رسانه.های خارجی می.تواند برخی از توطئه.های رسانه.ای. غرب علیه کشورمان را خنثی کند.
محمدرضا اسلاملو
کارگردان
حضور و نمایش فیلم.های ایرانی در بازار جشنواره کن دستاوردهایی را برای ما خواهد داشت. این حضور علاوه بر اینکه سبب پیدا شدن خریدار برای آثار ما می.شود، فرصت تبادل افکار و برقراری دیالوگ میان سینماگران کشور با دیگر فیلمسازان و متولیان امور سینمایی جهان و مخاطبان در سایر کشورها را برقرار می.کند. خوشبختانه مضمون و باطن فیلم.های ایرانی به لحاظ رعایت چارچوب.های معنوی و اخلاقی با سایر کشورهای جهان متفاوت است و از این رو مردم دیگر کشورها این آثار را می.پسندند. اما مسئله حائز اهمیت این است که ما چگونه آثار خود را به مخاطبان جهانی عرضه کنیم زیرا چنانچه شرایط و فرصت.های مناسب برای دیده شدن فیلم.های ما به وجود نیاید مسلماً از این امکان محروم خواهیم شد.










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 179]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن