تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):تا مى‏توانى بكوش كه صبح و شب در قلبت (حتّى) قصد فريب و نيرنگ كسى نباشد؛ چرا كه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819953747




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

از سوي محققان كشورمان نانوكامپوزيت‌هاي پلي اتيلن - خاك رس مقاوم در برابر پرتودهي ساخته شد


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: از سوي محققان كشورمان نانوكامپوزيت‌هاي پلي اتيلن - خاك رس مقاوم در برابر پرتودهي ساخته شد
تهران-خبرگزاري ايسكانيوز: محققان كشورمان طي پژوهشي موفق به سنتز نانوكامپوزيت‌هاي پلي اتيلن- خاك رس و نيز توليد پليمرهاي تقويت شده به همراه واكنش كراسلينك شدند.
به گزارش روز دوشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران"ايسكانيوز"، اين نانوكامپوزيت‌ها قابليت كاربرد در صنايع خودروسازي، كابل‌ها، ظروف آزمايشگاهي، اندام مصنوعي پيشرفته، صنايع نظامي، هوا فضا و غيره را دارا هستند.
اين پژوهش در قالب پايان‌نامه كارشناسي ارشد مهندس احمد محدث‌پور (دانش‌آموخته كارشناسي ارشد دانشكده مهندسي شيمي دانشگاه تهران)، با همكاري مهندس شهريار جعفري‌نژاد و با راهنمايي دكتر حسين ابوالقاسمي (عضو هيئت علمي دانشكده مهندسي شيمي دانشگاه تهران) و دكتر سيد جواد احمدي (عضو هيئت علمي پژوهشگاه علوم و فنون) انجام شده است.
مهندس محدث‌پور در اين رابطه اظهار داشت: وقتي نانوكامپوزيت‌هاي پلي اتيلن در معرض پرتودهي قرار مي‌گيرند به علت چسبيدن زنجيرهاي پليمر، مقاومت آنها تا مقدار خاصي از پرتودهي تغيير مي كند و
در حقيقت، مقدار بهينه‌اي براي پرتودهي وجود دارد كه براي پليمرهاي خاص بايد تعيين شوند.
به گفته وي افزودن خاك رس در مقياس نانو به پليمر در مقياس بسيار اندك باعث بهبود چشمگير خواص اين پليمرها مي‌شود و وقتي با مقدار مناسبي از پرتودهي همراه شوند، خواص آنها به صورت بسيار چشمگيري بهبود مي‌يابد.
وي افزود: ابتدا بايد خاك رس در ابعاد نانومتري تهيه شده و بعد از آن عمل مهمي كه در اين خصوص بايد انجام شود اصلاح خاك رس است كه به دليل عدم سازگاري خاك رس با محيط آلي و مواد پليمري سطح لايه‌هاي خاك رس با موادي همچون آمين‌ها و فسفات‌ها اصلاح مي‌شود.
به گفته اين محقق كار ديگري كه در اين پروژه انجام شد، به كار‌گيري سازگار‌كننده آلي در كنار اصلاح‌كننده ماده معدني يا همان خاك رس بوده است كه در واقع، شرايط براي همگون كردن پليمر و ماده معدني بهينه شده است .
اين عمل باعث شد كه لايه‌هاي خاك رس كه در مقياس نانو بودند به صورت لايه لايه در زمينه پليمري پخش شوند و محيط همگني به‌وجود آيد كه در حقيقت، جذابيت كار در همين نقطه است كه تنها اين ساختار لايه لايه است كه باعث بهبود چشمگير خواص پليمر مي‌شود.
همچنين به كار‌گيري اين دو ماده در كنار هم براي توليد نانوكامپوزيت‌هاي پليمري دستاورد جديدي به شمار مي‌رود كه در نهايت، اين مواد در راكتوري به حجم 50 سانتيمتر مكعب در دماي آنيله شدن پليمر با هم مخلوط مي‌شوند تا نانوكامپوزيت، تحت شرايط كنترل شده حاصل شود سپس محصول به‌دست آمده به منظور انجام آزمون‌ها، رول شده و در پرس گرم قالب‌گيري مي‌شود.
 دوشنبه 13 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 309]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن