تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 27 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه سپرى است از آفت هاى دنيا و پرده اى است از عذاب آخرت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865836242




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پنجاه در صد طلاقها ریشه در مشکلات جن/سی دارد


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: پنجاه درصد طلاق.ها ريشه در مشکلات جن/ سي




كاظم فروتن امروز در سومين كنگره سراسري خانواده و سلامت جن/سي كه بدون حضور هيچ يك از مسئولان دولتي در مركز آفرينشهاي فرهنگي- هنري كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان افتتاح شد، با اعلام اين مطلب، افزود: حدود 30 درصد زنان و 30 درصد مردان به نوعي دچار يكي از اختلالات جن/سي هستند.
فارس: بين 50 تا 60 درصد طلاق خانواده.ها به علت مشكلات و اختلالات جن/سي است كه در بيش از 30 درصد از هر دو جن/س شايع است در حالي كه براي حل اين مشكل بزرگ اجتماعي هيچ برنامه و دستگاه مسئولي در كشور نداريم.
كاظم فروتن امروز در سومين كنگره سراسري خانواده و سلامت جن/سي كه بدون حضور هيچ يك از مسئولان دولتي در مركز آفرينشهاي فرهنگي- هنري كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان افتتاح شد، با اعلام اين مطلب، افزود: حدود 30 درصد زنان و 30 درصد مردان به نوعي دچار يكي از اختلالات جن/سي هستند.
وي گفت: ناتواني جن/سي و انزال زودرس در مردان و بي ميلي جنسي در زنان شايعترين اختلالات جن/سي است كه متاسفانه بسياري از خانواده.ها از وجود اين مشكلات آگاهي ندارند و همين امر موجب مشاجرات و اختلافات خانوادگي مي.شود كه در نهايت به طلاق منجر مي.شود.
وي افزود: متاسفانه براي مشكلي به اين گستردگي هيچ برنامه.اي در كشور وجود ندارند و هيچ دستگاه يا شوراي كشوري براي كنترل آن نداريم در حالي كه براي مسئله.اي مانند ديابت كه حداكثر 7 درصد مردم جامعه را متاثر مي.كند اين همه برنامه و شوراي كشوري داريم.
وي گفت: حتي در مورد ديابتي.ها هم حدود 30 درصدشان به علت همين بيماري دچار ناتواني و اختلال جن/سي مي.شود اما در درمان ديابتي.ها به همه مسائل توجه مي.شود به جز درمان مسائل و مشكلات جن/سي.
فروتن ادامه داد: راه حل اساسي براي كنترل اين معضل بزرگ اجتماعي در مرحله اول تشكيل شوراي ملي سلامت خانواده است كه بتواند برنامه.ريزي.هاي لازم براي كنترل اين اختلالات در سطح كشور انجام دهد، بايد آموزشهاي خانواده.ها قبل و حتي بعد از ازدواج اجباري شود.
وي گفت: براي درمان افراد دچار اختلالات جن/سي نيز تشكيل كلينيكهاي سلامت خانواده در تمام استانهاي كشور لازم است در حالي كه اكنون فقط يك كلينيك از اين نوع در تهران داريم.
وي ادامه داد:. آموزشهاي جن/سي بايد از سنين پايين تر در مدارس و با توجه به مسائل و نيازهاي هر سن انجام شود تا به انحراف منجر نشود، در صورتي كه اگر برنامه مدوني براي آموزش مردم در مورد مسائل جن/سي با رعايت اصول فرهنگي و مذهبي داشته باشيم و اين موضوع را تمام دستگاههاي مسئول درماني، فرهنگي و اجتماعي جدي بگيرند مي توانيم بسياري از اين مشكلات را در جامعه كم كنيم.
وي گفت: متاسفانه بي توجهي به اين مسائل موجب افزايش سالانه 17.درصد طلاق در جامعه شده است و آمارهاي مختلفي كه در مورد نسبت ازدواج به طلاق بيان مي.شود نشان دهنده اين است كه بين 10 تا 20 درصد ازدواجها در كشور به طلاق مي.انجامد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 205]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن