تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 1 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):هیچکس حقیقت ایمان را کامل نمی کند مگر اینکه جدال لفظی را رها کند، هر چند حق با او باش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1861015184




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چند روش براي خشك كردن گل--هاي طبيعي


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: اگر بشود دسته گل شب نامزدي يا عروسي، سبد گل اولين جلسه خواستگاري، شاخه--هاي زيباي رز كه براي تولد فرزندت هديه گرفته--اي يا دسته گلي كه يك دوست براي قبولي--ات در دانشگاه آورده را خشك كرد، آن وقت مي--شود روي اين گل--هاي خاطره--انگيز به عنوان دكوري زيبا حساب كرد.



خشك كردن گل--هاي طبيعي البته فوت و فني دارد و اگر كسي بدون دانستن قواعدش دست به اين كار بزند، نتيجه كار مجموعه--اي از گياهان درهم تنيده بدرنگ مي--شود كه نگهداري--اش در خانه چنگي به دل نمي--زند.

اما اگر بكوشيد با چند روش ساده اين كار را ياد بگيريد، آن وقت ديگر مجبور نيستيد گل--هاي دوست داشتني--تان را دور بريزيد.

روش پرس كردن گل--ها مي--تواند روش خوب و ساده--اي باشد. دستگاه پرس گل دو صفحه نئوپان است كه در 4 طرفش سوراخ--هايي دارد و به وسيله پيچ و مهره روي هم بسته شده--اند. براي استفاده از اين دستگاه بايد گل--ها را لاي روزنامه قرار داد و آن را بين دو صفحه دستگاه گذاشت. وقتي گل--ها تحت فشار قرار بگيرند، خشك مي--شوند اما دقت داشته باشيد هنگام قرار دادن گل--ها لاي روزنامه روي گل به طرف پايين باشد. اين روش براي خشك كردن بيشتر گل--ها (از جمله ژريرا، بنفشه، مارگريت و گل--ها و برگ----هايي كه ارتفاع و عمق كمتري دارند)-- مناسب است، اما گل----هاي جعفري و داوودي نبايد با اين روش خشك شوند.

البته اگر اين دستگاه در دسترستان نبود، مي--توانيد از تعدادي كتاب سنگين نيز براي اين كار استفاده كنيد.

با دانه--هاش شن هم مي--شود گل----هاي خشك و خوبي از كار درآورد. براي اين كار بايد ابتدا شن--ها را شست و كاملا تميزشان كرد. سپس بايد گل--ها را داخل شن خواباند. دقت داشته باشيد كه درون شن سنگريزه--هاي درشت نباشد تا آسيبي به گلبرگ--هاي گل نرسد.

استفاده از سيليكاژل هم مي----تواند روش خوبي باشد. اين ماده شيميايي كه در داروخانه--ها موجود است، ماده--اي به رنگ آبي آسماني است كه وقتي رطوبت را به خود مي--گيرد به رنگ صورتي درمي--آيد.

پس مي--توان گل--هاي تازه را درون اين ماده فرو برد و تا زمان خشك شدن آنها صبر كرد.

سيليكاژل را چندين مرتبه مي--توان استفاده كرد يعني وقتي مرطوب و صورتي رنگ است، آن را درون فر گاز قرار داده تا دوباره آبي رنگ شود.

يادتان باشد اين ماده دانه--هاي درشتي دارد، به همين دليل لازم است قبل از استفاده آسياب و سپس الك شود. استفاده از سيليكاژل بهترين روش براي خشك كردن گل--هاي حساسي چون ليليوم و آنتريوم است.

خشك كردن گل--ها در محلول گليسيرين و آب داغ هم روش خوبي براي گل--هاي خوشه--اي مثل شاخه--هاي اكاليپتوس است. روش كار به اين صورت است كه بايد يك قسمت از گليسيرين را با دو قسمت آب داغ نمك زده مخلوط كرد و شاخه--هاي گل را درون آن فرو برد.

براي سريع--تر خشك كردن گل--ها با اين روش مي--توانيد از روش اتو كردن استفاده كنيد، يعني گل--ها را بين دو دستمال كاغذي قرار دهيد و چند ورق روزنامه زير و روي آن قرار دهيد و سپس اتو را روي آن بگذاريد. اين روش راه خوبي براي خشك كردن گل رز و كامليا خواهد بود.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن