واضح آرشیو وب فارسی:آفرينش: كوتاه و خواندني
تحت پوشش بيمه قرار گرفتن هزينه هاي درمان ناباروري در كشور
رييس انجمن علمي تخصصي باروري و ناباروري ايران از تحت پوشش بيمه قرار گرفتن هزينه هاي درماني باروري و ناباروري خبر داد. دكتر نوروزي، عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران در گفت وگو با ايسنا، با اعلام اين مطلب و با اشاره به هزينه هاي سنگين درمان هاي باروري و ناباروري گفت: با پيگيري هاي انجمن علمي تخصصي باروري و ناباروري و به منظور حمايت از حقوق اين گروه از بيماران و كاهش هزينه هاي درماني آنها و همچنين با تاكيد رييس جمهوري به وزارت بهداشت، مقرر شد درمان هاي باروري و ناباروري تحت پوشش بيمه عمومي قرار گيرد. وي در اين باره ادامه داد: در راستاي اقدامات اجرايي اين موضوع، مشكلاتي وجود دارد; چرا كه بيمه ها بايد ابتدا هزينه هاي آن را تامين كنند. هزينه هاي درمان در قالب سه بخش درماني، دارويي و بخش خدمات جانبي درمان مانند پاراكلنيك، آزمايشگاه ها، راديولوژي و سونوگرافي نهفته است.
به گفته رييس انجمن علمي تخصصي باروري و ناباروري ايران، در صورتي كه خدمات آزمايشگاهي، راديولوژي و سونوگرافي خارج از مراكز ناباروري انجام مي شد، بيمه ها تا حدودي آنها را تحت پوشش قرار مي دادند. اما بخش درمان و دارو تاكنون از خدمات بيمه اي بهره مند نبوده است.
وي ابراز اميدواري كرد كه بيمه ها با اتخاذ رقم مناسبي به اين امر به عقد قرارداد با مراكز درماني اقدام كنند و از طرف ديگر پوشش بيمه اي درمان هاي باروري و ناباروري علاوه بر مراكز درماني دولتي در مراكز خصوصي نيز قابل اجرا باشد. دكتر نوروزي با بيان اين كه هنوز جزييات اين امر مشخص نشده است، خاطرنشان كرد: در جلسه مشتركي ميان انجمن علمي تخصصي بارورري و ناباروري و معاونت سلامت وزارت بهداشت اين موضوع مطرح شده و كارشناسي هاي لازم در رابطه با استخراج هزينه هاي درمان در دست اقدام است. وي ادامه داد: از طرف ديگر بيمه ها تحت نظر وزارت رفاه فعاليت مي كنند و بودجه مربوط به اين امر بايد از طرف وزارت رفاه تعيين شود و سياستگذاري هاي مربوطه نيز برعهده انجمن و وزارت بهداشت است. در مجموع اميدواريم كميته هاي كاري اين موضوع هر چه سريع تر تعيين شده و تحت پوشش بيمه قرار گرفتن درمان هاي باروري و ناباروري اجرايي شود. رييس انجمن علمي تخصصي باروري و ناباروري ايران با بيان اين كه در كشور يافتن بيمار به صورت جدي صورت نگرفته اما بر اساس آمارهاي جهاني بايد حدود دو تا سه ميليون زوج نابارور در كشور وجود داشته باشند، گفت: همچنين سالانه به تعداد اين بيماران افزوده مي شود. در مجموع اميدواريم تمامي هزينه هاي درماني اين گروه از بيماران تحت پوشش بيمه قرار گيرد.
توليد داروي جديدي كه بدن را به كاهش وزن ترغيب مي كند
دانشمندان فرانسوي موفق به كشف دارويي شده اند كه اين دارو بدن را به سوزاندن چربي و در نتيجه از دست دادن وزن، ترغيب مي كند. به گزارش سلامت نيوز، داروي فوق حتي در مواقع مصرف رژيم هاي غذايي پرچرب، تاثيرگذار است.
تيم پژوهشي دانشگاه لوئي پاستور دريافتند كه اين دارو از موشها در برابر كسب وزن بيشتر و مقاومت انسوليني محافظت مي كند.
داروي جديد SRT1720 نام دارد كه در صورت مصرف پروتئين SIRT1 را مورد هدف قرار مي دهد. پروتئين SIRT1 نيز به نوبه خود با فرآيند پيري مبارزه مي كند.جزئيات اين كشف در مجله "متابوليسم سلولي" منتشر شده است.
از سوي ديگر، كارشناسان چاقي در انگليس تاكيد دارند كه اگرچه درمانهاي دارويي جديد براي مقابله با چاقي مورد نياز هستند اما بايد در كنار ايجاد تغييرات مهم در سبك و عادات زندگي مورد استفاده قرار گيرند.
طبق آمار دولتي در كشور انگليس، حدود يك چهارم از مردان و يك سوم از زنان اين كشور گرفتار اضافه وزن هستند.
به گفته كارشناسان، تغيير در رژيم غذايي و افزايش ورزش و تحرك بدني مي تواند در كاهش وزن اضافه بسيار موثر باشد اما حفظ اين وضعيت مطلوب تقريبا كار دشواري بوده و شايد براي همه كس امكانپذير نيست.
پروفسور استفان بلوم از كالج ايمپريال لندن نيز خاطرنشان كرد: در انگليس نياز مبرم به مقابله با معضل چاقي وجود دارد بويژه با توجه به اين كه هر هفته 1000 نفر در اين كشور به دليل چاقي جان خود را از دست مي دهند.
يکشنبه 19 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آفرينش]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 259]