واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: شهردار تهران: تاكسي وسيله نقليه عمومي نيست ديگر به فكر توسعه كمي شركتهاي خصوصي تاكسيراني نيستيم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - شهري
شهردار تهران گفت: بايد تصديگري بر شركتهاي خصوصي تاكسيراني از بين برود و توليگري بر عملكرد آنها صورت گيرد.
به گزارش سرويس «شهري» ايسنا، دكتر محمدباقر قاليباف در نشست با مسوولان شركتهاي خصوصي تاكسيراني با بيان اين مطلب اظهار كرد: شركتهاي خصوصي بايد خود بر مسائل جاريشان مديريت كنند و تصديگري بر عملكرد آنها از بين برود و در مقابل نظارت برعملكرد آنها دقيقتر شود.
وي افزود: امروز ديگر به فكر توسعه كمي شركتهاي خصوصي تاكسيراني نيستيم، بلكه توسعه كيفي آنها مدنظر است و در تلاشيم شركتهاي خصوصي به ماهيت و نقش اصلي خود و هدف تاسيس شان نزديك شوند و با ارتقاي سطح خدمات بتوانند به نحو شايستهتري به شهروندان خدماترساني كنند.
شهردار تهران با تاكيد بر اين كه ما از ورود بخش خصوصي در مديريت تاكسيراني به عنوان راه كاري براي حل مشكلات و ارتقاي سطح خدمات رساني به شهروندان حمايت ميكنيم، گفت: حضور و فعاليت شركتهاي خصوصي تاكسيراني در شهري مانند تهران انكارناپذير است، زيرا يك سازمان نميتواند به تنهايي بر عملكرد حدود 100 هزار تاكسي نظارت كند.
دكتر قاليباف با تاكيد بر اين كه تاكسيها به هيچ وجه جز وسايل نقليه عمومي محسوب نميشوند و در واقع وسيلهاي نيمهعمومي هستند، تصريح كرد: تاكسيها در هيچ جاي دنيا وسايل نقليه عمومي محسوب نميشود و ما نيز نبايد خلاف عقل و منطق، تاكسيها را وسيله نقليه عمومي بدانيم و اگر بودجه و يارانهاي را ميخواهيم، صرف توسعه ناوگان حمل و نقل عمومي كنيم، مترو در اولويت قرار دارد، زيرا علاوه بر ظرفيت بسيار بالاي جابه جايي مسافر بهترين گزينه براي حل مشكل ترافيك محسوب ميشود.
شهردار تهران همچنين بر تشكيل جلسات مشورتي به صورت پيوسته و مداوم با حضور نمايندگان و منتخبان شركتهاي خصوصي و مديران حوزه حمل و نقل و ترافيك و سازمان تاكسيراني تاكيد كرد و گفت: نبايد شركتهاي خصوصي تاكسيراني خود را جدا از سازمان تاكسيراني و مجموعه شهرداري تهران بدانند و در تمام مراحل همفكري لازم بين مديران سازمان تاكسيراني و حوزه حمل و نقل و ترافيك وجود داشته باشد، تا با رفع مشكلات زمينه خدمات رساني بهتر و شايستهتر به شهروندان ايجاد شود.
وي با بيان اين كه بايد كيفيت خدمات رساني ناوگان تاكسيراني و برخورد رانندگان در شان شهروندان باشد، گفت: شركتهاي خصوصي تاكسيراني بايد به سمت ارتقاي كيفي ناوگان و خدمات رساني شايستهتر و بهتر به شهروندان پيش بروند.
شهردار تهران با تاكيد بر اين كه خصوصي سازي بخش از تاكسيراني به معناي رها كردن ناوگان نيست، گفت: خصوصيسازي به اين معنا نيست كه هركس هر كاري دوست دارد، ميتواند انجام دهد، بلكه ما چارچوب و هدفي را براي شركتهاي خصوصي تعيين كردهايم و رفتار ما كاملا با شركتهاي خصوصي مديريتي خواهد بود و چنانچه شركتي نتواند خود را با چارچوبهاي تعيين شده، منطبق كند و رشد و پيشرفت لازم را داشته باشد، خود به خود از اين عرصه حذف خواهد شد.
شهردار تهران با بيان اين كه شركتهاي خصوصي حمل و نقل در تمام دنيا سالهاست كه فعاليت و خدمات رساني ميكند، تصريح كرد: زماني كه ميخواستيم، شركتهاي خصوصي تاكسيراني را در تهران ايجاد كنيم، بسياري با اين طرح مخالفت ميكردند، اما اكنون لزوم حضور و فعاليت شركتهاي خصوصي به اثبات رسيده و ما امروز بايد سعي كنيم با استفاده از تجارب كشورهاي ديگر سطح شركتهاي خصوصي و نحوه عملكرد آنها را ارتقا دهيم.
////////59 درصد ناوگان تاكسيراني تحت نظارت بخش خصوصي
مدير عامل سازمان مديريت و نظارت بر تاكسيراني شهر تهران نيز در اين نشست گفت: در حال حاضر 59 درصد ناوگان تاكسيراني تحت نظارت بخش خصوصي فعاليت و خدماترساني ميكنند و 41 درصد ناوگان تحت پوشش سازمان تاكسيراني هستند.
وي با بيان اين كه مسافربرهاي شخصي ساماندهي شده بدون استثنا در شركتهاي خصوصي تاكسيراني مشغول به كار و خدماترساني هستند.
حسين تيموري كرماني خاطر نشان كرد: از مجموع 15 هزار و 637 مسافربر شخصي كه شناسايي شده بودند تنها حدود پنج هزار دستگاه خودرو عملا وارد عرصه خدماترساني شدند و با تغيير رنگ و پلاك در شركتهاي خصوصي تاكسيراني فعاليت خود را آغاز كردند.
وي تصريح كرد: بر اساس طرح جامع حمل و نقل و ترافيك شهر تهران، تاكسيهاي پايتخت بايد تنها در قالب استاندار (تلفني و ايستگاهي) و خطي فعاليت كنند كه در تلاشيم به مرور با حذف تاكسيهاي گردشي و ساماندهي تاكسيها به شيوههاي تعيين شده به اهداف تعيين شده در طرح جامع حمل ونقل و ترافيك دست برسيم.
مدير عامل سازمان مديريت و نظارت بر تاكسيراني همچنين بر ارتقاي سطح كيفي ناوگان تاكسيراني تاكيد كرد و گفت: بر اساس طرح جامع حمل و نقل ديگر نبايد به دنبال ارتقا كمي ناوگان تاكسيراني باشيم و در مقابل بايد سطح خدمات رساني و كيفيت ناوگان ارتقا يابد.
وي در ادامه با اشاره به اين كه در سال 85 بايد 7800 خودرو به تاكسيراني شهر تهران تحويل ميشد، گفت: متاسفانه هنوز هزار و 200 خودرو از سهميه سال 85 سازمان تاكسيراني تحويل داده نشده است اين درحاليست كه رانندگان اين خودروها بين سه تا هفت قسط خودروها را نيز پرداخت كردهاند.
تيموري كرماني در پايان ابراز اميدواري كرد كه مسوولان در دولت براي نوسازي تاكسيهاي فرسوده تهران و ارتقا كيفيت ناوگان همكاري لازم را داشته باشند، تا به مرور خودروهاي با كيفيت و مدرن جايگزين خوردوهاي قديمي شده و خدمات رساني مناسبي به شهروندان صورت گيرد.
انتهاي پيام
شنبه 25 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]