تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 29 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه رسول اكرم صلى‏الله‏عليه‏و‏آله يكى از اصحاب خود را غمگين مى‏ديدند، با شوخى او...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866350275




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فرهنگ و هنر مطبوعات در مهر /توليد 16 فيلم به مناسبت 30 سالگي انقلاب


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: فرهنگ و هنر مطبوعات در مهر /توليد 16 فيلم به مناسبت 30 سالگي انقلاب
توليد 16 فيلم به مناسبت 30 سالگي انقلاب، كليد خوردن جشنواره فيلم رشد و معرفي برگزيدگان جشنواره فيلم رم عناوين برجسته صفحه فرهنگ و هنر در مطبوعات امروز يكشنبه 12 آبان‌ماه 87 هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، "همشهري" در صفحه تئاتر مي‌پردازد به گفتگو با آيدا كيخايي كارگردان نمايش "خداحافظ" و يادداشتي بر فراموشي جشنواره نمايشنامه‌نويسي. مطلبي درباره فهرست سياه هاليوود و معرفي 10 مرد اين فهرست در صفحه سينما و توليد 16 فيلم به مناسبت سي سالگي انقلاب، "شب" بهترين فيلم جشنواره مذهب امروز ايتاليا، كليد خوردن جشنواره فيلم رشد، "يك اشتباه كوچولو" به دنبال پروانه نمايش"، افتتاح مجموعه سينمايي پارك ملت و اخباري كوتاه از كيانيان، مشايخي، فرشچي، شيردل و ... در صفحه ادب و هنر آمده است.

"ايران" در صفحه پاياني مي‌پردازد به روايت انقلاب در 16 فيلم سينمايي، سه اجراي جديد در تئاتر شهر، شورجه و سينماي ملي، امكان‌پذير نبودن ثبت ملي ربناي شجريان، آغاز به كار جشنواره فرهنگي هنري امام رضا (ع) در تهران، آغاز سي و هشتمين جشنواره فيلم رشد، پايان فيلمبرداري "اخراجي‌ها 2" تا يك ماه ديگر، آثار راديويي و تلويزيوني در جشنواره تئاتر فجر و اخباري كوتاه از غريب‌پور، ساكت، رجبي و حكيمي.

"جام‌جم" در صفحه رسانه مي‌پردازد به تجليل از تلاش‌هاي قرآني آيت‌الله مكارم شيرازي، كليد خوردن مجموعه شهيد تندگويان، برگزاري دومين همايش راديو و تلويزيون اسلامي و اخبار كوتاه. گزارش پشت صحنه مجموعه "فاكتور هشت" در صفحه راديو و تلويزيون و رونمايي از آثار فاخر خوشنويسي و عكس رضوي، ساماندهي 200 هزار شي ثبت نشده موزه ملي و معرفي برنامه‌هاي امروز شبكه‌هاي سيما در صفحه فرهنگ و هنر منعكس شده است.

"اعتماد ملي" در صفحه ادب و هنر مي‌پردازد به مرور رويدادهاي حوزه فرهنگ و هنر، آشنايي با پرتره پراگ، گزارشي از جوايز غير دولتي شعر و داستان، روايت شاهنامه در اروپا، صدرعاملي فاتح جشنواره‌هاي مذهبي دنيا، گپي با عليرضا عصار، تقدير از شيردل، آغاز اجراهاي جديد نمايش‌ها، تجليل تركيه از كامبيز درم‌بخش و اخبار كوتاه.

"اعتماد" در صفحه پاياني مي‌پردازد به اعلام جزئياتي از پروژه فيلم‌هاي 30 سالگي انقلاب، اعلام برنامه آينده تئاتر شهر، معرفي برگزيدگان جشنواره فيلم رم، مخالفت پسر مصطي عقاد با بازسازي "محمد رسول‌الله"، اعلام شروط افزايش زمان فيلم‌هاي فرهنگي، احتمال حل مشكل سينما عصرجديد، "ماما ميا!" پرفروش‌ترين فيلم بريتانيايي تاريخ بريتانيا، يادداشت و اخبار كوتاه.

"حيات نو" در صفحه پاياني مي‌پردازد به نگاهي به كارنامه فيلمسازي لوكينو ويسكونتي، انتخاب استيون اسپيلبرگ براي كارگرداني "تن ‌تن"، روند برنامه‌سازي در تلويزيون در گفتگو با محمدمهدي عسگرپور، انتقاد شوراي عالي تهيه‌كنندگان از واكنش فارابي به كارگردانان، حضور مجدد استادمحمد در عرصه بازيگري تئاتر و اخبار كوتاه.

"جوان" در صفحه ادب و هنر مي‌پردازد به برگزاري نشست نقد و بررسي كنگره "شعر آفتابي" و يادداشتي درباره جلوه‌هاي ويژه در سينماي ايران. تجليل از مقام قرآني آيت‌الله مكارم شيرازي، مشخص نبودن تكليف ربناي شجريان، نصب مجسمه مدرس در ميدان هفتم تير، حرف‌هاي تهيه‌كننده "اخراجي‌ها 2"، كشف بيش از 750 هزار فيلم قاچاق در سال جاري، توليد 16 فيلم با موضوع انقلاب، روي خط فرهنگ و اخبار كوتاه در صفحه پاياني مورد توجه قرار گرفته است.

"كارگزاران" در صفحه تئاتر مي‌پردازد به گفتگو با كتايون فيض مرندي كارگردان نمايش "آتن- مسكو"، نگاهي به اين نمايش و اخبار كوتاه. دوئت پيانو و ويلن و كنسرت كامه‌راتا در تالار وحدت، معرفي برگزيدگان جشنواره فيلم رم، آماده شدن مستند زندگي خسرو شكيبايي، ساخت 16 فيلم درباره چهره‌ها و موضوع‌هاي انقلابي، نمايشگاه آثار صادق تيرافكن در نگارخانه اثر و اخبار كوتاه در صفحه پاياني كار را تمام مي‌كند.
 يکشنبه 12 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن