واضح آرشیو وب فارسی:فارس: حميدي در گفت و گو با فارس: استعدادهاي كشتي در دوران حضور برزگر از بين رفتند
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم ملي كشتي آزاد در المپيك گفت: در دوران حاكميت مطلق برزگر بر كشتي، استعدادهاي اين رشته از بين رفت.
حسن حميدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: فكر نمي كنم يزداني خرم معتقد باشد دليل شكست در المپيك، كادر فني بوده چون اين افراد از سوي او منصوب شده اند و توان آنها در همين حد بوده است. كم كاري از سوي كشتيگيران و مربيان صورت نگرفته است. البته در مورد نتيجه المپيك هنوز جلسه آنچناني نداشته ايم چون حالت بلاتكليفي بر فدراسيون حاكم بوده است.
حميدي خاطر نشان ساخت: نزديك به 2 ماه از المپيك گذشته و ميتوان منطقيتر در مورد اين ناكامي و واقعيت ها صحبت كرد. بعد از جهاني 2002 تهران برنامه اي نداشتيم و آينده نگري براي شناسايي استعدادها صورت نگرفته است. شناسايي مهره ها با شش ماه تمرين دادن انجام نمي شود. نمي توانيم در اين زمان كشتيگيري را براي حضور در المپيك بسازيم.
مربي تيم ملي كشتي در مسابقات جهاني 2002 تهران، گفت: چون ثبات كاري در هيچ زمينه اي وجود نداشت، نتوانستيم كار خاصي انجام دهيم و نتيجه آن را در سال 2008 ديديم. بعد از اين مشكل، يك نوع بيثباتي در كادر فني وجود داشت كه يكي از عوامل ناكامي بود. در سه سال، سه سرمربي عوض كرديم و طبيعي است كه كشتي گيران اعتماد خود به مربيان را از دست بدهند و با چند سليقه خود را وفق بدهند. مربي هم نمي تواند در زماني كوتاه شناخت كافي و لازم را از شرايط روحي، تكنيكي و تاكنيكي شاگردانش به دست آورد.
حميدي ادامه داد: چند ماه مانده به المپيك، كادر فني انتخاب شدند. تنش هاي حاكم بر اردو با انتخاب فرح وشي بدون اطلاع معزيپور و پس از آن تعويض محمد طلايي با اين مربي و اختلاف نظر فرح وشي با مربي بدنساز، شدت گرفت. اين عوامل در سردرگمي كشتي گيران تاثير گذار بود. اگر همه اين مسائل را كنار هم جمع كنيم، مي شود ناكامي المپيك.
وي تصريح كرد: سرمايه گذاري در كشتي فقط تشكيل اردو، تغذيه خوب و پول دادن به كشتي گير نيست. بايد بستر لازم را براي شناخت استعدادها فراهم كرد؛ در حالي كه چنين كاري را انجام نداده ايم. اگر كمي مثل آتن خوش شانس بوديم، شايد يك برنزمان در المپيك به 2 مدال برنز تبديل مي شد. نبايد خودمان را با نتايج مقطعي گول بزنيم. دستگاه ورزش بايد دلايل شكست را جستجو كند تا مشخص شود چه كسي مقصر شكست است.
سرپرست تيم ملي كشتي آزاد در مورد بحث استفاده از مربي خارجي در تيم ملي، خاطر نشان ساخت: منصور برزگر كه به اعتقاد برخي، شناسنامه كشتي است، مي گويد موافق اين طرح است و از رئيس فدراسيون هم انتظار ديگري نداريم چون شناختي ندارد؛ اما جاي سوال وجود دارد براي مربيان داخلي چه كرده ايم كه حالا مي خواهيم از مربيان خارجي استفاده كنيم. مربيان خوب بايد زير چتر حمايتي فدراسيون قرار بگيرند و به آنها براي حضور در پايگاه هاي قهرماني استان ها انگيزه داد.
وي افزود: باب شده هر كسي كه مدال دار دنيا و المپيك است، مربي تيم ملي شود؛ در حالي كه مربيگري استعداد خاص خود را مي طلبد.
حميدي گفت: مطرح كردن بحث استفاده از مربي خارجي راه گم كردن است. مربي خارجي مي خواهد در ايران چه كاري انجام دهد؟ او زمان زيادي لازم خواهد داشت كه كشتي گيران ما را بشناسد؛ اما اگر از آنها به عنوان مدرس در پايگاه هاي ايران استفاده كنيم، خوب است. استفاده از شاهمرادوف براي برپايي كلاس مربيگري در مازندران طرح بسيار خوبي بود.
حسن حميدي اظهار داشت: يكي از كساني كه به مربيان داخلي ضربه زده، منصور برزگر است. او در بحث شناخت استعدادهاي كشتي توانمند نيست. برزگر فقط يك تمرين دهنده خوب و به تمام معني است؛ اما مدير خوبي نيست و به همين دليل در بسياري موارد حاشيه ساز شده است. او فقط لحظه ها را مي بيند و به نظرات كارشناسان و افكار عمومي ترتيب اثر نمي دهد. در دوران حاكميت مطلق برزگر بر كشتي، استعدادها از بين رفته است.
انتهاي پيام/
دوشنبه 20 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]