تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درهاى گناهان را با استعاذه (پناه بردن به خدا) ببنديد و درهاى طاعت را با بسم اللّه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816446911




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

انتقال ناگهانی؛ پیامهای عصبی از مغز


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق:


وقوع هرگونه حمله تشنجی، ناشی از انتقال ناگهانی تعداد بسیار زیادی از پیام.های عصبی در مغز است که در حالت عادی نباید این پیام.ها از مغز ساطع شوند. در ضمن، نباید به صورت همزمان این.قدر پیام غیرلازم صادر شوند.

این پیام.ها می.توانند فقط در یک قسمت از مغز تولید شوند یا تمام مغز را در برگیرند. با توجه به محل شروع پیام.ها، نمای بالینی حمله تشنجی هم تعریف می.شود. مثلا اگر از نورون.های ناحیه حرکتی مغز شروع شوند، ممکن است حمله به صورت تکان.های اندام شروع شود. علت دقیق شروع حمله تشنجی هنوز مشخص نیست.

صرع با عقب.ماندگی ذهنی ارتباط ویژه.ای دارد. هنگامی که عقب.ماندگی ذهنی با صرع توام شود، خود را به صورت چالشی قابل توجه نشان می.دهد. همچنین از نظر اقتصادی بار سنگینی بر دوش نظام سلامت وارد خواهد کرد. .به طور کلی میزان شیوع صرع در افراد کم.توان ذهنی (IQ بین 6950) حدود 15درصد و در بین آنهایی که دارای IQ کمتر از50 هستند، 30 درصد است.

یافته.های مطالعاتی حاکی از این است که شیوع عقب.ماندگی ذهنی در افراد مبتلا به صرع، مشابه شیوع این اختلال در افراد عادی است.

سندرم داون شایع.ترین علت کروموزومی عقب.ماندگی ذهنی است و در شرحی که خود داون از این سندرم ارائه کرده، به وجود ارتباطی بین سندرم داون و صرع اشاره.ای نشده است.



رفتارهای مشابه افراد صرعی و عقب مانده.

یکی از مواردی که به تشخیص صحیح نوع صرع کمک می.کند، شرح دقیق وقایعی است که در یک حمله تشنجی بروز می.کند. با توجه به اینکه افراد مبتلا به عقب.ماندگی ذهنی قادر نیستند وقایعی را که برای آنها در هنگام بروز حمله تشنجی پیش می.آید، به طور دقیق شرح دهند، لذا تشخیص صرع در این افراد با مشکل همراه است.

از سوی دیگر، عقب.ماندگان ذهنی از خود رفتارهایی بروز می.دهند که بسیار شبیه صرع است. برای مثال کشش.هایی همانند آنچه در صرع رخ می.دهد، در بین کودکان عقب.مانده ذهنی که دچار اسپاسم و حالت سفتی هستند نیز دیده می.شود.

آرام و ساکت به جایی خیره شدن یا پاسخ.های کند در نوعی از صرع در کودکان مبتلا به عقب.ماندگی ذهنی نیز دیده می.شود. درتعدادی از مطالعات دیده شده که 2030 درصد از افراد عقب.مانده ذهنی که برای ارزیابی صرع ارجاع داده شده.اند، رفتارهایی مشابه صرع، اما بدون هیچ.گونه ابتلا به صرع داشته.اند.

شایع.ترین رفتارهایی که امکان اشتباه آنها با صرع وجود دارد عبارتند از: انقباض ناگهانی و شوک قسمتی از عضله یا تمامی عضله یا گروهی از عضلات، خلق و خوی عصبانی و پرخاشگری، دوره.های حواس پرتی.

بیماران صرعی شخصیت خاصی ندارند، ولی خصوصیاتی مانند سمج بودن، نترس بودن، تمایل به لج.بازی و پیله کردن، بهانه.جویی، تمایل به اقدامات غیر مترقبه و انفجاری، تحول خلق.وخو مانند خوشی و غم به طور ناگهانی، دوره.های عصبانیت شدید و سریع مانند شکستن اشیاء، حمله کردن و نظایر آن در این افراد فراوان دیده می.شود.



صرع و کلاس درس.

هنگامی که یکی از دانش.آموزان دچار تشنج یا حمله صرع می.شود، اثرات آن تمامی کلاس را در بر می.گیرد. دانش.آموزان ممکن است نگران سلامت و بهبودی همکلاس مصروع خود باشند.

آنها ممکن است از وضعیت به وجود آمده به شدت نگران و مضطرب شوند، چرا که همکلاسی آنها که تا چند لحظه قبل صحیح و سالم در کنار آنها نشسته بود، حالا به شدت بیمار نشان می.دهد و ممکن است بروز این پیشامد را برای خود نیز متصور باشند.

هنگامی که این وضعیت در کلاس پیش می.آید، دانش.آموزان نیاز دارند که اطلاعات واقع.بینانه به اقتضای سنی که در آن قرار دارند، در خصوص وضعیت به وجود آمده دریافت کنند.

آنها نیازمند دریافت این واقعیت هستند که هیچ خطری نه آنها و نه دانش.آموزی را که به حمله دچار شده، تهدید نمی.کند. در صورت عدم ارائه آگاهی مناسب به دانش.آموزان، ممکن است ترس به وجود آمده در آنها باعث طرد یا تحقیر دانش.آموز مصروع توسط آنها شود. ارد بزرگ متفکر و مصلح اجتماعی می گوید : با روشنگری می توان جلوی بسیاری از آشوب های بی مورد را گرفت .

و لذا آگاه کردن دانش آموزان از شرایط و چگونگی این بیماری شرایط را عادی و و التهابات و تشنج در کلاس را کم می کند . هنگامی که آموزگار یا مربی بهداشت، وقایعی را که اتفاق افتاده برای دانش.آموزان شرح داده و به پرسش.های آنها در این زمینه پاسخ می.دهد، این امکان و زمینه را بوجود می.آورد تا اثرات نامطلوب اجتماعی بروز تشنج کاهش یابد.

این بحث و گفت.وگو با دانش.آموزان می.باید در صورت امکان، هرچه سریع.تر بعد از بروز حمله صرع انجام گیرد.



برای کودک توضیح بدهید

باید به کودکانی که بیننده یک حمله صرعی درباره یکی از همشاگردی.های خود بوده.اند، توضیح داد:


تشکر






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 426]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن