واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: جامعه - دومين همايش بينالمللي معرفي «فرصتهاي سرمايهگذاري گردشگري» آغاز شد
جامعه - دومين همايش بينالمللي معرفي «فرصتهاي سرمايهگذاري گردشگري» آغاز شد
ايسنا: دومين همايش بينالمللي معرفي فرصتهاي سرمايهگذاري گردشگري ايران ديروز 18 آبان با حضور جمع كثيري از سرمايهگذاران داخلي و خارجي در سالن همايشهاي برج ميلاد تهران آغاز به كار كرد. مهدي جهانگيري ـ معاون سرمايهگذاري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ـ در ابتداي اين مراسم با ارائه گزارشي از فعاليت اين سازمان براي جذب سرمايهگذاريهاي خارجي، تاكيد كرد: قانون تشويق سرمايهگذاري خارجي ايران با رفع هرگونه تبعيض بين سرمايهگذاران داخلي و خارجي و با پوشش كامل ريسك سرمايهگذاري، دغدغه سرمايهگذاران را برطرف كرده است. معاون سرمايهگذاري سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري با برشمردن فرصتهاي سرمايهگذاري ارائهشده در دومين همايش بينالمللي معرفي فرصتهاي سرمايهگذاري گردشگري، يادآور شد: در اين همايش، بيش از 2049 پروژه در سطوح استاني، ملي و بينالمللي با ارزش پولي بيش از 50 ميليارد دلار ارائه شدهاند. وي به حضور صاحبان فرصتهاي قابل سرمايهگذاري مانند شهرداريها، مناطق آزاد تجاري، اقتصادي و شركتهاي خصوصي اشاره كرد و افزود: در اين همايش، 577 منطقه نمونه گردشگري همراه مطالعات امكانسنجي، 418 پروژه در حوزه اقامتي، 288 بسته سرمايهگذاري در حوزه مجتمعهاي خدماتي بين راهي، 212 پروژه سرمايهگذاري در حوزه اكوتوريسم و طبيعتگردي، 359 پروژه تغيير كاربري اماكن تاريخي، 56 بسته سرمايهگذاري صنايعدستي، 104 بسته سرمايهگذاري در حوزه خدمات گردشگري، 35 بسته سرمايهگذاري در مناطق آزاد تجاري و 1174 بسته سرمايهگذاري استان به ارزش 20 ميليارد دلار ارائه ميشوند. از مجموع پروژههاي ارائهشده، 756 پروژه با ارزش 18 ميليارد دلار در سطح ملي و 119 پروژه بينالمللي با حجم اعتباري 22 ميليارد دلار در قالب اين همايش در 10 محور ارائه شدهاند. جهانگيري همچنين به تشريح قوانين و مقررات سرمايهگذاري كشور در اين همايش پرداخت و گفت: چالش و بحران اقتصادي، دنيا را تهديد ميكند و اين چالش براي كشورهايي كه اقتصادي تكمحصولي دارند، راهي بهجز توسل به توسعه همهجانبه كشور و خروج از اقتصاد تكمحصولي باقي نگذاشته است. دومين همايش بينالمللي معرفي فرصتهاي سرمايهگذاري گردشگري با حضور 20 هيات عاليرتبه خارجي و گروههاي سرمايهگذاري از 58 كشور دنيا از جمله تركيه، مالزي، ايتاليا، فرانسه، بحرين، اوكراين، آرژانتين و آمريكا آغاز به كار كرده است.
احمدينژاد: گردشگري عامل تغيير نگاه انسانها به جهان است
رئيسجمهور در اين جشنواره گفت: گردشگري صرفا يك صنعت، كار اقتصادي و يا عامل موثري در سياست و تامين امنيت پايدار نيست؛ بلكه يك كار بسيار ارزشمند فرهنگي است. محمود احمدينژاد طي سخناني در دومين همايش بينالمللي فرصتهاي سرمايهگذاري در صنعت گردشگري ايران افزود: همه عالم براي انسان خلق شده و انسان نيز خلق شده تا در اين جهان در فضايي سرشار از برادري و عشق و دوستي براي تعالي معنوي زندگي كند. وي ادامه داد: براي تحقق اين امر عواملي بايد دست به دست هم دهند و تغييراتي در انديشه و باور و رفتار جهان بشري ايجاد شود كه يكي از موارد آن نگاه انسان به جهان و جامعه بشري است. تا زماني كه محدوده انديشه و عمل انسانها به خانوادهها، اقوام، قبيلهها و نژادها و مناطق جغرافيايي محدود شود محال است كه جامعه بشري اين زندگي سعادتمند را تجربه كند. حداقل مانع، قوانين متعدد و ناهماهنگ و بعضا متناقض است كه در جغرافياهاي متفاوت زندگي بشري به وجود آمده است. وي افزود: به نظر من مهمترين عاملي كه در انديشه انسان براي تحقق جامعه سعادتمند بايد اتفاق بيفتد اين است كه انسان خود را جهاني ببيند و نگاهش جهاني شود. هر مدير و هر انسان موثري در هر نقطه عالم وقتي ميانديشد و عمل ميكند بايد منافع همه جامعه بشري را مدنظر قرار دهد. گردشگري و تجارت گرچه براي تلاشگران اين عرصه سود مالي دارد اما بالاتر از اين عامل اساسي در تغيير نگاه انسانها از محدوده نژاد و قبيله و جغرافياي خود به جهان است. رئيسجمهور با بيان اينكه «در سفر و برقراري ارتباط بين انسانها افق ديد آنها افزايش پيدا ميكند و گردشگري از اين نگاه، مبنايي و تحولآفرين است.» گفت: امروز دولت كه پرچمدار پيشرفت براي همه ملتها و گسترش صلح و برادري و امنيت براي تمام بشريت است، قويا از سرمايهگذاري در اين بخش حمايت ميكند و گردشگري را يك عمل ارزشمند در جهت گسترش فرهنگ انساني ميشناسد و تلاشگران اين عرصه را فعالان فرهنگي ميداند. وي خاطرنشان كرد: ايران ظرفيتهاي عظيمي در بخش گردشگري دارد و البته تمدن عظيم ايران تنها متعلق به ملت ايران نيست و ميراث متجلي ما متعلق به همه بشريت است. فرهنگ حاكم در اين سرزمين تعلق به همه بشريت دارد و آغوش ايران به روي همه گردشگران و سرمايهگذاران در اين حوزه باز است. رئيسجمهور پس از سخنراني، نمايشگاه گردشگري كه در جنب اين همايش ايجاد شده است را افتتاح كرد.
مشايي: توسعه گردشگري براي ايران استراتژيك است
رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري تاكيد كرد: توسعه صنعت گردشگري براي ايران يك امر استراتژيك است.
اسفنديار رحيممشايي ديروز در دومين همايش بينالمللي معرفي فرصتهاي سرمايهگذاري گردشگري، با بيان اينكه فرصتهاي بشر امروز براي بهرهبرداري از كيفيت و كميت بهرههاي زندگي افزايش يافته است، گفت: پيشرفتهاي بشر، نشان دادهاند كه جامعه جهاني ميتواند مدعي باشد، همه جاي جهان به او تعلق دارد و همه مردم دنيا همبستگان و آشناي او هستند و او جزو يك خانواده بزرگ جهاني است. معاون رئيسجمهور خطاب به ايرانيان مقيم خارج از كشور و همه سرمايهگذاران خارجي، ادامه داد: از آنجا كه سرمايهگذاري به اطمينان از برنامهها و ديدگاههاي بلندمدت دولت نياز دارد، من اطمينان ميدهم كه سرمايهگذاري در گردشگري ايران بسيار توجيهپذير است. رحيممشايي با بيان اينكه گردشگري براي ايران يك امر چندوجهي است، يادآور شد: هر كدام از ابعاد اقتصادي، سياسي و فرهنگي گردشگري براي دولت ايران در برنامه توسعه كشور از جايگاه ويژهاي برخوردار است. رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري با بيان اينكه ايران عزم خود را براي نگاه بلندمدت به توسعه گردشگري جزم كرده است، اظهار كرد: قوانين و مقررات در ايران به نفع سرمايهگذاران تغيير كرده و اصلاح شدهاند. وي با مهم دانستن گردشگري در اقتصاد جهاني و نقش آن در توليد ناخالص ملي و افزايش درآمدهاي عمومي، گفت: گردشگري براي حوزه اقتصادي ايران، بسيار پرجذبه است و پاسخگويي سريع به نيازهاي آن از وظايف نظام است. رحيممشايي با اشاره به موقعيت ممتازي كه براي گردشگري در برنامهريزيهاي دولت پيشبيني شده است، افزود: گردشگري، حوزهاي است كه در توزيع عادلانه درآمدها نقشآفرين است. رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري با بيان اينكه توسعه صنعت گردشگري واجب است، گفت: اين وظيفه همه مديران نظام جمهوري اسلامي است كه فرصت شكوفايي اين صنعت و بهرهمندي از بهرههاي اقتصادي آن را فراهم كنند.
وي با بيان اينكه تلاطم بازار نفت و تاثيرپذيري آن از امنيت بينالملل، ما را به توسعه گردشگري موظف ميكند، اظهار داشت: اگر ايران از نظر دستيابي به ظرفيت گردشگري جهاني در سالهاي گذشته غافل بوده است، اما بهجرأت ميتوان اعلام كرد كه گردشگري ملي ايران بهتنهايي براي توجيه سرمايهگذاريها كافي است، چراكه جمعيت 70 ميليوني ايران علاقه فراواني به سفر دارد و توجه مردم به انجام سفرهاي فراوان نشان ميدهد، سرمايهگذاري در گردشگري ايران فارغ از منافع بينالمللي، بسيار توجيهپذير است. او با بيان اينكه فعاليتهاي صورتگرفته در گردشگري دولت نهم قابل مقايسه با سالهاي گذشته نيستند، گفت: برنامهريزيهاي صورتگرفته بهدليل استقبال مردم، پاسخگوي نياز آنها نيست. بنابراين همچنان به انجام برنامههاي اجرايي وسيع و بزرگ نيازمنديم. وي صنعت گردشگري ايران را نوپا ارزيابي كرد و ادامه داد: در شرايطي كه در دنيا نسبت به ايران و ظرفيتهايش، دروغپردازيهاي بزرگي انجام ميشوند و از سوي ديگر، ايران ميان دو كانون چالش و بحران قرار گرفته است، اما بايد بگويم در اين سرزمين، اشتياق زيادي براي حضور در عرصه جهاني وجود دارد و لازم است تا جهانيان، ايران را آنچنان كه هست، بشناسند. معاون رئيسجمهور توسعه گردشگري را شاخص مهم در ارزيابي امنيت ملي دانست و گفت: از سازمان جهاني جهانگردي كه در آينده بهطور حتم داراي مسووليتهايي بهمراتب وسيعتر و بزرگتر خواهد بود، درخواست ميكنم تا نسبت به ساختارهاي نوين برآمده از اراده مردم جهان توجه نشان دهد. رحيممشايي با بيان اينكه هيچ قدرت و انگيزهاي در برابر خواسته ملت ايران براي تعامل با جامعه جهاني نميتواند ايستادگي كند، افزود: سرمايهگذاران بدانند كه توسعه اين صنعت نهتنها سياست جدي ايران، بلكه بهطور اجتنابناپذيري، سياست همه كشورهاي جهان قرار خواهد گرفت.
يکشنبه 19 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]