واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس سازمان آموزش و پرورش قزوين: آموزش و پرورش هنر استفاده از سرمايه خانوادهها را ندارد
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان آموزش و پرورش استان قزوين گفت: يكي از سرمايههاي عظيم، اوليا و خانوادههاي دانشآموزان هستند كه آموزش و پرورش هنوز هنر آن را نيافته كه از اين سرمايه استفاده كند.
به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، سيدجعفر شهابزاده ظهر امروز در جلسه گفتمان ديني با موضوع مهارتهاي زندگي، دوستيهاي رحماني و دوستيهاي شيطاني كه در سالن اجتماعات سازمان تبليغات اسلامي برگزار شد، اظهار داشت: خانواده يكي از اركان مهم تربيتي است كه از اين امر مهم غافل ميشويم و اين غفلت ما را با چالشهايي مواجه ميكند.
وي ادامه داد: خانوادهها و اوليا دانشآموزان سرمايه عظيمي هستند كه هر كدام توان و ظرفيت خاص خود را دارند ولي ما در آموزش و پرورش هنوز هنر آن را نيافتيم كه از اين سرمايه عظيم و سرچشمه جوشان به خوبي استفاده كنيم.
رئيس سازمان آموزش و پرورش استان قزوين اضافه كرد: يكي ديگر از چالشهايي كه در مدارس با آن روبهرو هستيم، بحث محتوايي است كه براي دانشآموزان بيان ميكنيم و اين محتوا بارها مورد نقد و بررسي قرار گرفته تا با واقعيتهاي جامعه تعارض نداشته باشد.
وي افزود: جامعه، خانواده و مدرسه سه عنصر اصلي هستند كه دانشآموز در آن رشد ميكند و تشدد فكري مانع شكلگيري شخصيت دانشآموز ميشود از اينرو بايد در محتوا بسيار دقت شود تا به مطالبي كه بيان ميكنيم، عمل شود.
شهابزاده با اشاره به لزوم تشكيل شوراهاي دانشآموزي عنوان داشت: تشكيل شوراهاي دانشآموزي موجب شخصيت دادن به دانشآموزان ميشود زيرا دانشآموزان در اين شوراها مسئوليتهايي را برعهده ميگيرند.
وي يادآور شد: معلمان بايد فرصت مسئوليتپذيري را براي دانشآموزان ايجاد كنند كه اين كار موجب فراغ بالي نيز براي معلمان ميشود.
رئيس سازمان آموزش و پرورش استان قزوين تأكيد كرد: همان طور كه شهيد رجايي بيان داشتهاند معلمي عشق و هنر است، ما بايد نگاهمان به كار متعهدانه، مسئولانه و عاشقانه باشد تا بتوانيم موفق شويم.
در ادامه استاد دانشگاه علامه طباطبايي تهران بيان داشت: در گذشته وزارت آموزش و پرورش ما با نام وزارت معارف بود كه بعد به اين نام تغيير كرد و در آن نهاد پرورشي را پررنگ كرديم و خط قرمزي بين آموزش و پرورش كشيديم.
مرتضي مجدفر اعلام كرد: ما به معلمان گفتيم شما فقط درس بدهيد و مربي پرورشي به تمام مسائل مربوط به اين بخش رسيدگي ميكند و اين كار موجب شد تا مربيان پرورشي ما به دليل حجم كار، تمايل به خروج از اين مجموعه داشته باشند.
وي ادامه داد: در حال حاضر در دنيا به بحث پرورش در كنار آموزش توجه ميشود و اگر آموزشي نيز صورت ميگيرد با هدف پرورش است.
استاد دانشگاه علامه طباطبايي تهران در خصوص تقسيمبندي مغز دانشآموزان گفت: مغز كودكان و نوجوانان به پنج حيطه عاطفي، كارگر، يادگيرنده، خلاقيت و اجتماعي تقسيم ميشود كه اگر بخواهيم دانشآموز متوسط و نرمالي داشته باشيم بايد پنج حيطه مغزي او يكسان پرورش يابد.
وي اعلام كرد: ولي در مدارس ما به ويژه مدارس خوب بيش از 90 درصد به حيطه يادگيري دانشآموزان توجه كرده و فقط اين قسمت از مغز او را پرورش ميدهند.
انتهاي پيام/ش10
پنجشنبه 16 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 72]