واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: .:: هفت روش برای افزایش هوش کودک ::.
شما می توانید با هفت روش ساده، در عین حالی که به کودک محبت می کنید و از وقت گذراندن با او لذت می برید، کمک کنید تا هوش او افزیش یابد.
1. سعی کنید به چشمان کودکتان مخصوصا اگر در دوران نوزادی به سر می برد نگاه کنید.
2. در مواقع صحبت با کودکتان سعی کنید وراجی نکنید و آنقدر با او حرف نزنید که خسته شود! چراکه صحبت كردن در حد متعادل با کودکان خصوصا در دوران نوزادی باعث تقویت مغز آنها می.شود.
3. برای نوزادتان زبان در آورید ! به این شیوه او کار شما را تقلید کرده و در پیدا کردن راه حل مشکلات موفق می شود.
4. بگذارید در آینه نگاه کند. با این شیوه او کودک دیگری در ذهن خود ساخته و با اون بازی می کند، هر چند که آن کودک تصویر اوست!
5. اگر می خواهید او خوشرو و بزله گو باشد او را بخندانید ! برای این کار شصت پا یا کل پای او را قلقلک دهید.
6. با کودک به صورت بچه گانه و با ریتم احمقانه صحبت کنید او خود زبان شما را با زبان خود تطبیق می دهد که اینکار باعث افزایش درک او می شود.
7. در اوقاتی که تصور می کنید مشتاق گوش دادن به حرف های شماست، سعی کنید داستان ها و پندهایی را با او بازگو کنید که ضمن اینکه او را خوشحال می کند تصورات مثبتی را در ذهن او بوجود آورد
.:: چگونه به زخم معده مبتلا می شویم؟ ::.
آیا می دانید چگونه به زخم معده مبتلا می شوید؟ چرا این اتفاق رخ می دهد؟
دستگاه گوارش انسان از قسمت.های مختلفی تشكیل شده است. معده و قسمت ابتدایی روده باریك كه دوازدهه نامیده می.شود، همواره در معرض غلظت زیاد اسید مترشحه از معده هستند.
پوشش داخلی این اعضا با سیستم بسیار پیچیده و دقیقی در مقابل این اسید محافظت می.شود. ضعف این سیستم دفاعی یا ترشح بیش از حد اسید عامل به وجود آمدن زخم است. زخم.هایی كه در معده و دوازدهه ایجاد می.شوند در بین مردم به زخم معده مشهور هستند. جالب این است كه شیوع زخم در دوازدهه خیلی بیشتر از زخم معده است. از بین عوامل ایجاد زخم دو عامل مهم.تر هستند: میكروبی به نام هلیكوباكتر و داروهای مسكن غیراستروئیدی.
میكروب هلیكوباكتر در جوامعی كه از نظر بهداشتی و اقتصادی وضع بدی دارند در اكثر افراد وجود دارد ولی بهتر شدن سطح بهداشتی در بسیاری از جوامع پیشرفته باعث كاهش شیوع آن حتی تا كمتر از 30 درصد گردیده است. این میكروب با ایجاد التهاب در جدار معده باعث ایجاد زخم در معده و یا دوازدهه می.شود.
داروهای مسكنی همچون دیكلوفناك، پیروكسیكام، بروفن، ناپروكسن و آسپرین از عوامل بسیار مهم زخم.های معده و دوازدهه هستند. این داروها در افراد مسن، سیگاری، الكلی و افرادی كه سابقه زخم قبلی دارند یا همزمان از چند نوع از این داروها استفاده می.كنند یا همزمان از كورتون استفاده می.كنند احتمال ایجاد زخم را خیلی زیاد می.كند.
عوامل دیگری نیز در ایجاد زخم مهم هستند. به عنوان مثال افراد دچار استرس بیشتر در معرض زخم هستند. در مورد خوراكی.ها فقط الكل و قهوه ارتباط قابل توجهی با زخم دارند و سایر غذاها چندان ارتباطی ندارند.
علامت اصلی این زخم.ها درد در قسمت بالای شكم و زیر جناغ است. دردهای زخم دوازدهه معمولا زمانی شروع می.شود كه ساعتی از خوردن غذا گذشته و معده خالی شده است ولی درد زخم معده همزمان با خوردن غذا زیادتر می.شود. دردهایی كه نیمه شب بیمار را بیدار می.كند احتمال زخم دوازدهه یا معده را خیلی مطرح می.نماید.
عوارض زخم معده دوازدهه مهم.ترین عاملی است كه درمان این بیماری را اجباری می.سازد. خونریزی، سوراخ شدن و بسته شدن مسیر عبور غذا در اثر زخم عوارض این بیماری هستند. مهم.ترین وجه درمان زخم.ها پیدا كردن عامل ایجاد آنها مثلا داروهای مسكن یا میكروب هلیكوباكتر است كه در این صورت باید آنها را حذف كرد. در صورتی كه این دو عامل وجود نداشت مصرف ضداسیدها و داروهایی كه اسید معده را كم می.كنند اساس درمان را تشكیل می.دهند. با مصرف این داروها به مدت نسبتا طولانی بسیاری از زخم.ها بهبودی كامل پیدا می.كنند. پزشکی و سلامتی یكی از نكات مهم در درمان زخم.های معده و اثنی.عشر خصوصا در افراد بالای 40 سال این است كه هر گونه درد در شكم كه براحتی به دارو پاسخ نمی.دهد را باید جدی فرض كرد و با اقدامات تشخیصی مثل اندوسكوپی ابتدا احتمال بدخیمی را رد كرد و سپس درمان را انجام داد.
.:: راه های طلایی برای کاهش درد پریود (دیسمنوره) ::.
دردهای پیش از پریود (قاعدگی) یکی از شایعترین شکایات خانمها در طول این دوره می باشد، همچنین تغییرات خلق و یا احساس فقدان انرژی گاهی به حدی است که فرد را از انجام زندگی روزمره عاجز مینماید. البته از جمله راههای درمانی توصیه شده توسط پزشکان مصرف قرصهای ضدبارداری و ضدافسردگی است که شاید خیلی از شما مصرف کرده باشید اما در این مقاله ما به چند توصیه غیر دارویی که توسط دکتر مائو پزشک مشهور طب چین نوشته شده است جلب می نماییم.
1. اسیدهای چرب اساسی بیشتری مصرف نمایید :
مطالعات زیادی نشان داده، که مصرف این اسید های چرب که عمدتا در غذاهایی مانند ماهی های آبهای سرد مثل سالمون و همچنین آجیل ها مثل گردو، بادام و یا دانه هایی مانند کنجد و قلوس وجود دارد، سبب کاهش علائم دیسمنوره (علائم قبل از قاعدگی) می گردد.
2. غذاهایی که باید یک هفته قبل از شروع قاعدگی مصرف نمایید:
یک هفته قبل از شروع پریود بهتر است از اسفناج (می توانید آنرا بخارپز کرده و با ماست میل نمایید که بسیار هم خوشمزه است)، تمشک و گردو استفاده کنید و همچنین از زعفران، رازیانه، ترخون، تره فرنگی، موسیر، فلفل سیاه، دارچین و پوست پرتقال بیشتری در موقع طبخ غذاها استفاده نمایید.
3. از چای های زیر استفاده نمایید :
چایی بابونه، سنبل الطیب و گل گاوزبان، تمشک در کاهش درد و ایجاد آرامش در شما بسیار موثرند. هر یک از این دم کرده ها را می توانید بطور مجزا تهیه و به دلخواه خود مصرف نمایید. لازم به ذکر است که این چای های گیاهی در واقع گنجینه های علم پزشکی شرق است که به ما به ارث رسیده و با مصرف بجا می توانید از آنها بسیار بهره ببرید.
4. مکملهای منیزیوم مصرف نمایید :
بعضی از خانمها به دلیل کاهش سطح منیزیوم خون، دچار دردهای پیش از قاعدگی می گردند، لذا توصیه می گردد، یک هفته قبل از پریود، شروع به مصرف روزانه 500 میلیگرم به علاوه 50 میلیگرم ویتامین B6 نمایید که بسیار در کاهش درد و گرفتگی های زیر شکم بسیار مفید است.
5. یک لیست تهیه کنید:
حتما تا حالا متوجه شدید که یک هفته قبل از پریود به بعضی غذاها حساسیت و واکنش نشان می دهید و گاهی سبب تشدید ناراحتی شما در طول دوره قاعدگی می گردد، لذا به شما توصیه می کنیم تا لیستی از این غذاها تهیه نموده و در دوره های بعد از مصرف آنها خودداری نمایید.
6. تمرینات ورزشی و فکری انجام دهید:
برخلاف گذشته که توصیه به استراحت می شد اما در طب چینی توصیه به انجام ورزشهای فیزیکی و فکری آرام و در حد متوسط می گردد (مانند ورزشهای تایی چی، یوگا). این سبب می گردد تا شما در آرامش و تعادل بیشتری به سر ببرید.
7. از خوردن نمک، الکل، کافئین، و امثالهم خودداری نمایید :
ممکن است شما نسبت به خوردن این مواد اشتیاق زیادی داشته باشد اما باید بدانید که بسیار در تشدید مشکلات شما موثرند و اگر واقعا نمی توانید در برابر آنها مقاومت کنید، حداقل مصرف متوسط و کمی از آنها داشته باشید و یا شکلات بخورید!
8. نفس عمیق :
در مواقعی که بسیار کلافه و مضطرب هستید، پنج بار از راه بینی نفس عمیق بکشید و بیرون دهید، خواهید دید که در تخفیف درد و علائم شما بسیار موثر است.
:: چگونه دردهای قاعدگی را کم کنیم؟
1. آرام بنشینید یا بخوابید تا عضلات شما از حالت انقباض در آیند.
2. دوش آب گرم بگیرید یا کیسه آب گرم را روی شکم و کمر خود قرار دهید، یا اینکه میتوانید از حولهای گرم برای این کار استفاده کنید.
3. به طور عمیق نفس بکشید و به یک موسیقی آرام گوش دهید.
4. کمی ورزش کنید. شنا و پیاده روی برای این کار مناسب هستند، زیرا ورزشهایی آرام و بدون استرس میباشند.
5. اگر کمر شما درد میکند، از ایستادن طولانی مدت خودداری کنید.
6. کمر خود را ماساژ دهید تا گرفتگی و درد آن کم شود.
7. مواد غذایی غنی از کلسیم بخورید، مثل شیر و ماست، سبزیجات سبز برگی شکل (اسفناج، کاهو، جعفری، کرفس، کلم و...)
8. مصرف نمک، قند (یا شکر) و قهوه را کاهش دهید.
9. تحت نظر پزشک از مکمل کلسیم و منیزیم استفاده کنید تا گرفتگی عضلات و درد شما را کاهش دهد.
10. مصرف ویتامینهای گروه B را افزایش دهید که میتوانید هم از مواد غذایی غنی از آنها استفاده کنید و هم مکملهای آنها را بخورید، مثل شربت ب- کمپلکس. خصوصا ویتامین B6 در کاهش این دردها موثر است، ولی نباید بیشتر از 100میلیگرم در روز از آن را مصرف کنید.
11. روزهای قائدگی را با شیر، پنیر و كلم بروكلی بگذرانید
پژوهش.های تازه از تاثیر فوق.العاده كلسیم و ویتامین.D در پیشگیری از ابتلا به علا.یمی كه پیش از قاعدگی، زنان را گرفتار می..كند و به آن "نشانگان پیش از قاعدگی" می.گویند، خبر می.دهند. اخیرا پژوهشگران دانشگاه ماساچوست پس از مطالعه مفصلی بر روی 3000 زن اعلام كرده.اند كه رژیم غذایی سرشار از كلسیم و ویتامین D می.تواند در كاهش بروز علایم این نشانگان موثر واقع شود. محققان اعتقاد دارند افرادی كه در رژیم غذایی خود به مقدار كافی از غذاهای حاوی ویتامین D و كلسیم مانند شیر و پنیر و سایر لبنیات و همچنین جوانه.ها و كلم بروكلی استفاده می.كنند، دچار كمترین میزان علایم این بیماری می.شوند. از نظر این محققان، دلیل كاهش علایم نشانگان پیش از قاعدگی توسط مواد مزبور، افزایش سطح هورمون.های زنانه مثل استروژن و در عین حال كاهش پروژسترون است.
12. میتوانید از گیاهان دارویی استفاده کنید، مثل دم کرده گل گاو زبان و چای های گیاهی دیگر.
هشدارها:
- اگر میخواهید از گیاهان دارویی یا درمانهای طبیعی استفاده کنید، با پزشک یا متخصصی که در زمینه طب سنتی یا گیاه درمانی مهارت دارد، مشورت کنید.
- اگر درد شدیدی دارید و هیچ چیز نمیتواند آن را کاهش دهد، یا اگر غیر از درد، علائم دیگری مثل تهوع و حالت ضعف دارید، به پزشک مراجعه کنید.
- اگر در هر بار قاعدگی، این دردها تکرار شد و یا دچار بیماری یا مشکل خاصی هستید، حتما به توصیههای پزشک عمل کنید، زیرا توصیه های بالا نمیتوانند جایگزین درمان پزشکی شوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فان پاتوق]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 491]