واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: مجري طرح نوآوري و شكوفايي در دانشگاه آزاد اسلامي: نوآوري در همه عرصه ها بهترين شيوه مقابله با تهديدات جهاني است
تهران-خبرگزاري ايسكانيوز: مجري طرح نوآوري و شكوفايي در دانشگاه آزاد اسلامي با بيان اينكه نوآوري در همه عرصه ها بهترين شيوه مقابله با تهديدات جهاني است، گفت: نوآوري، اولويت دادن به علم گرايي، افزايش علم و معرفت در دنيا و توجه بيشتر به خواسته ها و انتظارات افراد نخبه در جامعه است.
به گزارش روز دوشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" دكتر حسن احدي در جلسه نوآوري و شكوفايي كه با دعوت معاون استاندار كرمان به منظور بررسي راه كارهاي نوآوري و شكوفايي با حضور مديران كل و فرماندار كرمان و با همكاري استادان دانشگاه هاي امام حسين (ع)، بقيه الله، علامه و بسيج استادان برگزار شد، افزود: نوآوري و شكوفايي براي جبران عقب ماندگي هاي تاريخي در كشور مورد نياز است و اين درحالي است كه ادعا مي كنيم، در سال 1404 از نظر اقتصادي، سياسي و فرهنگي در منطقه اول مي شويم، بنابراين برنامه هاي ما بايد ميان بر، سريع و منسجم باشد.
وي خاطرنشان كرد: از سوي ديگر رقباي قدرتمند ما نظير تركيه و عربستان در حال برنامه ريزي و حركتي شتابان هستند به طوري كه تركيه توانست تورم 70 درصدي خود را به حداقل يعني 9/8 درصد برساند.
رئيس منطقه هفت دانشگاه آزاد اسلامي تصريح كرد: معناي نوآوري يعني برآورده كردن خواسته ها و نيازهاي جامعه و رفع وابستگي كشور از نظر اقتصادي، فرهنگي و سياسي از ساير كشورهاي دنيا.
وي يادآور شد: افزايش ظرفيت براي بهزيستي جامعه در عرصه جهاني شدن، شناسايي چالش ها و تهديدها و تبديل آن به فرصت ها، همان نوآوري است كه توجه به ضرورت اين مساله در دهه چهارم انقلاب اسلامي، كارآمدي نظام را تثبيت مي كند.
احدي با اشاره به اينكه ما با نوآوري، جايگاه ايران در سطح منطقه و جهان را افزايش داده و مطلوبيت مردم سالاري ديني را ثابت مي كنيم، گفت: حكومت ديني با توسعه و پيشرفت، هماهنگ و نيازمند نوآوري است.
وي، ضرورت هاي اجتماعي نوآوري را در جوان بودن جمعيت ايران دانست و بر خلاقيت، نوآوري و تحول تاكيد كرد.
مجري طرح نوآوري و شكوفايي در دانشگاه آزاد اسلامي، گفت: نخبگان و مديران جديد در عرصه سياست گذاري هاي اجتماعي و سياسي دخيل هستند و در زماني كه كشور ما با چالش هاي اقتصادي متعددي روبه رو است، مساله نوآوري هاي جديد بايد جدي گرفته شود.
وي اذعان داشت: نوآوري عامل مهمي براي مقابله با دشمنان، كارآمدي بيشتر و جلوگيري از حاشيه گرايي در عرصه جهاني است و اتحاد غرب عليه جهان اسلام و به افول كشيدن قدرت ها در كشورهاي اسلامي از جمله ايران، احتياج به نوآوري و شكوفايي دارد.
احدي در بخش ديگري از سخنان خود به ارتباط نامگذاري سال 87 به نام سال نوآوري و شكوفايي با سال هاي گذشته پرداخت و گفت: وجدان كاري و انضباط اجتماعي با نوآوري و شكوفايي ارتباط مستقيم دارد و تلاش و كوشش مهم ترين عنصر خلاقيت و نوآوري است.
وي ادامه داد: خردگرايي و علم گرايي كه در نهضت نرم افزاري و آزاد انديشي گنجانده شده از اصول نوآوري است و سال پيامبر اعظم (ص) نيز نشان دهنده اين است كه مردم سالاري ديني بهترين نظام سياسي براي جهان اسلام و رفع بحران ها است و اسلام با توسعه و پيشرفت كاملاً سازگار است.
احدي افزود: ارتباط سال اتحاد ملي و انسجام اسلامي با نوآوري و شكوفايي نيز اين است كه همدلي مديران و مسوولان يكي از فاكتورهاي اصلي خلاقيت، نوآوري و شكوفايي است.
وي ادامه داد: وظيفه ما در برنامه هاي كوتاه مدت، ميان مدت و بلند مدت خلاصه مي شود به طوري كه در دوره كوتاه مدت در سطوح دانشگاه ها و دبيرستان ها افراد خلاق بايد شناسايي و آموزش داده شوند و نوآوري و خلاقيت را به منصه ظهور برسانند به طوري كه طرح هاي نو در دانشگاه ها، الگو قرار داده شود.
احدي گفت: در برنامه بلند مدت نيز، خلاقيت و تغيير وضع آموزش و پرورش مورد تاكيد است./د/207/120
دوشنبه 13 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]