واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: نمايشگاه جامع«30 سال دستاوردهاي آموزش عالي» اواخر آذر برگزار ميشود وزيرعلوم: اين نمايشگاه پل بين مراكزآموزش عالي و توسعه همه جانبه كشور است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: صنفي
وزيرعلوم، تحقيقات و فناوري با اشاره به برگزاري نمايشگاه جامع 30 سال دستاوردهاي آموزشي، پژوهشي و فناوري اين وزارتخانه در هفته پاياني آذر در محل نمايشگاه بينالمللي تهران، گفت: اين نمايشگاه به مدت 5 روز و همزمان با هفته پژوهش برگزار ميشود.
به گزارش سرويس صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكترمحمد مهدي زاهدي عنوان «نمايشگاه جامع30 سال دستاوردهاي وزارت علوم در عرصههاي آموزشي، پژوهشي، فناوري، دانشجويي و فرهنگي» را گوياي اهميت و هدف از برپايي اين نمايشگاه عنوان كرد و گفت: معرفي جايگاه علمي ايران به افكار عمومي با نمايش قابليتها، امكانات، ويژگيها و ظرفيتهاي دانشگاهها، مراكز پژوهشي و فناوري كشور و نيز زمينهسازي براي انتقال و تبادل تجارب دانشگاهها و توسعه همكاريهاي مشترك از ديگر اهداف برگزاري اين نمايشگاه به شمار مي رود.
وي با بيان اينكه اين نمايشگاه تصويري از دستاوردهاي30 سال انقلاب اسلامي به خصوص دستاوردهاي دولت نهم در آموزش عالي را به نمايش ميگذارد، گفت: اين نمايشگاه تبيين دستاوردهاي وزارتعلوم در راستاي دستيابي به افقهاي روشنتر علمي، پژوهشي و فناوري در چشمانداز بيست ساله و نقشه جامع علمي كشور است.
وي با اشاره به تشكيل ستاد نمايشگاه جامع در تمامي مراكز آموزشي، پژوهشي و فناوري، تصريح كرد: از تمامي رؤساي دانشگاهها، مراكز پژوهشي و فناوري كشور ميخواهم كه با جديت به برپايي نمايشگاه اهتمام ورزند تا اين نمايشگاه بتواند تصويري جامع از «آنچه بوديم، هستيم و خواهيم شد» را به نمايش بگذارد.
دكتر زاهدي گفت: اين نمايشگاه فرصت خوبي را براي قشرهاي مختلف جامعه فراهم ميكند تا از نزديك با قابليتها و ظرفيتهاي مراكز آموزشي، پژوهشي و فناوري كشور آشنا شوند و همچنين در اين نمايشگاه ارتباط دو سويه بين مراكز آموزشي، پژوهشي و فناوري و بازار كار فراهم ميشود كه اين ارتباط براي نظام اسلامي بسيارمفيد خواهد بود.
وي افزود: با توجه به اينكه بستر هر توسعه و پيشرفتي از مسير علم ميگذرد، در واقع ميتوان گفت اين نمايشگاه ميتواند به عنوان پل بين مراكز آموزش عالي و توسعه همه جانبه كشور ايفاي نقش كند.
وي با بيان اينكه در دولت نهم تلاش بر اين بوده است كه نگاه سطحي و شعاري به آموزش، پژوهش و فناوري نداشته باشيم و به طورعميق مسائل و مشكلات اين حوزه را رصد كنيم، اظهار كرد: در اين نمايشگاه نيز سعي بر اين است كه فعاليتهاي انجامشده در دولت نهم در بخشهاي مختلف آموزشي، پژوهشي، فناوري، دانشجويي و فرهنگي به نمايش درآيد.
وي با بيان اينكه در حال حاضر كشورمان درعلومي همچون فناوري نانو، علوم پزشكي به ويژه فناوري سلولهاي بنيادي، داروسازي، انرژي صلحآميز هستهاي، برخي شاخههاي علوم پايه و صنايع هوافضا، جزو كشورهاي صاحب نظر است، اظهار اميدواري كرد كه اين توفيقات و دستاوردها، به صورت برجستهاي در اين نمايشگاه به نمايش گذاشته شود.
وي در خصوص آخرين تحولات در مراكز آموزشي، پژوهشي و فناوري در كشور، گفت: در حال حاضر ايران داراي 2162 مركز آموزش عالي و پژوهشي ميباشد كه در اين مراكز قريب به 50 هزار عضو هيأت علمي مشغول تدريس و تحقيق هستند و اين مراكز وظيفه آموزش حدود 3 ميليون و 500 هزار دانشجو را در مقاطع كارداني، كارشناسي، كارشناسيارشد و دكتري تخصصي عهدهدار است.
وزيرعلوم در پايان اذعان كرد: در سال جاري پيشبيني ميشود 13 هزار مقاله تدوين شده توسط محققان ايراني در مجلات ISI و به همين ميزان در ساير مجلات علمي پژوهشي داخل كشور و در ISC به چاپ برسد.
انتهاي پيام
شنبه 25 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]