واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون فرماندهي انتظامي سيستان و بلوچستان اعلام كرد وضع مطلوب شاخصهاي امنيتي سيستان و بلوچستان
خبرگزاري فارس: معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي سيستان و بلوچستان گفت: اين استان از نظر بسياري از شاخصهاي امنيتي از وضع مطلوبي در كشور برخوردار است.
سرهنگ صلاح عسگرپور امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار داشت: بيتوجهي رژيم سابق به استان سيستان و بلوچستان باعث شده چهره اين استان همواره يك استان فقير و محروم نشان داده شود و هيچ سعي و تلاشي براي توسعه استان و رفع محروميتها صورت نپذيرد.
وي بيان كرد: نبود امكانات زيربنايي در كنار بيكفايتي مسئولان استاني كه نتوانستند به طور بهينه از نعمتهاي خدادادي در استان و اين خطه زرخيز بهويژه در امر دريا، معادن و موقعيت جغرافيايي بهرهمند شوند، بخشي از مردم اين استان را برآن داشته تا براي گذران زندگي و امرار معاش، رحل سفر به خارج ببندند كه متاسفانه امروزه بيش از 700 هزار نفر از جوانان و مردم استان در كشورهاي بيگانه از جمله عمان يا استانهاي ديگر مثل گلستان زندگي ميكنند و يا اينكه به شغلهاي كاذب مانند جابجايي كالاي قاچاق، قاچاق سوخت و حتي مواد مخدر روي ميآورند.
وي گفت: با پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي خدمات بسيار ارزندهاي به مردم ارائه شد و هر چند در بحث بودجه تا چند سال پيش آنچنان بودجهاي به اين استان تعلق نميگرفت بهعنوان مثال بودجه سال 1378 استان بالغ بر 17 ميليارد تومان بوده كه اين مقدار تقريبا معادل بودجه اختصاص يافته به احداث يك پل بزرگ در تهران بوده اما امروز اين موانع برطرف و خدمات آبرساني، برقرساني، كلاسهاي درس، تقويت دانشگاهها، راه اندازي پروژههاي اقتصادي و تجارت انگيزه مردم استان را در زندگي با شور و شوق دوچندان كرده و خدمات دولت به دهها برابر افزايش يافته و ضريب امنيتي استان تا حد بالايي ارتقا يافته است.
عسگرپور افزود: استان سيستان و بلوچستان از نظر تعداد زنداني نسبت به ساير استانها كمترين تعداد و از نظر تعداد دختران فراري نيز پايين ترين آمار را در سطح كشور داراست و اين استان از لحاظ آمار خودكشي نيز كمترين تعداد اقدام به خودكشي موفق داشته و در بسياري از شاخصهاي امنيتي هماكنون استان وضعيت بسيار خوبي دارد و ميزان امنيت را ميشود بيشتر تغيير داد.
وي خاطرنشان كرد: در استان سيستان و بلوچستان طي سالهاي گذشته با تلاش مسئولان استان، علماء و روحانيون اهل تسنن و تشيع، گامهاي ارزندهاي برداشته شده اما احساس امنيت در استان همچنان وجود ندارد كه متاسفانه هر وقت صحبت از احساس امنيت ميشود نگاهها فقط به نيروي انتظامي معطوف ميشود.
وي تصريح كرد: برخي واژههاي امنيت و پليس را مترادف ميدانند و حتي امنيت را مساوي با پليس قلمداد ميكنند كه بايد گفت اين يك وظيفه عمومي است و از سوي ديگر همه دستگاهها بايد در امر امنيت دخيل باشند تا احساس امنيت ايجاد شود.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان ادامه داد: تلاشهاي نيروهاي امنيتي بهويژه پليس در اين استان كه همواره پرچمدار امنيت پايدار مطرح شده، قابل تحسين بوده و تقديم شهداي والا مقام و جانبازان و تحمل ضايعات و خسارات فراواني در مقابله با حوادث ضدآرامش مردم و شرارتها باعث شده، گروكشيها و راهبندانها و آمارگيريهاي اقوام و طوايف پيرامون معاملات مواد مخدر به پايينترين سطح برسد.
عسگرپور تصريح كرد: در حال حاضر امنيت استان مطلوب و قابل قبول است اما احساس امنيت به دست نيامده است كه اميدواريم بتوانيم در آينده نزديك جرائم فوقالذكر را مهار كنيم بهويژه با تدابيري كه در مرزها در حال اقدام است.
وي افزود: اين استان جزو بهترين استانهاي كشور از نظر امنيت و حتي احساس امنيت خواهد بود كه ميطلبد نسبت به اشتغالزايي جوانان و مهار بيكاري هم از سوي دستگاههاي ذيربط همت شود.
انتهاي پيام/ر20
شنبه 25 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]