واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: منابع آگاه در طرابلس اعلام کردند که قذافی به دو فروند کشتی جنگی لیبی دستور داده شهر بنغازی را هدف قرار دهند، اما این دو کشتی این درخواست را رد کرده و به مالت گریخته اند.
ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی المحیط نوشت:، این منابع گفتند یکی از این کشتی ها در حال حاضر در ساحل جزیره مالت است و دیگری در آب های دریای مدیترانه و احتمالا در مسیر این جزیره قرار دارد.
سایت الجزیره گزارش داد که به رغم ادعای معمر قذافی، رهبر لیبی مبنی بر این که جنگنده های لیبی تنها انبار سلاح را هدف قرار داده اند،
منابع آگاه به این سایت گفتند که نیروی هوایی لیبی تظاهرکنندگان در خیابان "فشلوم" را بمباران کردند.
به گفته ی این منابع، جنگنده ها باندهای فرودگاه ها، مقرهای نظامی امنیتی و شهرهای مختلف از جمله بنغازی و البیضاء در شرق لیبی را بمباران کردند.
مخالفان قذافی نیز یک منطقه مرزی در مرزهای مصر را تحت کنترل گرفته اند.
نظامیان رژیم معمر قذافی روز سه شنبه وارد مرحله تازه ای از جنگ تمام عیار علیه مردم بی دفاع شده و به سمت خانه های مسکونی خمپاره شلیک کردند.
به گزارش خبرنگاران شبکه خبری العالم، پیش از این نیز گزارش هایی مبنی بر حمله هلی کوپترهای توپدار ارتش در محله های مختلف شهر طر ابلس منتشر شده بود.
محله های فلشوم و خیابان عمرمختار از جمله محله هایی است که بیشترین حملات هلی کوپترها و گلوله باران با خمپاره از آن گزارش شده است.
برخی گزارش ها از کشته شدن ۸۰۰ نفر و زخمی شدن ۵۰۰۰ نفر در تظاهرات چند روز اخیر در لیبی حکایت دارد.
شاهدان عینی تاکید کردند، بیشتر این حملات که به صورت بی هدف صورت می گیرد، در مناطق "فلشوم" و "تاجوراء" متمرکز است.
شاهدان در طرابلس وضع این شهر را بسیار فاجعه آمیز توصیف کرده و تاکید کردند که شمار شهدا از ۵۰۰ نفر فراتر رفت.
امدادگران در شهر طرابلس با اشاره به باقی ماندن پیکر بسیاری از شهدا و مجروحان در خیابانها، اعلام کردند که به دلیل شدت حملات، نمی توانند برای انتقال شهدا و یا نجات مجروحان اقدامی انجام دهند.
جنگنده های دیکتاتور لیبی علاوه بر مردم، پادگانی را در منطقه "باب العزیزیه" در مرکز طرابلس، به دلیل سرپیچی سربازان آن از حمله به هموطنانشان، هدف قرار دادند که این امر موجب شد پیکر آنها کاملا در آتش بسوزد.
انجمن های مدافع حقوق بشر هم در این راستا از ادامه جنایت های رژیم دیکتاتوری قذافی ضد مردم بی دفاع لیبی، خبر دادند.
این درحالی است که همه ارتباطات تلفنی و اینترنتی در لیبی قطع است.
قاسم ناجح، یکی از خلبان های ارشد لیبی، به الجزیره گفت: افسران ارتش از قذافی خواسته اند که کناره گیری کند.
وی ادامه داد: افسرانی که با هدف قرار دادن مردم مخالفت کرده اند، از سوی مزدوران هدف قرار می گیرند.
همچنین جبریل فایز، مخالف لیبیایی که در قاهره اقامت دارد، گفت که گردان های امنیتی وابسته به قذافی دست به حملات وحشیانه و ارعاب در طرابلس می زنند تا مانع از تظاهرات شوند.
وی افزود: موسی کوسا، وزیر امور خارجه ی لیبی، از سه سال پیش به عنوان رئیس سازمان اطلاعات فعالیت داشته است و وی این گردان های امنیتی را هدایت می کند.
وی به روزنامه ی القدس العربی چاپ لندن گفت: ما اطلاعاتی به دست آورده ایم که نشان می دهد هزاران مزدور آفریقایی از مالی و نیجر از فرودگاه هایی در صحرای الجزایر برای سرکوب تظاهرکنندگان به داخل لیبی منتقل شده اند.
فایز افزود: هر آفریقایی ۲۰۰۰ دلار دریافت می کند و آنها به پایگاه های گردان های امنیتی در منطقه ی "سیدی السائح" و "بوکماش" در نزدیکی طرابلس می روند.
این در حالی است الجزیره گزارش داد که معتصم، پسر قذافی و یکی از افسران نزدیک به قذافی، هدایت گردان های امنیتی که به ارعاب مردم می پردازند را برعهده دارند.
در همین حال، شبکه ی العربیه امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که ساکنان بنغازی و الزاویه خود را برای تظاهرات در مخالفت با سخنرانی معمر قذافی آماده می کنند.
تظاهرکنندگان در شهر بنغازی در اعتراض به سخنرانی معمر قذافی، به تلویزیون بزرگی که در نزدیکی دادگاه در شمال بنغازی تصویر قذافی را پخش می کرد کفش پرتاب می کردند.
همچنین فعالان شهرهای بنغازی ، بیضاء ، درته و مصراته اعلام کردند که سخنرانی قذافی آخرین سخنرانی وی خواهد بود.
ادامه خروج اتباع خارجی از لیبی
این در حالی است که بسیاری از کشورهای جهان همچنان اتباع خود را از لیبی خارج می کنند.
الجزایر صبح روز سه شنبه ۲۵۰ تن از اتباع خود را از لیبی خارج کرد. همچنین ده ها مصری از مرزهای مشترک لیبی و مصر به کشورشان بازگشتند.
هزاران تونسی مقیم لیبی نیز از طریق گذرگاه زمینی به تونس بازگشتند. سوریه نیز اتباع خود را از لیبی خارج کرده است.
انگلیس نیز از اتباع خود خواسته است که این کشور را ترک کنند. فرانسه نیز اعلام کرده است که سه جنگنده را برای خارج کردن اتباع خود از لیبی به این کشور می فرستد.
یک مقام نظامی ایتالیا نیز اعلام کرد که یک جنگنده برای خارج کردن اتباعش از لیبی به این کشور اعزام خواهد کرد.
هو جین تائو رئیس جمهور چین نیز چندین فروند هواپیما و کشتی را برای خارج کردن اتباع چینی به طرابلس فرستاده است.
ترکیه نیز اعلام کرده است که دو کشتی برای خارج کردن شهروندانش از لیبی به این کشور اعزام خواهد کرد.
آلمان نیز به شهروندانش توصیه کرده که به لیبی سفر نکنند و همچنین تمامی آلمانی های حاضر در لیبی این کشور را ترک کنند.
کره جنوبی نیز خارج کردن اتباع خود را از لیبی آغاز کرده است. روسیه نیز در تلاش است که هواپیماهایی را برای خارج کردن اتباع خود به لیبی اعزام کند و مجوز ورود به حریم هوایی لیبی را دریافت کند.
همچنین وزارت خارجه فیلیپین از اتباع خود خواسته است که هرچه سریعتر لیبی را ترک کنند.
نروژ و اتریش نیز کارمندان خود را از این کشور خارج کردند.
در همین حال، گردان های ارتش لیبی در منطقه الجبل الاخضر که نام انقلاب لیبی را به خود اختصاص داده، به جمع تظاهرکنندگان پیوستند.
این در حالی است که سخنگوی نیروهای مسلح در فرماندهی منطقه جبل الاخضر گفته است که افسران و سربازان این فرماندهی کاملا به تظاهرکنندگان پیوسته اند و در راستای حفظ امنیت تلاش می کنند.
خبرگزاری رویترز نیز اعلام کرد: تعداد زیادی از سربازان در شهر صبراته مستقر شده اند و این استقرار بعد از تخریب تمامی دفاتر سیستم های امنیتی در این شهر بوده است.
خبرنگار روزنامه قورینا اعلام کرد: معترضان دفاتر امنیتی و ساختمان های تحقیقات جنایی کمیته های انقلابی را به آتش کشیده و تمامی عکس های معمر قذافی را پاره کردند.
منابع آگاه نیز اعلام کردند که درگیری های شدیدی در چند منطقه طرابلس بعد از سخنرانی معمر قذافی صورت گرفته است. این درگیری ها در منطقه بن عاشور در طرابلس بوده است. همچنین تیراندازی گسترده ای در خیابان الجمهوریه در مرکز طرابلس به وقوع پیوسته است.
منابع امنیتی اعلام کردند که پایتخت لیبی در حصار امنیتی شدیدی قرار دارد و شبه نظامیان و مزدوران خارجی مانع از ورود معترضان شهرهای مختلف به طرابلس می شوند.
مصطفی عبدالجلیل، وزیر دادگستری مستعفی لیبی نیز به الجزیره گفت: منطقه الشرقیه کاملا از دست نیروهای قذافی آزاد شده و جوانان انقلابی در شهر البیضاء بیش از ۴۰۰ مزدور چاد و نیجر را دستگیر کردند.
همچنین مردم انقلابی لیبی ایستگاه های رادیویی بنغازی ، بیضاء، درنه و اجدابیا را در شرق لیبی اداره می کنند و بیانیه های خود را پخش می کنند.
الجزیره همچنین اعلام کرد که منابع آگاه لیبی گفته اند، مزدوران آفریقایی وابسته به قذافی به بیمارستان ها حمله کرده و اجساد کشته شده را دزدیده و به مکان های نامشخص می برند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 201]