تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على هر كس حلال بخورد، دينش صفا مى يابد، رقّت قلب پيدا مى كند، چشمانش از ترس خدا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817061115




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بنيانيان:پول نفت يكي از موانع توسعه صنايع فرهنگي است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: بنيانيان:پول نفت يكي از موانع توسعه صنايع فرهنگي است
رئيس حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي در همايش توسعه صنايع فرهنگي پول نفت را نعمتي الهي دانست كه در شرايط كنوني به يكي از موانع پيش‌ ‌روي توسعه صنايع فرهنگي در كشور تبديل شده است.

به گزارش خبرگزاري مهر، حسن بنيانيان در اين همايش گفت: توسعه فرهنگي يك كشور با گسترش بازار عرضه و تقاضا براي خدمات و كالاهاي فرهنگي شكل مي‌گيرد، اما در ايران هر چند توليد كالاي فرهنگي به ظاهر در حال افزايش است؛ اما در مقابل آن تقاضا براي كالاي فرهنگي خارجي و به ويژه صنايع دستي چيني افزايش پيدا مي‌كند.

وي در ادامه افزود: اكنون داشته‌هاي فرهنگي ما، مانند ميدان نقش جهان، به جاي عرضه كالاي فرهنگي ايراني براي فروش كالاي فرهنگي چيني و بازاريابي آن به كار مي‌رود و به جهانگردان كالاي فرهنگي توليد چين عرضه مي‌‌شود. توسعه صنايع فرهنگي مستلزم سرعت بخشي به فرآيند توسعه فرهنگي است و اين فرايند ابتدا بايد در بخش علمي آن آغاز شود.

رئيس حوزه هنري گفت: حضور نيروي انساني كارآمد و تخصصي شدن عرصه فرهنگي در كشور و همچنين گسترش مراكز پژوهشي و تحقيقاتي از ديگر علايم شكل‌گيري روند توسعه فرهنگي است و بايد به آن توجه كرد. نگاه محدود مديران ارشد اجرايي به مسايل فرهنگ و كاربرد آن موجب مي‌شود آنها نتوانند رسالت خود در اين زمينه را به انجام رسانند.

بنيانيان ادامه داد: اگر هدف شكل‌گيري صنايع فرهنگي است، اين اقدام بايد از سطح مديران ارشد ابتدا به تقاضا براي اصلاح كاركرد فرهنگي تمام دستگاههاي اقتصادي، سياسي، نظامي و اجتماعي تبديل شود و در روند پاسخگويي به اين تقاضا عرضه كارهاي فرهنگي و هنري توسعه پيدا كند و نسل هنرمندان تازه احساس كنند مي‌توانند زندگي مناسبي در عرصه هنر داشته باشند.

وي وابستگي به درآمدهاي نفتي را از عوامل جلوگيري از توسعه صنايع فرهنگي برشمرد و گفت: پول نفت اگر با مديريت صحيح مصرف نشود مانع توسعه است، زيرا در اين صورت متغير اصلي توسعه كه انسان و دانش و فرهنگ اوست، ديده نمي‌شود و موجب مي‌شود مديران در فكر توسعه دانش و اصلاح فرهنگ كاركنان خود نباشند. نفت در جامعه ما نقش منفي دارد.

رئيس حوزه هنري افزود: عامل بعدي دموكراسي ناقصي است كه تجربه مي‌كنيم، زيرا آدم‌ها هر يك براي يك دوره چهار ساله مي‌آيند و فعاليت‌هايي را براي چهار سال ارائه مي‌كنند. حتي بعضي از وزرا افق كاري خود راكمتر از چهار سال ترسيم مي‌كنند. زيرا هميشه منتظر استيضاح هستند و در اين شرايط تمام تلاش خود را به كار مي‌برند تا كارهايي انجام دهند كه به چشم بيايد.

وي ادامه داد: در اين شرايط اگر حتي در حوزه فرهنگ هم مسئوليت داشته باشند ذهن‌شان متوجه تامين لوازم و بخش سخت‌افزاري عرصه فرهنگ است. در حالي كه كار فرهنگي يعني پيگيري تحول در روح و روان مخاطبين براي اصلاح باورها و ارزش‌هاي ذهني افراد و اين نيازمند ثبات مديريتي است.

بنيانيان تاكيد كرد: مي‌توان تصور كرد با پول نفت كشور را پر از ابزار فرهنگي كرد، ولي به جاي فرهنگ اسلامي، فرهنگ غربي در آن جاري شود. پيشرفت‌هاي توسعه در كشور دچار بي‌تعادلي است كه نتيجه آن بروز انواع بحران‌هاي اجتماعي است و اگر مي‌خواهيم دچار بحران نشويم، بايد تلاش كنيم توسعه فرهنگي، سياسي واقتصادي با هم پيشرفت كنند.
 شنبه 18 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن