تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان خود را به نرمگويى و سلام كردن عادت ده، تا دوستانت زياد و دشمنانت كم شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827918485




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ليگ قهرمانان آسيا از نگاه آمار


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: در 28 دوره.ي گذشته.ي مسابقات قهرماني باشگاه هاي آسيا، ليگ فوتبال ايران 6 حضور در ديدار پاياني اين رقابت.ها را تنها با سه تيم (استقلال، سپاهان و پاس) تجربه کرده است.



نخستين دوره ي مسابقات قهرماني باشگاه.ها آسيا، در سال 1967 و تنها با حضور 6 تيم برگزار شد. کنفدراسيون فوتبال آسيا که همواره از همتاي اروپايي خود در اجراي اين.گونه برنامه ها عقب بوده، با الگو برداري از تشکيلات يوفا، مسابقات قهرماني باشگاه هاي آسيا را راه اندازي کرد.

پس از گذشت تنها 4 دوره، به مدت 14 سال (1971 تا 1985) هيچ رقابتي در سطح باشگاه هاي فوتبال آسيا برگزار نشد تا دور جديد اين بازي ها از سال 1985 و به ميزباني جده عربستان از سر گرفته شود. مسابقات جام باشگاه هاي آسيا از سال 1985 تا 2002 ادامه پيدا کرد تا اين که از سال 2003 ليگ قهرمانان آسيا راه.اندازي شد. با اين وجود شيوه جديد مسابقات که هم اکنون مورد استفاده قرار مي گيرد از سال 2004 به اجرا در آمده است.

تيم هاي کره جنوبي با 12 صعود به ديدار پاياني، در ميان ديگر کشورهاي آسيايي رکورددار محسوب مي شوند. تيم هاي سعودي با 10، نمايندگان ژاپن با 8 و باشگاه.هاي ايراني با 6 مرتبه در رده هاي بعدي قرار دارند.

تاکنون 36 باشگاه به ديدار پاياني ليگ قهرمانان آسيا صعود کرده اند که تنها سه نماينده از ايران توانسته اند برگزار کننده.ي اين مسابقه باشند. استقلال با 4 حضور و پاس و سپاهان هر کدام با يک صعود عملکرد بهتري نسبت به ساير تيم هاي ايراني داشته اند.

پوهانگ استيلرز کره.ي جنوبي با سه عنوان قهرماني (97، 98 و 2009) پرافتخارترين باشگاه آسيايي لقب گرفته است. پس از پوهانگ، الهلال عربستان و استقلال ايران هر کدام با دو قهرماني و دو نايب قهرماني در مکان دوم قرار دارند. پاس تهران، در مکان سيزدهم و سپاهان اصفهان در رده ي بيست و يکم پر افتخارترين باشگاه هاي فوتبال آسيا ايستاده اند.

بهترين پيروزي دور جديد مسابقات ليگ قهرمانان آسيا به سئونگنام ايلهوا متعلق است که در سال 2004 توانست با نتيجه ي 15 بر صفر پرسيک اندونزي را مغلوب سازد. همچنين تنها بوسان پارک کره جنوبي و شاندونگ چين توانسته اند هر 6 مسابقه.ي مرحله.ي گروهي خود را با پيروزي به پايان برسانند و تمام 18 امتياز ممکن را جمع آوري کنند.

بهترين گل زن مسابقات ليگ قهرمانان آسيا "زانايتين تاجيف" با 13 گل از پاختاکور ازبکستان است. محمود کريمي مهاجم اسبق تيم فوتبال سپاهان اصفهان نيز با 10 گل، تنها ايراني رده بندي بهترين گلزنان مسابقات ليگ قهرمانان آسيا لقب گرفته است.

الاتحاد عربستان با سه حضور در ديدار پاياني (دو قهرماني و يک نايب قهرماني) پر افتخار ترين تيم، در دور جديد مسابقات ليگ قهرمانان آسيا محسوب مي شود.

دو بار ديدارهاي تيم هاي کره اي در مسابقه.ي پاياني به ضربات پنالتي کشيده شده است که هر دو بار آن را نمايندگان فوتبال کره توانسته اند موفق عمل کنند. اين در حالي است که تنها يک بار مسابقه.ي فينال يکي از نمايندگان ايران به ضربات مرگ بار پنالتي کشيده شده که در آن تيم ايراني با قبول شکست، به مقام دومي بسنده کرده است.

نگاهي به ديدارهاي پاياني استقلال، پاس و سپاهان در مسابقات جام باشگاه ها و ليگ قهرمانان آسيا:

- 10 آوريل 1970 – نخستين حضور ايران در ديدار پاياني

سومين دوره ي تورنمنت قهرماني باشگاه هاي آسيا از اول تا دهم آوريل 1970 در تهران برگزار شد که در آن تنها 7 تيم حضور پيدا کرده بودند. تيم فوتبال تاج، نماينده ي فوتبال ايران در اين بازي ها با کسب سه پيروزي متوالي خود را به ديدار پاياني سومين دوره ي تورنمنت قهرماني باشگاهي آسيا رساند و در بازي فينال، در حالي که با يک گل از حريف خود عقب بود، با گل زني در دقايق 83 و 92، هاپوئل تل آويو اسرائيل را شکست داد و براي نخستين بار بر سکوي نخست باشگاهي آسيا تکيه زد.

- 29 جولاي 1991 – دومين قهرماني استقلال پس از 21 سال

در حالي دهمين دوره ي مسابقات جام باشگاه.هاي آسيا در داکا پايتخت بنگلادش برگزار شد، که استقلال تنها نماينده ي فوتبال ايران در اين مسابقات بود. ليائونينگ چين، محمدان بنگلادش، بانکوک بانک تايلند، جايا جاکارتاي اندونزي، النصر عمان و تيم 25 آوريل کره ي شمالي تيم هاي حاضر در دور نهايي بازي هاي جام باشگاه هاي آسيا بودند. استقلال پس از کسب دو پيروزي و يک تساوي در مرحله ي گروهي، به عنوان تيم نخست به ديدار نيمه پاياني صعود کرد که پس از کنار زدن جايا جاکارتاي اندونزي، در ديدار نهايي حريف ليائونينگ چين شد. در 29 جولاي 1991 و در ورزشگاه ملي "بانگاباندهو" ي داکا، استقلال و ليائونينگ به مصاف هم رفتند که در نهايت نماينده.ي ايران با پيروزي 2 بر يک براي دومين بار بر سکوي جام قهرماني بوسه زد.

- 22 دسامبر 1992 – نخستين ناکامي فوتبال ايران در ديدار پاياني

قهرمان آخرين دوره ي مسابقات جام باشگاه هاي آسيا، در دور جديد اين بازي ها که در دوحه ي قطر برگزار مي شد در مرحله.ي گروهي با الهلال عربستان و تيم 25 آوريل کره ي شمالي همگروه بود. آبي پوشان ايران عملکرد قابل قبولي را در اين مرحله از خود به نمايش نگذاشتند به نحوي که در نهايت به عنوان تيم دوم به مرحله ي نيمه پاياني راه يافتند. شکست يک بر صفر برابر الهلال و تساوي 1 بر 1 در بازي با نماينده.ي کره ي شمالي، نتايج استقلال در مرحله ي گروهي بود. در ديدار نيمه پاياني استقلال توانست 2 بر 1 الريان قطر را پشت سر بگذارد تا با صعود به بازي فينال بار ديگر براي تصاحب عنوان قهرماني برابر الهلال عربستان به ميدان برود. در اين مسابقه که 22 دسامبر 1992 در ورزشگاه دوحه قطر برگزار شد دو تيم در اوقات قانوني بازي به تساوي 1 بر 1 رضايت دادند تا ضربات پنالتي تعيين کننده.ي تيم قهرمان باشد. اما اين بار شانس با تيم ايراني يار نبود، تا الهلال با برتري 4 بر 3 در اين ضربات، نخستين عنوان قهرماني خود را جشن بگيرد.

- 22 ژانويه 1993 – آخرين قهرماني فوتبال ايران در باشگاه هاي آسيا

پس از صعود استقلال در دو دور گذشته.ي مسابقات جام باشگاه هاي آسيا، پاس تهران با کنار زدن العربي قطر در دو بازي رفت و برگشت در مرحله ي مقدماتي، حضور خود در اين مسابقات را قطعي کرد. سبزپوشان ايران در مرحله.ي گروهي عملکرد چندان قابل قبولي از خود به نمايش نگذاشتند، به طوري که با يک تساوي و قبول يک شسکت به ترتيب برابر ووهايب پاکستان و الوصل امارات به عنوان تيم دوم راهي مرحله ي نيمه پاياني شد. در اين مرحله شاگردان فيروز کريمي با کنار زدن يوميوري ژاپن به ديدار پاياني صعود کردند. در مسابقه ي فينال، پاس تهران با شکست 1 بر صفر الشباب عربستان يکي از متمول ترين باشگاه هاي وقت آسيا، براي نخستين بار جام باشگاه هاي آسيا را فتح کرد.

- 30 آوريل 1999 – نايب قهرماني دراماتيک استقلال در آزادي

6 فصل پس از قهرماني پاس در مسابقات جام باشگاه هاي آسيا، بار ديگر استقلال توانست خود را به ديدار پاياني برساند. در حالي که تهران ميزبان دور نيمه پاياني و ديدارهاي فينال و رده بندي اين فصل از بازي هاي جام باشگاه هاي آسيا بود، استقلال در مرحله ي نيمه پاياني 4 بر 3 از سد داليان چين گذشت. عليرضا اکبرپور، علي موسوي و محمود فکري گلزنان آبي پوشان در اين مسابقه بودند. استقلال تهران که براي چهارمين بار حضور در ديدار پاياني را تجربه مي کرد سعي داشت با هدايت ناصر حجازي و در ورزشگاه خانگي خويش که بيش از صد هزار هوادار آبي پوش را در خود جاي داده بود، سومين عنوان قهرماني را در مسابقات جام باشگاه هاي آسيا کسب کند. اما استقلالي ها با قبول شکست دو بر يک از جوبيلو ايواتاي ژاپن، نتوانستند در حالي که از حمايت کامل هواداران خود بهره مند بودند به عنوان قهرماني دست پيدا کنند.

- 14 نوامبر 2007 – ناتواني سپاهان در شکست الماس هاي قرمز ژاپن

در سال 2007، تيم فوتبال سپاهان اصفهان که خود را به عنوان قطب جديد فوتبال ايران معرفي کرده بود، توانست پس از ارائه ي فوتبالي منسجم، زيبا و منطقي خود را به ديدار پاياني فصل 2007 مسابقات ليگ قهرمانان آسيا برساند. طلايي پوشان اصفهان در مرحله ي گروهي در رقابت با تيمهايي چون العين امارات و الشباب عربستان به عنوان تيم نخست به مرحله ي حذفي صعود کردند و پس از مغلوب ساختن کاواساکي فورنتال ژاپن و الوحده ي امارات در دو بازي رفت و برگشت به مسابقه فينال صعود کردند. راهيابي سپاهان به ديدار پاياين اين اميدواري را در فوتبال دوستان زنده کرد که فوتبال باشگاهي ايران بتواند پس از 14 سال بار ديگر بر بام فوتبال آسيا بايستد. اما اوراوا ردز ژاپن که در بين هواداران خود به الماس هاي قرمز شهره است، با تجهيز بسيار قابل توجه خود از تحقق آرزوي اهالي فوتبال ايران جلوگيري کرد. رابسون پونته، واشنگتون، يوئيچيرو ناگاي و يوکي آبه از جمله ستاره هاي بزرگ اوراوا محسوب مي شدند که تحت رهبري مربي بزرگي چون هولگر اوسيک آلماني که در جام جهاني 1990 ايتاليا به عنوان دستيار و کمک مربي فرانتس بکن باوئر، به مقام قهرماني جهان دست يافته بود، فوتبال تحسين برانگيزي از خود به نمايش مي گذاشتند. 14 نوامبر 2007 و ورزشگاه سايتاماي ژاپن بزرگترين تجربه ي ميداني باشگاه سپاهان بود که نتوانستند از آن سر بلند بيرون بيايند و با قبول شکست دو بر صفر تنها نظاره گر جشن قهرماني نماينده ي ژاپن بودند. طلائي پوشان اصفهان در ديدار رفت با تک گل محمود کريمي به تساوي 1 بر 1 رضايت داده بودند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 221]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن