واضح آرشیو وب فارسی:بازتاب آنلاین: اتصال عسلويه به قطار سراسري كشور
مديركل دفتر منطقه يك زيرسازي راه آهن شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل كشور گفت: با ايجاد خط آهن شيراز - علسويه - بوشهر ، عسلويه نيز به شبكه ريلي متصل خواهد شد
مديركل دفتر منطقه يك زيرسازي راه آهن شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل كشور گفت: با ايجاد خط آهن شيراز - علسويه - بوشهر ، عسلويه نيز به شبكه ريلي متصل خواهد شد.
"رسول بيپروا" روز شنبه در گفت و گو با ايرنا با اعلام اين مطلب افزود: هم اكنون كار مطالعاتي ساخت محور شيراز به عسلويه تكميل شده است وكارهاي اجرايي اين خط تا پايان امسال آغاز مي شود.
وي با بيان اينكه اين محور داراي 18 قطعه است، اظهار داش
ت: عمليات اجرايي دو قطعه اين محور از سمت بوشهر و يك قطعه نيز از سمت شيراز هم اكنون آغاز شده و مابقي قطعات نيز به مناقصه گذاشته خواهد شد.
بيپروا سپس اعتبار مورد نياز محور شيراز - عسلويه را حدود 800 ميليارد تومان برشمرد و گفت: اين ميزان اعتبار با مشاركت و همكاري وزارتخانههاي نفت و راه و ترابري تامين خواهد شد.
قائم مقام معاون ساخت و توسعه راهآهن شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل كشور منطقه علسويه را منطقهاي خاص و ويژه براي اقتصاد كشور توصيف كرد و گفت: هم اكنون سالانه حدود 10 ميليون تن بار در علسويه توليد ميشود كه بايد توسط شبكه ريلي به داخل كشور منتقل شود .ضمن اينكه با تكميل اين محور، بحث حمل ترانزيت به كشورهاي همجوار نيز به مرحله قابل قبولي خواهد رسيد.
وي سپس پيش بيني كرد كه محور شيراز - علسويه - بوشهر طي پنج سال آينده به بهره برداري برسد.
اين مقام مسئول در بخش ساخت و توسعه راه آهن كشور سپس به ساخت راه آهن اصفهان - شيراز اشاره كرد و گفت: اين محور بايد تا پايان سال مالي 87 به پايان برسد و شيراز به شبكه ريلي كشور متصل شود.
بيپرواز در ادامه به ساير پروژه هاي ريلي اشاره كرد و افزود: هم اكنون پروژه ساخت خط راه آهن اصفهان تا اقليد به پايان رسيده و قرار است در سفر دوم هيات دولت به استان فارس مورد بهرهبرداري قرار گيرد.
وي با بيان اينكه با به بهره برداري رسيدن محور اصفهان - شيراز، شهرهاي شمالي استان فارس به شبكه ريلي متصل خواهند شد، گفت: با توجه به اينكه محور اقليد به شيراز يك محور كوهستاني است، نياز به حفر 14 كيلومتر تونل بود كه اين تونل ها هم اكنون آماده است .ضمن اينكه ريلگذاري از ايستگاه اقليد به سمت شيراز نيز آغاز شده است.
بيپروا سپس طول محور اصفهان - شيراز را حدود 506 كيلومتر عنوان كرد و افزود : اين محور داراي هفت ايستگاه بزرگ تشكيلاتي و 25 ايستگاه ترافيكي است كه كار هدايت قطارها را بر عهده دارد. ضمن اينكه داراي هفت ايستگاه است كه كار سوار و پياده كردن مسافر و همچنين كار تخليه و بارگيري بار را انجام خواهد داد.
مديركل دفتر منطقه يك زيرسازي راهآهن ادامه داد: اعتبار پيش بيني شده براي اين طرح حدود 700 ميليارد تومان است كه تاكنون حدود 350 ميليارد تومان آن تامين شده ، ضمن اينكه بخشي از آن نيز از طريق حساب ذخيره ارزي براي خريد ريل پيش بيني شده است.
وي با بيان اينكه هم اكنون براي احداث راه آهن اصفهان - شيراز مشكل اعتباري خاصي وجود ندارد، اظهار اميدواري كرد: اين محور تا پايان سال مالي 1387 به بهرهبرداري برسد.
بيپروا سپس تصريح كرد: با بهره برداري اين محور تحولي بزرگ در شبكه ريلي كشور اتفاق خواهد افتاد كه ادامه آن به سمت عسلويه و بوشهر خواهد بود.
وي با اشاره به اينكه محور بم - زاهدان به طول 250 كيلومتر از ديگر پروژه هايي است كه تا پايان امسال به بهره برداري ميرسد، گفت: هم اكنون خط راه آهن كرمان به بم به بهره برداري رسيده است و ادامه آن تا زاهدان تا پايان امسال كامل خواهد شد.
بيپروا با اشاره به خط آهن بم - زاهدان افزود: با اتصال بم به زاهدان ، خط ترانزيت كشور نيز كامل ميشود و شبكه ريلي كشور به پاكستان متصل خواهد شد.
قائم مقام معاون ساخت و توسعه راهآهن در ادامه به ساخت كنارگذر راه آهن اهواز اشاره كرد و گفت: اين محور نيز با طول 40 كيلومتر تا پايان امسال تكميل و به بهره برداري خواهد رسيد.
بيپرواز افزود: با تكميل اين محور، ترافيك قطارها به سمت بندر امام خميني (ره) تسهيل و روان خواهد شد و از توقف قطارها جلوگيري ميشود.
وي در پايان خاطر نشان كرد: با به بهره برداري رسيدن محور كنار گذر راه آهن اهواز ، ظرفيت جا به جايي بار منطقه جنوب كشور نيز به صورت چشمگيري افزايش خواهد يافت.
شنبه 18 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: بازتاب آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]