تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على هر كس حلال بخورد، دينش صفا مى‏يابد، رقّت قلب پيدا مى‏كند، چشمانش از ترس خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827457733




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ماده ای سخت تر از فولاد که در ۶۰ ثانیه شکل می گیرد + عکس


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: محققان دانشگاه ییل موفق به ابداع تکنیکی شده اند که به کمک آن می توان آلیاژهای فلزی بی شکل را در کمتر از یک دقیقه شکل داد و به ابزارهای دقیق و کوچکی تبدیل کرد که می توانند وظایف حساسی را به عهده بگیرند.
پژوهشگران دانشگاه ییل موفق به ابداع تکنیکی شده اند که دهه هاست تلاش و تحقیق برای رسیدن به آن ذهن محققان علم مواد را به خود مشغول کرده است.
نتیجه این روش منحصربه فرد، تولید موادی استثنایی است که استحکام و دوامی بیشتر از فولاد و شکل پذیری آسان و کم هزینه مانند پلاستیک خواهند داشت.
محققان ابداع این تکنیک تازه را انقلابی در علم مواد می دانند که می تواند مشابه ورود پلاستیک به جهان ما در قرن گذشته، جامعه انسانی را تحت الشعاع قرار دهد.
به گزارش گیزمگ، محققان موفق شده اند با کمک این تکنیک تازه، ترکیبی آلیاژی تولید کنند که دو برابر سخت تر از فولاد است.
آنها با استفاده از این ماده بطری های فلزی، تشدیدکننده های مینیاتوری و حتی ایمپلنت هایی با مصرف زیست پزشکی ساخته اند که در کمتر از یک دقیقه شکل می گیرند.
این آلیاژ جدید بر خلاف نمونه های فلزی شناخته شده که ساختاری بلورین دارند، مانند ترکیبات دیگری که «شیشه های فلزی توده ای» یا (BMGs) نام دارند، بی شکل است.
در نتیجه آرایش اتمی منسجمی نخواهد داشت و شکل دادن به آن به مراتب ساده تر خواهد بود. این خصوصیات منحصربه فرد باعث می شود سه مرحله وقت گیر و پرهزینه شکل دهی به فلزات به یک مرحله نهایتا ۶۰ ثانیه ای و بسیارکم هزینه تبدیل شود.
جان شروئر که رهبری تیم سازنده این ترکیب را به عهده داشته، می گوید: «تاکنون فلزات متفاوتی مانند زیرکونیوم، نیکل، تیتانیوم و یا مس برای تولید آلیاژهایی مورد استفاده قرار گرفته اند که هزینه تولید آنها با گران ترین نمونه فولاد برابری می کند، احتمالا به کمک این روش و در طول زمان می توانیم این آلیاژهای گران قیمت را نیز ساده و ارزان، درست مانند پلاستیک شکل بدهیم».
به گفته شروئر، «شیشه های فلزی توده ای» یا فلزات بی شکل که در دما و فشار پایین، بدون اینکه تمایلی به تشکیل ساختار بلوری داشته باشند، به سادگی مانند پلاستیک ها شکل می گیرند یا ذوب می شوند، سهولت بی سابقه ای را همراه با تطبیق پذیری بالا برای ساخت ابزارهای دقیق و حساس فراهم خواهند کرد.
فرایند شکل دهی به این آلیاژها به دمای پایین و ثابت نیاز دارد. این گروه برای تثبیت دمای مورد نیاز برای انجام این فرایندها از محیط خلاء یا مایع استفاده کرده است.
شروئر می گوید: «فوت و فن این تکنیک تازه تنها در حذف اثر اصطکاک نهفته است. در «قالبگیری دمیدنی» از هر گونه سایش و اصطکاکی خودداری می شود و در نتیجه امکان ساخت طرح های پیچیده، حتی در مقیاس نانو وجود خواهد داشت».
شروئر و همکارانش تاکنون با استفاده از این تکنیک تازه ابزارها و اشکال متعددی ساخته اند که از میان آنها می توان به تشدیدکننده های مینیاتوری مورد استفاده در سیستمهای میکروالکترومکانیکی و ژیروسکوپ ها اشاره کرد.
البته آنها معتقدند این تنها آغاز کار است.
شروئر می گوید: «این تلاش می تواند یک نمونه تمام عیار برای ایجاد تغییر در ساخت ابزارهای فلزی باشد.
در این تکنیک برتری های فلزات از لحاظ سختی و دوام با سادگی فرم دهی در پلاستیکها، کاهش هزینه ها و زمان همراه خواهد شد تا جامعه تحول بزرگ تازه ای را در زمینه علم مواد تجربه کند».

















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 338]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن