واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: دبير اولين همايش ملي فناوريهاي نوين صنعت ساختمان: با حجم كنوني تقاضاي مسكن، با كمبود مصالح ساختماني و نيروي انساني ماهر مواجه خواهيم بود
خبرگزاري دانشجويان ايران - مشهد
سرويس: شهرستانها
دبير اولين همايش ملي فناوريهاي نوين صنعت ساختمان گفت: با حجم كنوني براي تقاضاي مسكن، با كمبود مصالح ساختماني و نيروي انساني ماهر مواجه خواهيم بود.
به گزارش خبرنگارخبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه خراسان، مجيد توتونچي صبح امروز در نشستي مطبوعاتي عنوان كرد: در حال حاضر با حجم فراوان تقاضا براي احداث ساختمان در كاربري شهري مواجه هستيم.
وي با بيان اينكه به دليل سنتي بودن در ساخت مسكن، شاهد ساختمانهاي فرسوده كم پايدار در كشور هستيم، تصريح كرد: چهار ميليون واحد مسكوني با پايداري كم در كشور وجود دارد؛ به طوري كه به مقاومسازي نياز دارند.
رييس سازمان مسكن و شهرسازي خراسان رضوي يادآور شد: در سال بالغ بر800 هزار فقره ازدواج در كشور صورت ميگيرد، كه اين ميزان تا سال 91 به يك ميليون فقره افزايش خواهد يافت.
دبير اولين همايش ملي فناوريهاي نوين صنعت ساختمان ابراز كرد: افزايش حجم ازدواجهاي خانوار در كشور، دولت را با حجم زياد تقاضا در زمينه ساختمانسازي مواجه كرده است.
توتونچي در ادامه خاطرنشان كرد: در سال 85، 850 هزار واحد مسكوني توسط بخش خصوصي در كشور ساخته شد.
وي افزود: علاوه بر اينكه سنتيسازي ساختمان موجب طولاني شدن ساخت مسكن ميشود، باعث گران شدن آن نيز ميشود.
وي با اشاره به اينكه با حجم كنوني براي تقاضاهاي مسكن با كمبود مصالح ساختماني و نيروي انساني ماهر مواجه خواهيم بود، تصريح كرد: از نتايج صنعتيسازي ساختمان افزايش كيفيت، ارزانسازي و انعطافپذيري در مقابل حجم تقاضاي مسكن است.
دبير اولين همايش ملي فناوريهاي نوين صنعت ساختمان گفت: حيات مسكن مهر استفاده از تكنولوژيهاي نوين در ساختمانسازي است.
رييس سازمان مسكن وشهرسازي خراسان رضوي ادامه داد: ساخت وساز60 هزار واحد مسكوني طرح مسكن مهر در استان در ماههاي آينده آغاز خواهد شد.
توتونچي با اشاره به اينكه در ساخت مسكن مهر در گلبهار از سوپر پانل استفاده ميشود، خاطرنشان كرد: در ساخت مسكن مهر در برخي از شهرستانهاي استان از روش سه بعدي و LSF استفاده ميشود.
وي با بيان اينكه به دنبال اين هستيم كه سبكسازي ساختمان را به مردم بشناسانيم، افزود: به افرادي كه روشهاي نوين صنعتيسازي را براي احداث ساختمان استفاده كنند، به وامهاي پرداختي آنها 2 درصد يارانه تعلق ميگيرد.
وي از تاييد 27 تكنولوژي روشهاي نوين صنعتيسازي ساختمان در مركز تحقيقات ساختمان كشور خبر داد و يادآور شد: دولت از واردكنندگان شيوههاي نوين ساختمانسازي حمايت ميكند كه از آن جمله ميتوان به صفر شدن عوارض گمركي اشاره كرد.
وي با اشاره به اينكه رويكرد تبديل سنتيسازي به صنعتيسازي و شناساندن اين رويكرد به توليدكننده و مصرفكننده از اهداف برگزاري اولين همايش ملي فناوريهاي نوين صنعت ساختمان است، اظهار كرد: كمك روشهاي نوين صنعتيسازي ساختمان به سنتيسازي، رويكرد انقلاب در صنعت ساختوساز كشور با استفاده از فناوريهاي نوين و استفاده بهينه از انرژي در ساختمان از ديگر اهداف اين همايش است.
دبير اولين همايش ملي فناوريهاي نوين صنعت ساختمان با بيان اينكه دبيرخانه دايمي اين همايش در مشهد تشكيل شده است، خاطرنشان كرد: تاكنون دبيرخانههاي دايمي مقررات ملي ساختمان در فارس، معماري در اصفهان و مصالح ساختماني در سمنان تشكيل شده است.
رييس سازمان مسكن و شهرسازي خراسان رضوي عنوان كرد: اين همايش در تاريخ 18 و 19 آبانماه سال جاري با حضور مسوولان كشوري و استاني از جمله وزير مسكن و شهرسازي در مشهد برگزار خواهد شد.
همچنين در اين نشست، محمدحسن اكبرزاده، قايم مقام سازمان مسكن و شهرسازي خراسان رضوي افزود: شناسايي فناوريهاي نوين در صنعت ساختوساز از اهداف اين همايش است.
وي فراهم كردن شرايط ورود فناوريهاي نوين به كشور، بوميسازي و امكان استفاده از اين فناوريها در كشور، فرهنگسازي و هماهنگي بين بخشهاي مختلف از جمله صنايع، استاندارد، مسكن و بازرگاني از ديگر اهداف اولين همايش ملي فناوري هاي نوين صنعت ساختمان است.
به گزارش ايسنا، منطقه خراسان، در اين نشست محمدرضا اخوان مدير مسكن سازمان مسكن و شهر سازي خراسان رضوي گفت: در حال حاضر استفاده از فناوريهاي نوين در ساختمانسازي در كشور بين 3 تا 5 درصد است كه اين ميزان در برنامه پنجم توسعه به 20 درصد افزايش خواهد يافت.
وي در ادامه عنوان كرد:20هزار واحد مسكوني در استان به روش تكنولوژي جديد در حال ساخت است كه 2 هزار واحد آن جهت اخذ تسهيلات به بانك معرفي شدهاند.
مدير مسكن سازمان مسكن و شهرسازي خراسان رضوي تصريح كرد: سازمان گسترش و نوسازي صنايع 30 كارخانه توليد فناوريهاي نوين در ساختمان را تا پايان سال در كشور به بهرهبرداري خواهد رساند.
اخوان خاطرنشان كرد: بر اساس بند "د" تبصره 6 لايحه ساماندهي مسكن از سرمايهگذاراني كه ماشينآلات ساخت فناوريهاي نوين ساختمانسازي را به كشور وارد كنند، حمايت خواهد شد.
انتهاي پيام
سه شنبه 14 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 199]