تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 26 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيبت كردن در (نابودى) دين مسلمان مؤثرتر از خوره در درون اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865445645




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نقشه میلیاردر خسیس برای فرار از مهریه


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: جناب قاضي باور كنيد آهي در بساط ندارم كه بتوانم مهريه 10ميليون توماني همسرم را يكجا پرداخت كنم. البته به اين مبلغ هم اعتراض دارم. چرا كه مهريه همسرم 200هزار تومان بوده نه 10ميليون تومان!
ایران: راز فريبكاري.هاي ميلياردر خسيس كه براي فرار از پرداخت مهريه 10ميليون توماني همسرش، با تغيير چهره و پوشيدن لباس.هاي كهنه خود را ورشكسته و بدهكار معرفي كرده بود با شهادت فرزندانش فاش شد.

.مرد ميانسال در حالي كه عينك ذره.بيني به چشم و لباس كهنه به تن داشت مقابل قاضي محمدباقر غفاري- رئيس شعبه 267 دادگاه خانواده ـ نشسته بود.

دقايقي بعد قاضي رو به او گفت: شما در رابطه با مهريه 10ميليون توماني همسرتان اعلام ناتواني مالي با ارائه لايحه اعسار كرده و خواستار تقسيط مهريه شده.ايد. مي.توانيد توضيح دهيدچرا نمي توانيد مهريه را يكجا بپردازيد؟

مرد در حالي كه چشمانش را به زمين دوخته بود، با صداي ضعيف گفت: جناب قاضي باور كنيد آهي در بساط ندارم كه بتوانم مهريه 10ميليون توماني همسرم را يكجا پرداخت كنم. البته به اين مبلغ هم اعتراض دارم. چرا كه مهريه همسرم 200هزار تومان بوده نه 10ميليون تومان!

ضمن اين كه فكر مي.كنم در محاسبه مهريه اشتباهي رخ داده! قاضي پس از قطع حرف مرد پاسخ داد: مطمئن باشيد هيچ اشتباهي نشده و به استناد مستندات پرونده همسرتان حدود 26 سال قبل با مهريه 200هزار تومان به عقد شما درآمده است. اما گويا حالا با داشتن دو پسر جوان و به خاطر اختلاف.هايي كه با هم پيدا كرده.ايد، مهريه خود را «به نرخ روز» درخواست كرده است.

كارشناسان نيز پس از محاسبات لازم مهريه را 10ميليون تومان تعيين كرده.اند. ضمن اين كه اعضاي خانواده.تان گفته.اند شما فردي ثروتمند و كارخانه.دار هستيد و براي پرداخت اين پول به هيچ عنوان مشكلي نداريد!

مرد با شنيدن اين حرف گفت: آقاي قاضي باور كنيد دروغ مي.گويند، آنها با من دشمن هستند. من كلي بدهي دارم و در حال حاضر در يك زيرزمين نمناك در جنوب شهر زندگي مي كنم و از ترس طلبكاران هم شب.و روز ندارم و براي اين كه شناسايي نشوم مرتب تغيير چهره مي.دهم. البته در گذشته زندگي خوبي داشتم و كارخانه.دار سرشناسي بودم. اما متأسفانه به دليل اين كه هدف كلاهبرداري بزرگي قرار گرفتم ورشكست شده و همه اموال و دارايي.ام را از دست دادم. به طوري كه براي تأمين هزينه.هاي زندگي.ام نيازمند كمك هستم.

البته از موقعي كه بدبختي به سراغم آمد، همسر و پسرانم مرا ترك كرده و نقشه كشيده.اند به بهانه.هاي مختلف از من اخاذي كنند و ...

قاضي دادگاه پس از شنيدن اظهارات مرد كارخانه.دار از او خواست چهار شاهد براي اثبات اظهاراتش به دادگاه معرفي كند. همچنين همسر و فرزندان وي را نيز براي تحقيقات بيشتر فراخواند. دو پسر جوان پس از حضور در دادگاه با رد تمامي اظهارات دروغ پدرشان، فهرستي از دارايي و اموال پدرشان را به قاضي پرونده ارائه دادند.

پسر بزرگتر به قاضي غفاري گفت: پدرم از افراد سرشناس و ثروتمند است كه املاك و اموال زيادي در تهران و شهرهاي مختلف دارد. اما متأسفانه حاضر نيست خود و خانواده.اش در رفاه و آسايش باشند، چرا كه خسيس است. به همين خاطر من و برادرم هميشه آرزو داشتيم زندگي خوبي داشته باشيم و غذا و ميوه خوب بخوريم اما افسوس كه پدر همه چيز را از ما دريغ كرد.حال آنكه همه فاميل و آشنايان به خاطر اخلاق و رفتار پدر از ما دوري مي.كردند. حتي مادرمان براي تأمين هزينه.هاي زندگي از خانواده..اش كمك گرفت. پدرمان هم براي اينكه مردم ندانند او پولدار است لباس.هاي كهنه مي.پوشد، البته ما هم وضعيت بهتر از خودش نداشتيم.

وي در ادامه گفت: «پدرمان تصور مي.كند ما و مادرمان نقشه كشيده.ايم تا اموالش را تصاحب كنيم. در نتيجه برخي از اموال و دارايي.هايش را به نام برادرانش منتقل كرده است. ما هم از اين زندگي نكبت.بار خسته شده و او را براي هميشه ترك كرده.ايم.


در حال حاضر نيز در خانه يكي از اقوام زندگي مي.كنيم. ضمن اينكه مادرم مهريه.اش را به اجرا گذاشته است و من و برادرم به خاطر اينكه 15سال او به ما خرجي نداده از او شكايت كرده.ايم. پرونده.ها نيز در دادگاه تحت رسيدگي است .»

قاضي پرونده پس از تحقيقات تكميلي و رسيدگي به پرونده مردكارخانه.دار را محكوم به پرداخت كامل مهريه 10 ميليون توماني كرد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن