تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نادانى ريشه همه بديهاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837058437




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نقشه جامع علمي كشور تدوين شد


واضح آرشیو وب فارسی:سازمان خبری اقتصاد ایران: نقشه جامع علمي كشور تدوين شد
معاون رئيس جمهور:تهران - خبرگزاري اقتصادي ايراناكونيوز:رئيس شوراي تخصصي نقشه جامع علمي كشور گفت: متن نهايي نقشه در 20 صفحه و اسناد پشتيبان آن نيز در 35 هزار صفحه به امضا مي رسد و حداكثر تا هفته آينده به شوراي عالي انقلاب فرهنگي ارائه خواهد شد تا اين برنامه اولين برنامه در افق بلند مدت 20 ساله كشور باشد.


به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران، "صادق واعظ زاده" امروز در نشستي در خصوص جزئيات نقشه جامع علمي كشور، نقشه جامع علمي را اولين برنامه اي كه در افق بلند مدت 20 ساله كشور برنامه ريزي شده دانست و درباره اهدافي كه در نقشه جامع علمي معين شده است، گفت: بر اساس آنچه در نقشه براي افق 20 ساله كشور در نظر گرفته شده است بايد 20 درصد دانشجويان تحصيلات تكميلي ساير كشورها در دانشگاههاي مادر كشور تحصيل كنند.

وي افزود: همچنين بايد زبان فارسي به زبان علمي مورد نياز دانشمندان جهان تبديل شود و سهم صنايع مبتني بر فناوري در بين ساير صنايع كشور از توليد ناخالص داخلي يك پنجم باشد.

معاون علمي و فناوري رياست جمهوري رسيدن به 10 هزار مورد اختراع ثبت شده در مراجع بين المللي توسط ايران و اول شدن در شاخص نوآوري و دستيابي به فناوري در منطقه از ديگر اهداف تعيين شده در نقشه دانست و گفت: مقالات پر ارجاع نيز در اين چشم انداز بايد به 2 هزار مورد و نرخ باسوادي به 100 درصد برسد.

وي افزود: بر اساس آنچه در نقشه تعيين شده ايران بايد در شاخص رشد توسعه انساني در منطقه رتبه اول را كسب كند و درصد فارغ التحصيلان شاغل كه مشاغل آنها با رشته تحصيلي شان مرتبط است بايد به 80 درصد افزايش يابد.

واعظ زاده با بيان اينكه براي رسيدن به اين چشم انداز سياستهاي مشخصي تدوين شده است، گفت: توسعه عدالت محور، رشد متوازن كمي و كيفي با تأكيد بر علوم انساني و پايه، ترويج تفكر خلاق و راهبردي تأكيد بر علوم نافع و رفع نيازهاي كشور، تشويق همه جانبه مراكز علمي داراي روحيه جهادي، همسو سازي سياستهاي توسعه صنعتي و با سياستهاي علمي و فناوري، افزايش سهم نوآوري هاي مبتني بر فناوري در توليد ناخالص داخلي، تعامل با مراكز پيشرفته علمي جهاني، توانمندسازي در اثربخشي موثر در توليد و اشاعه و تجاري سازي علم، ارتقاء همكاريهاي حوزه و دانشگاه، احترام و شفاف سازي مرجعيت علمي رشته ها در حوزه و دانشگاه نيز ساير موارد مشخص شده در نقشه است.

وي گفت: در حوزه علم شوراي تخصصي نقشه به اين نتيجه رسيد كه حوزه هاي دقيق علمي به وسيله انجمنهاي علمي و دانشمندان صورت گيرد و در حوزه فناوري نيز فناوريهاي فرهنگي و آموزشي، فناوريهاي نرم حايز اهميت باشند.

رئيس شوراي تخصصي نقش جامع علمي كشور فناوريهاي اجتماعي با تأكيد بر سياستگذاري مديريت و اقتصادي، فناوري الكترونيك ارتباطات و اطلاعات، فناوري نانو و زيست فناوري، فناوري سلامت، فناوري هوا و فضا، انرژي، مواد نو، محيط زيست، ايمني، مديريت آب، شوري و خشكي، حمل و نقل برقي، فناوريهاي بومي را از ديگر فناوريهاي مورد توجه نقشه جامع علمي دانست كه بايد بر روي آنها سرمايه گذاري لازم صورت گيرد.

وي ايجاد هماهنگي بين نظام تربيتي در مراحل مختلف، ايجاد هماهنگي بين نظام هاي تربيتي رسمي و غير رسمي، همسوسازي پژوهش فناوري و نوآوري، معطوف كردن علم به ارتقاء كيفيت زندگي مردم، جهت گيري پژوهش به سمت حل مشكلات كشور، افزايش بودجه دولت در پژوهشهاي علوم پايه و انساني و حوزه هاي فناوري داراي اولويت، ايجاد تسهيلات قانوني براي سرمايه گذذاري بخش غيردولتي در تحقيق و توسعه، توجه ويژه به مراكز تحقيقاتي ممتاز، تأسيس ساختارهاي اعطاي اعتبارات پژوهشي، توسعه و ارتقا سواد و آگاهيهاي علمي عمومي، تقويت فرايندهاي تبديل دانشهاي ضمني به دانشهاي صريح، افزايش منزلت علمي معلمان و اساتيد دانشگاهها را نيز از ديگر موارد تدوين شده در نقشه جامع عنوان كرد.

واعظ زاده با اشاره به راهبردهاي تخصصي سلامت در نقشه جامع علمي گفت: در اين بخش توجه به بيماريها و معضلات سلامتي، ترويج شيوه هاي زندگي سالم و اسلامي، تقويت ارتباط بين علوم پايه باليني، طب و داروهاي سنتي و علوم سلامت مورد اهميت قرار گرفته است.

وي اظهار داشت: تقويت پروژه هاي ملي و بزرگ در سطح كشور براي شكستن مرزهاي دانش، تأسيس آزمايشگاههاي ملي در مقياس منطقه اي، توجه به رشته هاي بين رشته اي نيز در اين نقشه عنوان شده است.

معاون علمي و فناوري رياست جمهوري با اشاره به حوزه علوم انساني در نقشه گفت: در نقشه نظريه پردازي و كاربردي كردن دستورات قرآن و سنت پيامبر، تبيين نظريه مهدويت، ترويج مرجعيت علمي اهل بيت و اينكه مرجع اصلي علوم انساني بايد اهل بيت باشند دررابطه با علوم انساني مورد توجه قرار گرفته اند.

وي اصلاح روند هدايت تحصيلي و تغيير گرايش عمومي نخبگان به سوي تحصيلات در علوم انساني و هنر را نيز از ديگر موارد عنوان شده در نقشه اعلام كرد و گفت: در نقشه دانشگاهها به صورت ملي و فراملي تعيين شده اند و نهادهاي پشتيبان و تسهيل كننده علم نيز مشخص شده است.

واعظ زاده اضافه كرد: سياستگذاريهاي كلان نقشه به عهده شوراي عالي انقلاب فرهنگي و سياستگذاري اجرايي به عهده شوراي فرابخشي به رياست رئيس جمهور و يا معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري گذاشته شده است.

وي بر تصميمات مجلس و دولت براي اجرايي شدن تأكيد كرد.

معاون علمي و فناوري رياست جمهوري در پاسخ به اين سئول خبرنگار مهر كه وزارت علوم، تحقيقات و فناوري نيز همزمان با تدوين نقشه سندي را تحت عنوان سند راهبردي علم و فناوري تهيه كرده است، گفت: اين روزها بحث تقلب علمي و مدارك جعلي زياد مطرح مي شود اما اميدواريم نقشه علمي بدلي توسط وزارتخانه اي مانند علوم در كار نباشد.

وي افزود: وزارت علوم نيز مانند ساير وزارتخانه ها و ارگانها حضور خوبي در تهيه نقشه داشته است و ما بيشتر از هر چيز از هزار دانشمندان حوزه و دانشگاه كه در تدوين اين نقشه به ما كمك كردند، تشكر مي كنيم.

واعظ زاده هدف از ايجاد معاونت علمي را در ابتدا هماهنگ كردن و حمايت دستگاهها بدون تعصب و بخشي نگري عنوان كرد و گفت: ما اختيار حوزه هيچ دستگاه علم و فناوري را از آن نگرفته ايم و بودجه معاونت از بودجه يك درصد دستگاههاي اجرايي است.

انتهاي پيام//
 دوشنبه 13 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سازمان خبری اقتصاد ایران]
[مشاهده در: www.econews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 232]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن