واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: رويانيان: ايجاد دبيرستان رانندگان حرفهاي
رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي، با اشاره به ايجاد دبيرستاني براي رانندگان حرفهاي در ايران، مخاطب سوم را فرهيختگان، دانشگاهيان، خبرنگاران و به طور كلي قشرهاي آگاه جامعه، معرفي و خاطر نشان كرد: همچنين در سال جاري، دانشكده ترافيك در دانشگاه شهيد بهشتي افتتاح ميشود.
سردار رويانيان با اشاره به برنامههاي پليس راهنمايي و رانندگي جهت فرهنگسازي و آموزشهاي ترافيكي، گفت: درصدديم با ورود درس ترافيك به نظام آموزشي، آموزشهاي ترافيكي را تا مقطع ديپلم ادامه دهيم تا پس از اخذ مدرك ديپلم، ديگر لازم نباشد فرد براي دريافت گواهينامه در آزمون شركت كند.
به گزارش ايسنا، سردار محمد رويانيان ـ رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي در نشست ماهانه يونيسف كه با عنوان «حوادث رانندگي و راههاي پيشگيري از آن» در محل يونيسف ايران برگزار شد، حمايت از اقشار آسيبپذيري همچون كودكان را تكليفي انساني دانست و گفت: امروزه شاهد انواع تهديدها همچون كودك آزاري و قتل و تجاوز در برابر كودكان كشورهاي متمدن هستيم، اما كودكان ايران به صورت ديگري تهديد ميشوند و در معرض حوادثي ديگري همچون حوادث ترافيكي هستند.
وي عنوان كرد: اين موضوع يكي از دغدغههاي مهم به شمار ميرود و در گذشته در مورد رفتار ترافيكي، توجهات لازم را انجام ندادهايم، اما بايد ديد، چرا حوادث و تصادفات در ايران نگران كننده است؟
سردار رويانيان اولين دليل اين امر را سفرهاي شخصي ايرانيان دانست و اعلام كرد: ايرانيان هفت برابر كشورهاي پيشرفته سفر ميكنند. همچنين سفرهاي سياحتي و زيارتي كشورمان زياد است. از سويي ديگر بايد جغرافياي متفاوت ايران را نيز به اين موضوعات اضافه كنيم.
وي در ادامه صحبتهاي خود با بيان اين كه بسياري از كشورها چنين ويژگيهاي را ندارند، اظهار كرد: ايران 180 هزار كيلومتر جاده دارد كه 100 هزار كيلومتر اين راهها، جزو راههاي روستايي به شمار ميرود كه تردد و عبور و مرور در آنها زياد است.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي، با اشاره به استفاده از موتورسيكلت به عنوان وسيله نقليه، بيان كرد: تهران با 28 ميليون جمعيت، بيش از دو ميليون موتورسيكلت دارد. از طرف ديگر روزانه 65 ميليون سفر در شهرها صورت ميگيرد ميكنند.
تا سال 85، رشد كشتههاي ناشي از تصادفات به صفر رسيد و حتي منفي يك درصد رسيد
در سال 86، قربانيان ترافيكي ايران 17 درصد نسبت به سال 85 كاهش يافت
كاهش چهار درصدي مرگ و مير جادهاي نسبت به سال گذشته
وي ادامه داد: روزانه20 ميليون سفر در 500 كيلومتر از جادهها اتفاق ميافتد. بنابراين هر چند تصادفات ايران نگران كننده است، اما جاي خوشحالي دارد كه در برنامه پنج ساله سوم توسعه ( از سال 79 تا 84 ) رشد كشتههاي ناشي از تصادفات، 11 درصد بوده است. اين در حاليست كه در سال 85 اين رشد به صفر رسيد و حتي منفي يك درصد نيز شد.
رويانيان با بيان اين كه در سال گذشته شمار قربانيان ترافيكي ايران 17 درصد نسبت به سال 85 كاهش يافت، تصريح كرد: يعني چهار هزار و 650 نفر كمتر از سال گذشته كشته و 32 هزار نفر كمتر مجروح شدند، در مجموع 100 هزار تصادف در سال 86 كاهش يافت كه در اين ميان نيز كشتههاي در سن بلوغ كمتر از هفت درصد بوده است.
وي با اذعان بر اين كه در شش ماهه اول امسال نيز تعداد كشتهها نسبت به سال گذشته چهار درصد كاهش يافته است، عنوان كرد: هر چند بايد گفت شمار قربانيان حوادث رانندگي در كشورهاي پيشرفته كم است، اما بايد توجه داشت، آنها اقدامان لازم را از 20 سال پيش آغاز كردهاند.
با آموزشهاي ترافيكي به 500 هزار معلم، ليسانس ترافيك ارائه ميشود
وي با طرح اين سوال كه چرا فرهنگسازي براي كاهش تصادفات ترافيكي در ايران دير آغاز شده است، پاسخ داد: نميتوانم، جواب اين سوال را بدهم، اما كاهش 30 درصدي تصادفات جاي بسي خوشحالي دارد چرا كه سالانه يك ميليون خودرو توليد داخل به ترافيك جادهها افزوده ميشود كه به اين رقم بايد 200 هزار خودروي وارداتي نيز اضافه كرد.
به گزارش ايسنا،سردار رويانيان با اشاره به كارهاي صورت گرفته در بخش فرهنگي براي بهبود و كاهش ترافيك جادههاي كشور گفت: مخاطب شناسي اولين كاريست كه آغاز كردهايم. در اين راستا هشت ميليون كودك و نوجوان تا مقطع اول راهنمايي به عنوان هميار پليس به عضويت پليس در آمدهاند. همچنين در دولت تصويب كردهايم تا در سال جاري، با آموزشهاي ترافيكي به 500 هزار معلم، ليسانس ترافيك ارائه كنيم.
با ورود درس ترافيك به نظام آموزشي، ديگر لازم نيست فرد براي دريافت گواهينامه در آزمون شركت كند
ايجاد دبيرستان براي رانندگان حرفهاي
دانشكده ترافيك در دانشگاه شهيد بهشتي افتتاح ميشود
وي تصريح كرد: همچنين آموزشهاي ترافيكي در 12 هزار مهدهاي كودك براي پوشش 250 هزار كودك ارائه ميشود. همچنين درصدديم با ورود درس ترافيك به نظام آموزشي، آموزشهاي ترافيكي را تا مقطع ديپلم ادامه دهيم تا پس از اخذ مدرك ديپلم، ديگر لازم نباشد فرد براي دريافت گواهينامه در آزمون شركت كند.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي، با اشاره به ايجاد دبيرستاني براي رانندگان حرفهاي در ايران، مخاطب سوم را فرهيختگان، دانشگاهيان، خبرنگاران و به طور كلي قشرهاي آگاه جامعه، معرفي و خاطر نشان كرد: همچنين در سال جاري، دانشكده ترافيك در دانشگاه شهيد بهشتي افتتاح ميشود.
سردار رويانيان افزود: همچنين براي روستاييان نيز فيلمها و سريالهاي آموزشي ساختهايم.
تا سال 91 بايد مصرف بنزين 30 درصد و مصرف گازوئيل 25 درصد كاهش يابد
به گزارش ايسنا، رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي، با بيان اين كه بايد ظرفيت حمل و نقل ريلي كشور تا سال 90 بيش از دو برابر شود، اذعان كرد: همچنين بايد حمل و نقل شهري را به 10 درصد برسانيم و حمل و نقل عمومي نيز تا سال 91 به 75 درصد افزايش يابد.
وي ادامه داد: تا سال 91 نيز بايد مصرف بنزين 30 درصد و مصرف گازوئيل 25 درصد كاهش يابد.
وي با اذعان به اين كه در سال جاري استانداردهاي خودرو تعريف ميشود، اظهار كرد: نظام آموزشي در حال اصلاح است. همچنين نظام كنترل و رفتار پليس نيز به صورت كلي تغيير ميكند. از طرف ديگر امسال گواهينامه هوشمند راهاندازي ميشود تا بر اساس آن هر تخلفي به عنوان سابقه افراد محاسبه شود.
سردار رويانيان در ادامه با اشاره به سختگيريهاي پليس براي رانندگان از جمله توقيف گواهينامه به صورت موقت و دائم، به تشكيل مجمتعهاي قضايي براي رسيدگي به تخلفات رانندگي اشاره كرد.
وي در ادامه ارائه گزارش از برنامههاي پيش روي پليس راهنمايي و رانندگي، اعلام كرد: به زودي جادههاي بزرگراهي به سيستمهاي هوشمند كنترل مجهز ميشوند.
رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي با اشاره به اعلام سازمان جهاني بهداشت مبني بر افزايش 60 تا 80 درصدي كشتههاي ناشي از تصادفات جادهاي در كشورهاي پيشرفته، يادآورشد: سالانه يك ميليون و 200 هزار نفر بر اثر تصادفات در جادهها كشته ميشوند ، همچنين 50 ميليون نفر نيز مجروح ميشوند.
كريستين سالازار فولكمن نماينده يونيسف در ايران نيز در نشست با اذعان به كاهش مرگ و مير كودكان زير پنج سال كشورمان در مقايسه با ساير كشورهاي منطقه، به تهديد ديگري اشاره كرد و آن مرگ و مير و مصدوم شدن كودكان ايراني از طريق تصادفات ترافيكي بود كه بنا به اظهارات وي بيشترين مصدومان را كودكان بين 10 تا 19 سال تشكيل ميدهند.
وي افزود: مشكل عمدهتر در اين باره در ايران، ايمني در ترافيك است كه10ـ12 برابر ميانگين جهاني است.
نماينده يونيسف در ايران ادامه داد: تصادفات در كودكان، تبعات خود را به صورت نامرئي و در قالب مشكلات اقتصادي و مالي، عقب ماندن از تحصيل، معلوليتهاي موقت و دائم و از دست دادن نان آور خانواده نشان ميدهد، به عبارت ديگر تصادفات جادهاي از مهمترين دغدغهها در راه رشد و دوام كودكان ايران به شمار ميرود.
دوشنبه 20 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]