واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: معاون فني عمراني شهرداري تهران در پاسخ به ايسكانيوز: نظارت مشاورين فني مهندسي بر عملكرد پيمانكاران//محدوديتي در تامين اعتبارات مربوط به مشاورين فني مهندسي نداريم
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: معاون فني عمراني شهرداري تهران با بيان اينكه اعتبارات مربوط به مشاورين فني مهندسي از سال 84 تاكنون 10 برابر شده است ، گفت: محدوديتي در تامين اعتبارات اين بخش نداشته و اين مشاورين بر عملكرد پيمانكاران نظارت مستقيم دارند.
به گزارش روز دوشنبه خبرنگار شهري باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، احمد دنيا مالي در حاشيه مركز نظارت همگاني 1888 در پاسخ به سوال خبرنگار ايسكانيوز مبني بر آنكه نحوه نظارت معاونت فني عمراني بر عملكرد پيمانكاران فعال در سطح مناطق چگونه است ، اعلام داشت: از سال جاري به تمام مناطق ابلاغ شده تا براي تمام پروژه ها مشاور بگيرند و اين مشاورها وظيفه دارند تا بر كار پيمانكاران نظارت كنند.
وي افزود: تجميع سازي پروژه ها و استخدام مشاورين ذي صلاح و رتبه دار از وظايف مناطق است و تمام پروژه هاي شهرداري بايد مشاور داشته باشد.
دنيا مالي با بيان اينكه امسال در حوزه نظارت بر عملكرد پيمانكاران تاكيد بيشتري داريم، اعلام داشت: محدوديتي در بحث اعتبارات مربوط به مشاورين فني مهندسي نداريم به طوري كه اعتبار سازمان مشاور فني مهندسي در سال 84، 700 ميليون تومان و در سال جاري اين اعتبار با رسيدن به هفت ميليارد تومان 10 برابر شده است.
وي افزود: افزايش اين اعتبار به دليل نگاه جدي شهرداري جهت نظارت بر عملكرد پيمانكاران است.
** عدم رعايت واحدهاي تجاري، عامل تاثيرگذار در آب گرفتگي معابر
معاون فني عمراني شهرداري تهران در جمع خبرنگاران در خصوص طرح جامع جمع آوري آب هاي سطحي نيز تاكيد داشت: اين كار يك اقدام مشترك ايراني و خارجي بوده و قرار است كه اين شبكه ها از حالت روباز و ارگانيك كه مربوط به طراحي قديم است، مدرن شده و رو بسته شوند چرا كه علت عمده آبگرفتگي در شهر به دليل عدم وجود شبكه نيست بلكه عدم رعايت واحدهاي تجاري در جمع آوري زباله بسيار تاثيرگذار است.
وي افزود: اغلب مشاهده شده كه صاحبان واحدهاي تجاري زباله ها را داخل جوي هاي آب مي ريزند و باعث آبگرفتگي در چهار راه ها مي شوند.
** عدم رعايت استاندارد پروژه ها برابر با تخريب پروژه
دنيا مالي در پاسخ به سوال خبرنگاري كه به گزارش خادم رييس كميسيون برنامه و بودجه در شوراي شهر بر مي گشت، بر كيفيت نداشتن پروژه هاي معاونت فني عمراني كه مدنظر شوراي شهر است، اشاره كرد و گفت: همچنين اطلاعاتي را از خادم نشنيدم و فكر مي كنم كه اگر چنين سوالي از خادم پرسيده شود هرگز نتواند چنين اظهار نظري را به صورت كلي ارايه دهد.
وي افزود: معاونت فني عمراني طي سه سال اخير به كيفيت و معماري پروژه ها اهميت ويژه اي داده و پروژه هاي در حال افتتاح نقطه شناسايي مردم هستند.
معاون فني عمراني شهرداري تهران تاكيد كرد: در حوزه وسيع كارهاي عمراني تهران اشكالاتي هم وجود دارد كه عمومي نيست.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا كيفيت ها به 100 درصد رسيده، اعلام داشت: كيفيت يك تعريف و استانداردي دارد كه استانداردها هم حداقل دارد.
به گفته دنيا مالي ، پروژه هاي فني عمراني شهر در چارچوب استانداردها قرار دارد و اگر استانداردها در پروژه اي رعايت نشود، نمي تواند در مدار مصرف قرار گيرد و بايد تخريب شود.
وي با اشاره به وجود دستگاه هاي نظارتي كه بر عملكرد پروژه هاي فني عمراني نظارت مي كنند، گفت: آزمايشگاه شهرداري تهران از مجهزترين آزمايشگاه هاي كشور است كه طي سال گذشته و سال جاري بيش از دو ميليون ريال جهت تجهيزات آزمايشگاهي و ابزار دقيق آن بودجه صرف شده است.
به گفته وي، سرمايه گذاري در بخش نظارتي به تنهايي گوياي آن است كه به كيفيت ها توجه ويژه اي مي شود./05/146
دوشنبه 13 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 240]