واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: همايش بزرگداشت و نكوداشت ۹تن از مفاخر ايراني برگزار ميشود
فرهنگي. ميراث فرهنگي. ساير
رييس ستاد تبليغات و نمايشگاههاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، از برگزاري همايش بزرگداشت ۹تن از مفاخر ايراني در سال جاري و سال آينده خبر داد.
به گزارش ايرنا از ستاد تبليغات و نمايشگاه ها، محمد حسين برزين هدف از برگزاري اين همايشها را معرفي درست مفاخر ايراني در سطوح ملي و بين المللي، الگوسازي براي نسل كنوني، گسترش تبليغات گردشگري و صيانت از ميراث معنوي عنوان كرد.
وي گفت: همايش جمالالدين اسدآبادي از ۲۱تا ۲۳آبان ماه جاري در دانشگاه امام خميني (ره) و شهرستان اسدآباد همدان، همايش رودكي ۱۳و ۱۴ آذر ماه در تهران، همايش شيخ بهايي پنج دي ماه در مشهد مقدس و همايش سنايي غزنوي ۱۰و ۱۱دي ماه امسال در دانشگاه الزهراي تهران برگزار مي شود.
برزين، افزود: همايش امام محمد غزالي ۲۷و ۲۸آذر در تهران، همايش ابن سينا ۱۰بهمن در تهران، همايش پروين اعتصامي ۲۰بهمن در تهران، رشيدالدين فضل الله همداني ۱۳اسفند در تهران و همدان و همايش خواجه نصيرالدين طوسي سوم اسفندماه امسال در دانشگاه صنعتي خواجه نصير برگزار خواهد شد.
برزين با بيان اين كه همايش مفاخر ۹گانه با همكاري و مشاركت دستگاههاي فرهنگي، دانشگاهي و اجرايي برگزار خواهد شد، اظهار داشت: همايش فردوسي نيز ۲۴و ۲۵ارديبهشت سال آينده در تهران برگزار خواهد شد.
وي از جمله محورهاي اين همايشها را بررسي شخصيت فرهنگي، آثار و احوال، انديشه و عرفان، حكمت، فلسفه، دين و جايگاه علمي مفاخر عنوان كرد.
رييس ستاد تبليغات و نمايشگاهها گفت: ايران فرهنگي، مجموعهاي از حوزه نفوذ و تاثيرگذاري فرهنگ ايراني است كه صرف نظر از گستره سياسي در منطقه و جهان در ادوار مختلف تاريخي شكل گرفته و از طريق عناصر فرهنگي و تمدني تاثيرات خود را برجاي گذاشته است.
برزين با اشاره به ضرورت برگزاري همايشهاي بينالمللي در عرصه بزرگداشت مفاخر ايراني افزود: به بركت مذهب تشيع و فرهنگ غني تاريخي، مفاخر زيادي در ايران پرورش يافته است و بايد عظمت، توانمندي و توانگري فرهنگ تاريخي ما به جهانيان شناسانده شود.
رييس ستاد تبليغات و نمايشگاهها به انجام اقداماتي براي معرفي مفاخر ايراني در سطح بينالمللي ، ملي و منطقهاي اشاره كرد و گفت: در اين رابطه شناسنامه مفاخر شامل شرح حال يك هزا ر و ۵۰۰نفر از مفاخر از سوي پژوهشكده فرهنگ و تمدن تهيه شده و ۲۰۰تن از اين مفاخر نيز به يونسكو معرفي ميشوند.
متذكر ميشود كه ستاد تبليغات و نمايشگاههاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، دي ماه ؟؟؟؟ با هدف ساماندهي تبليغات گردشگري و حضور منسجم جمهوري اسلامي ايران در نمايشگاههاي گردشگري بينالمللي سراسر دنيا، در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور شكل گرفت.
اين ستاد، با بهرهگيري از راهبردهاي تبليغاتي و نمايشگاهي موفق شد تا در سطح جهاني، جايگاه رفيع ايران در حوزه صنعت گردشگري را بخوبي نمايان سازد. اين ستاد در حوزه تبليغات با توليد تيزرهاي تبليغاتي گردشگري و پخش از شبكههاي الجزيره، يورونيوز و MBC1, MBC2و MBC3موفق شد تا نگاه تورگردانان بزرگ، شركتهاي خدماتي در صنعت جهانگردي و گردشگران جهان را به زيباييهاي ايران كه در نوع خود، جهاني در يك مرز محسوب ميشود را معطوف كند. در حوزه توليدات فرهنگي و گردشگري نيز اين ستاد تاكنون توليداتي را در ؟؟ زبان و در ؟؟ نوع با تيراژ چهار ميليون قلم، روانه بازارهاي هدف گردشگري در سراسر جهان ساخته است.
ستاد تبليغات و نمايشگاههاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در حوزه نمايشگاهها نيز با برنامه ريزي مدون و جدول زمان بندي شده، در سال ؟؟- ؟؟؟؟ با شركت در ؟؟ نمايشگاه و در سال ؟؟-؟؟؟؟ با شركت در ؟؟ نمايشگاه بزرگ و مطرح در زمينه گردشگري و صنايع وابسته به گردشگري به فعاليت در جهت اهداف خود پرداخت، به گونهاي كه به اذعان متخصصان، كارشناسان و مديران اجرايي نمايشگاهها و ديگر اركان تاثيرگذار گردشگري، حضور ايران نسبت به ديگر كشورها از هر لحاظ متفاوت و باشكوه بوده است.
كسب تنديسهاي زرين از نمايشگاه تايلند، كسب تنديس رتبه نخست نمايشگاه هندوستان، ديپلم افتخار نمايشگاه تاشكند، متفاوتترين و باشكوهترين غرفه نمايشگاه ميلان و ... تنها گوشهاي از افتخارات ايران در حوزه حضور در نمايشگاههاي جهاني است.
ستاد تبليغات و نمايشگاههاي سازمان ميراث فرهنگي، امسال با شركت در ؟؟ نمايشگاه مهم و بينالمللي گردشگري و صنايع مرتبط با آن به فعاليت خود در راستاي گسترش صنعت توريسم كشورمان ادامه ميدهد.
ايران به روايت ايرانيان تصوري است كه اكنون با همت مديريت عالي و كارشناسان ستاد تبليغات و نمايشگاهها درحال تكوين و شكلگيري است. ستاد تبليغات و نمايشگاهها با نگاهي بنيادي به چشم انداز ؟؟ ساله گردشگري درصدد آن است تا با تبليغات محيطي و جهاني حضوري متفاوت و تصويري مانا از ايران را در عرصه صنعت جهانگردي آغاز كند. ميدانيم كه راهمان سخت است و دشوار. اما بر اين باوريم كه ميتوانيم و اين توانستن و خواستن پايدار براي توسعه گردشگري حق ايران و زيباييهاي بيبديل و ماندگار آن است.
سه شنبه 14 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]