واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس راهور ناجا خبرداد: ممنوعيت تردد خودروها در لاين اضطراري آزادراهها آمادگي افزايش سهم اتوبوسهاي تهران به35درصد مديريت واحد حملونقل عمومي با شهرداران است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: اجتماعي - شهري
رييس پليس راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي گفت: دو هزار نقطه حادثهخيز و شعاع 30 كيلومتري شهرها، نقاط مرگ جادههاي كشور هستند.
به گزارش خبرنگار «شهري» ايسنا، سردار محمد رويانيان روز دوشنبه درباره ايمني راههاي كشور گفت: دو هزار نقطه حادثهخيز و شعاع 30 كيلومتري شهرها به عنوان نقاط مرگ جادهها هستند كه بيشترين كشتههاي تصادفات در اين نقاط رخ ميدهد و وزارت راه مكلف شده است، تا سال 1390 نسبت به نصب تابلو و اطلاعرساني و رفع نقص اين نقاط اقدام كند.
وي با اشاره به اين كه وزارت راه همچنين مكلف شده، نسبت به توسعه شبكه ريلي اقدام كند، افزود: جادههاي ما واقعا ظرفيت ندارند، چرا كه جادهاي كه 70 سال قبل ساخته شده و الان 20 برابر ظرفيت ساخت خود در آن خودرو تردد ميكند، به هيچ عنوان بيش از اين ظرفيت ندارد.
رييس راهور ناجا با اشاره به اين كه هم اكنون حمل و نقل ريلي برون شهري در كشور چهار درصد جا به جايي را تشكيل ميدهد، افزود: وزارت راه مكلف شده است اين رقم را به 18 درصد افزايش دهد. همچنين در بخش ريلي بار نيز اين رقم بايد از 1/7 درصد به 30 درصد افزايش يابد.
وي با اشاره به اين كه وزارت بهداشت موظف شده بود، طرح جامع فوريتهاي پزشكي را ارائه كند، افزود: اين طرح هم اكنون از سوي وزارت بهداشت ارائه شده و پليس در حال بررسي اين طرح است.
رييس راهور ناجا تاكيد كرد: بر اساس طرح جامع فوريتهاي پزشكي، تعداد كشتههاي بعد از تصادف به نصف كاهش مييابد.
وي با اشاره به برخي اظهارات انجام شده در زمينه كمكاري در فرهنگسازي ترافيك در كشور گفت: هشت ميليون دانشآموز، دو سال است كه هميار پليس شدهاند، بحث ترافيك در كتب درسي رفته و 500 هزار معلم نيز آموزش ترافيك ميبينند. از سوي ديگر اقدامات رسانهها، مطبوعات و رسانه ملي نيز در بحث ترافيك بسيار چشمگير بوده به شكلي كه رفتار ترافيكي مردم طي چند سال گذشته حدود 30 درصد بهبود يافته است.
رييس راهور ناجا در پاسخ به سوال ديگري درباره ابطال كارت سوخت خودروهاي بالاي مدل 56 در كشور گفت: تمامي خودروهاي مدل بالاي 56 كه فاقد پلاك ملي هستند، كارت سوختشان ابطال شده است.
رييس راهور ناجا درباره ترافيك تهران گفت: سالهاي متمادي زيرساختهاي تهران توسعه نيافته و براي مديريت ترافيك كاري انجام نشده است.
وي با اشاره به ورود سالانه 400 هزار خودرو به تهران گفت: اگر كاري نشود، به زودي ترافيك تهران قفل ميشود، لذا يكي از راهكارهاي برون رفت از ترافيك تهران توسعه حمل و نقل عمومي است كه در قانون جامع حمل و نقل و مديريت سوخت كشور نيز اين امر ديده شده است به شكلي كه بايد تا سال 1391، 75 درصد سفرهاي تهران با حمل و نقل عمومي انجام شود.
رييس راهور ناجا با اشاره به اين كه هم اكنون سهم حمل و نقل ريلي در تهران تنها 10 درصد است، افزود: اين رقم بايد تا سال 1391 به 30 درصد افزايش يابد.
وي با اشاره به اين كه مترو اساسيترين بخش در حمل و نقل ريلي است، افزود: در كنار آن، قطار شهري و منوريل هم ميتواند به كمك گرفته شود.
وي با تاكيد بر اين كه بايد به دنبال تركيب سيستم حمل و نقل ريلي در تهران باشيم، گفت: بايد موضوعات تخصصي بررسي شوند تا حل شوند، چرا كه اگر موضوع حمل و نقل ريلي سياسي شود، ديگر قابل حل نيست.
رييس راهور ناجا با اشاره به اين كه هم اكنون سهم تاكسي در تهران 22 درصد از حمل و نقل عمومي است، افزود: اين در حالي است كه بر اساس قانون حمل و نقل و سوخت كشور اين رقم بايد تا سال 1391 به 20 درصد برسد.
به گزارش ايسنا، وي گفت: علي رغم اين كه هم اكنون بيش از حد تاكسي در تهران داريم، مردم متاسفانه طعم خوش تاكسيراني را نميچشند.
رييس راهور ناجا افزود: تاكسيراني بايد كمك كند تا وضعيت تاكسيها در تهران سامان يابد، از سوي ديگر ستاد حمل و نقل و سوخت كشور و دولت نيز در اين زمينه كمك خواهد كرد.
وي با اشاره به اين كه در حال حاضر سهم اتوبوسراني در تهران از حمل و نقل عمومي، 17 درصد است، گفت: اين رقم بايد به 25 درصد افزايش يابد.
رييس راهور ناجا با اشاره به اين كه معتقديم عليرغم اظهارات آقايان در متروي تهران، رسيدن به سقف تعيين شده به مترو با سرعت كنوني قابل تحقق نيست، افزود: براي كمك به شهرداري تهران و شهروندان آمادهايم تا زماني كه مترو به حد قابل قبول توسعه يابد، نسبت به تقويت ناوگان اتوبوسراني حتي بيش از ميزان تعيين شده اقدام كنيم، به شكلي كه ستاد حمل و نقل و سوخت كشور حاضر است، سهم اتوبوسها را به 35 درصد افزايش دهد.
رييس راهور ناجا با اشاره به اين كه بر اساس قانون، مديريت حمل بار و مسافر در شهرها و حومه آنها بر عهده شهرداريهاست، افزود: از اين به بعد، مديريت واحد حمل و نقل عمومي بار و مسافر بر عهده شهرداران است و ديگر كسي نميتواند بگويد مديريت واحد حمل و نقل عمومي نداريم.
وي تاكيد كرد: تمام كارشناسان اعلام كردند، اگر حمل و نقل عمومي درست مديريت شود ميتوان ترافيك را كاهش داد.
رييس راهور ناجا با اشاره به اين كه كميتهاي در وزارت كشور براي موضوع حمل و نقل و ترافيك تهران تشكيل ميشود، افزود: وزارت كشور نيز موظف شده است، طرح توسعه و ارتقاي كيفيت شهري را تا يك ماه آينده به ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت ارائه كند.
وي درباره تغيير ساعات ادارات و مدارس و پيشنهاد شهرداري تهران دراين زمينه، گفت: دولت بحث تغيير ساعت را دنبال كرده اما به بنبست مجلس برخورديم.
رييس راهور ناجا با اشاره به اين كه شهرداري معتقد است صبحها بايد اول ادارات و بعد مدارس باز شوند، افزود: اين را غلط ميدانيم، چرا كه طبق نظرسنجي انجام شده نيز مردم موافق آن نيستند، اما در سياست ستاد حمل و نقل و مديريت سوخت كشور موضوع تغيير ساعت وجود دارد.
انتهاي پيام
دوشنبه 13 آبان 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]