تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837873475




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گزارش خبري مهر /زندگينامه اولين رئيس جمهور سياهپوست آمريكا


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گزارش خبري مهر /زندگينامه اولين رئيس جمهور سياهپوست آمريكا
خبرگزاري مهر- گروه بين الملل: "باراك حسين اوباما" عضو حزب دموكرات ايالات متحده آمريكا‌ و سناتور جوان ايالت ايلينويز در انتخابات سراسري اين كشور به عنوان چهل و چهارمين رئيس جمهوري آمريكا برگزيده شد.

به گزارش خبرگزاري مهر، اوباما از سال ۲۰۰۷ با برپايي مبارزات انتخاباتي براي رياست جمهوري، خود را به عنوان كانديداي حزب دموكرات و به عنوان يك چهره سياسي ملي در آمريكا مطرح و در 3 ژوئن سال ۲۰۰۸ با كنار زدن هيلاري كلينتون تنها رقيب جدي خود در كنگره ملي حزب دموكرات به عنوان نامزد اين حزب معرفي شد.

زندگينامه اوباما:

باراك حسين اوباما ۴ اوت 1961 در ايالت هاوايي از پدري كنيايي و سياهپوست و مادري سفيدپوست اهل ويچيتا ايالت كانزاس متولد شد، اما زماني گذشته و بالاخره اين ازدواج منجر به جدايي شد.

زماني كه او شش ساله بود، مادرش با مردي اندونزيايي ازدواج كرد و خانواده دسته جمعي راهي جاكارتا شدند.

بعدها باراك اوباما براي تحصيل بيشتر و زندگي با پدربزرگ و مادربزرگش به هاوايي بازگشت. وي در ۱۹۸۳ ليسانس علوم سياسي با گرايش روابط بين الملل را از دانشگاه كلمبيا نيويورك به دست آورد و پس از آن به شيكاگو نقل مكان كرد. در سال ۱۹۸۸ پس از چند سال كار در شيكاگو با گرفتن وام تحصيلي وارد دانشكده حقوق دانشگاه هاروارد شد. سرعت پيشرفت وي در آنجا چنان شتاب پيدا كرد كه در سال دوم تحصيل خود به رياست نشريه مشهور قانون هاروارد انتخاب گرديد و نخستين رئيس سياهپوست اين نشريه حقوقي شد.

اوباما خيلي زود دكتراي حقوق خود را از دانشگاه هاروارد با كسب درجه ممتاز دريافت نمود.

اوباما پس از هاروارد به شيكاگو بازگشت و به عنوان يك وكيل حقوق مدني مشغول فعاليت شد و دانشكده حقوق دانشگاه شيكاگو بلافاصله از او سريعا بعنوان يك هيئت علمي جديد استخدام بعمل آورد.

زندگي سياسي:

اوباما در ۴ ژانويه ۲۰۰۵ وارد سنا شد. با وجود تازه وارد بودن در واشنگتن او گروهي از مشاوران خبره را كه معمولاً سناتورهاي تازه كار به آن توجهي نمي‌كنند به كار گرفت. وي "پيت رز" ، سياستمدار كهنه كار ملي را به عنوان رئيس ستاد خود انتخاب و همچنين "كارن كورن بلو" اقتصاددان را به عنوان معاون سياسي خود منصوب كرد. وي همچنين مسئولان اجرايي پيشين كلينتون، "آنتون ليك" و "سوزان رايس" را به عنوان مشاوران سياست خارجي خودش برگزيد.

اوباما پنجمين آفريقايي آمريكايي است كه به سنا راه پيدا كرده و همچنين سومين آفريقايي آمريكايي است كه با رأي بالا به عنوان سناتور برگزيده شده ‌است.

اوباما در فوريه سال ۲۰۰۷ در ايالات ايلينوي در يك سخنراني اعلام كرد نامزد انتخابات رياست جمهوري سال ۲۰۰۸ خواهد بود.

ستاد انتخاباتي وي موفق به جلب ۵۴ ميليون دلار از حاميان در نيمه نخست سال ۲۰۰۷ شد كه ركوردي در جلب سرمايه نسبت به انتخابات سالهاي پيش از آن بود. نظرسنجي‌ها نشان داد كه او با سناتورهيلاري كلينتون ديگر نامزد انتخابات رياست جمهوري حزب دموكرات رقابتي تنگاتنگ دارد همچنين او در انتخابات مقدماتي مجمع حزب دموكرات در ايالت آيووا نفر اول شد و در ايالت نيوهمشاير با اختلاف ۳ درصد بعد از سناتور كلينتون در جايگاه دوم قرار گرفت كه سرانجام اين روند منجر به پيروزي او به عنوان نامزد دموكرات شد.

پس از پايان انتخابات اوليه در حزب دموكرات، رقابت او با مك كين براي رسيدن به كرسي رياست جمهوري آغاز شد.

جان مك كين اوباما را به بي تجربگي در سياست خارجي متهم كرد و در مقابل اوباما نيز در اظهارنظري مك كين را جيره خوار شركت‌هاي نفتي دانست.

اما اين اتهامات از سوي جمهوريخواهان با توجه به افزايش بحران مالي و ديدگاه منفي آمريكا به بوش و جمهوريخواهان راه به جايي نبرد و اوباما به پيروز انتخابات بدل شد.

موضع گيري‌هاي سياسي:

اوباما از اولين مخالفان سياست‌هاي دولت بوش در عراق بوده ‌است. در دوم اكتبر ۲۰۰۲ روزي كه كنگره مصوبهٔ جنگ عراق را تصويب كرد و به دولت بوش مجوز جنگ را داد، اوباما در جمع كثيري از مخالفان جنگ عراق در شيكاگو سخنراني كرد.

در ۱۶ مارس ۲۰۰۳ ، هنگامي كه جرج بوش اولتيماتوم 48 ساعته ‌اي به صدام حسين براي خروج از عراق يا مواجهه با جنگ داده بود، اوباما در بزرگترين اجتماع ضد جنگ در شيكاگو سخنراني كرد و اظهار داشت كه هنوز براي جلوگيري از وقوع جنگ دير نشده است.

اين مسئله او را از ساير رقبايش در انتخابات سنا در سال ۲۰۰۴ كه به جنگ راي مثبت داده بودند متمايز كرد و او به عنوان يك سناتور با مواضع ليبرال جايگاه خود را متمايز كرد.

اوباما و خاورميانه:

موضع گيري سياسي نامزدهاي رئيس جمهوري و روساي جمهوري آمريكا در مقابل مسائل مختلف جهاني يكي از مباحث مهمي است كه هميشه با حساسيتي بسيار از سوي ناظران دنبال مي شود.

مسائل منطقه اي در سراسر جهان به ويژه در خاورميانه، روند صلح خاورميانه بين اعراب و اسرائيل، و ديگر چالش هاي در پيش روي از موارد مهم اين مبحث به شمار مي رود.

ايران، روند صلح خاورميانه و موضع گيري رئيس جمهوري جديد آمريكا در برابر رژيم اسرائيل از موارد مهمي است كه در مورد خاورميانه از برجستگي هاي بيشتري برخوردار است.

در اين بين موضع او در برابر ايران و رژيم صهيونيستي از اهم مسائل مطرح هستند.

موضع گيري وي در برابر ايران:

باراك اوباما در ژوئن ۲۰۰۷ طرحي را به مجلس آمريكا ارائه داد كه سرمايه گذاران خارجي را به خروج سرمايه‌هاي خود از ايران تشويق مي‌كند.

به ادعاي سناتور اوباما دولت ايران از درآمدهاي نفتي براي توسعه برنامه هسته ‌اي خود و حمايت از گروه‌هاي تروريستي در خاورميانه استفاده مي‌كند و اعمال فشار بر شركتها براي قطع روابط مالي با جمهوري اسلامي اثر تحريمها را افزايش مي‌دهد.

وي در سخنراني خود در نشست كميته امور عمومي آمريكا- اسرائيل موسوم به ايپك در ۴ ژوئن ۲۰۰۸ بدون توجه ماهيت صلح آميز برنامه هسته اي ايران گفت: "اگر به رياست جمهوري برگزيده شود؛ "هركاري را كه از دستش برآيد خواهد كرد تا ايران به سلاح اتمي دست نيابد".

موضع اوباما در برابر اسرائيل:

رژيم صهيونيستي از مسائل مهمي است كه تمامي سياستمداران آمريكايي اعم از جمهوريخواه و دموكرات بايد موضعي روشن در برابر آن اعلام كنند.

نشست كميته امور عمومي آمريكا- اسرائيل موسوم به ايپك از جمله مجامعي است كه اين سياستمداران و نامزدها بايد در آن به سخنراني پرداخته و علناً حمايت خود را از اسرائيل اعلام كنند .

اوباما كه بيت المقدس را پايتخت جدايي ناپذير رژيم اسرائيل مي داند در سخنراني خود در ايپك حمايت بي چون چراي خود را از رژيم صهيونيستي اعلام كرد.

وي همچنين در موضعي خصمانه ايران را بزرگترين خطر براي اسرائيل و همچنين آرامش و ثبات در منطقه خاورميانه خواند و مدعي شد: "خطر ايران، شديد و واقعي است و هدف من اين خواهد بود كه اين خطر را از پيش پا بردارم".
 چهارشنبه 15 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن