تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 26 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس از مكّه بر گردد و تصميم داشته باشد كه سال بعد هم به حجّ برود، بر عمرش افزو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865639504




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حوادث - اولين رزمايش امنيت و آرامش در پايتخت برگزار شد


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: حوادث - اولين رزمايش امنيت و آرامش در پايتخت برگزار شد


حوادث - اولين رزمايش امنيت و آرامش در پايتخت برگزار شد

معصومه كريمي:اولين رزمايش امنيت و آرامش در تهران بزرگ صبح روز پنج‌شنبه با حضور مقام‌هاي لشكري و كشوري در حالي برگزارشد كه در اين رزمايش 30 هزار پليس انتظامي، امنيتي، خدماتي، سه هزار هميار پليس، نگهبانان محله به همراه 2600 دستگاه موتور و 50 فروند پرنده در قالب 50 قرارگاه حضور داشته و رژه رفتند و پس از آن در 55 ميدان اصلي شهر تهران مستقر شدند. فرمانده ‌نيروي انتظامي سردار احمدي‌مقدم، در اين مراسم گفت: برقراري امنيت در كشور از هيچگونه الگوي خارجي پيروي نمي‌كند. او گفت: در حال حاضر نيز ما در روزگاري هستيم كه امنيت مهم‌ترين موضوع گفتمان جهاني است و اين در حالي است كه ايران در كانون بحراني‌ترين مناطق جهان قرار دارد اما خوشبختانه حضور نيروهاي جوان و كارآمد،فداكار و مردمي كه حامي آنها هستند كشور ما را امروز به يك جزيره امن در يك ميدان ناپايدار، تبديل كرده است.سردار احمدي‌مقدم در مراسم رزمايش امنيت و آرامش كه صبح روز پنج‌شنبه در بزرگراه آزادگان آغاز شد، گفت: اين رزمايش كه در مناطق مختلف جغرافيايي برگزار مي‌شود پيام‌هاي مختلفي همچون آمادگي ماموران نيروي انتظامي،‌ با رويكرد پيشگيري از جرائم را داشته تا پليس زمينه و بستر وقوع جرم را درجامعه از بين ببرد. وي ادامه داد: پيام اين رزمايش امنيت، آرامش، اميد و دلگرمي است، اين رزمايش پيامي نيز براي متجاوزاني دارد كه از مناطق دوردست در منطقه حضور پيدا كرده‌ و باعث ناامني منطقه شده‌اند و در مبارزه با تروريسم موفق نبوده‌اند، كه اين پيام تاكيد بر عناصر اساسي دارد از جمله آموزش و استاندارد‌سازي رفتار، ارتقاي سطح حرفه‌ايي‌گرايي، افزايش توانمندي جامعه‌شناسي در بين كاركنان نيروي انتظامي، قدرت تعامل با مردم و اجتماعي كردن موضوع امنيت.

فرمانده نيروي انتظامي در ادامه افزود: امروزه ماهيت جرائم در جامعه پيچيده شده و شكل نرم‌افزاري به خود گرفته است مانند كساني كه با استفاده از انواع نرم‌افزارها اقدام به كلاهبرداري مي‌كنند، كه در اين رابطه پليس به صورت سخت‌افزاري و به وسيله دانش مورد نظر بايد با مجرمان برخورد كند. به همين دليل ما بايد هم‌پيمان و هم‌قسم شويم تا به اميد خدا نيروي انتظامي به يك نيروي الهام‌بخش و الگوساز تبديل شود.

سردار رجب‌زاده: مردم با ديدن اقتدار نيروهاي انتظامي احساس شعف و قدرت مي‌كنند
سردار رجب‌زاده فرمانده‌ نيروي انتظامي تهران بزرگ نيز در رزمايش روز پنج‌شنبه ضمن اعلام شركت بالغ بر 30 هزار نفر از نيروهاي انتظامي، امنيتي، امدادي و خدماتي و همچنين تعدادي بالغ بر دو هزار و 600 دستگاه خودرو و موتورسيكلت و همچنين 50 فروند انواع وسايل پرنده گفت: آنچه كه امروز در رزمايش امنيت و آرامش شاهد آن هستيم تنها بخشي از توانمندي‌هاي نيروي انتظامي و مشاركت دستگاه‌هاي مختلف براي دستيابي به اهداف اين رزمايش است.

سردار رجب‌زاده، در ادامه، برقراري امنيت و آرامش در جامعه را يكي از وظايف نيروي انتظامي عنوان كرد و افزود: نيروي انتظامي قادر است به صورت كارآمد در برابر ناهنجاري‌ها، انحرافات و حوادث غيرمترقبه به صورت اثربخش مداخله كرده و با تدوين مديريت صحيح، آرام‌سازي را در جامعه تحقق بخشد. وي ادامه داد: نقد عملكرد پليس در اجراي ماموريت‌ها و مشاركت مردمي در شرايط بحران از ديگر اهداف اجراي اين رزمايش است.

سردار رجب زاده با بيان اينكه نياز به امنيت و آرامش به عنوان يكي از دو نعمت مهم الهي از جمله نيازهاي اساسي شهروندان به‌شمار مي‌آيد كه در جامعه ما تحقق اين مهم حفظ و گسترش آن به نيروي انتظامي واگذار شده است، چراكه نيروي انتظامي با برخورداري از قابليت‌ها و توانمندي‌هاي مختلف قادر است به صورت كارآمد و اثربخش در حوادث، بحران‌ها، نا‌بهنجاري‌ها، انحرافات و ساير پديده‌هاي اجتماعي مداخله كند.
رجب‌زاده با اشاره به اهداف رزمايش امنيت و آرامش گفت: ايجاد دلگرمي و اميدواري براي عموم مردم در برقراري امنيت و دفاع از حريم جامعه در برابر متجاوزان، نمايش اقتدار و توانمندي هاي پليس به منظور احساس امنيت و انضباط اجتماعي از مهم‌ترين اهداف رزمايش امنيت و آرامش به شمار مي‌رود.

وي همچنين افزايش قابليت‌هاي سازماني شامل انگيزه، تحرك، انعطاف‌پذيري، خطرپذيري، واكنش سريع از طريق آموزش و توانمند‌سازي كاركنان فرماندهي انتظامي تهران بزرگ و افزايش انسجام و كارايي در اجراي بهينه ماموريت‌هاي پليسي را از ديگر اهداف برگزاري اين همايش دانست. رئيس‌پليس پايتخت با اشاره به اقدامات قبل از رزمايش، تشكيل قرارگاه اصلي فرماندهي و پنج قرارگاه فرعي ضمن تعيين وظايف هريك از قرارگاه‌ها، برنامه‌ريزي و تنظيم جدول زماني و كنترل پيشرفت برنامه‌ها، آموزش و توجيه تمامي عناصر شركت‌كننده و كسب آمادگي لازم براي اجراي رزمايش را از جمله اقدامات قبل از رزمايش برشمرد و گفت: در اين مراسم رژه واحدهاي پياده، خودرويي، موتوري و هوايي، استقرار واحدهاي انتظامي شركت‌كننده در 55 ميدان اصلي شهر تهران و اجراي پدافند غيرعامل و جابه‌جايي يگان‌ها به مقرهاي يدكي از ديگر بخش‌هاي اين رزمايش است.
سردار رجب‌زاده در پايان در پاسخ به چگونگي نحوه آموزش شهروندان در خصوص اجراي اين رزمايش در سطح شهر گفت: آموزش شهروندان به كلانتري‌ها سپرده شده و اين آموزش از طريق كلانتري‌ها انجام گرفته است. اظهارات رجب‌زاده در حالي بود كه تعدادي از شهروندان تهراني در اين خصوص به خبرنگار ما گفتند: ما هيچگونه آموزشي در خصوص نحوه مقابله با نيروهاي پليس را نديده‌ايم و فقط از طريق تابلوهاي تبليغاتي سطح شهر و اخبار راديو و تلويزيون در جريان اين رزمايش قرار گرفته‌ايم.

همچنين رجب‌زاده در خصوص تدابير ترافيكي در اين مدت گفت: محدوديت‌هاي ترافيكي در اين مدت به اطلاع شهروندان رسيده و هيچ مشكلي از اين نظر وجود نخواهد داشت. اظهارات رجب‌زاده در حالي بود كه تنها پس از گذشت هفت ساعت از شروع رزمايش و استقرار نيروهاي انتظامي، تهران بزرگ شاهد ترافيك سنگيني بود. رجب‌زاده همچنين در پاسخ به اين سوال خبرنگار ما كه پرسيد شما كه مي‌گوييد هدف اين رزمايش برقراري آرامش و امنيت است آيا فكر نمي‌كنيد حضور نيروهاي پليس در سطح شهر آن‌هم به‌اين شكل باعث رعب و وحشت مردم مي‌شود؟ پاسخ داد: من احساس مي‌كنم مردم نه‌تنها احساس وحشت نمي‌كنند بلكه آنها با ديدن اين اقتدار احساس شعف و قدرت مي‌كنند.
 شنبه 25 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن