تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان به سپاهيانش مى گويد: ميان مردم حسد و تجاوزگرى بياندازيد چون اين دو، نزد خدا بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827671657




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

راه هاي استان، حركت آهسته در مسير توسعه


واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: راه هاي استان، حركت آهسته در مسير توسعه
حمل و نقل جاده اي يكي از زيرساخت هاي توسعه است. گسترش حمل و نقل جاده اي و ارتقاي كمي و كيفي جاده ها به خصوص در خراسان شمالي كه ساكنان بيش از 900 روستا در آن به فعاليت هاي كشاورزي و دام داري اشتغال دارند، نياز به نگاه ويژه اي دارد و در اين راستا بهسازي و تعريض جاده ها امري ضروري است.

كارشناسان راه سازي اظهار مي كنند: جاده هاي استان هنوز توسعه چنداني نيافته است و گنجايش خودروهاي در حال افزايش را ندارد.

آن ها مي گويند: خراسان شمالي از نظر جغرافيايي در منطقه حادثه خيزي قرار دارد كه حجم سنگين ترافيك در جاده هاي كم عرض و توسعه نيافته آمار تصادفات را افزايش داده است. اين كارشناسان معتقدند: با بررسي تجربه كشورهاي موفق مي توان نسبت به بهسازي و تعريض جاده ها به منظور كاهش آمار تصادفات اقدام كرد.

يكي از رانندگان مي گويد: سلامت جسمي و رواني، تبحر و كنترل به موقع وسيله نقليه از مهم ترين ويژگي هايي است كه يك راننده بايد داشته باشد و نبود آن در بروز تصادفات تاثيرگذار است، با اين حال علت برخي تصادفات، نبود جاده هاي عريض و استاندارد است.

حميدي مي افزايد: در حال حاضر جاده هاي استان نسبت به گذشته ايمن تر شده است اما هنوز هم به تعريض و نوسازي نياز است تا ميزان تصادفات به حداقل برسد.

وي خاطرنشان مي كند: با افزايش تردد خودروها احداث آزادراه، بزرگ راه و جاده هاي چندبانده ضرورت مي يابد كه اميدواريم محقق شود.

يكي ديگر از رانندگان اظهار مي كند: متاسفانه وضعيت جاده هاي استان به گونه اي است كه با كوچك ترين خطا و اشتباه در رانندگي حوادث دلخراشي رخ مي دهد.

وي ظرفيت جاده هاي استان را بسيار محدود ذكر مي كند و مي افزايد: با وجود اين كه هر سال بر تعداد خودروهاي در حال تردد افزوده مي شود، اما مراحل مرمت، احداث، تعريض و بازسازي جاده ها بسيار كند انجام مي شود.

يكي ديگر از رانندگان عنوان مي كند: رانندگان هرچه قدر هم كه قوانين و مقررات راهنمايي و رانندگي را رعايت كنند باز هم به دليل استاندارد نبودن جاده ها همواره در خطر هستند، بنابراين بايد به گونه اي برنامه ريزي شود كه عمليات ايمن سازي جاده ها سرعت پيدا كند.

يك كارشناس راه در اين خصوص مي گويد: نقش راه در توسعه اقتصادي بسيار با اهميت است و اگر به دنبال آن هستيم بايد سهم عمراني راه سازي را از بودجه ها به موقع دريافت كنيم.

منفردي اظهار مي كند: در استان نياز به احداث چندين كيلومتر بزرگراه است و براي توسعه جاده ها بايد از بخش خصوصي كمك گرفته شود.

وي بيان مي كند: با اين كه راه ها يكي از شاخص هاي مهم توسعه است اما متاسفانه تاكنون نتوانسته ايم آن طور كه نياز است، آن ها را نگه داري و مرمت كنيم.

وي اضافه مي كند: بايد زيرساخت هاي بخش حمل و نقل را با تعريض و بهسازي جاده ها آماده كنيم. يك كارشناس حمل و نقل نيز مي گويد: باتوجه به اين كه جاده ها يكي از زيرساخت هاي توسعه اقتصادي است بنابراين احداث، تعريض و بهسازي جاده ها بسيار حائز اهميت است.

صادقي ارتقاي فرهنگ رانندگي را يكي از مهم ترين عوامل كاهش تصادفات ذكر مي كند و مي افزايد: زماني جاده هاي وسيع آسفالته مفيد خواهد بود كه رانندگان با رعايت قوانين و مقررات راهنمايي و رانندگي در جاده ها تردد داشته باشند.

يك كارشناس راه سازي نيز در اين رابطه مي گويد: جاده ها در تمام دنيا به چند دسته بزرگراه، آزادراه و اصلي درجه يك، 2 و 3 تقسيم مي شود. وي اظهار مي كند: جاده هاي استان وضعيت مناسبي ندارد و هنوز اقدام مناسبي براي تعريض و بهسازي جاده ها انجام نشده است.

وي معتقد است: جاده ها براساس بودجه دولت و بر مبناي ترافيك كه در هفته اول و آخر هر ماه از سوي آمارگيران اعلام مي شود، تعريض مي شود.

وي معتقد است: تمام راه ها داراي حريم است كه متاسفانه اين حريم ها توسط مردم رعايت نمي شود كه اين امر بر مخاطرات جاده اي مي افزايد.

وي اضافه مي كند: بهتر است براي احداث جاده ها ابتدا زيرسازي مناسبي صورت گيرد تا در زمان بروز سيل يا هرگونه حادثه طبيعي اين جاده ها تخريب نشود زيرا احداث هر كيلومتر جاده نياز به 2 ميليارد ريال هزينه دارد.

عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس شوراي اسلامي نيز در اين خصوص مي گويد: در سفر اول هيئت دولت 340 ميليارد ريال اعتبار براي جاده هاي روستايي و شهري استان مصوب شد كه اين ميزان اعتبار در هر مرحله از پيشرفت عمليات اجرايي اختصاص مي يابد.

موسي الرضا ثروتي خاطرنشان مي كند: جاده هاي خراسان شمالي به دليل نبود بزرگراه، آزاد راه و ريل از نامناسب ترين جاده هاست.

وي اظهار مي كند: ضريب برخورداري راه هاي روستايي در كشور 70 درصد است، در حالي كه ضريب برخورداري راه هاي روستايي در استان تنها 40 درصد است كه اميدواريم با تخصيص اعتبارات بيشتر بتوانيم جاده ها را به حد استاندارد برسانيم.

وي خاطرنشان مي كند: تكميل مطالعات فاز محور بام- دوغايي و آغاز عمليات اجرايي آن در سال 87 از جمله مصوبات سفر دوم هيئت دولت است.

وي تصريح مي كند: شروع عمليات اجراي يك قطعه از جاده بجنورد- آزادشهر در سال 88 تصويب شده است.

وي اضافه مي كند: شروع عمليات اجرايي يك قطعه از راه بجنورد- جنگل در سال 88، احداث كنارگذرهاي فاروج و شيروان در سال 89، مطالعه بهسازي و تعريض محورهاي چمن بيد به گرمه و دوراهي پيش قلعه به راز و جرگلان و آشخانه به شهرآباد و كلاله در سال 87 مصوب شده است.

وي تصريح مي كند: سال گذشته 60 ميليارد ريال و امسال نيز 80 ميليارد ريال براي تعريض و بهسازي جاده هاي استان اختصاص يافته است و بقيه آن باتوجه به قيمت روز هر ساله اختصاص مي يابد.عضو كميسيون عمراني مجلس شوراي اسلامي نيز مي گويد: تعريض و بهسازي جاده هاي استان يك پروژه 5 ساله است.

حسين نژاد معتقد است: اگر بزرگراه ها زودتر به بهره برداري برسد، به طور حتم از ميزان تصادفات كاسته خواهد شد زيرا براساس آمار، در قسمت هايي كه جاده دوبانده شده، ميانگين حوادث كاهش يافته است.

وي اضافه مي كند: جاده، انسان و نقص فني 3 عامل اصلي بروز تصادفات است كه با بهسازي و تعريض جاده ها مي توان از بروز 50 درصد تصادفات جلوگيري كرد.

مديركل راه و ترابري خراسان شمالي نيز اظهار مي كند: براساس مصوبه هيئت دولت، بايد يك قطعه از محور بجنورد- آزادشهر تا سال 88، محور بجنورد- فاروج تا سال آينده و يك قطعه از محور بام- دوغايي نيز تا پايان امسال به مناقصه گذاشته شود.

باقرنيا اضافه مي كند: در محور آشخانه- شهرآباد 25 كيلومتر آسفالت و 20 كيلومتر تعريض شده و بقيه آن در دست اقدام است. وي با بيان اين كه براي تعريض محور چمن بيد- گرمه و جاجرم، 2 ميليارد ريال اعتبار نياز است، مي گويد: از ابتداي امسال تاكنون 7 كيلومتر روكش آسفالت و 15 كيلومتر لكه گيري در اين محور انجام شده است.

وي بيان مي كند: براي تعريض محور بجنورد- آزادشهر هزار و 200 ميليارد ريال اعتبار نياز است كه اگر اين اعتبارات به ميزان نياز تخصيص يابد به طور حتم عمليات اجرايي آن زودتر از موعد به اتمام خواهد رسيد.

وي با اشاره به افزايش تورم و ثابت نبودن قيمت ها اظهار مي كند: باتوجه به اين كه احداث، تعريض و بهسازي راه ها بسيار هزينه بر و زمان بر است، بنابراين نمي توان هزينه مشخص را براي آن تعيين كرد.

وي مي افزايد: براساس مصوبات هيئت دولت بايد عمليات اجرايي محور بام-دوغايي در سال 87، يك قطعه از محور بجنورد- آزادشهر سال 88 و كنارگذر شيروان در سال 89 آغاز شود.

وي معتقد است: تمام راه ها براساس آيين نامه هاي موجود احداث مي شود كه عوامل مختلف و دخالت هاي پس از احداث، باعث ناامن و غيراستاندارد شدن جاده ها مي شود.

باقرنيا ادامه مي دهد: براي حفظ امنيت و استاندارد جاده ها بايد از ساخت و ساز در اطراف آن جلوگيري شود.

وي اظهار مي كند: جاده ها يكي از مهم ترين زيرساخت هاي توسعه اقتصادي محسوب مي شود بنابراين نياز است براي استقرار تمام صنايع، شهرك هاي مناسبي درنظر گرفته شود.

وي مي گويد: بهتر است صنايع بزرگ در صورت استقرار در اطراف جاده ها، ابتدا زيرساخت هاي مناسب براي اتصال به جاده را مهيا كنند تا خللي در تردد خودروها در مسير ايجاد نشود.

مديركل راه و ترابري معتقد است: به منظور كنترل حجم ترافيك و كاهش تصادفات بايد از دسترسي فراوان به راه ها جلوگيري شود و اتصال راه هاي فرعي به راه اصلي براساس استاندارد و آيين نامه هاي موجود باشد.

باقرنيا مي افزايد: با وجود اين كه در اطراف جاده ها نبايد ساخت و سازي صورت گيرد اما متاسفانه در برخي جاده ها مانند كنارگذر بجنورد كه هنوز به بهره برداري نرسيده است، ساخت و ساز به وفور مشاهده مي شود.

وي اضافه مي كند: براي بهسازي و احداث هر كيلومتر راه 5 ميليارد ريال هزينه نياز است.
 چهارشنبه 22 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خراسان]
[مشاهده در: www.khorasannews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن