واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: اخبار ويژه كيهان// داستان پروژه مسكوني مديران شيراز// رابطه هولوكاست و حجاب!// سوءاستفاده گستاخانه از شرم شيوخ!// روباه پير براي دلارهاي اعراب كيسه دوخته // فقط نامزد حزب ما بقيه بايد بروند!
خبرگزاري آريا- كيهان در شماره امروز خود (21 آبان)، اخبار ويژه زير را درج كرده است.
داستان پروژه مسكوني مديران شيراز(خبر ويژه)
در حدود سال 1382مردم شيراز شاهد آن بودند كه باغي زيبا به مساحت يك هكتار در خيابان قصرالدشت به مجتمعي مسكوني بدل شد. مردم با شگفتي مي پرسيدند كه اين باغ سرسبز بر چه مبنايي به مجتمع مسكوني تبديل شده است؟ اما راز اين معما گشوده شد و مديراني در آن سكنا گزيدند كه خود مسئولان اصلي حفاظت از شهر و نگهداري باغات بودند.
اندكي بعد معلوم شد كه اين باغ متعلق به ستاد اجرائي بوده كه سازمان همياري شهرداري ها آن را به صورت اقساط طويل المدت خريده و از كميسيون ماده پنج تقاضاي تغيير كاربري مي نمايد. از پنج عضو اين كميسيون حداقل چهار نفر از كساني بودند كه امروزه خود از شركاي اين مجتمع مي باشند. اين موافقت مورد اعتراض شهردار وقت منطقه واقع مي شود كه در نامه اي به شهرداري شيراز مي نويسد نظر به اينكه اكثر املاك داراي ضابطه باغ و فضاي سبز در منطقه يك مي باشند براي تعدادي از مالكين محترم داراي اينگونه املاك ايجاد شبهه نموده و متقاضي مجوز مشابه مي باشند لذا با توجه به تاكيد مقام معظم رهبري جهت رفع هرگونه شبهه تبعيض مراتب مطرح و براي ساير املاك داراي شرايط و ضوابط مشابه تعيين تكليف شود. شهردار منطقه در اين نامه كه در سال 82 نگاشته شده به صراحت از اين پروژه به عنوان پروژه مديران ياد مي كند و اين مربوط به زماني است كه ملك به نام ستاد اجرائي بوده لذا به نظر مي رسد كه سازمان همياري شهرداري ها فقط نقش واسطه را داشته است. در مرداد 84 و با روي كار آمدن دولت اصولگرا و نگراني هاي ناشي از آن با عجله هرچه تمام تر اين ملك در مدتي بسيار كوتاه از ستاد اجرايي به سازمان همياري شهرداري ها و از اين سازمان به 56 مدير عالي رتبه استان منتقل گرديد كه البته فرآيند قانوني فروش ملك جاي تفحص دارد. در ميان اين مديران يكي از مقامات عالي قضائي و حقوقي، يكي از اشخاص موجه، يكي از سران اصلاحات كه دائم در رسانه ها حضور دارد، 9 مقام عالي استانداري و فرمانداري وقت، سه مقام عالي شهرداري، حدود سي و شش مديركل و چند نفر افراد ذي نفوذ ديگر حضور دارند. يكي دو تن از اين افراد بعدا با اتهام فساد از مقام خود عزل شدند. برخي نيز داوطلب نمايندگي مجلس بودند كه رد صلاحيت شدند و بسياري از آنها با افول دولت دوم خرداد مقامات خود را از دست دادند و عده اندكي نيز همچنان بر مسند خود باقي هستند. بر اساس برخي برآوردها اين مديران براي خريد زمين و ساخت آن در طي دو سال هر نفر حدودا هفتاد ميليون پرداخته اند اما هر كدام از واحدهاي آنها هم اكنون پانصد ميليون مي ارزد. اينك مردم شيراز از مسئولين امر اين سؤالات را دارند؟
1- مجوز تبديل اين باغ به مجتمع مسكوني براي اين مديران بر چه مبنائي صورت گرفته و آيا مالكين باغ هاي مشابه مي توانسته اند به تغيير كاربري اقدام كنند؟
2- آيا اين مديران هزينه تغيير كاربري (احتمالا مبلغ هنگفتي مي شود) را پرداخته اند؟
3- اعضاي محترم شوراي شهر (قبلي و فعلي) براي استيفاي حقوق مردم شهر چه اقدامي انجام داده اند؟
رابطه هولوكاست و حجاب!(خبر ويژه)
يك نماينده دوم خردادي مجلس در مقايسه اي عجيب، هولوكاست را مانند حجاب در ايران دانست و گفت: نبايد به مسأله هولوكاست بي احترامي كرد.
به گزارش مهر مصطفي كواكبيان كه در دانشگاه اصفهان سخن مي گفت، مدعي شد موضوع هولوكاست به جز پرداخت هزينه چيز ديگري را براي كشور ما به دنبال ندارد.
وي در ادامه هولوكاست را مانند حجاب در ايران دانست و اظهار كرد: بي احترامي به مسأله هولوكاست نزد اسرائيلي ها به اندازه بي احترامي به مسأله حجاب در كشور ما است و نبايد از اين نكته غافل بود كه اين مسأله و انكار آن براي اسرائيلي ها نقش حياتي دارد.
سوءاستفاده گستاخانه از شرم شيوخ!(خبر ويژه)
دو خبرگزاري انگليسي و آمريكايي به طور همزمان از ابراز نگراني برخي كشورهاي عربي نسبت به مصالحه غرب با ايران خبر دادند.
رويتر و آسوشيتدپرس با اشاره به ملاقات خاوير سولانا مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا، رايس و كوشنر وزراي خارجه آمريكا و فرانسه با وزيران خارجه اردن، مصر، امارات، بحرين و مراكش در شرم الشيخ مصر ادعا كردند اين كشورهاي عربي در مورد مذاكره نهايي با ايران و مصالحه با اين كشور كه به جمهوري اسلامي قدرت بيشتري در خاورميانه مي بخشد، ابراز نگراني كرده اند.
آسوشيتدپرس كه گزارش خود را به نقل از يك مقام آمريكايي شركت كننده در شرم الشيخ(بدون ذكر نام وي) منتشر مي كرد، افزود: كشورهاي عربي نسبت به اظهارات اوباما درباره مذاكره مستقيم و بدون پيش شرط با ايران نگران هستند و رايس به آنها اطمينان داده كه واشنگتن در ازاي سازش هسته اي، امكان دستيابي و نفوذ بيشتر در خاورميانه را به ايران پيشنهاد نمي كند و معتقد است ايران نبايد نقش ممتازي در منطقه ايفا كند. با اين حال سخنان رايس از نظر مقامات مذكور توجيه كننده نيست زيرا وي نمي تواند از طرف دولت جديد آمريكا سخن بگويد.
رويتر هم در گزارش مشابهي و باز هم به نقل از يك منبع شركت كننده در اجلاس بدون ذكر نام، مدعي شد سولانا در شرم الشيخ از بن بست در مذاكرات هسته اي با ايران با وجود اميد به احياي مذاكرات خبر داده است. رويتر همچنين به نقل از اظهارات وزير خارجه اردن در شرم الشيخ نوشت: پرونده اتمي ايران براي غرب يك بحران است اما براي ما بحران مهم تر اين است كه ايران مي كوشد بر خاورميانه تسلط پيدا كند(!)
اگرچه اتخاذ موضع ضد ايراني از سوي برخي كشورهاي مرتجع عليه ايران بعيد نيست اما به نظر مي رسد محافل رسانه اي غرب، دور تازه اي از فعاليت ها عليه ايران را از طريق ايجاد تقابل و تنش ميان كشورهاي عربي و جمهوري اسلامي آغاز كرده اند و مي كوشند خلأ قدرت آمريكا را از اين طريق جبران كنند و اين در حالي است كه برخي از اين كشورهاي عربي منطقه صراحتاً به آمريكايي ها و اروپائيان اعلام كرده اند كه حاضر نيستند هزينه تنش غرب با ايران را آنها بپردازند.
در اين زمينه روزنامه امارات تودي اگرچه نوشت «آمريكا و اسرائيل و شماري از دولت هاي غربي دغدغه مشتركي بر سر ايران و برنامه اتمي اين كشور دارند» اما بلافاصله اضافه كرد: عربستان سعودي و دولت هاي ديگر منطقه مايل به دوري جستن از هر نوع مواجهه با ايران چه از نوع آمريكايي و چه از نوع اسرائيلي آن هستند و مي خواهند همزمان روابط خود را با ايران و آمريكا حفظ كنند. آنها مي خواهند بي طرفي پيشه كنند چون به خوبي دريافته اند كه ايران قرنهاست همسايه آنهاست و قرار است قرن هاي متمادي ديگر هم همسايه آنها باشد. مشخصاً كشوري مثل عربستان اگرچه از ايران هسته اي هراس دارد اما از بروز جنگ از سوي آمريكا و اسرائيل با ايران هم در هراس است.
