تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 26 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):كوتاه كردن ناخن، از آن رو لازم است كه پناهگاه شيطان است و فراموشى مى آورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865606791




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

رنگارنگ


واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: رنگارنگ
پرندگان با لهجه آواز مي خوانند
افرادي كه در شهرهاي مختلف زندگي مي كنند يا لهجه هاي متفاوتي از يكديگر صحبت مي كنند اما نبايد اينگونه متصور شد كه چنين ويژگي تنها به دنياي انسان ها تعلق دارد زيرا دنياي پرندگان نيز مملو از لهجه هاي آوازي متنوع است. «ريچادر موني» محقق زيست شناسي است كه در «الينويز» آمريكا به دنيا آمده اما كافي است تا دهان خود را در منطقه «تراينگل» اين كشور بازكرده و چند كلمه صحبت كند. به زودي تمام همسايه هاي وي خواهند فهميد كه او به آن اطراف تعلق ندارد اما تنها «ريچارد» و انسان ها نيستند كه در صحبت كردن لهجه خاص خود را دارند. «ريچارد» طي ساليان اخير مطالعات هيجان انگيزي را بر روي پرندگان و چگونگي آواز خواندن آنها انجام داده است. نتيجه اين مطالعات با نتايج هيجان انگيزتري همراه بوده بطوريكه وي معتقد است پرندگان نيز همچون انسان ها داراي لهجه هاي خاص خود در زمان آواز خواندن هستند. او مي گويد: اگر به سراسر آمريكا سفر كنيد مطمئنا در نخستين موارد و با شنيدن آواز پرندگان به اين نتيجه مي رسيد كه «آواز خواندن پرندگان با لهجه هاي مختلف» ادعايي سطحي و غيرعلمي است اما اگر دقت تخصصي و عميق تر داشته باشيد درمي يابيد كه آوازهاي خوانده شده بوسيله گنجشك هاي باتلاقي اطراف نيويورك با آواز همتايان شان در منطقه پنسيلوانيا متفاوت است. در حقيقت مي توان مدعي شد كه پرندگان مختلف با لهجه هاي متفاوتي با يكديگر صحبت كرده و آواز مي خوانند. ايده هاي مطرح شده از سوي «موني» و همكارانش سرآغاز تحقيقات جديدي در علوم معاصر بوده است. وي به تازگي شيوه اي منحصربفرد براي مطالعه چگونگي يادگيري پرندگان در آوازخواندن ارائه كرده است.
مردي كه به كاسه توالت چسبيد!
مردي كه در توالت عمومي شهر «برييلي هيل» نزديك «دادلي» در غرب «ميدلند» انگلستان بوسيله چسب بر روي يكي از توالت هاي استيل چسبيده بود، حتي با كمك نيروهاي آتش نشاني و اورژانس اين شهر نتوانست از شر آن خلاص شود. يكي از آتش نشانان در اين خصوص گفته: ما اين مرد را در حالي پيدا كرديم كه با تلفن همراهش با ما تماس گرفته و وضعيت خود را شرح داد. عليرغم اين كه ما تمام تلاش خود را براي جداسازي كاسه توالت از اين مرد 35 ساله كرديم، نتوانستيم موفقيتي كسب كنيم و تاكنون قسمت نشيمن گاه توالت فرنگي به اين مرد متصل مانده است.
جابجايي خودروي 6 تني با دندان
«اسماعيل ريگي» با دندان هايش خودروي 6تني را تا 60متر جابجا كرد. به نوشته فارس به نقل از منابع اينترنتي، اين جوان اهل خاش همچنين مي تواند يك بسته 50 كيلويي سيمان را با دندان هايش حمل كند. برپايه اين خبر «اسماعيل ريگي كرم زهي» از سنين خردسالي با دندان هايش اقدام به جابجايي وسايل و اجسام سنگين و البته خودروهاي سبك كرده است.
پنجمين ركورد سوراخ لايه اوزن
سوراخ لايه اوزن امسال در منطقه «آنتاركتيكا» (قطب جنوب) به پنجمين ركورد بزرگي خود رسيد. آژانس فضايي آمريكا «ناسا» اعلام كرد: اندازه سواخ لايه اوزن در ماه سپتامبر سال جاري به حدود 10/5 ميليون مايل مربع (حدود 17 ميليون كيلومتر مربع) رسيده و اندازه اين سوراخ به پنجمين ركورد بزرگي خود رسيده است. بر اساس گزارش ناسا، در سال گذشته سوراخ لايه اوزن در 9/7 ميليون مايل مربع (15/6 كيلومتر مربع) بوده است. لايه اوزن محافظ زمين است و اين لايه خاصيت حياتي به كره زمين بخشيده است، چون مقادير بسيار زيادي از اشعه ماورا» بنفش تابشي از سوي خورشيد را جذب مي كند و مانع از رسيدن آن به زمين مي شود. برخي از محصولات گازي بشر مانند گاز كلر و برم موجب تخريب اين لايه مي شود كه به آن سوراخ لايه اوزن مي گويند. سوراخ لايه اوزن براي نخستين بار در سال 1985 كشف شده است.
 جمعه 17 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ابتکار]
[مشاهده در: www.ebtekarnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 154]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن