تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نادان كسى است كه نافرمانى خدا كند، اگر چه زيبا چهره و داراى موقعيتى بزرگ باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838153351




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رويانيان: ايجاد دبيرستان رانندگان حرفه‌اي


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: رويانيان: ايجاد دبيرستان رانندگان حرفه‌اي
رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي، با اشاره به ايجاد دبيرستاني براي رانندگان حرفه‌اي در ايران، مخاطب سوم را فرهيختگان، دانشگاهيان، خبرنگاران و به طور كلي قشرهاي آگاه جامعه، معرفي و خاطر نشان كرد: همچنين در سال جاري، دانشكده ترافيك در دانشگاه شهيد بهشتي افتتاح مي‌شود.
سردار رويانيان با اشاره به برنامه‌هاي پليس راهنمايي و رانندگي جهت فرهنگ‌سازي و آموزش‌هاي ترافيكي، گفت: درصدديم با ورود درس ترافيك به نظام آموزشي، آموزش‌هاي ترافيكي را تا مقطع ديپلم ادامه دهيم تا پس از اخذ مدرك ديپلم، ديگر لازم نباشد فرد براي دريافت گواهينامه در آزمون شركت كند.

به گزارش ايسنا، سردار محمد رويانيان ـ رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي در نشست ماهانه يونيسف كه با عنوان «حوادث رانندگي و راه‌هاي پيشگيري از آن» در محل يونيسف ايران برگزار شد، حمايت از اقشار آسيب‌پذيري همچون كودكان را تكليفي انساني دانست و گفت: امروزه شاهد انواع تهديدها همچون كودك آزاري و قتل و تجاوز در برابر كودكان كشورهاي متمدن هستيم، اما كودكان ايران به صورت ديگري تهديد مي‌شوند و در معرض حوادثي ديگري همچون حوادث ترافيكي هستند.

وي عنوان كرد: اين موضوع يكي از دغدغه‌هاي مهم به شمار مي‌رود و در گذشته در مورد رفتار ترافيكي، توجهات لازم را انجام نداده‌ايم، اما بايد ديد، چرا حوادث و تصادفات در ايران نگران كننده است؟

سردار رويانيان اولين دليل اين امر را سفرهاي شخصي ايرانيان دانست و اعلام كرد: ايرانيان هفت برابر كشورهاي پيشرفته سفر مي‌كنند. همچنين سفرهاي سياحتي و زيارتي كشورمان زياد است. از سويي ديگر بايد جغرافياي متفاوت ايران را نيز به اين موضوعات اضافه كنيم.

وي در ادامه صحبت‌هاي خود با بيان اين كه بسياري از كشورها چنين ويژگي‌هاي را ندارند، ‌اظهار كرد: ايران 180 هزار كيلومتر جاده دارد كه 100 هزار كيلومتر اين راه‌ها، جزو راه‌هاي روستايي به شمار مي‌رود كه تردد و عبور و مرور در آن‌ها زياد است.

رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي، با اشاره به استفاده از موتورسيكلت به عنوان وسيله نقليه، بيان كرد: تهران با 28 ميليون جمعيت، بيش از دو ميليون موتورسيكلت دارد. از طرف ديگر روزانه 65 ميليون سفر در شهرها صورت مي‌گيرد مي‌كنند.

تا سال 85، رشد كشته‌هاي ناشي از تصادفات به صفر رسيد و حتي منفي يك درصد رسيد
در سال 86، قربانيان ترافيكي ايران 17 درصد نسبت به سال 85 كاهش يافت
كاهش چهار درصدي مرگ و مير جاده‌اي نسبت به سال گذشته
وي ادامه داد: روزانه20 ميليون سفر در 500 كيلومتر از جاده‌ها اتفاق مي‌افتد. بنابراين هر چند تصادفات ايران نگران كننده است، اما جاي خوشحالي دارد كه در برنامه پنج ساله سوم توسعه ( از سال 79 تا 84 ) رشد كشته‌هاي ناشي از تصادفات، 11 درصد بوده است. اين در حاليست كه در سال 85 اين رشد به صفر رسيد و حتي منفي يك درصد نيز شد.

رويانيان با بيان اين كه در سال گذشته شمار قربانيان ترافيكي ايران 17 درصد نسبت به سال 85 كاهش يافت، تصريح كرد: يعني چهار هزار و 650 نفر كمتر از سال گذشته كشته و 32 هزار نفر كمتر مجروح شدند، در مجموع 100 هزار تصادف در سال 86 كاهش يافت كه در اين ميان نيز كشته‌هاي در سن بلوغ كمتر از هفت درصد بوده است.

وي با اذعان بر اين كه در شش ماهه اول امسال نيز تعداد كشته‌ها نسبت به سال گذشته چهار درصد كاهش يافته است، عنوان كرد: هر چند بايد گفت شمار قربانيان حوادث رانندگي در كشورهاي پيشرفته كم است، اما بايد توجه داشت، آن‌ها اقدامان لازم را از 20 سال پيش آغاز كرده‌اند.

با آموزش‌هاي ترافيكي به 500 هزار معلم، ليسانس ترافيك ارائه مي‌شود
وي با طرح اين سوال كه چرا فرهنگ‌سازي براي كاهش تصادفات ترافيكي در ايران دير آغاز شده است، پاسخ داد: نمي‌توانم، جواب اين سوال را بدهم، اما كاهش 30 درصدي تصادفات جاي بسي خوشحالي دارد چرا كه سالانه يك ميليون خودرو توليد داخل به ترافيك جاده‌ها افزوده مي‌شود كه به اين رقم بايد 200 هزار خودروي وارداتي نيز اضافه كرد.

به گزارش ايسنا،سردار رويانيان با اشاره به كارهاي صورت گرفته در بخش فرهنگي براي بهبود و كاهش ترافيك جاده‌هاي كشور گفت: مخاطب شناسي اولين كاريست كه آغاز كرده‌ايم. در اين راستا هشت ميليون كودك و نوجوان تا مقطع اول راهنمايي به عنوان هميار پليس به عضويت پليس در آمده‌اند. همچنين در دولت تصويب كرده‌ايم تا در سال جاري، با آموزش‌هاي ترافيكي به 500 هزار معلم، ليسانس ترافيك ارائه كنيم.

با ورود درس ترافيك به نظام آموزشي، ديگر لازم نيست فرد براي دريافت گواهينامه در آزمون شركت كند

ايجاد دبيرستان براي رانندگان حرفه‌اي
دانشكده ترافيك در دانشگاه شهيد بهشتي افتتاح مي‌شود
وي تصريح كرد: همچنين آموزش‌هاي ترافيكي در 12 هزار مهدهاي كودك براي پوشش 250 هزار كودك ارائه مي‌شود. همچنين درصدديم با ورود درس ترافيك به نظام آموزشي، آموزش‌هاي ترافيكي را تا مقطع ديپلم ادامه دهيم تا پس از اخذ مدرك ديپلم، ديگر لازم نباشد فرد براي دريافت گواهينامه در آزمون شركت كند.

رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي، با اشاره به ايجاد دبيرستاني براي رانندگان حرفه‌اي در ايران، مخاطب سوم را فرهيختگان، دانشگاهيان، خبرنگاران و به طور كلي قشرهاي آگاه جامعه، معرفي و خاطر نشان كرد: همچنين در سال جاري، دانشكده ترافيك در دانشگاه شهيد بهشتي افتتاح مي‌شود.

سردار رويانيان افزود: همچنين براي روستاييان نيز فيلم‌ها و سريال‌هاي آموزشي ساخته‌ايم.

تا سال 91 بايد مصرف بنزين 30 درصد و مصرف گازوئيل 25 درصد كاهش يابد

به گزارش ايسنا، رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي، با بيان اين كه بايد ظرفيت حمل و نقل ريلي كشور تا سال 90 بيش از دو برابر شود، اذعان كرد: همچنين بايد حمل و نقل شهري را به 10 درصد برسانيم و حمل و نقل عمومي نيز تا سال 91 به 75 درصد افزايش يابد.

وي ادامه داد: تا سال 91 نيز بايد مصرف بنزين 30 درصد و مصرف گازوئيل 25 درصد كاهش يابد.

وي با اذعان به اين كه در سال جاري استانداردهاي خودرو تعريف مي‌شود، اظهار كرد: نظام آموزشي در حال اصلاح است. همچنين نظام كنترل و رفتار پليس نيز به صورت كلي تغيير مي‌كند. از طرف ديگر امسال گواهينامه هوشمند راه‌اندازي مي‌شود تا بر اساس آن هر تخلفي به عنوان سابقه افراد محاسبه ‌شود.

سردار رويانيان در ادامه با اشاره به سختگيري‌هاي پليس براي رانندگان از جمله توقيف گواهينامه به صورت موقت و دائم، به تشكيل مجمتع‌هاي قضايي براي رسيدگي به تخلفات رانندگي اشاره كرد.

وي در ادامه ارائه گزارش از برنامه‌هاي پيش روي پليس راهنمايي و رانندگي، اعلام كرد: به زودي جاده‌هاي بزرگراهي به سيستم‌هاي هوشمند كنترل مجهز مي‌شوند.

رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي با اشاره به اعلام سازمان جهاني بهداشت مبني بر افزايش 60 تا 80 درصدي كشته‌هاي ناشي از تصادفات جاده‌اي در كشورهاي پيشرفته، يادآورشد: سالانه يك ميليون و 200 هزار نفر بر اثر تصادفات در جاده‌ها كشته مي‌شوند ، همچنين 50 ميليون نفر نيز مجروح مي‌شوند.

كريستين سالازار فولكمن نماينده يونيسف در ايران نيز در نشست با اذعان به كاهش مرگ و مير كودكان زير پنج سال كشورمان در مقايسه با ساير كشورهاي منطقه، به تهديد ديگري اشاره كرد و آن مرگ و مير و مصدوم شدن كودكان ايراني از طريق تصادفات ترافيكي بود كه بنا به اظهارات وي بيشترين مصدومان را كودكان بين 10 تا 19 سال تشكيل مي‌دهند.

وي افزود: مشكل عمده‌تر در اين باره در ايران، ايمني در ترافيك است كه10ـ12 برابر ميانگين جهاني است.

نماينده يونيسف در ايران ادامه داد: تصادفات در كودكان، تبعات خود را به صورت نامرئي و در قالب مشكلات اقتصادي و مالي، عقب ماندن از تحصيل، معلوليت‌هاي موقت و دائم و از دست دادن نان آور خانواده نشان مي‌دهد، به عبارت ديگر تصادفات جاده‌اي از مهمترين دغدغه‌ها در راه رشد و دوام كودكان ايران به شمار مي‌رود.
 دوشنبه 20 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن