تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1838108327
اخبار ويژه كيهان// تاج زاده: هر كه طرفدار «اوباما»ست بايد به خاتمي راي بدهد// پدر عشا مومني: كار دخترم غيرقانوني بوده است// تحليلگرتايمز: اين زهر راايراني ها به بوش خوراندند
واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: اخبار ويژه كيهان// تاج زاده: هر كه طرفدار «اوباما»ست بايد به خاتمي راي بدهد// پدر عشا مومني: كار دخترم غيرقانوني بوده است// تحليلگرتايمز: اين زهر راايراني ها به بوش خوراندند
خبرگزاري آريا- كيهان در شماره امروز خود (18 آبان)، اخبار ويژه زير را درج كرده است.
تاج زاده: هر كه طرفدار «اوباما»ست بايد به خاتمي راي بدهد(خبر ويژه)
در ادامه استقبال اصلاح طلبان ايراني از روي كار آمدن باراك اوباما كانديداي حزب دموكرات در انتخابات رياست جمهوري آمريكا كه روابط نزديكي با اسرائيل دارد، مصطفي تاج زاده عضو مشترك حزب مشاركت و سازمان مجاهدين او را به عنوان كسي توصيف كرد كه مي تواند «دنيا را به صلح، دموكراسي و مشروعيت براي نظام سياسي جهان» برساند.
تاج زاده كه در نشست شوراي عمومي طيف غيرقانوني دفتر تحكيم وحدت سخن مي گفت، در اين باره اظهار داشت: «در حال حاضر فضاي جهان با آمدن اوباما تغيير كرده و فضاي عبور از بوش و عبور از جنگ بر آمريكا حاكم شده است. دنيا به دنبال عبور از درگيري، «خشونت و رسيدن به صلح و دموكراسي و مشروعيت براي نظام سياسي جهان است كه با آمدن اوباما به نظر مي رسد اين حيثيت اعاده خواهد شد.»
تاج زاده سپس نتيجه گرفته است كه همه آنها كه خواستار تغييرند منحصرا بايد به خاتمي راي بدهند.
تاج زاده در اين ملاقات همچنين از آنها به خاطر نداشتن برنامه و تدوين نكردن مطالبات دانشگاهي انتقاد كرد و پيشاپيش از كنار رفتن نامزدهاي اصلاح طلب به نفع خاتمي خبر داد.
وي در اين جلسه با انتقاد برخي از حضار مبني بر بي برنامگي خاتمي و حاميان او مواجه شد و گفت: اگر خاتمي بيايد برنامه هم ارائه مي كند چرا كه اصلاح طلبان در انتخابات ادوار گذشته با برنامه وارد شدند.
گفتني است كه چند سال پيش در پي اوج گيري انتقادها در دفتر تحكيم نسبت به عملكرد اصلاح طلبان و سوءاستفاده از جنبش دانشجويي، حجاريان هم حزبي تاج زاده خطاب به آنان تصريح كرد «جنبش دانشجويي حرف مفت است و شماها زياد دويده و درگير شده ايد. اكنون زمان آن است كه به دانشگاه برگرديد و كار تئوريك بكنيد.» همان زمان زيباكلام استاد دانشگاه، اظهارات حجاريان را صدور امريه پادگاني و مخالف روحيات دانشگاهيان عنوان كرد.
پدر عشا مومني: كار دخترم غيرقانوني بوده است(خبر ويژه)
پس از بازداشت «عشا مومني»، به جرم اقدام عليه امنيت ملي، كه با فضاسازي و هياهوي گسترده تبليغاتي پايگاه هاي رسانه اي ضدانقلاب همراه شد، پدر وي ضمن متهم خواندن دخترش گفت: وقتي متوجه غيرقانوني بودن فعاليت هاي دخترم شدم به دليل عصبانيت نسبت به فعاليت هاي وي، من و مادرش نخواستيم كه با وي ملاقات داشته باشيم.
وي افزود: ايران در منطقه و در دموكراسي حرف اول را مي زند و وضعيت زنان كشور ما با زنان ديگر كشورها قابل قياس نيست.
مومني در پايان ضمن ابراز اميدواري از نتيجه قضاوت در مورد دخترش گفت: با آن كه در آمريكا زندگي مي كردم اما از پيروزي انقلاب اسلامي خوشحال بودم و پس از انقلاب به ايران بازگشتم و سعي كردم به كشور خود خدمت كنم و تا روزي كه سالم هستم اين كار را انجام خواهم داد.
