تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى هر چیزى زکاتى است و زکات بدنها روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866369673




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

«آشناي غريب»؛ ويژه‌نامه اينترنتي ميلاد امام رضا(ع)


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: «آشناي غريب»؛ ويژه‌نامه اينترنتي ميلاد امام رضا(ع)
گروه وبلاگ وIT: به مناسبت ميلاد امام رضا(ع) پايگاه اطلاع‌رساني تبيان ويژه‌نامه اينترنتي «آشناي غريب» را منتشر كرده است.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، هشتمين آفتاب در يك نگاه، زيارت‌نامه امام رضا(ع)، كتاب‌هاي منسوب به امام رضا(ع)، خاك را به نظر كيميا كند(معجزه رضوي) و امام رضا(ع) و دفاع عقلاني از دين از بخش‌هاي مهم اين ويژه‌نامه است.

امام رئوف در آثار و انديشه‌ها (كتاب‌شناسي)، داستان‌واره‌هايي از زندگاني امام رضا(ع)، سفارش امام رضا به نگاهداشت حقوق والدين، معيار برتري از منظر امام هشتم و معرفي سايت‌هاي رضوي نيز بخش‌هاي ديگر اين ويژه‌نامه اينترنتي را تشكيل مي‌دهد.

همچنين اين ويژه‌نامه در 11 پرتو منتشر شده است كه شامل پرتو اول: مقالات، پرتو دوم: برگ‌هايي از دفتر دل (اشعار)، پرتو سوم: مسابقه (خاطرات شما را قاب مي‌گيريم)، پرتو چهارم: نواي شادي (مديحه‌سرايي) و پرتو پنجم: نماهنگ (مجموعه‌اي به صورت فلش) است.

پرتو‌هاي ششم تا يازدهم نيز به ترتيب شامل كتاب‌هاي صوتي(مجموعه‌اي از آهنگ‌ها و نواخته‌ها)، كتاب‌هاي تصويري(برگرفته از كتاب داستان‌هاي شگفتِ شهيد دستغيب)، گوهر معرفت(سخنراني‌هاي علما درباره شخصيت امام رضا(ع)، تم امام رضا(ع) ويژه گوشي‌هاي سوني اريكسون، كتابخانه رضوي و ويژه‌هاي صوتي كتابخانه تبيان است.

در بخش «هشتمين آفتاب در يك نگاه» مي‌خوانيم: «آن حضرت روز پنج‌شنبه ياجمعه، 11 ذى‌القعد، سال 148هجرى قمرى، يك سال پس از شهادت امام جعفر صادق عليه السلام در شهر مدينه ديده به جهان گشود و با ظهور نور طلعتش جهانى را روشنايى بخشيد.»

«در طول عمر آن حضرت بين 49 تا 57 سال بين مورخان اختلاف است و بر همين مبنا در مقدار و مدت هم‌زيستى با پدر بزرگوارش و نيز در مدت حيات پس از پدرش اختلاف است، گرچه برخى گفته‌اند كه آن حضرت 29 سال و دو ماه در زمان حيات پدر بزرگوارش زندگى كرده است.»

همچنين در بخش «سفارش امام رضا(ع) به نگاهداشت حقوق والدين» اين ويژه‌نامه آمده است: «بدان كه حق مادر، لازم‌ترين حقوق و واجب‌ترين آن‌ها است؛ زيرا او بار سنگين فرزند خويش را تحمل و جابه‌جا كرد، به گونه‌اي كه هيچ كس حاضر نيست ديگري را اين گونه به دوش بكشد.»

«مادر كودك خويش را با چشم و گوش و همه وجودش، نگهداري كرد و بدين كار شادمان و خوشحال بود. پس فرزند خويش را علي‌رغم همه سختي‌هايي كه وجود داشت حمل كرد، آن‌سان كه احدي تاب تحمل آن‌را ندارد.»

«او راضي است تا خود گرسنه بماند، اما فرزندش سير باشد و خود تشنه بماند، ولي كودكش سيراب شود و خود بي‌جامه باشد، اما فرزندش در جامه به‌سر برد و كودكش در زير سايه قرار گيرد در حالي‌كه خود او به زير آفتاب است.»

«آشناي غريب» را اينجا كليك كنيد!
 يکشنبه 19 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 171]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن