تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):تا زمانى كه مردم، امر به معروف و نهى از منكر نمايند و در كارهاى نيك و تقوا به ي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834651681




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چگونگي مقابله باتنهايي در نوجواني


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: تنهايي نوعي احساس تهي بودن و خلاء دروني است. شما احساس انزوا كرده و از دنيا جدا مي.شويد،. از كساني كه دلتان مي.خواست با آنها رابطه داشته باشيد،.مي.بريد.

انواع و درجات مختلفي از احساس تنهايي وجود دارد . شايد تنهايي را به صورت يک احساس مبهم از درست نبودن امور تجربه كنيد. اين حالت نوع خفيف احساس تهي بودن است. شايد هم تنهايي را به صورت محروميت و درد بسيار شديد تجربه نمائيد. يک نوع ازتنهايي به گم كردن يک شخص خاص، بدليل مرگ او يا دوري.اش مربوط مي.شود. نوع ديگر تنهايي ناشي از فقدان تماس با مردم است به اين دليل ممكن است واقعا بصورت فيزيكي به خاطر كار در شيفت شب يا اقامت در ساختماني كه مردم بندرت به آنجا رفت وآمد مي.كنند، از ديگران جدا شده باشيد. شما حتي ممكن است از نظر عاطفي حساس تنهايي كنيد، در حالي كه در ميان مردم هستيد ولي در برقراري رابطه با آنها دچار مشكل باشيد.

اما به نظر مي رسد آسيب زا ترين نوع تنهايي، تنهايي هاي دوران نوجواني است. به طور طبيعي وقتي افراد وارد سنين نوجواني ميگردند، ديدگاه و رويکردشان نسبت به محيط اطراف و حتي دوستان و اطرافيان تغيير مي کند و ديگر انسان قبلي نيستند. روابطشان با بسياري از افراد و آشنايان که درگذشته بسيار نزديک بوده، کاهش يافته و حتي قطع مي شود، ديگر از فعاليتهاي گذشته لذت نمي برند و يا ديگر مثل قبل با پدر و مادر رابطه نزديک و صميمانه ندارند. نوجوان خود را دردنيايي تنها مي پندارد که گويي هيچکس نيازها و خواسته هاي او را درک نکرده و حوصله شنيدن صحبتهاي وي را ندارد.

به طور طبيعي وقتي افراد وارد سنين نوجواني ميگردند، ديدگاه و رويکردشان نسبت به محيط اطراف و حتي دوستان و اطرافيان تغيير مي کند و ديگر انسان قبلي نيستند.
البته اين وضعيت مقطعي بوده و بعد از گذشت مدتي، نوجوانان با همسالان و هم دوره اي هاي خود رابطه اي گرم و صميمانه برقرار کرده و کم کم از پيله تنهايي شان خارج مي شوند اما براي برخي از نوجوانان اين وضعيت ادامه پيدا کرده و تنهايي بيشتر و بيشتر دامن گير آنها مي شود.

به نظر مي رسد ادامه يافتن اين وضعيت چندان مطلوب نبوده و امکان دارد که موجب انزواي دايمي آنها، ناتواني در برقراري روابط اجتماعي و حتي ايجاد برخي مشکلات رواني گردد.

احساس تنهايي با تنها بودن صرف متفاوت است
در اينجا ضروري است كه تأكيد شود احساس تنهايي مساوي با تنها بودن نيست . هر شخصي هميشه زماني را براي تنها بودن در نظر مي.گيرد . تنهايي احساس تنها بودن و غمگين شدن به خاطر آن است والبته همه ما گاهي احساس تنهايي مي.كنيم ولي فقط زماني كه در دام تنهايي.گير مي.افتيم، اين مساله تبديل به يک مشكل واقعي مي.شود.

چطور ممكن است در احساس تنهايي مان نقش داشته باشيم ؟
تنهايي يک احساس انفعالي است . ابقا وتداوم آن ناشي از اجازه منفعلانه ما ازيک سو وانجام ندادن هيچ چيزي براي تغيير آن از سوي ديگر است. ما اميدواريم که اين احساس تنهايي خودش از بين خواهد رفت وبنابراين هيچ کاري براي رفع آن انجام نمي.دهيم و اجازه مي.دهيم که ما را در بربگيرد. شگفت آور اين که در بعضي از موارد حتي ما به اين احساس خوشامد مي.گوئيم. پذيرفتن تنهايي و غرق شدن دراحساسات مرتبط با آن معمولا به احساس افسردگي و درماندگي منتهي مي شود، که آن نيز به نوبه خود، به احساس انفعال بيشتر و افسردگي افزونتر منجر مي.گردد.

در ادامه اين يادداشت توصيه هايي به نوجوانان عزيز ارايه مي گردد تا بهتر و راحت تر بتوانند بر احساس تنهايي شان غلبه کرده و آن را از سر بگذرانند:


پذيرفتن تنهايي و غرق شدن دراحساسات مرتبط با آن معمولا به احساس افسردگي و درماندگي منتهي مي شود، که آن نيز به نوبه خود، به احساس انفعال بيشتر و افسردگي افزونتر منجر مي.گردد.


راههاي تغيير احساس تنهايي

احساس تنهايي را شناخته و آن را بيان داريد.
براي متوقف کردن احساس تنهايي، اول بايد بپذيريم که احساس تنهايي مي.کنيم. گاهي اوقات پذيرفتن آن، کاري مشکل است .سپس بايد احساس تنهايي را به شيوه.اي ابراز داريم. مي.توانيم آن را در دفترچه يادداشت روزانه بنويسيم، يا از طريق نوشتن يک نامه تخيلي به يک دوست يا فاميل ابراز داريم، از طريق کشيدن و رنگ کردن يک تصوير، زمزمه با خود، شعر خواندن يا انجام هر کار ديگري که باعث ابراز احساسات دروني.مان گردد نيز مي.توانيم احساس تنهايي.مان را بيان داريم. بيان اين احساسات ممکن است به کشف اين نکته منجر شود که ما چيزهاي زيادي را احساس مي.کنيم که با احساس تنهايي.مان مرتبط هستند، از قبيل غمگيني، خشم و ناکامي. ممکن است قادر به شناسايي نواحي باشيم که اين احساسات از آن موقعيتها مي.آيند.، يعني متوجه شويم که چگونه با زندگي ما ارتباط يافته.اند. به موازات توانايي.مان در ديدن اين ارتباط، توانايي.مان در تغيير آنها نيز افزايش مي.يابد.

شرکت در فعاليت.هاي لذت بخش ذهن ما را از احساس تنهايي دور مي.گرداند فعال تر باشيد
بزرگترين تغيير، البته، متوقف کردن حالت انفعال و فعال.تر شدن است. اگر از کسي دور افتاده ايد، از قبيل والدين، خانواده يا دوستان، مي.توانيد به آنها تلفن بکنيد ، نامه بنويسيد ، با پست الکتريکي پيام بفرستيد و يا به ملاقاتشان برويد. صحبت کردن با يک دوست فهيم نيز به تغيير خلقياتتان کمک خواهد کرد. اگر دوست فهيم نداريم صحبت با يک روحاني، معلم يا مشاور مي.تواند نقطه.اي براي شروع باشد.اگر احساس تنهايي بدليل مردن شخص مورد علاقه باشد ابراز اندوه ناشي از فقدان او و ياد آوري خاطرات شاد خودمان با وي و توجه به اين که اين خاطرات هميشه با ماست ، مي تواند به ما در دور شدن از احساسات تنهايي کمک کند. اين الگو را مي.توان در مورد از دست دادن دوستي.ها و ...نيز مورد استفاده قرارداد.

در فعاليت.ها يا باشگاها شرکت کنيد

شرکت در فعاليت يا باشگاه چندين چيز را مي.تواند بدنبال داشته باشد.شرکت در فعاليت.هاي لذت بخش ذهن ما را از احساس تنهايي دور مي.گرداند . اين فعاليتها از طريق فوق مي.تواند بطور مستقيم خلق ما را تغيير دهند. اين اعمال همچنين فرصتي را فراهم مي.کنند تا افراد داراي علائق مشابه را ببينيم و مهارتهاي ملاقات با ديگران رادر خود افزايش دهيم. اين اقدامات همچنين ساختاري را به زندگي ما داده و احساس مي.کنيم که چيزي براي آينده وجود دارد. فعاليت.ها همچنين به ما ياد آوري مي.کند که چگونه به هنگام انجام مشابه همين کارها در گذشته احساس بهتري پيدا مي.کنيم. در بعضي موارد اين اثرات خيلي سريع ودر مواردي ديگر به کندي بدست مي.آيند. ما واقعا نياز داريم که خود را مجبور کنيم که به ديدار ديگران رفته با آنها صحبت کرده وفعاليتهاي متعدد را مورد توجه قرار دهيم، قبل از اينکه در رابطه با آنچه که مي.خواهيم انجام دهيم احساس راحتي داشته باشيم و سپس به مشاهده و پيشرفت بپردازيم.

شايد چيزي که بايد از آن خودداري کرد اين باشد که بکوشيم به باشگاه يا يک سازمان يا حتي يک رابطه جديد به اين خاطر ملحق شويم که فکر مي.کنيم اين اقدامات اوضاع روحي ما را بهتر کرده و يا به شخصي جذاب تبديل خواهد کرد. راهبرد بهتر اين است که در فعاليت.ها به اين خاطر درگير شويم که آنها قبلا در ما ايجاد لذت مي کرده اند ويا اينکه فکر ميکنيم برايمان خوب خواهند بود. اين باعث مي.شود که از انجام فعاليت.ها با مردم، و بودن با مردمي که از اين امورات لذت مي.برند، لذت ببريم. همچنين ممکن است دريابيم که بعضي از مردم همان طوري هستند که ما هستيم. يک امتياز اضافي نيز اين است که در مي.يابيم قادريم بعضي از فعاليت.ها و علائق را انتخاب و به تنهايي انجام دهيم، بدون اينکه احساس تنهايي بکنيم .

نوجوانان عزيز فراموش نکنيد:

هر کسي در دوره.هايي از عمر احساس تنهايي مي.کند. استفاده از پيشنهادهاي فوق کمک مي.کند تا با اين احساسات بهتر مقابله کنيم .






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن