تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه هر كس را حق سود ندهد، باطل زيانش رساند و هر كس به راه هدايت نرود، به كجر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828005550




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

عكاسي آسان‌ترين هنر است كه همين آن را به سخت‌ترين تبديل مي‌كند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: عكاسي آسان‌ترين هنر است كه همين آن را به سخت‌ترين تبديل مي‌كند


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: نگاهي به وبلاگها

در حال حاضر افراد زيادي عكس مي‌گيرند؛ جمعيت، پيچيدگي و گستردگي كساني كه با دوربين‌هاي روزنه‌اي (Pinhole Cameras) تقريبا اوليه و كساني كه عكس‌هاي پيكسلي چندين گيگابايتي مي‌گيرند يا عده‌اي كه در خيابان با دوربين موبايل عكاسي مي‌كنند، يادآور دسته‌هاي فيلم‌برداري است.

به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هستي نقره‌چي در وبلاگ خود به نشاني http://serebrovna.blogfa.com آورده است: ديجيتالي شدن امكان گسترش انواع [سبك‌هاي] عكاسي را فراهم كرد. اما به همين دليل هم با گذشت 25 سال از اختراع تكنولوژي جديد و خط بطلان كشيدن روي توانايي‌هاي اين رسانه، عكاسي روح خود را از دست داد.

اصالت عكس هنري با نگاتيو هر چه قدر هم در تاريك خانه روي آن تغيير صورت مي‌گرفت، خدشه‌دار نمي‌شد، زيرا تصوير پايه ثبت چيزي بود كه واقعا جلوي دوربين روي داده است. در مقابل عكاسي ديجيتال مي‌تواند چيزي افسانه‌اي باشد كه در فتوشاپ ساخته شده و حتي رد كوچكي از واقعيت هم در آن نيست. در اين دوره شاهد آن هستيم كه حقه‌ها و ابزارهاي هوشمند، بسياري از عكاسان را ـ كه پيش از اين راويان حقيقت بودند ـ به شعبده بازهايي تبديل كرده است كه خيالات را تصوير مي‌كنند.

در گذشته هنر و حقيقت دوست‌هاي استواري بوده‌اند. تا پيش از آغاز مدرنيسم، در نقاشي و مجسمه‌سازي اجسامي بيشتر ستايش مي‌شدند كه بسيار به نمونه واقعي آن‌ها در زندگي شباهت داشتند. ويليام هنري فوكس تالبوت، مبدع اولين تصوير عكاسي با نگاتيو، به سرعت [ ويژگي ] مقلدانه اين رسانه را به عنوان يك فرم هنري به كار برد. تالبوت مي خواست [ با اين وسيله] بتواند دقيق‌تر با دست "نقاشي" كند. به همين دليل هم نام اولين كتاب خود را "مداد طبيعت" گذاشت.

اكنون ما در جهاني زندگي مي‌كنيم كه فرهنگ آن زير سلطه پيكسل‌هاست و مهار واقعيت جسماني از آن برداشته شده است. بعضي از موسيقي‌هاي بزرگ پاپ آنقدر الكترونيكي و اينترنتي شده‌اند كه اگر شماره داخلي گروه را بدانيد، خواننده ممكن است به شما بگويد براي شنيدن موسيقي دكمه يك را فشار دهيد. حتي مجسمه‌سازي هم تكنولوژي "الگوي سريع" را اتخاذ كرده است كه اجازه مي‌دهد برنامه را هر كجا كه بتوان تصور كرد به صورت اشيا 3 بعدي پلاستيكي منتقل كرد. چرا عكاسي بايد فرق داشته باشد؟ چرا نبايد به وسوسه ديجيتال اين امكان را داد كه عكس يك منظره را تبديل به زيباترين صحنه موجود در كل تاريخ جهان، يا منظره شهري روزمره را به يك فانتزي خارق العاده تبديل كند؟

عكاسي در نهايت از وابستگي به چيزهايي جلو لنز رهايي يافت، اما اين به بهاي از دست دادن ادعايش به عنوان "مدركي" كه ريشه در واقعيت دوانده، تمام شد. در حال حاضرتفاوت عكاسي به عنوان شي نمايشي در گالري ها با نقاشي كه از تخيل سرچشمه مي گيرد تنها در شيوه كار و نوع ابزار است.

ليست مودل، عكاس بزرگ مدرن، يك بار گفت: "عكاسي آسان ترين هنر است كه همين آن را به سخت‌ترين تبديل مي كند." او نمي دانست كه چه آسان مي‌توان عكس‌هايي با تاثيرات عجيب و غريب گذاشت و چه سخت يك عكس مي تواند در آن واحد زيبا و بيانگر حقيقت باشد. عكاسان خوب بعدي ـ اگر اصلاً وجود داشته باشند ـ بايد راهي براي احيا ارتباط خاص عكاسي با واقعيت پيدا كنند. آن‌ها ملزم خواهند بود اين كار را به شيوه‌اي جديد انجام دهند.

انتهاي پيام
 يکشنبه 12 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن