تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1838020825
تكرار/ طلايي: درحمايت از دولت ترديد نداريم/شهرداري نبايد به باشگاه سياسي تبديل شود
واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: تكرار/ طلايي: درحمايت از دولت ترديد نداريم/شهرداري نبايد به باشگاه سياسي تبديل شود
عضو شوراي شهر تهران با تاكيد بر اين نكته كه در حمايت از دولت نهم ترديدي نداريم، تصريح كرد: بايد از تخريب دولت پرهيز شود.
"مرتضي طلايي" در گفت و گوي تفصيلي با خبرنگاران گروه سياسي ايرنا، همچنين خاطرنشان كرد كه نشانه ولايت پذير بودن، حمايت از دولت است.
عضو شوراي شهر تهران تصريح كرد: جهتگيريهاي دولت در زمينه عدالت و احياي آرمانهاي انقلاب همان چيزي است كه رهبرمعظم انقلاب، مطرح فرمودند.
وي تاكيد كرد: عدالت محوري، احيا و بازسازي آرمانها و شعارهاي انقلاب مردممداري و توجه به مردم از ويژگيهاي دولت نهم است و كسي نميتواند آن را انكار كند.
**********************
طلايي تا سال 1385 رييس پليس تهران بود و به همين خاطر نزد افكار عمومي شناخته شده است. وي كه داراي كارشناسي علوم سياسي است پس از بازنشستگي از نيروي پليس و با ثبت نام در سومين دوره انتخابات شوراي اسلامي شهر تهران وارد عرصه فعاليت سياسي و اجتماعي كشور شد.
طلايي پنجاه ساله در عين حال تاكيد مي كند كه علاقه اي به سياست ندارد.
مصاحبه با عضو شوراي شهر تهران از همينجا آغاز شد: "واقعا به سياست علاقه نداريد؟"
طلايي در پاسخ با بيان اينكه " سياست في نفسه بد نيست"، گفت: من سياست را به عنوان بينش و آگاهي سياسي بد نميدانم اما آنچه متاسفانه فضاي غالب فعاليتهاي سياسي شده، سياستزدگي و سياستبازي است كه من اين مقولات را قبول ندارم.
او خاطرنشان كرد كه فعاليت سياسي بايد در مفاهيمي چون "سياست و اخلاق" و " سياست و ديانت" دنبال شود تا در جهت نشاط سياسي مورد بهرهبرداري قرار گيرد نه اينكه سياست ابزاري براي رسيدن به اهداف ما باشد.
وي در عين حال گفت زماني كه در ناجا خدمت ميكرده به دليل اقتضائات شغلي خود، نميتوانسته به بحثهاي سياسي ورود كند.
خبرنگار ايرنا پرسيد: وقتي وارد شوراي شهر شديد، گامي براي سياسي شدن برنداشتيد؟ طلايي در پاسخ گفت: نگاه من به شورا، سياسي نيست بلكه شورا يك نهاد اجتماعي ميدانم كه بايد از سياسي كردن آن پرهيز كرد زيرا اين كار ظلم در حق مردم است و وظيفه شوراها را تحت شعاع قرار ميدهد.
** شوراها ميتوانند كاركرد سياسي داشته باشند
عضو شوراي شهر تهران حضور در شوراها را پلهاي براي آغاز فعاليت سياسي افراد برشمرد و اظهار داشت: اينكه با كار و تلاش و فعاليت انسان ها ميتوانند فرصتهايي براي خدمت بوجود آورند، بحث ديگري است.
طلايي در عين حال تاكيد كرد: گرچه قانون اساسي فعاليت سياسي براي شوراها در نظر نگرفته است اما شوراها ميتوانند كاركرد سياسي داشته باشند كه اين مقوله متفاوت از سياسي كاري در شوراها است.
** شهرداري نبايد به "باشگاه سياسي" تبديل شود
خبرنگار ايرنا پرسيد: در شوراي دوم تعدادي از اعضاي شوراي شهر تهران در انتخابات رياست جمهوري، نامزد انتخابات معرفي كردند. آيا اين كار موجب افزايش كاركرد سياسي شورا نشد؟
طلايي در پاسخ تصريح كرد: جايگاه شهردار تهران به عنوان يك كلانشهر ميتواند اين برآيند را در پي داشته باشد كه شخص شهردار به حوزه قوه مجريه ورود كند بدون آنكه شورا يا شهردار بخواهند كار سياسي انجام دهند.
عضو شوراي شهر تهران علت اين امر را ارتباط مستقيم شهرداري پايتخت با زندگي مردم دانست و گفت: اشكالي ندارد كه كسي با كار در بخش مديريت شهري به قدرت سياسي برسد و با عملكردها، كارآمدي خود را به مردم اثبات كند.
طلايي در عين حال تصريح كرد: اما اينكه بخواهيم شورا و شهرداري را به باشگاه سياسي تبديل و از اين طريق فرد مورد نظر را به قوه مجريه وارد كنيم، با كاركرد و وظايف آنها مغايرت دارد.
** چرا "طلايي" در ساختمان شهرداري است؟
از طلايي سوال شد: "در حالي كه ديگر اعضاي شوراي شهر در ساختمان شورا مستقر هستند، شما در ساختمان شهرداري تهران مستقر شده ايد. علت آن چيست؟
وي در پاسخ گفت:بنده قبل از آغاز به كار شورا و به منظور آشنايي با حوزه كار و فعاليت در محل فعلي مستقر شدم. بعد از آغاز به كار شوراي سوم به دليل كمبود فضا قرار بود طبقه هفتم شهرداري براي استقرار اعضاي شوراي شهر در نظر گرفته شود. دفتري كه در شورا هست، بسيار كوچك بود و لذا ادامه حضور من در اين دفتر به دليل كمبود فضاي مناسب است.
طلايي در پاسخ به اينكه آشنايي شما با قاليباف به چه زماني باز مي گردد، گفت: من از سال 1378 و بعد از آنكه قاليباف فرماندهي نيروي انتظامي را بر عهده گرفت، به طور مستقيم با وي همكار شدم. البته هر دوي ما عضو سپاه پاسداران هستيم و در آن زمان به طور غير مستقيم با هم رابطه كاري داشتيم.
** "قاليباف" عضو موسس جمعيت اصولگرايان اصلاح طلب نيست
طلايي در پاسخ به سوالي درباره علت راهاندازي جمعيت اصولگرايان اصلاحطلب و هدف از تشكيل آن گفت: در زمان انتخابات شوراي شهر سوم با مشورت دوستان به اين نتيجه رسيديم كه ايجاد تشكيلات گستردهتر ، كار تشكيلاتي و سازماندهي و تبديل منابع انساني به سرمايههاي اجتماعي ميتواند توسعه اجتماعي را به دنبال داشته باشد.
وي با بيان اينكه درخواست مجوز فعاليت اين جمعيت براي كميسيون ماده 10 احزاب ارسال شده است، تاكيد كرد كه نام قاليباف در بين موسسين اين جمعيت قرار ندارد و موسسان آن را جمعي از چهره هاي غيرسياسي تشكيل ميدهند.
طلايي در پاسخ به اينكه چرا اصرار داريد فعاليت اين جمعيت، غيرسياسي قلمداد شود، گفت: ما از اينكه بگوييم اين جمعيت، مجموعهاي سياسي است، ابايي نداريم اما به خاطر اينكه ذهن جامعه از رفتارهاي سياسي آزرده شده است، نميخواهيم اين ذهنيت را به جامعه دهيم كه ما نيز به دنبال سياسي كاري هستيم لذا پايه و اساس فكري ما بر سه اصل "ولايتمداري"، "فقاهت مداري" و "حق مداري" بنيان گذاشته شده است.