پروژه سازمان سيا و تعامل گروهك ها با احزاب افراطي(خبر ويژه)
راديوي وابسته به سازمان سيا با همكاري شماري از عناصر گروهكي، تخطئه و تخريب روند انتخابات در ايران را از سر گرفت.
راديو فردا به نقل از گروهي مجعول تحت عنوان «كميته انتخابات آزاد، سالم و عادلانه» ادعا كرد قانون اساسي و قانون انتخابات رياست جمهوري ايران با معيارهاي انتخابات آزاد تعارض دارد و بايد براساس معيارهاي مندرج در بيانيه صادر شده از سوي اتحاديه بين المجالس اصلاح شود. اين راديو البته توضيح نداد كه آيا به عنوان مثال گرفتن حق رأي مستقيم از مردم در آمريكا و سپردن آن به كالج الكترال ها يا منحصر و محدود كردن انتخاب مردم به دو حزب جزو معيارهاي انتخابات آزاد است؟ و آيا به عنوان مثال در آمريكا اجازه مي دهند فردي كه مخالف قانون اساسي آن كشور است نامزد انتخابات شود؟
گفتني است كساني چون ابراهيم يزدي، شيرين عبادي، عزت سحابي، علي اكبر موسوي خوئيني، محمدعلي دادخواه، داود باوند، هاشم صباغيان، عبدالفتاح سلطاني، محمد بسته نگار، محمد توسلي، محمد سيف زاده، احمد صدر حاج سيدجوادي، سعيد مدني، علي اكبر معين فر و نرگس محمدي در گروه مذكور فعاليت مي كنند. گفته مي شود فعاليت هايي از اين دست با وجود آن كه معلوم است هيچ كاربرد عملي در زمينه امكان نامزدي عناصر گروهكي ندارد، با هدف ترديدافكني در فضاي انتخابات و كاناليزه كردن نتايج آن در خدمت نامزد آمريكا پسند و مورد حمايت مشترك برخي احزاب افراطي و گروهك ها سازماندهي مي شود. متقابلاً جريان هاي حزبي حامي نامزد مذكور هم به بهانه حمايت از نامزد خود، مخدوش نماياندن اصل انتخابات و عملكرد نظام را كه در واقع خدمتي به دشمنان اصلي نظام است، توجيه مي كنند.
روباه پير براي دلارهاي اعراب كيسه دوخته(خبر ويژه)
تلويزيون رسمي دولت انگليس اذعان كرد اين كشور به خاطر درگيري در بحران مالي اخير براي ثروت كشورهاي عرب و نفت خيز خليج فارس كيسه دوخته است.
تلويزيون بي بي سي با اشاره به سفر قريب الوقوع نخست وزير انگليس به منطقه از قول پيترمندلسون كميسيونر بازرگاني بريتانيا گفت سفر گوردون براون به خاورميانه به دو دليل صورت مي پذيرد. نخست نياز مبرم بريتانيا به افزايش سطح بازرگاني با كشورهاي ثروتمند خليج فارس و فروش كالاها و خدمات بريتانيايي به اين كشورها. دوم جذب اضافه درآمدهاي نفتي منطقه به نهادهاي عمده مالي غرب چه به شكل كمك به نهادهاي عمده مالي جهان مانند صندوق بين المللي پول و چه به شكل سرمايه گذاري در بانك هاي بزرگ غربي.
به گفته بي .بي.سي، سفر نخست وزير بريتانيا به منطقه عمدتاً به دليل ترغيب كشورهاي نفت خيز منطقه به سرمايه گذاري هاي نقد در نهادهاي مالي غرب براي نجات اين نهادها از ورشكستگي است البته مقامات بريتانيايي اين سرمايه گذاري را با اين استدلال توجيه مي كنند كه بهبود اوضاع اقتصادي غرب به معناي بهبود شرايط اقتصادي خود كشورهاي نفت خيز خليج فارس نيز هست اما به هر حال اين استدلالات مانع ابراز تعجب و حتي انتقاد متخصصين اقتصادي منطقه از سفر براون براي جلب سرمايه كشورهاي خليج فارس به بريتانيا نشده است. به گفته اين افراد خود كشورهاي ثروتمند منطقه عليرغم درآمدهاي نفتي بالا در 9 ماهه نخست سال جاري مسيحي ناشي از بحران مالي جهان و به دنبال آن كاهش درآمدهاي نفتي خود با معضل كمبود نقدينگي روبرو هستند و لذا سفربراون به منطقه بي موقع مي نمايد علاوه بر اين كشورهاي نفت خيز منطقه خليج فارس از بحران مالي غرب بيشترين آسيب را ديده اند. زيرا اين كشورها پيش از اين نيز داراي صدها ميليارد دلار سرمايه گذاري در غرب بوده اند و اكنون اين كشورها بايد بيش از گذشته مراقب ريسك سرمايه گذاري هاي خود در نهادهاي مالي شكننده غرب باشند.
فقط نامزد حزب ما بقيه بايد بروند!(خبر ويژه)
عضو مركزيت سازمان مجاهدين (انقلاب) با رد نامزدهاي ديگر صراحتاً اعلام كرد غير از خاتمي كانديداي ديگري در جبهه اصلاحات مطرح نيست.
عبدالله ناظري در گفت وگو با ايلنا اظهار داشت: در جبهه اصلاحات نامزدهايي مانند آقاي كروبي، نجفي و عارف نامزدي خود را تلويحاً(!) مطرح كرده اند ولي آنچه مهم است تا اين لحظه كانديدايي غير از خاتمي در جبهه اصلاحات مطرح نيست.
رد صريح نامزدي چهره هايي نظير كروبي در جبهه اصلاحات در حالي عنوان مي شود كه تا پيش از اين ادعا مي شد شوراي حكميت قرار است از بين نامزدها، يكي را نهايي كند اما با سخنان عضو مركزيت سازمان مجاهدين كه همزمان عضو شوراي عالي بنياد باران هم هست، كروبي و ديگراني نظير روحاني، محمد هاشمي و... را بايد از هم اكنون به طور رسمي حذف شده قلمداد كرد.
از سوي ديگر و در حالي كه خاتمي تلاش مي كند خود را نامزدي فراحزبي و بنيانگذار و رهبراصلاحات معرفي كند، دبيركل سازمان مجاهدين در گفت وگو با ايلنا گفت: خاتمي كانديداي حزبي سازمان مجاهدين انقلاب است.
معرفي خاتمي به عنوان نامزد حزبي سازمان به اين معناست كه خاتمي از اوامر و نواهي مركزيت سازمان- حزب ياد شده- اطاعت مي كند اگرچه پيش از اين ادعا مي كرد اصلاحات گاه از سوي احزاب به بيراهه و افراط كشيده شده و او مي خواهد آن را بازتعريف كرده و مرزهايش را مشخص سازد.
چه اين و چه آن!(خبر ويژه)
عضو ارشد جنبش حماس درباره رياست جمهوري باراك اوباما گفت: ما روساي جمهور زيادي را در آمريكا تجربه كرديم و به اين نتيجه رسيديم كه هيچ تفاوتي ميان دموكرات و جمهوري خواه وجود ندارد.
ابواسامه عبدالمعطي نماينده دولت حماس در تهران تصريح كرد: صهيونيست ها در تمام ساختار سياسي و اقتصادي آمريكا نفوذ دارند و تمامي روساي جمهور آمريكا در جبهه آنها قرار گرفته و به جانبداري كوركورانه نسبت به اسرائيل و تجاوزات اين رژيم افتخار مي كنند.
وي كه با خبرگزاري قدس مصاحبه مي كرد افزود: ما به تغييرات در آمريكا اميد نبسته ايم و هيچ انتظاري از تغيير دولت آنها نداريم. قدرت ما در توكل به خداوند و آرمان هاي عدالت خواهانه خلاصه مي شود همچنان كه ضعف آنها در بحران مالي فعلي و جنگ آشكار مي شود. و اگر قرار باشد روزي بر آمريكا تكيه كنيم بر ضعف و كاهش قدرت آن تكيه خواهيم كرد.
وي ادامه داد: اين ضعف و فروپاشي است كه رئيس جمهور آمريكا را مجبور خواهد كرد سياستهاي توسعه طلبانه و ضدانساني خود را تغيير دهد و البته اگر سياست خود را تغيير دهند منتي بر ما نيست، چاره اي جز اين نداشته اند و آمريكا مجبور خواهد بود كه سياستهاي خود را برابر فلسطين، ايران، سوريه، عراق، افغانستان و در برابر تمام امت اسلام و مردم جهان تغيير دهد
سه شنبه 21 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 246]