تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831315674




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بازگشت به مدار ولايت ، حركت در خط رهبري


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بازگشت به مدار "ولايت" ، حركت در "خط رهبري"
خبرگزاري جمهوري اسلامي(ايرنا)-دفتر پژوهش و بررسيهاي خبري:ماجراي استيضاح وزير كشور، با تمام فراز و فرودها و تلخي و شيرينهايش به آخر خط رسيد و اكنون ديگر زمان وحدت و همدلي دوباره اصولگرايان فرا رسيده است.


اخبار موثق حكايت از آن دارند كه دشمنان حركت اصيل اصولگرايي ،القاء شكاف و چند پارگي در ميان اصولگرايان را دنبال مي كنند . امروز مستندات غير قابل انكاري موجود است كه از تلاش بي وقفه جريانات متخاصم با اصول و آرمانهاي انقلاب براي به شكست كشانيدن نهضت نوپاي باز گشت به اصول متعالي صدر انقلاب اسلامي پرده برمي دارد.
دشمنان گفتمان انقلاب اسلامي - كه گاهي اوقات پوستين وارونه اصولگرايي را نيز بر تن مي كنند - به اين نتيجه قطعي رسيده اند كه احتمال از ميان برداشتن قدرت نوپاي اصولگرايان از طريق تقابل بيروني وجود ندارد از اين رو "تضعيف بنيه اصولگرايان" را به عنوان يك مرحله مياني براي شكست انقلاب ، هدفگذاري نموده اند. از اين رو ؛ انتظار عاقلانه اي كه از تمامي طرفهاي ماجراي اخير استيضاح وزير كشور مي رود آن است كه با بستن اين پرونده در همين جا ،چشم فتنه را كور كرده و نقشه فتنه انگيزان مبني بر القاء شكاف ميان اصولگرايان را نقش برآب سازند، هر چند كه بازخواني اين ماجرا از ابتدا تا كنون و شناخت نقش پاره اي "اصولگرانمايان" در شكل گيري و تعميق اين بحران ، موضوعي است كه بايد در دستور كار محافل اصولگرا قرار گيرد تا نقش محافل و جمعيت ها و سايت هاي فتنه انگيزي كه با تابلوي اصولگرايي ، بر پروژه هاي اختلاف افكنانه خود سرپوش نهاد ه اند روشن و از فتنه انگيزي هاي آتي آنان ممانعت به عمل آيد.
تجربه تاريخي اصولگرايان به عنوان جريان اصيل نيروهاي انقلاب اسلامي از ابتداي نهضت تا كنون ، حكايت از آن دارد كه چه در زمان رهبري امام خميني(ره) و چه در دوران زعامت آيت الله خامنه اي، توفيق اصولگرايي نسبتي مستقيم با ميزان تبعيت اصولگرايان از "خط رهبري" داشته است. بازخواني روند رو به كمال جريان اصولگرايي حكايت از آن دارد كه اين جريان در نقاطي لطمه و ثلمه و خسارت را پذيرا شده است كه از "خط رهبري" عدول و با معيارهاي معمول سياست ورزي به تمشيت امور پرداخته است.
نيروهاي معتقد به انقلاب و نظام اسلامي، مشتركات اساسي و مبنايي فراواني دارند كه آنان را به وحدت مي رساند. وحدت در عين كثرت سليقه ها و ذائقه ها كه گريزي از آن نيست و همين سليقه ها و ديدگاه هاي متفاوت، در صورت استفاده صحيح از آن، موجب پويايي و نشاط بيشتر در كشور شده و پيشرفت كشور را شتاب مي بخشد. در ماه هاي گذشته شاهد نوعي رقابت ناسالم ميان جريان هاي سياسي و احزاب و گروه هايي بود كه خود را در دسته نيروهاي وفادار به انقلاب و نظام اسلامي تعريف مي كنند. تخريب دولت و سياه نمايي اوضاع كشور در مسائل داخلي و خارجي، جلوه هاي برجسته اين نوع رقابت ناسالم به شمار مي آيد. رقابتهايي كه تداوم آن، تفرقه و اختلافات خسارت بار در ميان نيروهاي انقلاب را به دنبال خواهد داشت. در چنين شرايطي كه به هر دليلي ممكن است وحدت نيروهاي انقلاب خدشه دار گردد، شاخص "خط رهبري"، مهمترين محور براي وفاق و همدلي نيروهاي انقلاب با هر جايگاه و هر سليقه اي خواهد بود. وقتي رهبر معظم انقلاب اسلامي ، دولت نهم را از حيث جهت گيري ها و سياست هاي اجرايي تاييد مي كنند و مورد حمايت و پشتيباني قرار مي دهند، دليلي ندارد يك جريان سياسي، يك حزب و جمعيت سياسي و يا يك شخصيت برجسته سياسي كه متاسفانه تابلوي اصولگرايي را نيز بر دوش مي كشد ، نسبت به اين جهت گيري ها و سياستها و عملكردهاي دولت ابراز نارضايتي كرده و عليه آن موضع گيري نمايد. رهبر معظم انقلاب اسلامي تاكنون در چندين نوبت با صراحت دولت نهم را مورد حمايت خاص قرار داده و درست در زماني كه حركتهاي تخريبي عليه دولت در حال اوج گيري بود ،حمايت قاطع خود از دولت را اعلام فرمودند. مقام معظم رهبري، كار و تلاش، هم گفتماني با امام (ره) و شعارهاي انقلاب اسلامي و مردمي بودن دولت نهم را به عنوان سه خصوصيت ممتاز اين دولت دانسته و اعلام فرمودند اين ويژگي ها موجب مي شود كه انسان قدردان اين دولت باشد و فرمودند ديگران هم وظيفه دارند كه قدردان دولت بوده و از آن حمايت كنند. رهبر فرزانه انقلاب پس از اعلام حمايت قاطع از دولت، تصريح كردند كه حمايت از دولت، به معني چشم بستن بر ضعفهاي دولت نيست اما معظم له با طرح چنين نگرشي و تبيين مرز تخريب و انتقاد، نحوه تعامل مثبت و سازنده ميان نيروهاي انقلاب از هر حزب و گروه سياسي اعم از آنان كه در قدرت سياسي هستند و يا آنان كه در خارج از قدرت مي باشند را مشخص فرمودند. رهبر معظم انقلاب در مرزبندي انتقاد و تخريب خاطرنشان كردند انتقاد، ارزش يابي منصفانه و كارشناسانه است كه با نظر خيرخواهي انجام مي شود و در آن نقاط مثبت و منفي در كنار هم مورد توجه قرار مي گيرد . معظم له انتقاد را خدمت و تخريب را خيانت به نظام و كشور دانستند و با ابراز تاسف شديد از تخريب دولت نهم تحت عنوان انتقاد، فرمودند: «انكار امتيازات و نقاط مثبت، برجسته كردن ضعفها و بدگويي مستمر، تخريب است نه انتقاد.»
هر چند كه به دنبال اين رهنمود رهبر معظم انقلاب، فعالان سياسي از طيف هاي مختلف، بر فصل الخطاب بودن بيانات رهبري تاكيد كردند و اين سخنان را راهبردي و مايه آرامش بيشتر در صحنه سياسي كشور و جلوگيري از توطئه اختلاف افكني دشمنان ارزيابي كردند ، با اين حال طي هفته هاي اخير برخي اصولگرانمايان سخناني را عليه دولت بر زبان آوردند كه تنها از سخنان آنان ، عدم اعتقاد و باور به فرامين رهبري را مي توان نتيجه گرفت. برخي اصولگرانماياني كه اتفاقا خود را اصولگراتر از بقيه مي پندارند، فراموش كرده اند كه حداقل نقش ولايت فقيه در نظام اسلامي حفظ وحدت در ميان آحاد جامعه اسلامي است در همين رابطه حضرت زهرا (س) در مورد نقش ولايت در جامعه اسلامي مي فرمايند: «و جعلها نظاما للامه» و اين بدان معناست كه خداوند امام و مقام ولايت را براي انتظام و وحدت در ميان امت قرار داد.
اگر «فصل الخطاب بودن بيانات رهبري» در جريان اصولگرا نهادينه گردد و همه نيروهاي معتقد به انقلاب بر اساس آن عمل كنند، بديهي است كه اختلاف سليقه ها و ذائقه ها نه تنها مشكل ساز نمي شود، بلكه موجب رشد و پويايي جامعه نيز مي گردد. اما بديهي است كه نمي توان ادعاي وفاداري به انقلاب، نظام اسلامي، امام و رهبري را داشت ولي در عمل سخنان، مواضع و ديدگاههاي مقام ولايت در موضوعات مختلف سياسي را در اتخاذ مواضع و بيان نقطه نظرات ناديده انگاشت.پس چاره كار تنها بازگشت به مدار "ولايت" و حركت در "خط رهبري" است و فراموش نكنيم كه پيش از اين رهبر فزانه مان خطاب به نمايندگان مجلس هشتم فرموده بودند:
« در اوج اعمال وظايف نظارتي مجلس، بايد كاملاً مراقب و هوشيار بود كه اين امر، به وسيله‌اي براي معارضه قوا تبديل نشود.دو عنصر نظارت و همكاري صميمانه، در تعامل با قواي ديگر، بايد دو بخش تفكيك ناپذير باشند . مسئوليت نظارتي مجلس هرگز نبايد به دست اهمال سپرده شود. اما هرگز هم نبايد نظارت مجلس به معناي رقابت با دولت و نشنيدن نيازها و ضرورت‌ها و تنگناهاي آن شمرده شود... شما نمايندگان ملتي مؤمن و شجاع و با اراده‌ايد. اين ملت با اين ويژگي‌ها توانسته است از گردنه‌هاي دشوار عبور كند و بسي موانع طبيعي يا ساخته‌ي دشمن را پشت‌سر گذارد. انديشه و عمل شما بايد در همين جهت به كار افتد. دشمنان پركينه و زيان طلب، اكنون در چندين جبهه از ملت ايران شكست خورده‌اند و ملت ايران بر ثبات و اقتدار و استقلال خود در برابر آن افزوده است. امروز آنان خود براين حقيقت معترفند شما بايد در كنار دولت انقلابي و مؤمن پيشاهنگ اين حركت شجاعانه و مدبرانه باشيد؛ دنيا از همه‌ي شما سخن واحدي بشنود و تبلور عزم ملي را در حرف و عمل شما ببيند... محور كار و عمل در كشور و نماد داخلي و خارجي نظام جمهوري اسلامي، عمدتاً قوه‌ي مجريه است. همه بايد به آن كمك كنند و هرگاه دولتي با نشاط بيشتر و همت بالاتر و ارزشگرايي قويتر در صحنه است اين كمك بايد مضاعف گردد...ايجاد اختلاف ميان قوا و رخنه در بافت يكپارچه مجموعه قواي سه‌گانه كه فرماندهي كل كشور را برعهده دارند، از آرزوهاي بزرگ و ديرينه دشمنان اسلام و ملت ايران است كه گاه علناً و هم‌اكنون به‌طور غيرعلني اما كاملاً جدي پيگيري مي‌شود و بايد مراقب آن بود.»
 سه شنبه 14 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن