واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: نشست مشترك مديركل آموزش فني و حرفهيي استان گيلان با اعضاي شوراي اسلامي شهر رشت
خبرگزاري دانشجويان ايران - رشت
سرويس: شهرستانها
صبح امروز نشست مشترك مديركل آموزش فني و حرفهيي استان گيلان با اعضاي شوراي اسلامي شهر رشت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه خزر، در اين جلسه طرفين بر ايجاد تعامل در زمينههاي مشترك كاري و آموزشي تأكيد كردند.
رييس شوراي اسلامي شهر رشت در سخناني با اشاره به تأثيرگذاري كلاسهاي مراكز فني و حرفهيي در آموزش علوم كاربردي به جوانان خاطرنشان كرد: بيشترين مراجعات مردمي به اعضاي شورا در خصوص معضل بيكاري است كه بدون شك تعامل فني و حرفهاي با شورا ميتواند در هدايت اين قشر به سمت يادگيري فنون مورد نياز جامعه و به تبع آن ايجاد شغل مؤثر باشد.
محمدرضا قاسمي افزود: در حال حاضر يكي از برنامههاي سازمانهاي تابعهي شهرداري از جمله آتشنشاني و بازيافت آموزش شهروندان است كه در اين بخش نيز هماهنگي اداره كل فني و حرفهيي و شهرداري در جهتدهي فعاليتهاي آموزشي نتيجهبخش خواهد بود.
وي آموزش پرسنل شهرداري را نيز از ديگر زمينه هاي تعامل اين دو مجموعه عنوان كرد.
نائب رييس شورا هم در اين جلسه گفت: به نظر ميرسد حلقهي مفقوده در برنامه هاي اول، دوم، سوم و چهارم توسعه با فعاليت مراكز فني و حرفه اي پيدا شده است.
غلامرضا هاتفي همچنين بر ارتباط منابع تسهيلاتي دولت با اين مراكز تأكيد كرد.
رييس كميسيون بهداشت و محيط زيست شورا نيز با اشاره به لزوم برنامههاي آموزشي براي همه ي اعضاي جامعه تصريح كرد: آموزش در توانمندسازي و ساماندهي جامعه مؤثر است.
موسي ناصح يادآور شد: همه ي ما خواهان بهره مندي جامعه از خدمات شايسته هستيم.
رييس كميسيون فرهنگي و اجتماعي شورا آموزشهاي فني و حرفهيي را زمينه ساز اشتغالزايي دانسته و گفت: اين برنامه ها بار سنگيني را از دوش خانواده ها برميدارد.
محمدحسن عاقل منش خاطرنشان كرد: بسياري از جوانان ما پس از پايان دوره ي دانشگاه به دليل عدم توانايي عملي، قدرت ورود به بازار كار را نداشته و برخي ديگر نيز به علت تحصيل در رشته هاي مختلف علوم انساني با دانش فني كه هم اكنون نياز جامعه است بيگانه اند.
وي ادامه داد: تشكيل كلاسهاي آموزش فني و حرفه اي با ارائه ي سرفصلهاي متنوع و كاربردي زمينه ي مساعدي را براي آموزش جوانان علاقه مند فراهم مي نمايد.
رييس كميسيون عمران نيز در سخناني خواستار ارائه ي كلاسهاي آموزشي همسو با ظرفيتها و كاربردهاي استان شد.
هادي رمضاني اظهار داشت: تحقق اين مهم باعث كارآفريني در گيلان شده و از مهاجرت جوانان ما به ساير استانها جلوگيري ميكند.
غلامرضا خاكسار از اعضاي شورا در اين جلسه با اشاره به ايجاد شاخههاي متنوع ، بر اهميت آموزشي رشتههاي مختلف هنر در منزل و اشتغالزايي براي بانوان تأكيد كرد.
وي همچنين سرمايه گذاري بر روي آموزشهاي مختلف صنعتي و فراهم آوردن زمينه ي معرفي كارآموزان به مراكز صنعتي توسط سازمان فني و حرفهاي را خواستار شد.
حجت السلام محمد حسن خواه نيز اصرار بر فعاليت در مراكز دولتي را يكي از آفات جامعه ي ما عنوان كرده و گفت: جوانان ما نبايد خود را به يافتن مشاغل دولتي محدود كنند.
وي افزود: در گيلان زمينه ي ايجاد كار بسيار زياد است لذا بايد برنامه هاي آموزشي هم رديف با اين نيازها در نظر گرفته شود.
در ادامه ي اين جلسه مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان در سخناني اظهار داشت: در گيلان 233 كارگاه آموزشي در حال فعاليت هستند. مهندس رسول شمشادي تصريح كرد: كلاسهاي اين مجموعه ميتواند زمينه ي آموزش حرفه را فراهم نمايد.
وي با بيان اينكه استراتژي سازمان آموزش فني و حرفه اي بر اساس تقاضا محوري، برون سپاري و افزايش بهره وري است افزود: سعي ما بر اين است زمينه ي اشتغال جوانان را با آموزشهاي كاربردي فراهم كنيم.
شمشادي ابراز اميدواري كرد: اداره كل آموزش فني و حرفهاي گيلان با تكيه بر سابقه ي خدمتگزاري شوراي شهر رشت به شهروندان و تعامل با اين مجموعه ي فعال گامهاي بزرگي در مسير خدمت به مردم فهيم استان بردارد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 22 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 189]