** پيشنهاد طلايي براي وحدت اصولگرايان
خبرنگار ايرنا، راهكار پيشنهادي طلايي را براي به وحدت رسيدن اصولگرايان در انتخابات جويا شد. اين عضو شوراي شهر در پاسخ گفت: گروههاي اصولگرا پيش از آنكه بخواهند از كسي حمايت كنند،براي موفقيت در انتخابات بايد دغدغه نخست آنان حضور حداكثري مردم در انتخابات باشد.
طلايي به كساني كه مي خواهند رقابتهاي آتي رياست جمهوري را ساماندهي كنند، توصيه كرد كه از همه ظرفيتهاي انقلاب براي تصميمگيري استفاده كنند.
طلايي با بيان اينكه اصولگرايان در رسيدن به وحدت تاخير داشته اند، گفت: نقدي كه مي توان به نيروهاي ارزشي و اصولگرا داشت، اين است كه وقتي از قدرت به كنار هستيم رفتارمان متفاوت از زماني است كه در متن قدرت قرار داريم.
اين عضو شوراي شهر تهران تاكيد كرد: اكنون كه در متن قدرت هستيم، هواسمان از اينكه چطور نيروهاي خود را بسيج و براي خدمت به جامعه از آن استفاده كنيم، پرت شده است.
طلايي با اشاره به تشكيل شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب در انتخابات نهمين دوره رياست جمهوري، آن را ناشي از تلاش اصولگرايان براي رسيدن به قدرت ارزيابي كرد و گفت: در آن شرايط نيروهاي اصولگرا براي رسيدن به قدرت دور هم جمع شدند و خيلي زود فعاليتهاي انتخاباتي را ساماندهي كردند اما اكنون ميگويند كه زمان كافي براي رسيدن به وحدت وجود دارد.
طلايي خاطر نشان كرد: گروههاي اصولگرا بايد به اين نكته توجه كنند كه مردم اكنون به دنبال مجموعههاي كارآمدي ميگردند كه بتوانند آرامش و توسعه كشور را فراهم كنند. اين عضو شوراي شهر تهران، دغدغه امروز مردم را موضوعات معيشتي، اقتصادي و اجتماعي برشمرد و اظهار داشت: انتظار مردم از نيروهاي انقلاب اين است كه دغدغههاي آنان را مورد توجه قرار دهند و پاسخ مناسبي براي اين مسايل ارايه كنند.
طلايي تصريح كرد: مهم اين نيست كه از بين نيروهاي انقلابي چه كسي قوه مجريه را در دست بگيرد بلكه مهمتر اين است كه همه نيروها در خط مقدم انقلاب به كار گرفته شوند.
** حمايت از دولت را وظيفه خود مي دانيم
خبرنگار ايرنا، نظر طلايي را در خصوص حمايت از دولت نهم جويا شد. وي در پاسخ اظهار داشت: ما حمايت از دولت را به عنوان نماد ملي، وظيفه خود مي دانيم و نسبت به حمايت از آن ترديدي نداريم و نشان اصولگرا بودن و ولايتپذير بودن را در آن ميدانيم كه هر حركتي كه موجب تضعيف و تخريب و ناديده گرفتن زحمات و تلاش هاي دولتمردان است، پرهيز كنيم.
عضو شوراي شهر تهران در عين حال خاطر نشان كرد كه براي پيشرفت كشور نبايد از ارايه نقد سازنده و خيرخواهانه مضايقه كرد.
طلايي در خصوص ويژگيهاي دولت نهم نيز اظهار داشت: جهتگيريهاي دولت در زمينه عدالت و احياي آرمانهاي انقلاب همان چيزي است كه رهبر معظم انقلاب، مطرح فرمودند.
وي تاكيد كرد: عدالت محوري، احيا و بازسازي آرمانها و شعارهاي انقلاب، مردممداري و توجه به مردم از ويژگيهاي دولت نهم است و كسي نميتواند آن را انكار كند.
** مهم اين است كه رييس جمهور آينده از اصولگرايان باشد
طلايي تاكيد كرد: مهم نيست كه چه كسي از اصولگرايان رييس جمهور آينده شود بلكه مهمتر آن است كه رييس جمهور آينده از اصولگرايان باشد.
وي افزود: هركس كه دغدغه حفظ انقلاب دارد بايد تلاش كند كه مديريت اجرايي كشور در اختيار اصولگرايان انقلابي و ارزشي باقي بماند.
طلايي ادامه داد: همه اصولگرايان بايد تلاش كنند كه از همه ظرفيتهاي اصولگرايان براي اداره كشور استفاده شود تا بتوان توسعه همه جانبه كشور را با آرامش و برنامه عملگرا پيش برد.
** تعريف اضلاع براي اتحاد، سهم خواهي است
از طلايي سوال شد:" آيا شما اين ايده كه هر يك از گروههاي اصولگرا يك ضلع اتحاد باشند را ميپذيريد؟"
عضو شوراي شهر تهران در پاسخ گفت: اين كار سهمخواهي است و من اين شيوه را قبول ندارم. اينكه گروهها مدعي باشند كه اگر نظر آنها لحاظ شود، آنان وارد ائتلاف خواهند شد، سهم خواهي است.
طلايي تاكيد كردكه كشور داراي ظرفيتهاي بزرگي براي تصميمگيري عاقلانه، حكيمانه و منطقي در اختيار دارد كه ميتوان براي رسيدن به وحدت از آن استفاده كرد.
اين عضو شوراي شهر تهران خاطر نشان كرد كه گروههاي سياسي يكي از ظرفيتهاي كشور هستند و نمي توان ساير ظرفيتهايي را كه در كشور وجود دارند، ناديده بگيريم.
وي، بزرگان انقلاب، نهادهاي انقلابي، مراجع و قشر روحانيت و حوزههاي ديني را از ديگر ظرفيتهاي موجود در كشور براي به وحدت رسيدن اصولگرايان ذكر كرد و گفت: اينها ميتوانند به عنوان برآيند بخش قابل توجهي از جامعه اظهار نظر كنند.
** خرد جمعي بر كار وحدت حاكم شود
خبرنگار ايرنا سوال كرد: يعني شما بر اين باوريد كه روحانيت نقش بيشتري در وحدت اصولگرايان داشته باشد؟
طلايي پاسخ داد: اگر از همه ظرفيتها استفاده شود، ميتوان گفت كه خرد جمعي بر كار حاكم شده و لذا نظر آنها ميتواند مورد قبول همگان قرار گيرد.
وي در پاسخ به اين سوال كه شما معتقديد بايد ائتلاف اصولگرايان تجمعي از گروههاي سياسي و روحانيت باشد، گفت: منظور استفاده از همه ظرفيتهاي موجود است؛ البته هنوز براي اين بحثها زود است زيرا آرايش گروههاي سياسي هنوز معلوم نيست.
خبرنگار ايرنا سوال كرد: يعني شما معتقد هستيد كه شورايي از نخبگان و بزرگان سياسي و ديني متولي كار ائتلاف شوند؟ كه طلايي در پاسخ گفت: بله. لزومي ندارد كه حتما گروه هاي سياسي وارد اين كار شوند كه در نهايت متهم به سهمخواهي شوند.
طلايي پيشنهاد كرد كه به جاي اينكه جمعي از گروههاي سياسي اصولگرا براي تعيين نامزد انتخابات دهم تصميمگيري كنند، بهتر است شورايي از نخبگان سياسي، ديني، علمي و فرهنگي و دلسوزان جامعه هدايت اين امر را به عهده بگيرند.
وي افزود: اين گروه ميتواند در اجماع نيروهاي اصولگرا موثر باشد.
** تكذيب يك ديدار
وي با رد برخي اظهارات مبني بر اينكه قاليباف با سيدمحمد خاتمي ديداري داشته تا يكي از آنها به عنوان نامزد در عرصه انتخابات دهم رياست جمهوري حضور داشته باشند، گفت: اين اخبار ساخته دست كساني است كه ميخواهند فضاي سياسي جامعه را به نفع خود و عليه ديگران به هم بزنند.
طلايي تصريح كرد: اين افراد به نوعي خبر ميدهند كه ذهنيت نيروهاي انقلاب را نسبت به سرمايهها و شخصيتهاي جامعه و چهرههايي كه ولايت پذيري خود را در عمل اثبات كرده اند، زير سوال ببرند.
اين عضو شوراي شهر تهران خاطر نشان كرد: ما بت پرست نيستيم كه بخواهيم آدمها را بپرسيم لذا سكوت در برابر هجمهاي كه به زحمت كشان انقلاب وارد ميشود را جايز نميدانم.
** من، هم احمدي نژادي هستم، هم قاليبافي
طلايي همچنين تاكيدكرد: همانطور كه تخريب قاليباف را جايز نميدانم، حمله به دولت و تخريب دولت را جايز نميدانم. اينها سرمايههاي كشور و مورد اعتماد مردم هستند و نبايد اجازه داد كه افرادي كه نه در جنگ سابقه دارند و نه شناسنامه آنها در انقلاب شفاف و روشن است، حرف هاي متعددي عليه اين سرمايه هاي نظام بزنند و بخواهند چهره آنان را تخريب كنند.
اين عضو شوراي شهر تهران تاكيد كرد: اگر كسي از دولت دفاع كرد، بگويند او احمدينژادي است و يا اگر از قاليباف دفاع كرد بگوييم قاليبافي است، پس با اين ترتيب من هم احمدي نژادي هستم و هم قاليبافي. چون اين دو نفر را براي نظام و انقلاب قبول دارم و تا زماني كه در مسير انقلاب باشند و مهر تاييد ولايت بر پيشاني آنها باشد آنان را قبول خواهم داشت.
** پيشنهاد به دولت اصولگراي دهم
خبرنگار ايرنا پرسيد: پيشنهاد آقاي طلايي براي اينكه دولت دهم به عنوان يك دولت ارزشي و اصولگرا بتواند خدمات بيشتري به مردم ارايه دهد، چيست؟
اين عضو شوراي شهر تهران پيشنهاد كرد كه كابينه كارآمد و فراگير اصولگرايان در دولت دهم تشكيل شود.
طلايي افزود: با فرض بر اينكه نيروهاي ارزشي و اصولگرا بر قوه مجريه بعدي مديريت داشته باشند، بايد زمينهاي فراهم شود كه دولت آينده از همه ظرفيتهاي نيروهاي اصولگرا بهره ببرد.
عضو شوراي شهر تهران اظهار داشت: شرط توفيق دولت در تحقق آرامش و توسعه به عنوان دو خواسته اصلي مردم، استفاده از همه ظرفيتهاي نيروهاي انقلابي براي تشكيل كابينه است.
** يك پيشنهاد ديگر
عضو شوراي شهر تهران در اين مصاحبه همچنين پيشنهاد كرد كه مكانيسمي براي اداره كشور طراحي شود كه سيستم اجرايي كشور با تغيير مسوولان دچار چالش نشود.
طلايي خاطر نشان كرد: اين مشكل در ساير كشورها با "وزير در سايه" حل شده است لذا در ايران نيز بايد مجمعي از نخبگان علمي و متخصصان در عرصههاي مختلف پيش بيني شود كه از بيثباتي در ادامه كارها جلوگيري كند.
گفت و گو از ليلا جودي و جواد خرمي مقدم
سيام 9139**1344
چهارشنبه 22 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]
-
گوناگون
پربازدیدترینها