تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 15 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):برترین ایمان آن است که معتقد باشی هر کجا هستی خداوند با توست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1838008178




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نق نقوهای دلچسب


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: تربیت كودكان كار دشواری است. پسر بچه.ای را مجسم كنید كه وسط یك فروشگاه شلوغ، شروع به پرخاشگری کرده و جسورانه با والدینش جر و بحث می.کند. در چنین مواقعی، شاید والدینی هم كه خیلی در مورد تربیت فرزندشان به خود اطمینان دارند، مأیوس و دلسرد .شوند و دنبال روش و كلماتی مناسب بگردند تا كودك را آرام كنند. می.خواهم به شما اطمینان بدهم كه با استفاده از برخی روش.ها می.توانید در شرایطی كه فرزندتان این.طور بدرفتاری می.كند، خونسردی.تان را حفظ کنید و روش مناسبی در پیش بگیرید؛ به.خصوص هنگامی كه با مشکلات تربیتی زیر مواجه می.شوید...

بهانه.گیری معمولاً در بین خردسالان، به خصوص قبل از .اینكه بتوانند به خوبی صحبت كنند، رایج است. .این یكی از معدود راه.هایی است كه بچه.ها توسط آن می.توانند نارضایتی و خشم خود را از آنچه كه نمی.توانند به دست آورند، ابراز كنند. هر قدر هم كه .این مساله ناراحت كننده باشد، والدین باید بدانند كه حتی كودكان دبستانی هم وقتی كه به مقصودشان نمی.رسند، با بهانه.گیری، احساسات درونی خود را آشكار می.كنند و در نتیجه آرامش می.یابند. اگر چه منتظر یک واکنش از ظرف والدین خود نیز هستند .

5 توصیه برای کنار آمدن با بهانه.جویی.های کودکان

1 وقتی كودك خردسال شما شروع به بهانه.گیری و نق.نق كرد، از او بخواهید كه به صورت.های مختلف ابتدا درگوشی، بعد به آهستگی و سپس خیلی بلند و... چیزی را كه می.گوید، تكرار نماید. .این روش، درست مثل یك بازی، توجه او را جلب کرده و بهانه.گیری را فراموش خواهد کرد.به نوعی به او می آموزید که به جای نق زدن درست خواسته اش را بیان کند .

2 در مورد كودك دبستانی خود می.توانید از چند روش كلی استفاده كنید. به محض. اینكه شروع به بهانه.گیری كرد، حرف او را قطع كنید و به آرامی بگویید: «داری نق نق و بهانه.گیری می.كنی و من گوش نمی.كنم، پس بهتر است كه با صدای شمرده صحبت كنی.»

در بسیاری از اوقات می توانیم با شناخت علت بهانه جویی " مثل خستگی کودک" از پرخاشگری او جلوگیری کنیم. 3 اگر باز هم ادامه داد، دوباره درخواست خود را تكرار كنید. اگر طریقه گفتار خود را تغییر داد، با بیان جمله.ای او را تشویق كنید. می.توانید بگویید: «وقتی بدون نق نق كردن می.گویی كه چه می.خواهی، خیلی خوشحال ترم و این کارت رو دوست دارم.»

4 اگر در چنین مواقعی عصبانی می.شوید، هیجان صدای خود را فرو ببرید و فراموش كنید كه چه قدر دلتان می.خواهد فریاد بزنید.

5 به خاطر بسپارید كه با مهار عكس.العمل خود می.توانید ارتباط بهتری با فرزندتان برقرار كنید. بعد به او بگویید كه می.دانید دلیل ناراحتی.اش چیست و از.این طریق با او به توافق برسید. به.عنوان مثال فرض كنید چون به فرزندتان اجازه نداده.اید كه قبل از ناهار شیرینی بخورد، ناراحت شده است، پس شیرینی را در جایی قرار دهید كه بتواند آن را ببیند و به او قول دهید كه بعد از خوردن غذا به او شیرینی می.دهید.

برای پیشگیری از بهانه.گیری.

هنگامی كه فرزندتان واضح و محكم صحبت می.كند، به او گوش دهید و تحسینش كنید. با. این عمل، به او یاد می.دهید كه اگر بدون بهانه.گیری چیزی بخواهد، زودتر آن را به دست خواهد آورد.



بهانه.جویی گاهی به پرخاشگری منجر می.شود، به این سبب كه والدین احساس می.كنند روی رفتار كودك خود و شرایط موجود، كنترل ندارند. خوشبختانه كج.خلقی.های كودكان با رسیدن به سن مدرسه كاهش می.یابد زیرا می.توانند راه.حل.های بهتری در مواجهه با شكست و ناكامی پیدا كنند.

1 روش مؤثر برای از بین بردن پرخاشگری ناشی از بهانه.جویی.ها این است كه آن را از ابتدا مهار كنید.

2 وقتی كه در مقابل پرخاشگری كودك خود با خشم و عصبانیت عكس.العمل نشان دهید، به.طور غیرمستقیم به او می.آموزید كه عصبانیت وسیله كارسازی برای دست یافتن به اهداف است. در عوض می.توانید بگویید: «وقتی از گریه كردن دست برداشتی در مورد آن با هم صحبت می.كنیم و راه.حلی پیدا می.کنیم و به اتاق دیگری بروید.»

3 اگر فرزند شما خیلی كوچك است و نمی.توانید او را تنها بگذارید، پیش او بمانید. اگر به طرف شما آمد، او را بغل كنید ولی تا وقتی كه آرام نشده، چیزی را كه می.خواهد به او ندهید.

هنگامی كه فرزندتان واضح و محكم صحبت می.كند، به او گوش دهید و تحسینش كنید. با. این عمل، به او یاد می.دهید كه اگر بدون بهانه.گیری چیزی بخواهد، زودتر آن را به دست خواهد آورد.

4 خودتان را به كار دیگری مشغول كنید. مثلا مطالعه كنید. با .این كار به او می.فهمانید كه تا آرام نشود، نمی.تواند توجه شما را جلب كند. اغلب پرخاشگری.های بچه.ها، اگر مخاطب مورد نظر حضور نداشته باشد، زودتر متوقف می.شود.

5 در صورتی كه كودك شما در یك مكان عمومی شروع به بدخلقی و پرخاشگری كرد، بدون توجه به نگاه.های مردم، او را به گوشه.ای خلوت ببرید و منتظر شوید تا آرام شود. به او بگویید: «.اینجا پیش تو می.مانم تا وقتی كه آرام شوی و با هم صحبت كنیم. و اگر آرام نشوی از این مکان می رویم . البته خارج شدن از مکان در زمانی مفید است که حضور در آنجا برای کودک شما یک عامل تشویقی باشد و با ترک مکان در حقیقت او را تنبیه می کنید .»

6 در بسیاری از اوقات می توانیم با شناخت علت بهانه جویی " مثل خستگی کودک" از پرخاشگری او جلوگیری کنیم.

پس با اجتناب از عواملی كه ممكن است به بهانه.گیری و در نهایت پرخاشگری منجر شود، می.توانید از وقوع تنش جلوگیری كنید.

7 از كودك خود انتظاری بیش از آنچه كه از عهده.اش برمی.آید، نداشته باشید. خردسالان به .این دلیل كه قدرت تحمل زیادی ندارند، نمی.توانند خود را برای مدت طولانی سرگرم كنند بنابراین كودك خردسال خود را در ساعات شلوغ روز و در صف.های طولانی به خرید و یا به بانك نبرید و اگر باید او را به جایی ببرید كه می.دانید معطل می.شوید، برای سرگرمی او اسباب بازی و خوراكی همراه ببرید.










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 175]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن