واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كوتاه وخواندني
50 درصد مشكلات ناباروري بين زوجين
مشترك است
به گفته رئيس انجمن باروري و ناباروري ايران، حدود 20 درصد مشكلات ناباروري مربوط به مردان و حدود 25 درصد نيز مربوط به زنان است و در 50 درصد موارد نيز هر دو زوج در بروز ناباروري سهم دارند.
دكتر محمد رضا نوروزي در گفت وگو با ايسنا, ضمن بيان مطلب فوق افزود: حدود 25 درصد علل ناباروري غير قابل تشخيص مي باشد اما شايع ترين علت اين مشكل در مردان واركيوسل، واريس عروق بيضه، اختلالات هورموني، عدم نزول بيضه و سندرم هاي خاص است. شايع ترين مشكل در زنان نيز اختلالات رحمي و بيماري هاي داخل رحم در زنان و عوامل روحي است.
دكتر نوروزي در رابطه با روش هاي تشخيص در مردان به آزمايش اسپرم و گرافي و در زنان به بررسي وضعيت تخمك گذاري اشاره كرد. وي از موارد مهم علت ناباروري زوج هاي جوان را تشخيص ديرهنگام عنوان و به مردان توصيه كرد: قبل از ازدواج به علت آسان تر بودن روش هاي بررسي، وضعيت باروري خود را آزمايش كنند.
ويتامين و منيزيم، تقويت كننده حس شنوايي
پژوهشگران توصيه مي كنند كه با مصرف تركيبي از ويتامين ها و منيزيم مي توان از ضعف شنوايي و يا ناشنوايي پيشگيري كرد. به گزارش ايسنا، محققان دانشگاه ميشيگان اعلام كردند كه استفاده از اين ريزمغذي ها در بررسي هاي آزمايشگاهي نتايج موفقيت آموزي در پي داشته است.
اين تحقيق نشان داد كه در جانوران آزمايشگاهي تركيب چهار نمونه از اين ريز مغذي ها تا 80 درصد از آسيب شنوايي ناشي از آلودگي صوتي جلوگيري مي كند. هم اكنون آزمايش ريز مغذي هاي نامبرده روي نمونه هاي انساني آغاز شده است. براي اين منظور تركيبي از ويتامين هاي A ,C ,E بعلاوه منيزيم در قالب يك قرص به بيماران شركت كننده در آزمايش داده شده است. اين تركيب AuraQuell نام گرفته است و قبل از اينكه فرد در معرض صداي زياد قرار بگيرد به وي خورانده مي شود. محققان مي گويند; در شرايطي كه كاهش آلودگي صوتي در حقيقت غيرممكن است با اين روش مي توان از اثرات آسيب پذير آن روي حس شنوايي كاست.
همايش انجمن قلب ايران 28 آبان برگزار مي شود.
به گزارش شبكه خبر به نقل از روابط عمومي انجمن قلب ايران اين همايش با همكاري كالج قلب آمريكا در مركز همايش هاي بين المللي صدا و سيما برگزار مي شود . دبير همايش گفت : در چهار روز برگزاري اين همايش 54 سخنران خارجي از پانزده كشور به عنوان مشهورترين متخصصان قلب دنيا شركت مي كنند . سيد محمد مهدي پيغمبري افزود : از مجموع 485 مقاله پژوهشي پذيرفته شده سي مورد به صورت سخنراني و 255 مورد به صورت مقاله ارائه خواهد شد . برگزاري اعمال جراحي زنده در بيمارستان قلب شهيد رجايي و پخش آن در محل برگزاري همايش به طور همزمان و اجراي ميزگرد پرسش و پاسخ در زمينه درمان هاي تهاجمي قلب از مهمترين برنامه هاي اين همايش است . براي گروههاي پزشكي شركت كننده در اين همايش بالاترين امتياز كنگره هاي بين المللي داخل كشور به عنوان بازآموزي در نظرگرفته شده است .
خطرات شديد مصرف بخور اوكاليپتوس به جاي شربت هاي دارويي
مديركل اطلاع رساني معاونت غذا و داروي وزارت بهداشت با اعلام اين كه با شروع فصل سرما مواردي از مسموميت به علت استفاده از بخور اوكاليپتوس به جاي شربت هاي دارويي خوراكي گزارش شده است، گفت: خوردن حجم اندكي از اين بخور (در حد 5 ميلي ليتر) با خطر مرگ همراه است.
دكتر علي صفا در گفت و گو با ايسنا با اشاره به شباهت ظاهري بسته بندي بخور اوكاليپتوس با شربت هايي در حجم 60 سي سي و اكثرا با كاربرد رفع احتقان و ضد سرفه اظهار كرد: اگرچه توضيحات و هشدارهاي لازم به ميزان كافي بر روي بسته بندي هاي آنان درج شده است اما شايد برخي افراد كم سواد و يا كم توجه، فقط به شباهت ظاهري بسته بندي ها اكتفا كنند. وي، با بيان اين كه مركز ثبت عوارض جانبي و ناخواسته داروي وزارت بهداشت مواردي از مسموميت هاي ناشي از مصرف بخور اوكاليپتوس به جاي شربت هاي خوراكي گزارش كرده است، گفت: مصرف مقادير اندك آن بسيار كشنده است. به نظر مي رسد با توجه به مخاطرات جدي مصرف خوراكي اين فرآورده ضرورت دارد، نهادهاي مسئول با اتخاذ تدابير مناسب و دستورالعمل هايي نسبت به تمايز بسته بندي محصولات دارويي خوراكي از غير خوراكي - حداقل براي رفع اشتباه براي كودكان و افراد كم سواد يا كم توجه - اقدام كنند.
شنبه 25 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 328]