تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کس ماه رمضان یک آیه از کتاب خدا را قرائت کند مثل اینست که درماههاى دیگر تمام قر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831275986




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

توسط آقاي عبدالله حمادي زاده مطرح شد برنامه ها و اقدامات شوراي مينوشهر در رفع مشكلات منطقه


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: توسط آقاي عبدالله حمادي زاده مطرح شد برنامه ها و اقدامات شوراي مينوشهر در رفع مشكلات منطقه
اشاره :
عبدالله حمادي زاده رئيس شوراي اسلامي شهر مينوشهر از نيروهاي دلسوز مينوشهر مي باشد كه در انتخابات هيات رئيسه شوراي شهر بعنوان رئيس شورا انتخاب شدند.
وي از زمان انتخاب و شروع بكار سومين شوراي شهر بعنوان عضو شورا با آشنايي كامل كه از مسائل و مشكلات شهر داشت پي گيري مشكلات و رفع آنها را سرلوحه كارهاي خود قرار داده است .

وي طي كفتگويي با خبرنگار ما پيرامون اقدامات و برنامه هاي شوراي شهر مينوشهر گفت : با توجه به فرمايش مقام معظم رهبري كه گفته اند در شوراها مظهر مشاركت مردمي و براي تسهيل امور مردم هستند اعضاي شورا ارتباط دايمي خود با مردم و حضور در ميان آنان را وظيفه مستمر خود مي دانند و براي شوراي اسلامي شهر مينوشهر همانند ديگر شوراهاي اسلامي تكيه گاه واقعي مردم تلقي مي شوند و بايد درپي حل مشكلات مردم باشد و در اين راستا اقدامات مختلفي در خصوص رفع معضلات و مشكلاتي كه قانون به آن اجازه داده است انجام داده كه برخي از آنها را بصورت خلاصه خدمت مردم عزيز عرض مي كنم .
وي در رابطه با مشكل آب شرب شهرستان گفت : با توجه به افزايش جمعيت منطقه تاسيسات آبرساني توان تامين آب شرب اهالي را ندارد لذا با الحاق 18 منطقه روستائي به حوزه شهري و واگذاري شبكه آبفا روستائي به آبفاي شهري اداره آب در ابتداي كار فاقد هرگونه امكانات مالي بوده لذا شوراي شهر در خصوص توسعه شبكه آبرساني مبالغي نزديك 5 ميليون تومان جهت اداره آب مصوب نموده است كه شامل آسفالت محوطه تاسيسات مرمت ساختمان اداري تامين غذاي مامورين اعزامي و قراردادن وسائل مورد نياز در اختيار آنان .
آقاي جمادي زاده پيرامون وضعيت برق مينوشهر افزود : در ابتداي شروع بكار شورا در مورخه 86 3 24 با دعوت از مديرعامل برق خوزستان و مسئولين برق شهرستان خرمشهر و منطقه آزاد اروند مقرر شد مبلغ 300 ميليون تومان جهت ترميم و توسعه شبكه برق مينوشهر تخصيص يابد كه متاسفانه اين مورد محقق نشد اما آخرين نشستي كه با مديريت منطقه آزاد و مسئولين برق خرمشهر داشتيم مبلغ فوق افزايش يافته و پيمانكار نيز تعيين شده كه در آينده بسيار نزديك كار ساماندهي برق رساني به طور اساسي آغاز خواهد شد.
وي اظهار داشت : اين شورا از مسئولين محترم برق و كادر عملياتي برق خرمشهر نهايت تشكر را داشته چرا كه در طول مدت تابستان با توجه به فرسودگي و ضعف شبكه اين منطقه كمترين ساعات خاموشي برق را داشته و واحدهاي عملياتي برق با اولين تماس اقدام به رفع معايب شبكه برق مي نمودند.
وي در ادامه گفت : با تصويب مبلغ نزديك به 8 ميليون تومان كه با همكاري مجدانه شهردار جهت فراهم كردن وسائل مسجد از قبيل وسائل تهويه رنگ آميزي آسفالت محوطه مسجد كه اين فريضه روزبه روز رونق بهتري به خود مي گيرد.
وي افزود : رسيدگي به وضع مراكز آموزشي مانند نظافت مدارس تخصيص مبالغي جهت افراد بي بضاعت رنگ آميزي و ديوارنويسي مدارس از ديگر همكاريهاي شوراي شهر با آموزش و پرورش مي باشد.
وي پيرامون همكاري با اداره بهداشت محيط گفت : در رابطه با نظافت معابر محله ها آهك پاشي آبهاي راكد اتلاف سگهاي ولگرد ضبط احشام سرگردان توسط شهرداري صورت گرفته كه در اين خصوص لازم است از اداره بهداشت خرمشهر در رابطه با رعايت و توجه خاص به موارد بهداشتي و تشكيل جلسات مستمر در اين خصوص قدرداني شود و همچنين از مديريت حفاظت محيطي خرمشهر كه توجه به درخواست و پيشنهادات شوراي شهر داشته است سپاسگزاريم .
وي گفت : صدور مجوز به شهرداري جهت مساعدت افراد كم بضاعت در رابطه با دادن مصالح ساختماني و نيز پيگيري تامين ماشينهاي آتش نشاني و ماشين حمل زباله از طريق مناطق آزاد اروند كه خوشبختانه ماشين حمل زباله تحويل شهرداري داده شد و ماشين آتش نشاني در شرف تحويل مي باشد را مي توان از ديگر اقدامات اين شورا نام برد.
پيگيري موارد بهسازي و زيباسازي مناطق از قبيل احداث پاركهاي ساحلي ـ كاشت نهال درختان در معابر و ميادين كه انشاالله با مرمت شبكه برق و تامين روشنايي اين محلها شكل زيبايي به خود خواهد گرفت از جمله مواردي است كه توسط شوراي شهر مينوشهر انجام شده است .
حمادي زاده رئيس شوراي شهر در ادامه به برنامه شوراي مينوشهر به صورت كوتاه مدت ميان مدت و بلندمدت اشاره كرد و گفت : برنامه هاي كوتاه مدت مثل بهسازي كوچه هاي فرعي احداث راههاي رفع آبهاي زايد ساخت و نصب سبدهاي مخصوص جمع آوري زباله كه با تخصيص اعتبارات لازم اين امر محقق خواهد شد.
وي افزود : شوراي شهر و شهرداري مينوشهر توانايي احداث پاركهاي محله اي و نصب وسائل تفريحي جهت كودكان را دارد اما عدم وجود زمين مناسب مانع از اين مورد شده چون اهالي متاسفانه در خصوص اهدا زمين مساعدت نمي نمايند.
وي پيرامون برنامه ميان مدت گفت : برنامه هاي زيباسازي و نصب وسائل تفريحي در پاركهاي ساحلي احداث شده با توجه به وسعت منطقه و كمي درآمد شهرداري از نظر عوارض و غيره مستلزم زمان بيشتر و نيازمند تخصيص اعتبارات استاني مي باشد.

به گفته حمادي زاده برنامه هاي بلند مدت نيز مانند احداث خيابانهاي اصلي و توسعه آنها احداث تالار شهرداري كه خود يك منبع درآمد شهري مي باشد كه در اين موارد شهرداري مستلزم اعلام طرح جامع شهر و نيازمند اعتبارات بيشتر كه قطعا در مدت كوتاه محقق نخواهد شد.
مشكلات شهر مينوشهر
حمادي زاده رئيس شوراي مينوشهر در ادامه به مشكلات اين شهر اشاره كرد و گفت : موارد حائز اهميت كه مشكلاتي را براي مردم بوجود آورده است كه شامل روشنايي معابر هنگام شب مي باشد كه به جز بلوار اصلي (بلوار امام ) بقيه مناطق غرق در تاريكي مطلق است كه اين موارد اولا با توجه به موقعيت ورزشي منطقه از نظر اهميت بسيار حائز اهميت بسيار و ثانيا تا بحال باعث چندين مورد تصادف وسايل نقليه موتورسيكلت با يكديگر كه منجر به فوت يا نقص عضو افراد گرديده است .
وي در رابطه با عدم وجود وسائط نقليه مناسب جهت جابجايي مسافران در مينوشهر گفت : نظر به اينكه شهرداري فاقد واحد اتوبوسراني است در حال حاضر اتوبوسراني خرمشهر آنهم هنگام روز از اول وقت تا ساعت 8 شب در خصوص جابجايي مردم از مينو به خرمشهر و بالعكس همكاري دارد و بعد از ساعت 8 شب اياب و ذهاب مردم با مشكل بسياري صورت مي گيرد به طوريكه اگر ساعت 9 شب كسي براي رسيدن به مقصد در مينوشهر متحمل مشقت شده و بايد با پرداخت كرايه بسيار زيادي خود را به مقصد خود برساند.
وي افزود : از همه مهمتر اياب و ذهاب دانش آموزان با توجه به پراكندگي مناطق دانش آموزان براي رسيدن به مدارس ناچارند مسافتهاي طولاني پياده روي نمايند كه در اين رابطه متحمل خستگي بسيار مي شوند كه در اين خصوص از طرف شهرداري جهت دريافت اتوبوس ميني بوس و تاكسي شهري مكاتبات زيادي شده ولي تاكنون به نتيجه نرسيده است .
حمادي زاده پيرامون وجود بانك در اين شهر گفت : در سرتاسر مينوشهر تنها يك شعبه بانك ملي وجود دارد كه آنهم با يك باجه پرداخت و دريافت كار مي كند در صورتيكه قبل از جنگ تحميلي در اين منطقه شعبات بانك ملي كشاورزي و صادرات وجود داشت كه در آن زمان هم جمعيت كمتري وجود داشت و هم مردم كمتر نيازمندكارهاي بانكي بودند در صورتيكه در حال حاضر ضمن گلايه مردم منطقه و ادارات مختلف از مراجعين اين شعبه مي باشند بطوريكه اگر كسي قصد پرداخت مثلا قبض تلفن را داشته باشد ناچارا از صبح تا ظهر در صف طولاني بايد معطل شود كه در اين خصوص با مسئولين شعب مناطق آزاد مكاتبات و مذاكرات زيادي شده اما متاسفانه تا به حالا به نتيجه نرسيده و وضع كماكان باقي است .
وي در رابطه با مشكل بيكاري جوانان گفت : در اين منطقه بيش از 600 جوان مستعد و داراي استعداد اما فاقد اشتغال وجود دارد در حالي كه مشاهده مي شود در مناطق خرمشهر و آبادان كه از مراكز اشتغال به حساب مي آيند افراد غيربومي مشغول بكار مي باشند و لذا از مسئولين درخواست مي شود اولويت اشتغال را به افراد بومي خرمشهر و مينوشهر بدهند و آنان را از وضع فعلي رها نمايند.
وي مشكل ديگر مينوشهر را عدم وجود نمايندگي ادارات دولتي در منطقه دانست و افزود : مردم اين شهر براي انجام كارهاي اداري متحمل پرداخت هزينه اياب و ذهاب و صرف وقت بسياري مي شوند زيرا بايد به خرمشهر يا آبادان مراجعه نمايند كه ضروري است مسئولين امر در اين زمينه چاره انديشي نمايند عدم وجود جايگاه سوخت در اين منطقه از ديگر مشكلات شهر مينوشهر است
رئيس شوراي شهر مينوشهر پيرامون عدم وجود واحد حوادث برق در مينوشهر گفت : با توجه به وسعت مينوشهر اين منطقه نيازمند واحد اتفاقات مستقل مي باشد چون در هنگام بروز اشكال ناچارا اضافه بر كار زياد واحد برق خرمشهر باعث گرفتن وقت اين افراد زحمت كش مي شويم .
وي در ادامه افزود : با توجه به افزايش وسعت منطقه و الحاق 18 منطقه به حوزه شهري كه وسعت خدمات دهي شهري حدود يكهزار هكتار به غير از مناطق محدوده شهر شهرداري مينوشهر با كمبود شديد نيروي انساني مواجه مي باشد كه در صورت صدور مجوز بكارگيري نيرو ضمن ارائه خدمات بهتر موجب اشتغال و رفع بيكاري افراد بومي مي شود كه براي مثال واحد آتش نشاني شهرداري مينوشهر متشكل از 3 پرسنل مي باشد كه دونفر از آنان نيز توسط بخش پيمانكاري اداره مي شود در صورتيكه اين واحد حداقل 10 پرسنل اعم از راننده آتش نشان كه دوره هاي تخصصي را گذرانيده نيازمند است .
وي پيرامون وضع اراضي ساحل اروند : گفت : قبل از جنگ تحميلي عده زيادي در مجاورت اروند سكني داشته و صاحب زمينهاي زراعي بوده اند كه بعد از توقف جنگ و با توجه به اينكه اين مناطق تا بحال در كنار مرز ممنوعه مي باشد لذا صاحبان اين مناطق در بلاتكليفي قرار گرفته اند.
وي در ادامه اظهار داشت : احداث كانال انتقال آب از زمينهاي مردم عبور كرده است و لذا از آغاز عمليات احداث كانال مذكور مردم مكاتبات و پيگيري هاي زياد جهت دريافت خسارت زمينهاي خود نموده اند اما مسئولين احداث پروژه وعده جبران خسارت را داده كه تا بحال اين مورد عملي نشده و هيچ يك از مردم حق خود را دريافت ننموده و مرتبا با ارسال طومارها درخواست مساعدت مسئولين هستند لذا اين شورا فرصت را مغتنم شمرده كه از طريق اين رسانه مورد فوق را به سمع و نظر مسئولين مي رساند و درخواست مساعدت مردم محروم و زجركشيده از يورش وحشيانه رژيم بعث را منعكس مي كند.
وي گفت : مشكل ديگر منطقه وجود گاوميش داران است كه از تمام نقاط استان به اين منطقه سرازير و احشامشان را به صورت سرگردان در سطح شهر رها كرده اند كه اين امر سبب ازبين رفتن درختان مزارع و تخريب بافت انهار و مجاري و نيز هدر دادن كارهاي عمراني شهرداري در پاركها و غيره مي شود لذا درخواست صدور مجوز اخراج اين قبيل احشام از سطح شهر بسيار ضروري به نظر مي رسد.
وي افزود : شبكه فعلي آب رساني همان شبكه سابق روستايي و بسيار مستهلك و مرتبا مشكلات شكستگي براي منطقه در بردارد.
آقاي حمادي زاده رئيس شوراي شهر مينوشهر در ادامه يادآور شد : عدم تعامل برخي مسئولين منطقه با شورا بنا به اصل يكصدوسوم قانون اساسي كه در آن تصريح شده كه استانداران فرمانداران بخشداران و كليه كساني كه از طرف دولت منصوب مي شوند ملزم به رعايت تصميمات شورا در حد اختيار مي باشند اما متاسفانه مشاهده مي شود برخي مسئولين سياسي منطقه همواره در اكثريت موارد تصميمات شوراي شهر را كه ريشه در رفع مشكل منطقه و سروسامان دادن به ساختار عمراني اجتماعي فرهنگي و غيره دارد اهميتي نمي دهند و هميشه سعي بر به انزواكشيدن شوراي شهر كه خود از نظر قانون يك پارلمان محلي است و اعضاي آن منتخب مردم مي باشند مي نمايند.
وي گفت : اين معضل به طور حتم در رشد و ترقي شهر كه افكار عمومي منطقه كه چشم به روند روبه رشد ساختار اقتصادي و اجتماعي را دنبال مي كنند تاثير دارد و اين ناهماهنگي ها و برخوردها نه تنها افكار عمومي را مسموم مي نمايد بلكه بازتاب آن به ساختار نظام كه ريشه در بطن مردم دارد منعكس مي شود و يقينا عملكرد و خدمت رساني شورا طبق قانون مي تواند در تبيين و توجيه سياست نظام به مردم باشد لذا طي نامه اي اين عدم هماهنگي مسئولين منطقه به عرض رياست جمهوري رسانده ايم .
وي در پايان اظهار داشت : در خاتمه از سعه صدر شهروندان گرانقدر مينوشهر در جهت تحمل مشقتها قدرداني مي كنم و از زحمات و تلاشهاي نماينده مردم خرمشهر و جزيره مينو در مجلس شوراي اسلامي و ديگر مسئولين شهرستان تشكر مي كنم و درخواست مي نمايم كه جهت رفع انبوه محروميت از سطح منطقه كمافي السابق در جهت تخصيص اعتبارات لازم مساعدت نمايند.
آقاي حمادي زاده رئيس شوراي شهر مينوشهر : قبل از جنگ تحميلي عده بسياري از اهالي منطقه در مجاورت اروند رود سكني داشته اند و صاحب زمينهاي زراعي بودند كه بعد از توقف جنگ و با توجه به اينكه اين مناطق در كنار مرز ممنوعه قرار گرفته است صاحبان اين اراضي در بلا تكليفي قرار دارند كه ضروري است مسئولين امر در رفع مشكل اين عزيزان تلاش مضاعفي انجام دهند
 سه شنبه 14 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 342]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن