تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837986381




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گزارشي از پشت‌صحنه اخراجي‌ها 2/ بخش نخستدفاع تمامي اقشار جامعه از ميهن اسلامي؛ پيام «اخراجي‌ها 2»


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: گزارشي از پشت‌صحنه اخراجي‌ها 2/ بخش نخستدفاع تمامي اقشار جامعه از ميهن اسلامي؛ پيام «اخراجي‌ها 2»
گروه هنر: خانواده شهدا جزو افتخارات ما هستند و بيشتر ايراني‌ها نيز به تناسب در بين آشنايان و بستگان خود شهيد داده‌اند، آثاري همچون اخراجي‌ها نيز تنها در پي ارزش نهادن به اهداف‌ شهيدان است كه نشان دهد در دفاع از كشور تمامي مردم و اقشار جامعه حضوري فعال داشتند.
نگاه اول: «اخراجي‌ها» عنوان فيلمي است كه اكران آن در سينماهاي كشور در سال گذشته توانست تحولي عظيم را در گيشه با خود همراه كند، آن‌هم در شرايطي كه نسخه قاچاق فيلم در شبكه‌هاي غيرقانوني پخش شده بود.

نكته حائز اهميت درباره «اخراجي‌ها» اين است كه اين فيلم با استفاده حرفه‌اي از گروهي هماهنگ توانست نشان دهد كه سينماي دفاع مقدس مي‌تواند با اتخاذ سياست‌هاي مناسب گونه‌اي پررونق در سينما‌ي كشور باشد، چراكه در سال‌هاي اخير از سوي برخي افراد بارها گفته ‌شد كه اين ژانر ديگر مخاطب لازم را ندارد.

«مسعود ده‌نمكي» كارگردان اين اثر با توجه به موفقيت فيلم در اقدامي نو (دنباله‌سازي يك فيلم سينمايي) ساخت بخش دوم اين فيلم سه‌گانه را از يك ماه پيش آغاز كرده و توقع مي‌رود كه در جشنواره بيست‌و‌هفتم فيلم فجر شاهد پخش «اخراجي‌ها 2» باشيم.

در بخش دوم، اخراجي‌ها اسير شده‌اند و اكثر اتفاقات در اسارتگاه مي‌گذرد رويكردي كه با فلاش‌بك‌هايي به زندگي خانواده اخراجي‌ها همراه ا‌ست، گزارش زير چكيده‌اي از پشت صحنه اين فيلم دفاع مقدسي است.

نگاه دوم: براي اينكه به مرغداري كه به لوكيشن «اخراجي‌ها 2» تبديل شده برسيم، بايد هفت كيلومتر از جاده فرديس كرج را پشت سر بگذاريم تا به محل فيلمبرداري برسيم، مكاني كه نمونه بازسازي شده اسراتگاه جنگي عراق است.

براي من بسيار جالب بود كه در هنگام ورود به محل لوكيشن جمعيت زيادي را پشت درب ورودي مرغداري مشاهده كردم كه به اميد ديدار هنرمندان محبوب‌ خود ساعت‌ها را سپري مي‌كردند.

نگاه سوم: اولين كسي كه در ابتداي ورود به لوكشين كار با او رو‌به‌رو شدم «حسام نواب‌صفوي» بود كه در اين فيلم نقش يكي از اسيران قديمي اردوگاه را ايفا مي‌كرد.

نكته جالب براي من در خصوص اين بازيگر سينما گريم سنگين وي بود به‌نحويكه در برخورد اول من متوجه وي نشدم ولي با برخوردي كه وي به واسطه آشنايي قبلي با من داشت متوجه شدم كه اين اسيري كه قرار است نقش يكي از شخصيت‌هاي «اخراجي‌ها 2» را بازي كند همان «حسام نواب‌صفوي» است.

اين برخورد اوليه سبب شد كه براي دقايقي با اين بازيگر به گفت‌و‌گو بنشينم. «نواب‌صفوي» در ابتداي صحبت‌هاي خود گفت: با انرژي كه از طرف گروه براي اين كار صرف مي‌شود با وجود سختي‌هاي كار فكر كنم اين اثر خواهد توانست موفقيت بخش اول را تكرار كند.

وي افزود: حتي بر اين باور معتقدم كه اين اثر قادر است كه از بخش نخست نيز موفق‌تر عمل كند، چرا‌كه شكل قصه به گونه‌اي است كه مي‌تواند با مخاطبان ارتباط مناسب‌تري برقرار كند.

اين بازيگر اضافه كرد: در اين كار هيچكس به دنبال به نمايش درآوردن خود نيست، بلكه نكته مهم اين است كه بتوان بخشي از دفاع مقدس را در اين كار به نمايش درآورد.

سؤال ديگر ما از اين بازيگر اين بود كه برخي از مخالفان اخراجي‌ها معتقدند كه زبان طنز نمي‌تواند ارزش‌هاي مقدس جنگ را به تصوير كشد! آيا به عقيده شما اينچنين تصوري درست است؟

نواب صفوي جواب داد: چرا بايد اينگونه فكر كنيم، مگر براي دفاع از وطن فقط قشري خاص بودند كه جان‌فشاني كردند. در بخش اول اين فيلم نيز به روي اين مهم تأكيد شده بود كه محيط مقدس جبهه مي‌تواند بسياري از زشتي‌هاي روح را بشويد و از انساني خطاكار يك سرباز وطن بسازد.

نگاه چهارم: بعد از گفت‌وگو با «نواب‌صفوي» با دستيار كارگردان فيلم اخراجي‌ها به محل فيلمبرداري رفتيم. اولين نكته‌اي كه به محض ورود به محل فيلمبرداري براي من جلب توجه ‌كرد عكسي بزرگ از صدام بود كه ناخودآگاه توجه هر بيننده‌اي را جلب مي‌كرد.

نكته‌اي ديگر درمورد اين كار پربازيگر بودن فيلم است، زيرا در سكانسي كه قرار بود گرفته شود، شايد بتوان گفت كه بيش از 100 نفر بازيگر و هنرمند حضور داشتند، البته حضور اين تعداد بازيگر كار را براي كارگردان بسيار سخت‌ مي‌كرد به همين دليل در برخي از قسمت‌ها «مسعود ده‌نمكي» به شدت از برخي ناهماهنگي‌ها عصباني مي‌شد، ولي اين سينماگر تازه‌كار با تسلطي حرفه‌اي نشان ‌داد كه راه هدايت گروه را به خوبي مي‌شناسد.

نگاه پنجم: امين حيايي، اكبر عبدي، ارژنگ اميرفضيلي، سيد جواد هاشمي، فخرالدين صديق‌شريف، سپند اميرسليماني، بيوك ميرزايي، مهران رجبي و ... از جمله چهره‌هايي بودند كه در سكانسي كه قرار بود گرفته شود حضور داشتند.

از نكات جالب اين گزارش گرفتن سكانسي بود كه اجراي آن را «اكبر عبدي» بر عهده داشت كه با طنزي خاص همراه بود، به‌نحوي‌كه براي گرفتن صحنه‌ي مورد نظر، كارگردان مجبور شود چند بار كات دهد.

به محض گرفتن سكانس مربوط به اكبر عبدي براي لحظاتي كار تعطيل شد تا بازيگران و هنروران استراحتي اندك كنند و همين زمان كافي بود تا ما بتوانيم براي لحظاتي با امين حيايي به گفت‌وگو بنشينيم.

نگاه ششم: «امين حيايي» بازيگر پر كار سينما در ابتداي سخنان خود چنين گفت: به عقيده من هر اثري كه بتواند موجب رونق سينماي كشور شود كاري قابل توجه است، «اخراجي‌ها» نيز جزو همين‌گونه توليدات است كه توانست به مدد گروهي حرفه‌اي موفقيت لازم را كسب كند، به ‌نحوي‌كه مخاطبان با آن ارتباط مناسبي برقرار كردند.

وي افزود: بخش دوم اين فيلم نيز در صدد است با استفاده از متن و گروهي حرفه‌اي بتواند موفقيت بخش اول را تكرار كند كه بنده معتقدم باتوجه به پتانسيلي كه صرف اين كار شده، رسيدن به خواست فوق حتمي است.

وي در پاسخ به پرسشي مبني بر اينكه دليل موفقيت اخراجي‌ها چيست؟ اظهار كرد: به يقين مي‌توان از هماهنگي و همدلي گروه به عنوان شاخص‌ترين دليل موفقيت كار نام برد به‌نحوي‌كه بازيگران، هنروران و گروه كارگرداني با هم رابطه صميمانه داشته و دارند.

حيايي در ادامه توضيحات خود متذكر شد: بايد به اين مهم نيز توجه داشت كه سينما نبايد با سياست درآميخته شود، زيرا مردم به سينما مي‌روند كه براي لحظاتي شاد باشند و اگر قرار است كه مخاطبان در سينما حرف‌هاي سياسي بشنوند، چرا به سينما بروند در خانه‌هاي خود مي‌توانند اخبار گوش دهند، پس نبايد چنين آثاري را كه موجب رونق سينما شده‌اند را با ايرادات سياسي مورد هجمه قرار داد.

برنده سيمرغ بلورين بيست‌و‌ششمين جشنواره فيلم فجر اضافه كرد: البته توضيحات فوق به معناي نفي سينماي هنري نيست، چون آثار فيلمسازني همانند مجيدي، حاتمي‌كيا، كيارستمي و ... توانسته‌اند به خوبي چنين بخش‌هاي را پوشش دهند به‌‌شكلي‌كه براي سينماي ما در سطح جهاني افتخار آفريدند اما هنگامي‌كه آثار قرار است در داخل به نمايش درآيد به عقيده من ساده‌گويي بهترين زبان است كه مي‌تواند موجب رونق سينما شود.

وي در مورد برخي از اعتراضات به فيلم اخراجي‌ها در زمان اكران، گفت: اكثر نقدها در مورد اخراجي‌ها در زمان اكران بخش نخست، مربوط به شخصيت «مجيد سوزوكي» بود، در‌صورتي‌كه در اخارجي‌ها 1 سعي شده بود كه در قالب داستاني جذاب روايتي حكايت شود كه مسلماً با حربه‌هاي سينمايي نيز همراه بود، چراكه در سينما ضروري است كه برخي از اصول براي حفظ جذابيت رعايت شود پس نبايد از چنين آثاري توقع داشت كه همانند فيلمي مستند روايتگر قصه‌اي خاص باشند.

حيايي در پايان توضيحات خود گفت: خانواده شهدا جزو افتخارات ما هستند و اكثر ايراني‌ها نيز به تناسب در بين آشنايان و بستگان خود شهيد داده‌اند. آثاري چون اخراجي‌ها نيز تنها در پي ارزش نهادن به اهداف‌ شهيدان است كه نشان دهد در دفاع از كشور تمامي مردم و اقشار جامعه حضوري فعال داشتند.

با پايان صحبت‌هاي حيايي گروه بار ديگر مشغول گرفتن سكانسي ديگر شد.

ادامه دارد...
 شنبه 25 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن