واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: چهاردهمين كنگره ساليانه تازههاي باروري و ناباروري برگزار شد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي
چهاردهمين كنگره ساليانه تازههاي باروري و ناباروري با موضوع آندومتريوز از سوي پژوهشكده فن آوريهاي نوين علوم پزشكي جهاد دانشگاهي ابنسينا و دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي شهيد بهشتي به مدت دو روز در تالار امام خميني(ره) اين دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) واحد علوم پزشكي ايران، دكتر محمد مهدي آخوندي رئيس كنگره و رئيس پژوهشكده باروري و ناباروري ابن سينا در مراسم افتتاح اين كنگره گفت: ما در مركز تحقيقات فن آوري هاي نوين ابنسينا افتخار داشتهايم تا با تاسيس مركز توليدمثل در حدود 10 سال پيش، كاري ارزشمند را در زمينه چالشها و موضوعات مطرح در علم توليد مثل به انجام برسانيم.
وي افزود: سالانه با برگزاري اين سمينار يك يا دو مسئله را در زمينه توليد مثل مورد شناسايي و ارزيابي جامع قرار ميدهيم در اين كنگره نيز سعي شده زمينه رشد و فعاليت را در جهت پايه ريزي در اين جهت دنبال كنيم.
رئيس اين كنگره ادامه داد: در كنار مركز تحقيقات بيوتكنولوژي توليد مثل كه تمركز آن تنها در اين زمينه است مركز تحقيقاتي با عنوان آنتي بادي نانو تكنولوژي و منوكلونال در ابعاد گسترده تشخيص و درماني سرطان را دنبال ميكنيم.
وي افزود : موضوع اين سمينار از اولويتهاي مطرح در توليد مثل و سرطان به شمار ميرود كه به نوعي مجموعه پژوهشكده را در اين رابطه درگير كرده است.
وي اضافه كرد: در اين سمينارها كه در 10 ساله اخير برگزار شده است سه زمينه اصلي در فعاليتهاي علوم بين رشتهاي در علوم توليد مثل مورد بحث قرار گرفته كه بحث اول مباحث ابعاد حقوقي، شرعي و اخلاقي اهداء و حاملگيهاي شخص ثالث است و با سمينارها و كتابها، فيلمها و تصاوير قانوني و آيين نامهها در مجلس و وزارتخانه دنبال شده و دومين بحث، موضوع سقطهاي مكرر كه به عنوان يك موضوع ناشناخته و مهمي است كه از 8 سال پيش در اين زمينه فعاليتهاي متعددي انجام شده و نهايتا كلينيكي تاسيس شد كه بيش از 1200 زوج را تحت پوشش خود قرار داده است.
رئيس پژوهشكده ابن سينا افزود: بيماري آندومتريوز، بيماري بسيار مهم، ناشناخته، پيچيده با شيوع بالا و علائم آزاردهندهاي است كه با تشخيص و درمانهاي پيچيدهاي از جمله درمان لاپروسكوپي و جراحي همراه بوده كه تاثيرات منفي متعددي نيز بر جسم و روان فرد به جاي مي گذارد.
در ادامه دكترعلي متولي زاده اردقاني در گفت وگو با خبرنگار ايسنا افزود: هدف از برگزاري اين كنگره آشنا كردن جامعه به خصوص جامعه پزشكي با افزايش شيوع و اهميت آندومتريوز است .
وي افزود: در گذشته با وجود اهميتي كه اين بيماري در زمينه باروري ناباروري داشته توجه چنداني به آن نشده كه خوشبختانه در چند كشور غربي به اين اختلال پي برده شده و پس از آن كشور ما هم در زمينه چالش هاي اين موضوع بحث و گفت و گو به عمل آمده است.
مدير گروه غدد توليد مثل پژوهشكده ابن سينا با بيان اينكه 40 تا 50 درصد بيماران ناباروري كه به كلينيك ناباروري مراجعه مي كنند به آندومتريوز مبتلا هستند؛ افزود: افرادي كه دچار آندومتريوز هستند به دليل اينكه رحم آنها دچار اختلال شده و نشست جنين در آن انجام نشده و سيستم ايمني آن هم ضعيف ميباشد باروري در آنها انجام نميشود.
دبيرعلمي كنگره آندومتريوز در پايان خواستار شد: افرادي كه در جامعه به هر طريقي با زنان و مشكلات آنها درگير هستند به مساله آندومتريوز بيشتر بپردازند و با مطالعه و آگاهي خود درصد و اهميت آن را به اطلاع زنان و جامعه برسانند.
انتهاي پيام
پنجشنبه 23 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]