مذاكره با ايران به ضعف آمريكا تعبير خواهد شد(خبر ويژه)
وزيرخارجه رژيم صهيونيستي ضمن استقبال از موضع باراك اوباما مبني بر عدم تحمل ايران هسته اي، نسبت به موضع ديگر وي درباره مذاكره بدون پيش شرط با ايران ابراز ناخرسندي كرد.
به گزارش رسانه هاي خبري، تسيبي ليوني كه نامزد نخست وزيري رژيم صهيونيستي هم هست، با وجود اينكه گفت «تفاوتي واقعي ميان بوش و اوباما در مورد ايران وجود ندارد»؛ تاكيد كرد: پيشنهاد اوباما درباره مذاكره با ايران ايراد دارد. اين، نشان دادن ضعف نسبت به حكومت ايران است. اوباما بارها گفته كه ايران اتمي را تحمل نخواهد كرد اما اگر در مرحله كنوني بخواهد با حكومت ايران وارد مذاكره شود، سران تهران آن را به ضعف آمريكا تعبير خواهند كرد و جسورتر خواهند شد. البته در دولت بوش هم كساني بودند كه از تماس و گفت وگو با ايران حمايت مي كردند. حرف اوباما هم روشن است؛ آمريكا ايران مسلح به نيروي اتمي را نمي پذيرد.
رئيس حزب كاديما افزود: «در منطقه خاورميانه گفتگو همواره علامت ضعف است و به همين دليل من معتقدم كه احتمال دارد با رئيس جمهور جديد آمريكا دچار اختلافاتي در زمينه پرونده هسته اي ايران و گفتگو با اين كشور شويم. ايران هم اكنون فكر مي كند كه جهان در اعمال تحريم ها عليه اين كشور شكست خورده است. اگر ابتدا ايران را تحريم كرده و سپس با آن گفتگو كنيم صحيح نيست. اين موضوع در خاورميانه با اروپا و آمريكا فرق دارد و نمي توان گفتگو را در اين دو بخش با يكديگر مقايسه كرد. در چگونگي ممانعت از دستيابي ايران به سلاح هسته اي اختلاف نظر وجود دارد. براي ما مهم اين است كه واشنگتن تحت رهبري اوباما آماده قبول ايران هسته اي نيست و اسرائيل نيز گفتگو با ايران را تائيد نمي كند.»
در همين حال روزنامه هاي اسرائيلي از انتصاب رام امانوئل اسرائيلي به عنوان مديركل كاخ سفيد از طرف اوباما اظهار خرسندي كرده اند. به نوشته معاريو پدر امانوئل به گروه مخفي ايتسل وابسته بود كه داراي مواضع ملي گرا و نژادپرستانه هستند و قبل از تشكيل اسرائيل در سال 1948 چندين عمليات عليه نيروهاي انگليسي اجرا كرده بودند.
هاآرتص و معاريو نوشتند: «رام امانوئل كه اولين مسئول بلندپايه انتصابي از طرف اوباما است، خدمت نظامي خود را در ارتش اسرائيل گذرانده و دو ماه در مرز سرزمين هاي اشغالي با لبنان خدمت كرده است».
او معتدل تر از بوش نيست اما ايران استفاده خود را مي كند(خبر ويژه)
ارگان رسمي سازمان سيا فاصله زماني يك ساله تا روي كار آمدن دولت جديد در آمريكا را فرصتي براي توسعه فناوري اتمي در ايران خواند و در عين حال درباره آينده روابط پيش بيني كرد: دولت اوباما معتدل تر از بوش نخواهد بود.
سايت راديو فردا طي تحليلي، اوباما را گزينه اي بهتر از مك كين (از نگاه جمهوري اسلامي) توصيف كرد و نوشت: اينك با حضور اوباما دولت ايران انتظار دارد بدون نگراني از تهديدهاي نظامي، برنامه هاي توسعه هسته اي خود را پيگيري كرده و به خصوص مشكلات سر راه را براي غني سازي از ميان بردارد. براي رسيدن به اين منظور، يك سال آينده مي تواند وقت كافي را در اختيار دولت ايران قرار دهد. با احتساب زمان انتقال قدرت در بيستم ژانويه سال آينده ميلادي از دولت جورج بوش به كابينه باراك اوباما و حداقل زمان لازم براي استقرار دولت و اعمال كنترل وزراي تازه بر حوزه هاي اجرايي پس از طي شدن مراحل كسب راي اعتماد از كنگره، دولت ايران انتظار دارد كه به نتايج موردنظر دست يابد. در آن صورت مي تواند از موضع قدرت وضع موجود را به دولت تازه در واشينگتن تحميل كند. حداقل انتظار ايران اين است كه در شرايطي بسيار بهتر از گذشته در مقابل آمريكا قرار گيرد. البته تمامي اين محاسبات بر اين مبنا قرار گرفته كه مواضع دولت آينده آمريكا در قبال ايران كاملا تعديل شود. ولي با توجه به اختلافات بسيار گسترده بين دو دولت، انتظار تهران نه سازنده و نه عمل گرايانه است.
راديوفردا با بيان اين كه «حتي تن دادن ايران به گفت وگوهاي بدون پيش شرط نيز نمي تواند به تعديل مواضع دولت بعدي آمريكا بيانجامد»، نوشت: در پاره اي از زمينه ها- از جمله مخالفت با ادامه برنامه هاي اتمي ايران، پيشگيري از پر كردن خلأ قدرت ناشي از خروج آمريكا از عراق توسط ايران و مسائل مربوط به رعايت حقوق بشر دولت اوباما معتدل تر از بوش نخواهد بود. نكته بسيار مهم ديگر اينكه، انتظار مي رود اوباما به بهبود چهره آمريكا در جهان ياري دهد و همين نكته مي تواند در جهت تضعيف ايران مورد استفاده آمريكا قرار گيرد.
راديو فردا در تحليلي خواستار تغيير مواضع مشروع ملت ايران شد
اين راديو همچنين به نقل از روزنامه گاردين نوشت: اوباما به رغم حمايت از نوع تماس با ايران، هنوز هم حمله را يك گزينه مي داند و ازايران به عنوان رژيمي كه تهديدآميز است ياد مي كند. از نگاه رهبران ايران هم اوباما ممكن است همان سياست هاي خصمانه بوش را ادامه دهد.
تحليلگرتايمز: اين زهر راايراني ها به بوش خوراندند(خبر ويژه)
روزنامه نگار سلطنت طلب مقيم لندن از قول تحليل گر روزنامه انگليسي تايمز، ايراني ها را مسئول به دام افتادن نومحافظه كاران آمريكايي در خاورميانه و علت شكست آنها در انتخابات اخير رياست جمهوري معرفي كرد.
مسعود بهنود طي مقاله اي در سايت ضدانقلابي روز آن لاين، مهرنوش پورضيايي را مقاله نويس روزنامه تايمز معرفي كرد و به نقل از وي ضمن اشاره به لشكركشي بوش به افغانستان و عراق نوشت: جهان در اشغال افغانستان براي بوش دست زد. ايران هم معقول نشست سر ميز مذاكرات بن براي آينده افغانستان كه قبلاً باتلاق روس ها و قتلگاه انگليسي ها شده بود. اما ايراني ها ديدند كه خير، اين آمريكايي ها اهل داد و ستد نيستند و آمده اند بمانند و تمام نفت منطقه را مي خواهند. از اينجا بود كه نقشه شان را عوض كردند. اول يك سناريو جديد به ميدان آوردند به نام انرژي هسته اي بعد هم شروع كردند به خريدن منابع خبري آمريكا(!) و توسط آن ها تگزاسي را حريص كردند كه گرفتن عراق هم ساده است. به اين ترتيب هم شيطان بزرگ آمريكا را به جان دشمن بزرگ خود صدام انداختند و كاري را كه ناتمام مانده بود، تمام كردند، هم خودشان را از تيررس آمريكائي ها بيرون كشيدند. پس اين تشويق را تا زماني ادامه دادند كه حكومت صدام سقوط كرد و صدام هم در عيد ايراني ها به دام افتاد. ايراني ها زهر را آرام آرام به جورج بوش خوراندند. و وقتي در نيمه ژانويه سال آينده باراك اوباما وارد كاخ سفيد شود، در تهران حق دارند شادماني كنند چون كه هشت سال را گذرانده اند كه هر لحظه اش امكان حمله نظامي به ايران وجود داشت. زهري كه آرام آرام ايراني ها در تن تگزاسي هاي كاخ سفيد كردند، موجب شد تا دست و بال آمريكائي ها چنان در منطقه بند شود كه از اجراي بقيه نقشه شان درمانده شوند، و همين جهان را از يك ماجرا و مصيبت بزرگ نجات داد، و از همه مهم تر اين كه خبر ماجرا را به آمريكائي ها رساند، و كاري كرد كه امروز با اين رسوائي جمهوري خواهان بايد قدرت را وداع گويند. اوباما و مردم جهان اين موقعيت را مديون ايران هستند.
بهنود سپس ضمن تخطئه اين سخنان به وي طعنه مي زند كه «يعني بفرماييد اين پروژه حكومت ايران بود». وي سپس از مردم ايران مي خواهد كه «همانند آمريكائي ها دوم خردادي ديگر برپا كنند»(!)
قضاوت جبهه ملي درباره خاتمي، كروبي و نوري(خبر ويژه)
عضو مركزيت گروهك مرتد جبهه ملي، انتخابات رياست جمهوري آينده را غيردموكراتيك خواند و در عين حال ارزيابي هاي جالبي نسبت به كروبي، نوري و خاتمي ارائه كرد.
كوروش زعيم در گفت وگو با يك سايت اينترنتي ضدانقلاب، اعتماد حول محور خاتمي را حركت لاك پشتي خواند و گفت: اگر شخصيت استوارتري از آقاي خاتمي در شرايط جنبش دوم خرداد قرار مي گرفت و يك حزب يا سازمان سياسي راستين ايجاد مي كرد، اين سرخوردگي بوجود نمي آمد و ما گرفتار پديده اي مانند جناح حاكم كنوني نمي شديم. آقاي خاتمي وقتي گفت بست مي نشينم بايد مي نشست، وقتي گفت استعفا مي دهم، بايد مي داد، يا بهتر از آن، وقتي حكم حكومتي براي دو لايحه ارزنده او آمد، بايد محكم مي ايستاد.
وي درباره كروبي هم گفت: من هيچ بختي براي او نمي بينم. اين فعل و انفعالات ناشي از خود مهم بيني و تصور توانايي هاي ناموجود است. طيف آقاي كروبي در انتخابات گذشته نشان دادند كه هيچ دركي از كاركرد اقتصاد ندارند. حفظ منافع ملي و تعامل در عرصه بين المللي به ويژه در مورد حقوق بشر هم در قفل تنگ محظورات مذهبي امكانپذير نيست.
اين عنصر لائيك ضمن انكار تحريم انتخابات گذشته از سوي گروهك جبهه ملي، درباره عبدالله نوري گفت: ايشان از شخصيت هاي خوشنام درون حاكميت هستند و تصور مي كنم در شرايط آزاد هم ايشان شرايط نامزدي و مبارزه انتخاباتي چالشگرانه اي را خواهند داشت ولي ما از كساني نظير او انتظار داريم براي شرايط يك انتخابات آزاد مبارزه كند نه انتخابات در شرايط بسته موجود. به هر حال در صورت اجازه شركت، دولت ايشان مي تواند سرچشمه تحولاتي چند باشد ولي به علت روحاني بودن، دموكراسي و حقوق بشر را نمي توانند برقرار كنند زيرا مجبورند در چارچوب محدوديت هاي مذهبي كار كنند(!)
اميرانتظام: به كمك خارجي براي اصلاحات نياز داريم(خبر ويژه)
«عباس اميرانتظام» چندي پيش در ديدار با طيف غيرقانوني شوراي مركزي دفتر تحكيم(طيف علامه) تصميم گيري در مورد انتخابات آينده بستگي به شرايط همان زمان دارد، فعلا شرايط داخلي و خارجي براي ايجاد تغيير در كشور مساعد نيست.
جاسوس آمريكا با تاكيد بر اين كه «بدون كمك خارجي نمي توان در ايران تحولي ايجاد كرد» گفت: «من معتقدم كه هيچ تحولي در هيچ نقطه اي از دنيا رخ نخواهد داد مگر اين كه پيش از آن دو عامل براي تغيير مهيا باشد. هم شرايط مساعد جهاني براي تغيير وجود داشته باشد. عده اي فكر مي كنند كه اگر در گروه محدودي جمع شوند مي توانند تغييراتي ايجاد كنند ولي به اين موضوع كه ايده آن ها با شرايط داخلي و جهاني سازگار است يا نه، نمي انديشند و درباره اين كه اصلا مي توان بدون كمك خارجي در ايران تحولي ايجاد كرد؟ فكري نمي كنند.»
وي در ادامه خاطرنشان كرد: «من در نامه اي به دبيركل سازمان ملل به دنبال همان كمك خارجي بودم... اصولا من مخالف هرگونه خشونت هستم. ولي اين به معناي آن نيست كه مثل بره اي بنشينم تا سرمان را ببرند. من از بازخوردي كه از نامه ام گرفتم مطمئن شدم كه امروز شرايط جهاني و كمك خارجي براي تغيير در ايران مساعد نيست مگر اين كه اين تغييرات خيلي سطحي باشد.»
اميرانتظام در پاسخ به برخي درخواست هاي طيف غيرقانوني دفتر تحكيم (طيف علامه) مبني بر مبارزه نظامي با جمهوري اسلامي، گفت: «ما سازمان و تشكيلات نداريم، نمي توانيم هم داشته باشيم. ما نمي توانيم به دنبال راهكار نظامي يا انقلابي باشيم، چون امكانات و توانايي آن را نداريم رژيم هم جلوي ما را مي گيرد.»
وي در ادامه اين جلسه در ارتباط با وضعيت جبهه دوم خرداد نيز گفت: «شرايط داخلي هم هنوز آماده نيست. اصلاح طلباني كه مدعي هستند براي نجات ايران تلاش مي كنند در حقيقت به دنبال ايجاد مغازه اي با ويترين شيك تر و با نور بيشتر براي خود هستند تا تعدادي مشتري جذب كنند و دل خود را به همين خوش كرده اند. يكي از چيزهايي كه براي آماده شدن شرايط لازم است اين است كه ما اصلاح طلبان، خودخواهي هاي خودمان را فراموش كنيم، ويترين هاي شيك خود را فراموش كنيم و به راه حل هايي مشترك بينديشيم و با هم بر سر آنها تفاهم كنيم. در مورد انتخابات آينده هم نمي توان از الان در مورد آن تصميم گيري كرد.»
همدلي آقاي دبيركل با راديوي مزخرف و بي اعتبار!(خبر ويژه)
دبيركل كارگزاران توبه قبلي خود در مصاحبه با راديو رسمي سازمان سيا(فردا) را شكست و به مصاحبه با راديويي نشست كه درباره آن عنوان «وابسته، بي ارزش نزد مردم ايران، مزخرف و ارگان سازمان سيا» را به كار برده بود.
فريدون زرنگار خبرنگار راديو فردا اين بار به بهانه بركناري وزيركشور با كرباسچي تماس گرفت و با وجود تائيد 7 ماه پيش وي مبني بر اينكه ديگر با شما گفت وگو نمي كنم، توانست از كرباسچي بر عليه دولت اصولگرا مصاحبه بگيرد! كرباسچي در اين گفت وگوي همدلانه با راديو فردا ادعا كرد خيلي از كارهاي دولت با مصالح كشور سازگار نيست.
وي همچنين با اظهار اينكه دولت صرفاً مي خواهد تيتر رسانه ها باشد، مدعي شد خيلي از اعضاي اردوگاه اصلاح طلبان بسيار اصولگراتر از جناحي هستند كه خود را اصولگرا مي نامند.
مصاحبه با راديوي سازمان سيا و تخطئه اصولگرايان در حالي است كه كرباسچي در سرمقاله روز چهارشنبه روزنامه كارگزاران، ضمن حمله به دولت، عقلاي قوم در جبهه اصولگرايان را به عنوان «همسنگران سابق» به وحدت و همدلي و كاستن از فاصله ها و تنش ها فراخوانده بود.
كرباسچي همچنين اواخر اسفند سال گذشته، در قبال القاي بي تاثيري حضور مردم در انتخابات از سوي خبرنگار راديو فردا تاكيد كرده بود: اين عدم تاثير، القائات راديوهاي بيگانه است... مسائل هر كشوري بايد توسط نيروهاي داخلي آن كشور حل شود نه با نظارت بين المللي كه تجربه اي ناموفق است و در هيچ كشوري وضع را بهتر نكرده است. حرف هاي شما القايي و جهت دار است و خيلي اعتباري ندارد... شما يك راديوي وابسته به بيگانه هستيد و هيچ ارزشي از نظر مردم كشور ما نداريد. هم شما و هم صداي آمريكا تمام تحليل هايتان سطحي و بسيار مزخرف است و من هم ديگر بيشتر از اين حاضر نيستم با شما صحبت كنم
شنبه 18 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آریا نیوز]
[مشاهده در: www.aryanews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 255]
-
گوناگون
پربازدیدترینها