تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد ، دیرتر به آروزیش می رسد و زودتر به آنچه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816600464




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بزرگ ترین فریب .های اینترنتی


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: به گفته كارشناسان در حالی كه روز به روز بر قربانیان فریب.های اینترنتی افزوده می.شود و تعداد بیش.تری پول.های خود را از دست می.دهند، افراد كم.تری تمایل برای گزارش رخداد دارند. علت این امر می.تواند احتمال بسیار كم بازگشت پول باشد زیرا كلاهبرداران حرفه.یی خود را در دنیای وب مخفی می.كنند و بهترین دفاع در این مواقع آموزش به كاربران برای شناسایی چنین فریب.هایی و اجتناب از آن.ها است.

به گزارش ایسنا، طی سال.های اخیر بسیاری از كاربران اینترنت، ای.میل.هایی را از طرف شاهزاده خلع شده نیجریه.ای دریافت كرده.اند كه در آن از دریافت.كننده ای.میل خواسته شده كه در ازای دریافت مبلغ قابل توجهی، برای خارج كردن مقدار بسیار زیادی پول از نیجریه، با ارسال كننده ای.میل همكاری كند.

این اتفاق تنها یكی از هزاران فریبی است كه هر روزه در فضای مجازی اتفاق می.افتد؛ مركز امداد و هماهنگی رایانه.یی كشور (ماهر) به نقل از شركت امنیتی پاندا لیستی از متداول.ترین فریب.های آنلاین در دهه گذشته منتشر كرده است كه این گزارش برگرفته از آن است.

این فریب.های با اعتماد به نفس كه هنوز هم در اینترنت جریان دارند، همگی یك هدف را دنبال می.كنند: كلاهبرداری از كاربران از مبلغ 500 دلار تا هزاران دلار.

این فریب.ها نوعاً از یك الگوی مشابه پیروی می.كنند: تماس اولیه از طریق ای.میل و یا شبكه.های اجتماعی انجام می.شود. از قربانیان خواسته می.شود از طریق ای.میل، تلفن، فكس و غیره به تماس مذكور پاسخ دهند.

بعد از اینكه در اولین گام طعمه به دام شكارچیان افتاد، آن.ها سعی می.كنند اعتماد قربانی را جلب كرده و در انتها به بهانه.ای از او درخواست پول می.كنند. در زیر لیست شش فریب برتر از دیدگاه پاندا آورده شده است:

فریب نیجریه
به.عنوان نخستین فریب اینترنتی، حقه نیجریه.ای هم چنان پرطرفدارترین شیوه كلاهبرداران است. در این حقه به شما قول یك جایزه و یا ارائه درصدی از پول كلانی داده می.شود كه قرار است آن را از كشور نیجریه خارج كنید. معمولاً در ابتدا از شما خواسته می.شود تا یك مبلغ اولیه را برای پوشش هزینه.های بانكی ارائه دهید. مسلم است كه به محض دادن پول كلاهبرداران غیب می.شوند.

قرعه.كشی.ها
در این فریب هم مشابه با فریب نیجریه، ای.میلی را دریافت می.كنید كه در آن ادعا شده است شما برنده یك قرعه.كشی شده.اید. اما برای دریافت پول جایزه، باید مبالغی را جهت هزینه.های بانك و انتقال پولی پرداخت كنید كه هرگز روی آن را نخواهید دید.

پیشنهاد كاری
یك پیشنهاد كاری از كشوری خارجی را دریافت می.كنید مبنی بر اینكه می.توانید تنها با چند ساعت كار از خانه هزاران دلار درآمد داشته باشید. این پیشنهاد بسیار فریبنده است و درصورتی كه آن را قبول كنید، آن.ها از شما درخواست اطلاعات حساب بانكی.تان را می.كنند.

سپس كلاهبرداران از حساب شما برای ذخیره كردن پول.هایی كه از حساب.های دیگر سرقت كرده.اند، سوءاستفاده می.كنند و شما را بدون اینكه بخواهید شریك جرم می.كنند.

فیس بوك/ هات.میل
كلاهبردان اطلاعات نام كاربری و كلمه عبور فیس بوك، هات میل و دیگر وب سایت.های مشابه را سرقت كرده و رمز عبور شما را تغییر می.دهند. سپس برای همه دوستان شما ای.میلی را ارسال می.كنند كه در آن آمده است در حالی كه در مسافرت بوده.اید همه پول.های شما به سرقت رفته است و در حال حاضر نیازمند پول برای پرداخت هزینه.های هتل هستید.

غرامت
اخیراً فریبی هوشمندانه بر پایه فریب نیجریه ایجاد شده است كه در آن ای.میلی برای شما ارسال می.شود مبنی بر اینكه مبلغی برای دلجویی از قربانیان كلاهبرداری نیجریه در نظر گرفته شده است و شما یكی از قربانیان خوش.شانس هستید. سپس كلاهبرداران برای ارسال غرامت، از شما درخواست 1000 دلار پول می.كنند!

اشتباه
در این فریب شایع، كلاهبرداران در صورتی كه شما فروشنده چیزهای با ارزشی همچون خانه، ماشین و غیره باشید، با شما تماس می.گیرند.

آن.ها كالای مذكور را از طریق چك خریداری می.كنند ولی چكی با مبلغی بالاتر را برای شما ارسال می.كنند، سپس درخواست می.كنند تا باقیمانده پول آن.ها را برایشان ارسال كنید. چك مذكور تقلبی بوده و یا برگشت می.خورد و شما همه پولی را كه نقداً پرداخت كرده.اید، از دست خواهید داد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 222]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن