واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كوتاه و خواندني
مديرعامل بانك ملت:
براي حل مشكلات اقتصادي جهان وظيفه اي نداريم
براي كاهش بحران مالي بايد واحدهاي نظارتي جديدي در سطح بين الملل راه اندازي و زير نظر عموم كشورهاي دنيا اداره شود. علي ديواندري مديرعامل بانك ملت در گفت وگو با ايسنا در پاسخ به اين پرسش كه آيا صندوق بين المللي پول و بانك جهاني در كاهش بحران مالي موثر هستند تصريح كرد: صندوق بين المللي پول و بانك جهاني دو واحد نظارتي بين المللي هستند كه در اثر رخ دادن بحران ها به وجود آمدند كه بتوانند به وسيله ابزار كنترلي دقيق اوضاع مالي دنيا را كنترل كنند.
وي ادامه داد: در حال حاضر شواهد نشان مي دهد كه اين دو واحد نظارتي كار خود را به خوبي انجام ندادند و قطعا بايد يك تغييراتي در چارچوب وظايف و ساختارهاي اين دو نهاد به وجود بيايد.
مديرعامل بانك ملت با بيان اينكه در حال حاضر ابزار سازمان ملل براي مديريت مسائل مالي فقط صندوق بين المللي پول و بانك جهاني است تصريح كرد: سازمان ملل متكي بر اين دو صندوق است و كارهاي خوبي بعد از بحران نيز صورت گرفته ولي سوال اصلي كه مطرح مي شود اين است كه چرا از بروز چنين بحران هايي جلوگيري به عمل نياوردند و دامنه اين بحران ها را گسترش دادند. ديواندري به كاهش قيمت نفت و اثرات آن بر بودجه سال آينده اشاره كرد و گفت: بودجه كشور زير 55 هر بشكه نفت بسته شده و اگر اين رقم ثابت باشد اثر نامطلوبي بر وضعيت درآمدي كشور به جا خواهد گذاشت. به گفته وي اگر درآمدهاي كشور تكافوي نيازهاي كشور را نكند ما اميد داشتيم كه اين خلا» توسط حساب ذخيره ارزي تامين شود ولي اين مساله محدوديت هايي را ايجاد ميكند كه قطعا بايستي ابزارهاي جايگزين جديدي را مثل صدور اوراق مشاركت، گواهي هاي اعتباري و اوراق سپرده را منتشر كرد. وي خاطرنشان كرد: در حال حاضر وظيفه اي براي حل مشكلات اقتصادي جهاني نداريم و بايد تمام تلاش خود را در راستاي از بين بردن تهديدهايي كه اين بحران براي اقتصاد كشور دارد، صرف كنيم.
دليل افزايش كارمزد بانكي اعلام شد
به دليل قطع كارمزد اعطاي تسهيلات وجوه اداره شده توسط دولت، بانك ها كارمزد خدمات خود را افزايش دادند. به گزارش ايلنا، چندي پيش دولت با توجيه افزايش توان بانك ها در جذب منابع بيشتر، مصوبه اي را ابلاغ كرد تا بانك ها در اخذ كارمزد خدمات بانكي آزادانه عمل كنند و در يك فضاي رقابتي تعادل لازم را در اخذ كارمزد برقرار كنند، به دنبال اين تصميم دولت بانك ها علاوه بر اخذ كارمزد در ازاي ارائه خدمات به مشتريان از نهادهاي ذي ربط در دريافت وجوه خدمات شهري همچون شركت آب و فاضلاب، برق، گاز و مخابرات مبلغ 400 تومان كارمزد اخذ كردند و در مقابل دريافت قبض تلفن همراه 200 تومان از شركت ارتباطات سيار و 200 تومان از مشتركان تلفن همراه گرفتند.اقدام يكباره بانك ها در اخذ كارمزدهاي اين چنيني سبب شد تا اعتراضات گسترده اي در اين خصوص صورت بگيرد تا جايي كه كار به اعتراض به دادستان هم كشيد.
واحد جديد پرداخت خسارت بيمه آسيا در تهران آغاز به كار كرد
بيمه آسيا با هدف گسترش ارائه خدمات خود به بيمه گذاران و در جهت تسريع و تسهيل پرداخت خسارت زيان ديدگان بيمه اتومبيل، واحد پرداخت خسارت چيتگر را همزمان با ميلاد مسعود ثامن الحجج امام رضا (ع) راه اندازي كرد.مهدي حاضري مدير بيمه هاي اتومبيل بيمه آسيا با اشاره به محدوديت ورود بيمه گذاران به طرح ترافيك، بعد مسافت و در برخي موارد طولاني شدن زمان حضور بيمه گذاران در واحدهاي پرداخت خسارت، گفت: آغاز به كار واحد پرداخت خسارت چيتگر بيمه آسيا در جهت تكريم ارباب رجوع و پاسخگويي به درخواست بيمه گذاران و پس از انجام تحقيقات ميداني و بررسي هاي كارشناسي با فعاليت در زمينه پرداخت خسارت بيمه شخص ثالث (مالي) و بيمه بدنه بوده است.مدير بيمه هاي اتومبيل بيمه آسيا افزود: واحد پرداخت خسارت چيتگر بيمه آسيا با برخورداري از كارشناسان خبره و پاركينگ اختصاصي روزهاي شنبه تا چهارشنبه از ساعت 7/30 تا 18/30 و روزهاي پنج شنبه از ساعت 7/30 تا 11/30 واقع در كيلومتر 14 جاده مخصوص كرج، بعد از چهارراه ايران خودرو، خيابان جهاد شمالي، نبش ميدان جهاد، آماده ارائه خدمات به بيمه گذاران بيمه هاي اتومبيل خواهد بود.
آبليمو و همبرگر مشمول استاندارد اجباري شدند
از اول آذر آبليمو، همبرگر و چند محصول ديگر مشمول استاندارد اجباري خواهند شد و واحدهاي توليدي موظف به رعايت اين استاندارد هستند.
به نقل از واحد مركزي خبر; مهدي پورهاشم، رييس اداره كل استاندارد استان تهران، درباره كنترل استاندارد محصولات غذايي ازجمله آبليمو با بيان اينكه هفته گذشته با چند واحد توليد آبليموي غيراستاندارد برخورد شده و توليد آنها متوقف شده است، افزود: علاوه بر مواد شيميايي به كار رفته در اين توليدات، طبق قانون آبليمو نبايد در ظروف پلاستيكي عرضه شود.
چهارشنبه 22 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]